Moj internet dnevnik
It's me
Blog
srijeda, travanj 29, 2009
-Čitala sam tvoj blog,rekla mi je Magda na kavi jučer.
-I?
-Ništa,kakva je?
-Tko?
-Pa ta nova.
-Zamijenila si me s nekim,osjetim što je muči.
-Ne pravi se blesav,o njoj govorim.
-Ne pravim se,ako na istu mislimo nisam je nikad ni vidio..
-Lažeš..
-Ohoooo.napisat ću da si ljubomorna a to mi nitko neće vjerovat..
-Nisam ljubomorna,samo sam radoznala,nije popuštala .
-Nemaš pravo biti radoznala,odveć ti popuštam a imaš svog muža,pokušavam biti malo grub...
Nasmiješila se i prestala znajući da diskusija ide na njenu štetu..
-Nisam te zato nazvala,kazala je,htjela sam ti nešto pokazati.
Tako je uvijek nastupala,nekad mi je pokazala cipele,ponekad torbicu,pa onda stan,često puta mi je pokazala kako joj nedostaje dobar sex,a sad mi je htjela pokazati sliku koju je kupila.
Nastavili smo ćaskati uz kavu,dugo je nije bilo,buljim u nju i pokušavam proniknuti što joj je na pameti.Siguran sam da se nije promijenila,dakle pokazat će mi kako je "gladna"...
Odvezli smo se do stana,odmah s ulaza vidio sam ogromnu sliku,metar sa metar,konj,Berber..Impresivno..A onda bez riječi mi se objesi o vrat,usnama i jezikom je po mojoj koži činila čuda spuštajući se sve niže..Držao sam se za zid da ne padnem od uzbudjenja dok ga je usisala u usta i jednom rukom milovala jaja a drugom svirala  simfoniju po mojim bedrima...

Napaljena Magda je nadoknadjivala i svojih tri mjeseca izostanka...Erekcija je "pucala" u nebo do bola,uzdigla se prislonila svoje nabrekle bradavice na moja prsa dok me obgrlivši oko vrata tjerala da je podignem i pomognem da sam nadje put .Držeći je za guzicu namjestila se na vrh glavića gurajući mi jezik u grlo i stenjući da ne prestajem..Ljubio sam je mahnito naslonivši je na zid i laganim trzajem ušao u nju uz uzdah ...Spojeni jezicima i bedrima,zaključani jedno u drugo jebali smo se kao da nam je zadnje,moji prsti su se zabadali u njenu guzu,njeni u moja ramena dok smo bedrima ulazili jedno u drugo prkoseći gravitaciji..
Sve manje zraka je bilo u nama.Čekao sam samo da se počne stezati  oko mene i nogama kao kliještima stiskati moja bedra..Na prve znake ubrzao sam i u grču gurajući je o zid zabio se u nju do kraja skoro vrisnuvši ..
Ukočeni smo stajali minut dva..
-Znala sam,rekla je.
-Što si znala?
-Na nju si mislio dok si se nabijao u me..
Samo sam se nasmijao,više u sebi,jer sam otkrio da je malo ljubomorna a ne bi smjela biti jer ne polaže na me nikakvo pravo.Ljubomorna je na curu iz mog prethodnog posta.
roker @ 13:14 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare