Moj internet dnevnik
It's me
Blog - rujan 2008
utorak, rujan 30, 2008
Ponedjeljak.
Uglavnom najgori dan u tjednu.Grad ujutro ponedjeljkom djeluje tmurno makar bilo i vedro.Svaki grad.Ovaj put Beohrad.Knez Mihajlovom ulicom jedino policajci stoje uspravno pa ih nisam ni slikao da mi ne kvare dojam.Čak ni beogradjanke nisu popravile dojam.POP/ponedjeljak ostaje ponedjeljak/ pa ga ni zgodne žene ne mogu popraviti.

Ovu obleku ispod sam htio komentirat ali neću,opraštam,ponedjeljak je.

A siguran sam da bi i ova guza bolje izgledala u utorak.U subotu još bolje.


Ponedjeljkom se i štedi pa se "šejk" pije iz jedne čaše s dvije slamke..


Jedino "Mrki" nema pojma da je ponedjeljak,njemu je svaki dan tužan otkako su ga napustili...

Vjerujem da je danas,u utorak,slika ljepša ali morate je samo zamisliti...
roker @ 11:53 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
subota, rujan 27, 2008
Izadjem večeras iz kina,gledalo se "Kino Lika" Dalibora Matanića,sve u svemu nije loše,mnogi bi trebali pogledat sjaj i BIJEDU provincije..Ali,počeo sam nešto drugo.Izadjem iz kina,u garažu,sjedam u auto a navigacija uključena,rekao sam ja davno da moj auto zna pričat,jebiga,punoljetan i vrijeme mu je..Ovaj put me pita "Kuda idemo"?
Ne vjerujete?


I ja ko iz topa odgovorim;"Za Beograd"..
Tako,ja odoh na put,kad se vratim bit će zanimljivosti,noćnog života,zajebancije.Slikom i riječju.Ostavit ću vam jednu pričicu koja će se pojavit sutra..Paz'te na se..
roker @ 23:23 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
Neću se osvrtati na to da li je prijevara u braku ili vezi ovakva ili onakva.Preljub je činjenica koju se ne zaobilazi i koja se ne dešava "tamo nekima".Neću ni  na široko o tome.Samo ću konstatirati da se neke veze ili brakovi održavaju na životu samo zato jer je manje zadovoljna strana u vezi popunila prazninu "sa strane".
Drugo je pitanje zaslužuje li ta veza "umjetno disanje" ali o tome ne sudimo,veza ili brak je ionako prekomplicirana institucija da bi je jedan preljub slomio.Pogotovu ako prevareni ne sazna..
Dakle,prije rezanja žila ili sličnih akcija,pogledajmo preljub drugim očima...


Nije uvijek tako crno..
roker @ 00:27 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 25, 2008


..""Većina žena u nekom periodu svog života ili veze odglumi orgazam. No jedina osoba koju varaju su one same. Muškarci jednostavno žele zadovoljiti svoje partnerice, a ako im ne kažete kako, teško da će u tome uspjeti. Nijedan muškarac sam neće zamjeriti ako mu održite malu lekciju kako da vas dovede do vrhunca. Naravno, oboje morate biti otvoreni, iskreni i spremni probati nove poze i stvari..""

Ne slažem se s osobom koju sam citirao da je većina žena odglumila orgazam bar jednom u životu.Moram priznati da ja ne znam je li se meni to nekad desilo da mi je partnerica odglumila.Ako jeste,volio bih da nije jer bi o tome radije porazgovarao nego živio u ubjedjenju da je uživala.A nije.
Stoga curama koje na velika vrata ulaze u život savjet:"Nema smisla,ako partner nije pravi,mijenjaj ga,gluma je najgore rješenje!"
Falš orgazam je kao i "plejbek" na estradi,otvaraš usta a muzika je negdje drugdje..
roker @ 21:40 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
-Jebe me kad idioti užgaju sva svjetla i maglenke i voze po gradu a policija ih ne kažnjava,
-Jebe me i kad nedojebani klinci skinu blokadu s kineskih skutera pa glume kaskadere po gradu.
-Jebe me kad ,ovaj put žena, vrti volanom jednom rukom,drugom mobitelira,a trećom popravlja šminku..Ops..Čudno,otkud im treća ruka?
-Jebe me kad me prave budalom i kažu da ništa nije poskupilo,a ja smeće/odvoz smeća/ 2005 platio 26 kn ,a 2008.preko 60 kn..
-Jebu me i ovi što lažu da je Konzum i Vindija snizila cijene.
-Jebu me nepismeni spikeri i novinari..
-Jebu me i kamere po svim ćoškovima..
-Jebe me što u kinu reklame traju 20 minuta prije svakog filma i onda frajeri s kokama i kokicama preko mojih nogu i prstiju dolaze na svoja mjesta..
-Jebe me kad te koke u kinu svakih pola sata pale ekrane mobitela u mraku da vide jel' ih 'ko tražio..
-Jebu me i ovi silni Big brotheri po televizijama..

Od danas ne jebem ni ja nikoga..Al nije sigurno..
roker @ 19:14 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 24, 2008

Veličina je bitna.
Definitivno.

Neki muškarci se ne slažu,ali to je njihov problem.

roker @ 23:08 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
Danas na Trgu BJJ u Zagrebu prisutni imali priliku uvjeriti se da i u samom centru grada ima stoke.I balege..


Ne nije fotomontaža.Ovo je najmanje sranje koje se desilo zadnjih dana u Zagrebu.Što bi ono rekli "nije govno već se krava posrala"..
Kako su samo dame zavrištale pri tome iako bez riječi trpimo puno gora sranja..

Povijesni datum obilježit ćemo slikom...
roker @ 16:05 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
Sad ću otkrit jednu tajnu,skoro kao državnu..Naime, priznajem da kuham,perem sudje i ..
Peglam..


Čitao sam neke kako pišu da ne vole ovo raditi,te kako ne peglaju gaćice,ručnike..
Ja peglam sve..
I ženske gaćice.

Eto,dlakave ruke nisu samo bez veze uvijek blizu ženskih gaćica..
roker @ 02:01 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 22, 2008
 Lagano dižeš desnu nogu i spontano me zoveš da počnem lizali tvoju obrijanu pičkicu. Predivnu, roskastu, sa crnim mufićem... 

Zabijam se, skoro bi se moglo reći da sam zaranjao u tvoju ženstvenost i u tom se trenu okrećeš prema meni i jednu mi nogu smještaš na rame, dok se grčevito primaš za stijenke tuš kabine, kao da tražiš uporište, kao da znaš što te slijedi... 
Zatvaraš tuš, puštaš ga tek da rominja, da se par kapi slijeva niz tebe. "Izluđuješ me" ,riječi su koje sam uspio razabrati. Nešto si sebi pričala u bradu, ali nisam se previše obazirao, radio sam svoj posao i ništa u tom trenu nije bilo važnije. Ni tvoji vapaji, ni tvoje siktanje, ni tvoje grčenje. Primila si me za bradu i povukla me gore prema sebi. Bili smo udaljeni jedno od drugoga tek za dužinu mog kurca. Primila si ga nježno u ruku i počela svoju igru. Vidjelo ti se u očima da mi želiš uzvratiti zadovoljstvo. Ljubiš me i lagano se spuštaš prema mojim slabinama. Kada sam rekao da se idemo tuširati nisam pomislio da ćemo prvo naše iskustvo doživjeti u ovoj kabini. Nisam se nećkao i dvoumio. Prepustio sam se u cijelosti.Osjećao sam pritisak u glavi i ostajao bez daha. Bio sam spreman za svršavanje. To što si sa svojim jezikom izvodila bilo je previše i za mene koji zna odugovlačiti, ali uspio sam se suzdržati. Privukao sam te sebi. Opasala si svoje bedra oko mene i nabila se. U trenu sam bio cijelom svojom dužinom u tebi. Taj smo tren nepomično stajali kao da smo željeli osjećati se neko vrijeme. Ubrzo si se počela nabadati sve žešće i žešće, sve jače i jače. Oboje smo stenjali od užitaka. U tom trenu sam pomislio ako se sada ova kabina ne raspadne, neće nikada, jer ja sam se raspadao po šavovima. Iz trena u tren bili smo sve bliže vrhuncu.Imao sam osjećaj da se ,nakon eksplozije ,satima pretačem u tebe.Prvi put a tako gromovito.Nikad neću zaboravit..
roker @ 22:41 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare

U petak se malo sunce pokazalo i s Magdom sam izišao u šetnju.Nazvala me  da je sranje na fakultetu pa sam je pozvao na pivu,ona iz čaše,ja iz flaše..Ni riječi o sexu,priča o policiji na svakom ćošku,pitam plaši li se..
-Čega?Nema kod mene zajebancije,rekla je skoro uvrijedjeno..Poznajući je siguran sam da nikom ni na pamet neće pasti podmititi je..


Prvi put smo razgovarali ovako.Strast je ostala po strani.Zatim odemo u grad,parkiramo u garaži na Iblerovom..Rekla mi je da sumnja da je ova afera "Index" samo farsa..Ništa od toga.
U Jurišićevoj mi zapadne za oko fasada..Dvije zgrade,isto godište,jedna državna,druga gradjanska,privatna.Država novcima gradjana obnavlja svoje fasade a gradjanima ne ostane ni za kruh,a kamoli za fasadu..

I ova fontana na Trgu burze je državna,gradska,ali lijepa.I vodena zavjesa takodjer..


Svratili smo u Mimice na srdele i čašu vina,nisam to htio slikat da ne ispadne reklama,ali ovu ploču moram pokazat.Zagrepčani već 121 godinu imaju telefon..


-Što to slikaš?-pita me Magda.
-Stavit ću to na blog..
-I mene?
-I tebe---
-Ne vjerujem.
-Vidjet ćeš..
Opet je zaćutala.
Dok smo došli do Esplanade i sunce je zalazilo.Magda se smirila i otišla doma..
roker @ 00:29 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 21, 2008

Eh..Pada mi na pamet često ovih dana kad smo ono prvi put.Rijetko kad je prvi put bilo najbolje,ali tad,s tobom je bilo.I narednih par puta,ali kratko,prekratko je trajalo.
Isto je bio prvi dan jeseni..
Te večeri par čaša Plavca je zarumenjelo naše obraze.Nije samo vino.Kad smo zatvorili vrata sobe za sobom uočio sam tvoj pogled .Strast i želja mi nisu dali da sagledam kako duboko u me je taj poglede rezao,a trebao sam.Sad znam.Samo lampa u kutu i svjetlo s ulice,slabije od dobre mjesečine,obasjavalo je sobu.
-Idemo pod tuš?,šapnih ti na uho.
Bez riječi si slabom svjetlu dozvolila da ti ocrta božansko tijelo i pošla u kabinu.Ja za tobom opčinjen sjenama ljepote.U pozadini se čula neka dobra muzika,da'l s ulice ili susjedne sobe,svejedno,stapala se s kapima vode koje su prskale tu predivnu figuru.Tražila si da se okrenem  ledja .Opčinjen sam te poslušao,i sad me trnci prodju kad se sjetim.Počela si s ramenima,ovlaš prstima i gelom,sve niže,do guzova.Počela si ih masirati.Topla voda je pokrivala naša tijela.Uzbudjivala si me do ludila a kad si ruku provukla izmedju mojih bedara mislio sam da ću puknuti a nisam želio da prestaneš.Kurac je stršao uz staklo kabine,želio sam te ali ti si diktirala tempo,morao sam čekati..Pustila si da ti uzvratim,s malo pjene na dlanovima prišao sam ti s ledja i počeo masirati guzice..Prislonio sam se na tvoje predivne guzove, trljajući svoj kurac o tvoja leđa. Razmazao sam ti pjenu po trbuhu mažući i prekrivajući svaki pedalj tvog tijela, prišao sam tvom uredno obrijanom mufu, da bi na tih par dlačica mogao zapjeniti gel za tuširanje. Mičeš mi ruku kao da si ostala iznenađena. "Polakše, molim te." 
Ljubim ti leđa, vrat, ramena dok voda ispire pjenu s tvog tijela. Spuštam se sve niže i niže dok mi guzovi nisu došli u razinu pogleda.
Lagano ih primam i razdvajam. Zabijajući svoju lice, nos, usne, jezik. Osjećam kako drhtiš, kako ti se grči cijelo tijelo. Prčiš se sve više kao da želiš da doprem još dublje. Lagano dižeš desnu nogu i spontano me zoveš da počnem lizali tvoju obrijanu pičkicu. Predivnu, roskastu, sa crnim mufićem... 
roker @ 12:33 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare
Napokon je Jakov shvatio,napravio kratku kavu,iako će slijedeća bit još kraća..Obećao je..Neću mijenjat birtiju.
Dobro jutro.
roker @ 10:15 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare

Tko o čemu ja o avijaciji.Baš sam mislio nešto napisat ali ne ide mi,znam kako je Makaranima,gasio sam stotine požara ali bura je jača.Nadam se da će se bura do jutra stišati i da će Kanaderi poletjeti i pomoći mojim Makaranima..Nedajte se.
A GORI I ZAGREB
Upravo mi vatrogasci pod prozorom s 4 vozila zvrndaju,momak na 11.katu zaspao s cigaretom u krevetu i zapalio i kauč i sebe i stan.Skroz crnog,ali živog vatrogasci su iznijeli iz gorućeg stana.


Evo i vatrogasca u košari na 7 katu,dalje ne može,kako to nisu znali prije?
roker @ 00:37 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, rujan 19, 2008
Nekad sam izbacivao žive ljude iz aviona,na Bledu sam ih uzbacio preko hiljadu 1990,na pripremama za svjetsko padobransko prvenstvo i na samom prvenstvu.Bilo je predratno vrijeme,ljudi su bili nepovjerljivi..I jednom mi dodje luda..Vidim okupilo se nekoliko desetaka ljudi,gleda lude padobrance kako iskaču iz ispravnih aviona,u mislima se vidi na njihovom mjestu.Svako u sebi mašta da ima tu dozu hrabrosti ili ludila.Pozovem ih ja da udju u helikopter,nepovjerljivo njih dvadesetak udje i poletimo..Napravio sam krug iznad Bleda i Bohinja.Ljudi oduševljeni.Onda to nisam znao.Jučer čujem da se i danas toga sjećaju..Konobar časti nekim likerom.Za stolom sjedi i Zmago pl.Jelinčič.Osoba koju  mnogi u Hrvatskoj ne mogu smisliti.Meni se učinio cool momak koji vodi računa o svojim glasačima..Predizborna je atmosfera u Sloveniji pa mu ne treba vjerovati sve što kaže.

Sebe sam prikrio da me netko ne optuži kako pričam s neprijateljima ..
A sad ću malo o Zmagi i političarima u Sloveniji koji brinu o slovencima jer im je to posao..
Vinjete su uveli u interesu svog naroda koji se voze po svojoj državi i na naš račun.Nek se naša vlada ugleda na njih i nek uvede vinjete ako misli voditi računa o nama,a ako ne misli nek idu u k....Fotku sam postavio u inat jer mnogi misle da nam je Zmago neprijatelj a ja mislim da je naš neprijatelj tu..Na Markovu trgu..
Neću vam pisati kako je lijepo gledati s visoka na neki krajolik,samo ću preporučit svakom tko ima priliku i nek se uvjeri.Nije skupo.Evo vam i cjenika.
Cijena je za 3 osobe.Jeftina nebeska avantura.Ima i na Lučkom nešto slično.Učinite to.


Tko ne vidi što piše,to je panorama Bleda 75Eura,Bohinja135,Triglava 195 a sat leta Cesnom 172 samo 240 Eura.Za sat dodješ i u Zagreb.

Što ti ja napredak.Makina koju sam nekad letio imala je teže kotače nego ovo na slici ..Možete li vi zamisliti da "ovo" leti??

A leti.Moj prijatelj Jože mi pokazao..Jebeš avijaciju,odoh i ja doma sam sebi napravit nešto za letenje..Makar  i litra rakije,i od nje se ima dobar osjećaj da letiš...
A evo s čim bi letjeli ako platite panoramski let..
Uživajte do slijedeće avanture.Možda Magda,možda letenje,ne znam što je ljepše..

roker @ 22:15 |Komentiraj | Komentari: 36 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 18, 2008
Nije se dugo putovalo,7 dana i guzica poželjela puta..Nisam bio u Sloveniji otkako su uveli vinjete pa rekoh da odem kupit jednu,dok nije nestalo.Janezi još nisu završili autocestu prema Zagrebu i ne žuri im se,imaju još 14 km..To prema Zagrebu i kužim,ali ni prema Bledu i Kranjskoj gori takodjer nisu stigli puno dalje od 1990 godine..Ovo s vinjetama je OK ma koliko se mi bunili,platio sam 250 kn i vozio cijeli dan i mogu još 180 dana da ništa ne plaćam a samo jedan odlazak u Split i nazad me olakša za 340 kn...
Ljubljanu nisam snimao,sumaglica,izbori,dosadno..Bled jesam jer je Bled lijep i po sumaglici,sve je ljepše i uredjenije nego prije 1991 godine.Zanimljivo,svi konobari koji su još živi sjećaju me se.A nisam im nikad ostao dužan.Dapače.

Gradsko poglavarstvo/grajsko,kako kažu Blejci i Blejke/je jedno od najljepših..

Nema priče o Bledu bez Blejskog starog grada koji dominira jezerom i okolicom..I ljepotom.Jezero je sve čišće i čišće,sad se komotno može kupati u njemu.No,klima se promijenila pa već dugo nema leda zimi na jezeru.Nekad su postavljali stolove na ledu i služili kavu,klizalo se,čak i auti vozili po ledu.Otok  s crkvom na jezeru dugo je bio predmet spora crkve i države,mislim da je crkva izgubila spor.


Grand Hotel Toplice je najpoznatiji i najluksuzniji Bledski hotel,u 2.sv.ratu bio komanda njemačke vojske.Kruže priče po Bledu da su sanduci zlata bačeni na dno jezera kad su se nijemci povlačili.Nije mi se dalo provjeravat,žurio sam doma ispričat vam priču o Bledu.Iznad hotela izgradjeno skijalište "Straža" s vještačkim zasnježivanjem.


Imaju i Blejci svoje barkariole,gondolijere ili kako ih već zovu ,koji turiste na vesla prevoze na otok.Nema plovila na motor na jezeru.
A i kočijaše koji turiste,u ovo doba uglavnom hokejaše/sinonim za penziće sa štapovima/ voze po gradu i oko jezera..


Ima na Bledu i nešto što nije lijepo,oni to zovu "Gadafi centar".Naime,početkom 80-tih prošlog stoljeća izgradjen je tržni centar koji je u ovom podalpskom gradiću mirisao na arhitekturu Libije.Šaka u oko.Uvjerite se i sami..I na kraju nešto što se ne vidi a nazire se.Ono malo bijeloga u sred šume je terasa tzv Titove vile,ili ekskluzivne Vile Bled..To treba vidjeti..


A za kraj panorama iz zraka,a nešto o letenju na Bledu u narednom postu..To je samo 200 km od Zagreba.
roker @ 22:57 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare


Popio kavu i na brzaka se spremio za Bled i Ljubljanu,bit će fotki i zapažanja.
Bacim oko na Playboy i zapazim da su dlačice opet u modi...I bilo je vrijeme.
roker @ 08:33 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 17, 2008


Kako ne bi popizdio..Lijepo mu kažem:"Jakove,jednu kratku" a on meni donese punu šalicu kave..Sreća da je sunce svanulo pa mu nisam kresao sve po spisku već popio tu kavur'nu.Dosta je psovanja za ovaj tjedan...Morat ću tražit drugu birtiju.I konobaricu.
roker @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 40 | Prikaži komentare
utorak, rujan 16, 2008
Dobro jutro.
Danas mi nije do zajebancije..


Što me gledaš?
roker @ 06:53 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 15, 2008Kako god se okreneš dupe ti je pozadi...Zato pogled naprijed.

roker @ 11:55 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
subota, rujan 13, 2008


Dodjoh s puta,umoran,otuširao se i zaspao prije nego mi glava dotakla jastuk.Šuška nešto iza mene,sanjam valjda..Vraga sanjam,tvoj miris mi para nozdrve.tvoje golo tijelo izaziva trnce na mojoj koži.Osjećam kako jezikom kliziš niz kičmu,tvoj dah grije moja leđa.Bradavice povremeno osjetim na križima,doziraš mi ih pažljivo.Ne otvaram oči,obožavam tvoje dodire na granici sna i jave.Rukom me blago prevrćeš na ledja,otkrivaš me i smještaš se izmedju mojih nogu.Dlanovima mi miluješ bedra,trbuh,prsa,usnama ljubiš bradu,usta,bradavicama dodiruješ moja prsa,struja u njima me pecka,kostriješim se.Usnama silaziš niz mene,tvoja kosa za tobom mete vlagu tvog jezika.Staješ na preponama,uzavrela tvrdoća te koči.Uzimaš ga usnama,ovlaš,jezikom pomiješaš svoju vlažnost s prvom kapi na vrhu,uzimaš ga jače,navlačiš ga sve ustrajnije,rukom jaja miluješ.Disanje me izdade,držim te za glavu dok me činiš nemoćnim od uzbudjenja,propinjem bedra tebi u susret.Ti me samo pogledaš i uzjašeš.Umor nestade.
roker @ 22:45 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
Zaključio sam da je ovo još aktualnije nego prošle godine pa ponavljam post u cjelosti..Čini se da je frajer Sarajlija,ali psuje kao da je još istočnije...

Jebem mater:
- Federaciji BiH i Republici Srpskoj
- Kantonima u Federaciji i jebem mater Distriktu Brčko
- auto-putu 5 c
- neljubaznom sipatelju benzina na Energopetrolovoj crpki kod OHR-a
- zaposlenim u OHR-u
- Bosanskim Hrvatima koji su poslije rata odjednom počeli da govore:
tisuća, nogostup, obrana, šport, crpka...
- Bosanskim Srbima koji su poslije rata odjednom počeli da pričaju na ekavici
- Bošnjacima koji slovo ˝H˝ metnu tamo gdje nikad nije bilo
- neuštimanim semaforima u Sarajevu
- osobama što stenju po hotline-u
- likovima što ne daju žmigavac kad skreću
- Sulji, Muji, Fati
- Jebem mater i malom Perici
- komšiji što pušta preglasnu i seljačku muziku
- ovom prostom postu koji pišem
- Severini, Emini Jahović, Donni Ares, Almi Čardžić...
- Seji Boyu, Ricky Martinu, Enrique Iglesiasu, Sandiju Cenovu
- BN-u, Hayatu, OBN-u, Pink-u, jebem mater i DM-u
- Daytonu
- svim odvratnim privatnicima što maltretiraju radnike
- onima što daju mito
- onima što primaju mito
- Windows Visti
- organizatoru Sekinog koncerta u Skenderiji
- Seki i kompletnim muzičarima
- scenografiji koja će biti na Sekinom koncertu
- svima koji će biti na tom koncertu
- jebem mater Sekinoj nastavnici muzičkog
- Global net-u
- svakome ko mi ostavi komentar: ˝Dobar ti blog, posjeti i ti moj i
stavi me u favorite˝
- svim mangupima, klošarima, mafijašima...
- pederima, lezbijkama, pedofilima, transexualcima, transvestitima
- metrosexualcima
- svima onima koji smišljaju prefiks na ovo -SEXUALAC
- silovateljima i nasilnicima
- Vladi Kantona Sarajevo
- Vladama svih kantona u Federaciji
- Vladama RS i FBiH
- svima što zovu radio i glasaju za neku pjesmu
- alkoholičarima, narkomanima i dilerima
- svima što traže momke/djevojke preko oglasa
- svima onima koji stave da su lijepi, pametni, šarmantni, uspješni,
elokventni...u tim istim oglasima
- jebem mater horoskopu
- Avazu, Expressu, Azri, Svetu, BH Danima
- Kantonalnoj TV i njenom uredniku
 glavnom uredniku OBN-a, jer u augustu pušta film sa božićnom tematikom
- reklamama na NOVOJ TV
- Glam Blamu, Red Carpetu i svim sličnim magazinima
- svima što se prijavljuju na kvizove, a ne znaju gdje je Ajvatovica
- vehabijama i njihovim ženama
- Velikom bratu, muzičkim talentima i svim rieliti emisijama
- ustašama, četnicima i balijama
- svim umišljenim ˝trebama˝
- šminkerima
- jebem mater SDA-u, Stranci za BIH, SDP-u, SDS-u, SNSD-u, HDZ-u,
HDZ-u 1990, PDP-u
- jebem mater i stranci Radom za Boljitak
- Lijanovićima
- Radenskoj
- Jamnici
- jebem mater i svim ostalim inostranim vodama koje uvozimo
- KJP Rad jer ulice pere pitkom vodom
- svim debilima što se kurče sa autima po gradu
- urbanističkoj komisiji koja je odobrila pravljenje džamije na Ciglanama
- urbanističkoj komisiji koja je odobrila gradnju Hotela Saraj koji se
ne uklapa sa okolinom
- Graničnoj službi
- kurvama i muški i ženskim..jebem mater i svodnicima
- babinim sinovima
- Bh telecomu i teti što se javlja na informacije
- Korumpiranim i glupim drotovima
- Svim komunalijama (Sarajevo Gas, Vodovod i kanalizacije,
Elektroprivreda i KJP Rad)
- sudijama koje daju blage kazne za velike zločine
- svima koji pogriješe broj i nakon tvog ˝Pogriješili ste˝ samo spuste slušalicu
- Aqua-i, Centralu, The Club-u, Bazenima i Boemima
- svima koji poste Ramazan i oleše se za Bajram
- turbo folku, pjevaljkama, pjevačima, muzičarima, tekstopiscima,
producentima, aranžerima, likovima što prave te spotove i izdavačima
- svima koji slušaju turbo folk
- jebem mater i onima što stave na msn-u da mi svi vidimo da slušaju turbo- folk
- svim kontaktima koje imam na msn-u, a ne znam ko su i nisam sa njima
dvije riječi progovorio
- ciganima koji prodavaju parfeme i cvike i uvjeravaju te da su orginal
- konobarima koji ˝zaboravljaju˝ donijeti vode uz kafu
- konobarima koji ti donesu sasvim nešto deseto od onoga što si tražio
- arogantnim tetama na svim jebenim šalterima u gradu
- revizorima
- penzionerima koji ne daju da se barem malo otvori prozor u tramvaju
ili troli ljeti na +35
- svim indijancima koji do dana današnjeg nisu skontali da se trebaš
skloniti sa vrata u troli ili tramvaju da bi se ista mogla zatvoriti
- džeparošima i šibicarima
- svim studentima koji se kurče sa indexom po gradu, a studiraju vječno
- svima koji su dozvolili da se Sarajevo oblijepi slikama Ive Sanadera
- jebem mater i Durexu
- Merkatoru, Konzumu, Interexu, VF-u
- osobama koje u raspravi kad nemaju argumenata kazu ˝Ma ti si glup˝ i
automatski pobjeđuju u istoj..Nešto slično kao ručica u tramvaju u
slučaju nužde.
- Svima koji se guraju u prve safove u džamijama misleći da su veći
vjernici od ostalih
- Svima koji su me stavili u favorite a nisu pročitali ni jedan post
- Svima onima koji pišu NE uz glagol sastavljeno
- Svima onima koji pišu NAJ uz pridjev odvojeno
- Osobama koje nikad nemaju kredita, a imaju mobitel od 600 maraka
- Eronetu i m-tel-u
- Svim pumpama koje toče vode u benzin da bi bilo više
- jebem mater Hayatovoj emisiji koja je išla prošle godine uz Iftar
- osobama koje prose, a zdrave su i u najboljim su godinama
- jebem mater svim funkcionerima koji su pokrali donacije za Srebrenicu
- Ivi Miri Joviću
- svim pijačarima koji dignu cijene oraha sa 8 na 15 maraka za vrijeme Bajrama
- arogantnim, debilnim i seljačkim taxistima
- svima onima koji smatraju da je ovaj post nekulturan
- Vidovitoj Džemili i svakom od njenih saradnika
- Vidovitoj Bebi, Kleopatri i svim ostalim vidovnjacima
- Jebem mater i onoj što u kašike gleda
- svima onima koji u to vjeruju
- Pokemonima i Digimonima
- jebem mater i svim ostalim japanskim crtanim filmovima
- crtačima grafita koji svoju umjetnost izražavaju na katedrali i
sličnim nepodobnim objektima
- svima onima koji se potpisuju u tramvaju, troli, busevima, minibusima
- sandžaklijama koji nosaju trenerku, kožnjak, tene i mjesec i
zvijezdu oko vrata
- svim sarajlijama koji su ovaj vid mode prihvatili
- kulturnoj dijaspori koja se ponaša kao puštena sa lanca kad dođe u
Bosnu, dok tamo žive ko miševi poštujući svaki jebeni zakon
- svim debilima iz dijaspore koji štede čitavu godinu da bi iznajmili
BMW u rent-a-car-u da bi došli u Bosnu i pokazali kako se ima
- svim dijasporcima koji isključivo kukaju kako se nema i kako je teško
- nisam rasista, fakat, al jebem mater Kinezima i našim i onim u Kini
- jebem mater i našim putevima i onome ko ih održava
- teroristima
- svima onima koji terorizam vezuju isključivo za Islam
- svima onima koji su se obogatili za vrijeme rata
- lunch paketu i svim nepotrebnim stvarima koje smo dobivali u njemu
- UN-u, UNHCR-u, SFOR-u, IFOR-u..
- Merhametu
- manekenima/manekenkama koji se bez ikakvog zvanja
zapošljavaju kao novinari na tv-u.
- Alenu Islamoviću i Ziji Valentinu (zna se zašto)
- svim državnim parlamentarcima kojima je samo u interesu da izglasaju
povećanje plata i budućih penzija
- šatorskom naselju koje je bilo ispred Parlamenta, svim
poljoprivrednicima koji su bili u njemu i onome ko ih je plaćao za to
- Evroviziji
- svima onima koji govore ˝EuroSONG˝ samo da bi bili više fensi..Pa
jebem mu mater ako već koristiš englesku riječ SONG, onda je koristi
upotpunosti JUROSONG, ha ja. Ovdje ne ubrajam one koji iz navike
govore EUROSONG, jer su nam tako mediji plasirali ovu modernu riječ.
- jebem mater Hani i svim sličnim likovima koji se ne skidaju sa tv-a,
a u biti su ublehe
- jebem mater onoj debilnoj i otrcanoj priči: ˝Pjesme je pisao Armin
Šaković, album je sniman u studiju Marina Meštrovića, a izdaje ga
Hayat prodakš˝..Ko je taj Marin Meštrović nek mi neko kaže.
- dernek.ba
- svim curicama koje imaju po 15 godina, a slikaju se u nekim, u
najmanju ruku, problematičnim pozama i to stave na dernek.ba...ne
razmišljajući da pedofili vrebaju svuda naokolo
- himnoj Bosne i Hercegovine i onima što ne daju da ima adekvatan
tekst na ionako dosadnu melodiju
- penzionerima i penzionerkama koji se nadignu u 7 ujutro da idu
negdje bez ikakvog povoda..samo da popune ionako prenatrpan tramvaj
- svim starijim osobama sa kojim uđeš u raspravu i polemiku i on ti
kaže: ˝Ma šta ti znaš, još si ti mlad i zelen˝
- Barbiki i Kenu
- mahalušama i mahalcima
- onome ko je promijenio naziv ˝ISV Rock club Sloga˝ u ˝Music club
Sloga˝, te mu jebem pogotovo mater jer se sad zove Cinemas
- Gazdi te iste Sloge koji me je narviro facom i koji se redovno
pozdravlj´o sa mojom bivšom djevojkom
- hakerima
- vizama i svim tim redovima pred ambasadama
- nazivima ulica u Bosni i Hercegovini..pogotovo jebem mater onome ko
je dao, haman najdužoj ulici u Sarajevu, naziv AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ
Joj ljudi ima puno toga majke mi, ali ne mogu se sjetiti sad..Nemojte
me BA forsirati..Vidi kako je lijepo vrijeme vani, a ja pišem
post..Odoh neđe nešta
roker @ 21:25 |Komentiraj | Komentari: 51 | Prikaži komentare
petak, rujan 12, 2008
Poznati smo po devastaciji spomenika iz 2.WW i skoro da nema ni jednog koji nije pretrpio barem zloban grafit..Medjutim ministarstvo kulture je obnovilo ovaj spomenik na Batinsku bitku,jednu od najkrvavijih u 2.WW u kojoj je Crvena armija izgubila 1397 a NOVJ/partizani 416 vojnika u 40 dana borbe krajem 1944 godine.Spomenik je djelo poznatog kipara Antuna Augustinčića.Zahvaljujući njihovim žrtvama Baranja je u Hrvatskoj.Spomenik je odlično uredjen i veličanstvano dominira iznad Dunava.Posjetite ga kad ste u prolazu.. Pogled s kompleksa spomenika na Batinu,Dunav i Vojvodinu.
roker @ 09:44 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
-Što ćeš ako se udam?,pita me Magda jučer..
-Ništa,doći ću ti na svadbu.
-Nećeš valjda?
-Hoću.
-Mogu li te nazvati ako te zatrebam?
-Možeš,ali nema sexa.

Ustvari ,to sam rekao jer se od pristojnog muškarca očekuje takav odgovor..Medjutim,i Magda i ja znamo da to nije točno..
roker @ 00:40 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 11, 2008I malo Jaruna prije snijega u nedjelju..

roker @ 10:21 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 10, 2008
Naravno da neću pričati o swingu kao muzičkom izražaju.Pišem o swingu kao vrsti sexualnih igara i zabave dokonih partnera ili slučajnih poznanika.Naravno da sam i o tome razgovarao s mnogima u svom kratkom životu i svašta se naslušao.
Razmjenu partnera muškarci i žene različito doživljavaju ali se ne može podvući crta i reći kako su muškarci za a žene protiv,kao ni kod analnog sexa.Prije se ističe poligamnost nečijeg karaktera nego spol.Moram priznati da su se muškarci iskazali uglavnom kao inicijatori razmjene partnera ali ni tu ne bih stavio ruku u vatru da im je swing draži nego ženama.Muškarci su samo poduzetniji u predlaganju.Zašto ovo pišem?Ne pišem zbog onih koji uživaju u swingu kao vlastitom izboru već kao i u prethodnom postu,pišem o onima kojima je swing izgovor da pokaraju što veći broj žena a da pri tom "žrtvuju" trenutnog partnera do kojeg im inače nije stalo.Jedna Magdina prijateljica mi je to slikovito objasnila da bi rado učestvovala u tom rusvaju pod uvjetom da s njom ne ide netko koga voli...Znači i žene i muškarci bi voljeli dovesti nekog kao ulog u kar/t/anju a ne da im drugi jebu nekog do kog im je stalo..
Vrhunac sebičnosti je taj swing.


Dakle,neka swinga tko god hoće pod uvjetom da to želi i njegov partner a ne da pristaje samo da "održi vezu".I ova serija "Mijenjam ženu" na RTL mi miriše na razmjenu partnera...
Još nešto,mi smo to prije zvali "grupnjak",nekako mi bolje zvuči ..A ako netko bude htio zaključivati u komentarima da sam ja ZA ili PROTIV,da riješim dilemu,ja sam PROTIV.
roker @ 00:01 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
utorak, rujan 9, 2008
Mnogi počeli raditi,i Magda je..Samo ja nikad ništa ne radim.Na kavi danas mi kaže da sam ja jedini muškarac koji je bio u prilici a nije pitao za analni sex..Palo joj na pamet pa me pita zašto...
-A bi li mi dala da sam te pitao?
-Ne bih,nasmije se..
-Pa zato te nisam ni pitao....

U nevezanim razgovorima o svemu i svačemu razgovarao sam s raznim ženama o tom "problemu".Puno njih ne voli analni sex iako su ga prakticirale želeći partneru udovoljiti i pokazati ljubav,valjda.
Ne kužim frajera koji protiv njene volje ulazi na stražnja vrata kad su prednja ukrašena i svečana.I podmazana.Kao kriminalac na sporedni ulaz.Partneričina "patnja" nikako ne pridonosi mom zadovoljstvu..
Da sam ja žena ne bih nikom dao guzu..
roker @ 00:12 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 8, 2008


/Večernji list/
I prije sam čitao i slušao da u Bosni i Hercegovini ima nafte.Kažu rezerve dosežu i 550 milijuna tona.Mashallah.Nekad davno čuo sam neki vic kako gdje ima džamija ima i nafte..Nije bio vic,izgleda..Volio bih da se susjedima ostvare procjene a kad je susjedu dobro,i meni je...
roker @ 02:19 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 7, 2008


Pouzdan izvor iz Hitne pomoći javio mi je da se Dvornik predozirao..Svačija smrt je gubitak ali smrt kojoj je "ovedose" uzrok me čini manje nesretnim jer se nesretnik mogao spasiti da je imao dovoljno volje..

No,"VELIKI LJUDI NE UMIRU,ONI SAMO ODLAZE I NIKAD SE NE VRAĆAJU"
roker @ 15:33 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentareOvo mi je najljepše,sex u vodi,nitko ništa ne vidi,samo sumnja...
roker @ 02:07 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
subota, rujan 6, 2008


Ćevapčići su ipak stariji od Coca cole..I zdraviji.
roker @ 17:38 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
petak, rujan 5, 2008Oproštaj s morem..Za ovu godinu..

roker @ 16:43 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
Tri su me se stvari danas dojmile na putovanju Podravinom i Baranjom..Prvo u Batini kuće koje "rastu" iz zemlje..


Zatim lijepa ambulanta u Zmajevcu kod Kneževih vinograda,u Baranji..A treća je škola,ne znam ima li starije a ljepše škole u Hrvatskoj,nego što je ova u Šemovcu kod Djurdjevca,osnovana 1824 godine...Bilo je još puno lijepih stvari,ali o tom kasnije..
Recimo,lijepe slavonke,ali njih nisam smio slikat,to je danas opasno,kod slavonki se nikad ne zna je li punoljetna ili nije..Prerano odrastu..
roker @ 00:15 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 4, 2008
Gotovo je,proslavilo se,idemo u nove radne pobjede i po crvena krvna zrnca u planine..

roker @ 16:52 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 3, 2008Ostah na stolici utrnuo,odrvenio.Magda se pridigla i opet sjela uza me,nastavivši pit ohladjenu kavu.Svaki damar na meni umrtvljen,vraćam noge na ogradu,Magda takodjer,da više propuh nego vjetar ohladi zavrelu krv.Baš me je razoružala da sebi ne dolazim,a ni do priče mi nije..
Lijevom rukom po njenoj butini dajem znak života ,tek da sam tu,Magda mi pokriva dlan svojom rukom i stišće..Zna kako mi je,naravno da zna jer je "skrivila" da sam takav.Uzima mi ruku i prinosi usnama..Siše kažiprst i svakim stiskom toplih usana i jezika vraća me u život.Infuziju mi daje.Vene prostrujaše,nesta drvenila.Kleknem joj ispred nogu kao ona maločas,naslonim glavu na blago razmaknuta koljena,ljubim jedno,pa drugo.Još  uvijek siše mi prst,jedan po jedan.Koljena opuštena,glavom ih razmičem i ljubim gole dijelove stegana i podvlačim slobodnu ruku pod guzu.Pomaže mi ,pušta mi ruku koju je držala spuštajući dlanove na moju kosu.Obožavam njezine prste u svojoj kosi,tako dobro njima kazuje što najviše voli.Sad mi kažu da joj skinem kratke i široke hlaće na gumu..Podiže guzu dok joj rukama preko koljena svlačim moje ofucane bermude.Tanke,bijele pamučne gaćice su mi pred nosom,i miris uzbudjene ženke mi para nozdrve dok jezikom kroz tanak pamuk pratim vruć i vlažan trag po sredini zabadajući dlanove ispod guze..Osjetim joj i okus,i miris kroz tkaninu,pod jezikom osjetim uzdrhtali brežuljak na vrh brazde i kružim oko njega zabadajući jagodice prstiju u meke guzice.Stiskanjem mišića guze i pritiskanjem moje glave bedrima govori mi na čemu je..Uzbudjena je,i ja sam ali neću prestajati ljubiti je.Povremeno skliznem jezikom s bijelog pamuka na vrela bedra kad popusti stisak,pa se opet vratim.Izvija kukovima i pravi most kad usnama pritisnem jače,a prstima mi čupa kosu sve češće.Jednom rukom je smakla rub gaćica i predala mi je vrelu,vlažnu i crvenu.Jezikom je po brazdi ubodoh,s dna do vrha,kosu mi je čupala do bola,izvila se u most dok sam joj prstima do kosti stiskao guzu a jezikom ispijao uzavrelu ženstvenost.Ostao bih bez daha da nije vrisnula s punom šakom moje kose medju prstima,drhteći na mom jeziku i usnama,opuštajući se sjedajući nazad na moje šake pod njom..
Podigoh glavu da je vidim,crvena lica,vlažna čela.
Uzvratio sam joj čestitku istom mjerom.Samo smo to konstatirali očima...
roker @ 00:36 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
utorak, rujan 2, 2008

2.9.2007. sam napisao prvi post na ovom blogeru.Rezultat je 365 dana,84 000 posjeta,7000 komentara i dobra zabava.Još jedna godišnjica.Živjeli.Jebeš brojke.
I dalje ću provirivat u život,po mogućnosti iz ove perspektive..
roker @ 09:28 |Komentiraj | Komentari: 24 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 1, 2008
Ispijali smo oboje svoju kavu,s nogama na ogradi,njene pete su počivale na mojim stopalima dok smo oboje pratili dan na izmaku.Njezina ispovijed danas je učinila da smo potrošili priču za danas,najbolji smo kad ćutimo i pričamo prstima,očima.Zrikavo škicnem ispod oka da vidim "na čemu je"..Čeka..Hoće da ja počnem.Ispituje koliko mi je stalo.Znam što slijedi,pomislim, i nastavim s kavom..Povremeno palcem pomilujem njezin list,lagano se trzne i pokušava ostati mirna.Odložila je šalicu,i ja sam.Rukom privlačim bliže njezinu stolicu,jeziva škripa kamena i drveta para sumrak nad Kupom.Spušta ruku na moje koljeno i stiskom prati pisanje mog nožnog palca po njenom listu..Nitko ne razumije moje prste i stiskove kao Magda,prilagodjava se kao da sviramo skupa na klaviru.

Ali,odjednom prestade stiskati mi koljeno,spustila se na pod i smjestila se izmedju mojih bedara dajući mi signal očima da mirujem..Kosom je prekrila moja bedra dok je usnama grijala moju kožu pod tankim platnom bermuda.Približavala se izbočini na sredini.Tijesno mu je postajalo kad ga je usnama napipala i rukom namjestila prema gore.Stiskao sam je unutarnjom stranom bedara kazujući kako mi paše to što radi.Vrelina njenih usana kao od šale prolazila je kroz dvostruku tkaninu a moja erekcija postajala je jaka,do bola.Prstima sam joj prolazio kroz kosu i kad bih pomilovao ušne školjke zagrizla bi kurac kroz platno.Prateći usnama od korijena do vrha počela je ustima otkapčati remen.Majstorski me oslobodila stiska hlača i boxerica a tek oslobodjenu erekciju  usnama činila još tvrdjom.Moji prsti u njenoj kosi postaše ukočeni,htio sam je privući k sebi,u krilo,želio sam da prekine ovu igru usnama i da se nasadi  do jaja.No,Magda je imala drugi plan.Osjetila je da sam blizu i pojačala je stisak rukama i usnama,njen vlažni dah i mekani prsti išli su do kraja.Podigla je glavu da provjeri dišem li i u očima sam vidio želju da me dovede do orgazma,počeo sam podizati kukove i ići u susret njenim ustima,vatra u bedrima mi nije dala da mirujem,držao sam se za njenu kosu da ne potonem u mrak,i onda je počelo...Suknulo je iz mene dok sam kao medvjed hrapavo uzdahnuo,podigla je glavu dok je rukom čvrsto držala kurac koji je špricao na sve strane.Vatromet orgazma je otjerao mrak s mojih očiju dok sam je gledao kako kleči medju mojim nogama,smiješi se nadmoćno..
-Ovo je moj poklon za godišnjicu,rekla je,i volim kad tako hropćeš kao medvjed..
roker @ 01:32 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare