Moj internet dnevnik
It's me
Blog
nedjelja, rujan 21, 2008

Eh..Pada mi na pamet često ovih dana kad smo ono prvi put.Rijetko kad je prvi put bilo najbolje,ali tad,s tobom je bilo.I narednih par puta,ali kratko,prekratko je trajalo.
Isto je bio prvi dan jeseni..
Te večeri par čaša Plavca je zarumenjelo naše obraze.Nije samo vino.Kad smo zatvorili vrata sobe za sobom uočio sam tvoj pogled .Strast i želja mi nisu dali da sagledam kako duboko u me je taj poglede rezao,a trebao sam.Sad znam.Samo lampa u kutu i svjetlo s ulice,slabije od dobre mjesečine,obasjavalo je sobu.
-Idemo pod tuš?,šapnih ti na uho.
Bez riječi si slabom svjetlu dozvolila da ti ocrta božansko tijelo i pošla u kabinu.Ja za tobom opčinjen sjenama ljepote.U pozadini se čula neka dobra muzika,da'l s ulice ili susjedne sobe,svejedno,stapala se s kapima vode koje su prskale tu predivnu figuru.Tražila si da se okrenem  ledja .Opčinjen sam te poslušao,i sad me trnci prodju kad se sjetim.Počela si s ramenima,ovlaš prstima i gelom,sve niže,do guzova.Počela si ih masirati.Topla voda je pokrivala naša tijela.Uzbudjivala si me do ludila a kad si ruku provukla izmedju mojih bedara mislio sam da ću puknuti a nisam želio da prestaneš.Kurac je stršao uz staklo kabine,želio sam te ali ti si diktirala tempo,morao sam čekati..Pustila si da ti uzvratim,s malo pjene na dlanovima prišao sam ti s ledja i počeo masirati guzice..Prislonio sam se na tvoje predivne guzove, trljajući svoj kurac o tvoja leđa. Razmazao sam ti pjenu po trbuhu mažući i prekrivajući svaki pedalj tvog tijela, prišao sam tvom uredno obrijanom mufu, da bi na tih par dlačica mogao zapjeniti gel za tuširanje. Mičeš mi ruku kao da si ostala iznenađena. "Polakše, molim te." 
Ljubim ti leđa, vrat, ramena dok voda ispire pjenu s tvog tijela. Spuštam se sve niže i niže dok mi guzovi nisu došli u razinu pogleda.
Lagano ih primam i razdvajam. Zabijajući svoju lice, nos, usne, jezik. Osjećam kako drhtiš, kako ti se grči cijelo tijelo. Prčiš se sve više kao da želiš da doprem još dublje. Lagano dižeš desnu nogu i spontano me zoveš da počnem lizali tvoju obrijanu pičkicu. Predivnu, roskastu, sa crnim mufićem... 
roker @ 12:33 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare