Moj internet dnevnik
It's me
Blog - kolovoz 2011
ponedjeljak, kolovoz 29, 2011
 

 

 

Sjedni mi u krilo,gola,meni se okreni i škakljaj me bradavicama,ništa ne govori,samo mi diši u vrat,tvoje golo tijelo će mi sve pokazati.I ja tebe želim toliko...

 Šteta što sms ima samo 160 slova,a možda i nije,i s toliko se može puno kazati..

roker @ 23:11 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 27, 2011
Ne znam kako da vam/i sebi/ pomognem.Inače ne kukam na ove vrućine ali svi oko mene namršteni,tmurni,toplo im..Vruće.Prevruće.

Pa evo prijedlog,seks u hladnoj vodi..Cool.Partnera imate,valjda.I hladne vode..Bazeni ne dolaze u obzir zbog klora koji loše djeluje na sluzokožu "organa" ali i na sastav prezervativa..U morskoj vodi takodjer ne,sol i pijesak takodjer nisu dobri.

  

Imate tuš ili kadu.Ako vam je nezgodno s nogu,stavite stolac pod tuš i uživajte..Pazite samo na pločice.Wink.Skliske su  i možete se "sjebati"Embarassed ako ne pazite..Uživajte nez ovog "s".Oni slobodniji i liberalniji nek pozovu i društvo.Tongue outCool

roker @ 20:50 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 25, 2011
 

 

Budi me prskanje vode po tvojim plećima,ne dolazim k sebi od lude noći s tobom
Puštaš vodu tek da rominja, da se lagano slijeva niz tebe.Instiktivno ustajem i idem k tebi ili pod tuš,ne znam što bi mi bolje prijalo..
"Izluđuješ me."
Riječi su koje sam uspio razabrati. Nešto si sebi pričala u bradu, ali nisam se previše obazirao,prislonio sam svoje slomljeno tijelo uz tvoje i pustio vodi da nas vraća u život ali tvoj miris,tijelo ,disanje me iznova uspalilo..Kleknuo sam i uronio glavu u tvoje krilo umjesto jutarnje kave jer ni jedna kava ne razbudjuje kao škakljanje tvojih mekih dlačica po mojim usnama i bradi.Tvoji prsti u mojoj kosi kazuju mi da me isto želiš kao da se nismo cijelu noć ubadali,grizli,hroptali,vrištali,znojili i svršavali.Tvoji vapaji, siktanje, tvoje grčenje me napajalo snagom vulkana . 


Primila si me za bradu i povukla me gore prema sebi. Bili smo udaljeni jedno od drugoga tek za duljinu kurca. Uzela si ga nježno u ruku i počela svoju igru. Vidjelo ti se u očima da mi želiš uzvratiti zadovoljstvo. Ljubiš me i lagano se spuštaš prema mojim slabinama. Nisam se nećkao i dvoumio. Prepustio sam se u cijelosti. Nisam više znao da li mi je vruće od tuša, centralnog grijanja ili naše predigre.Osjećao sam pritisak u glavi i ostajao bez daha. Bio sam spreman za svršavanje. To što si sa svojim jezikom izvodila bilo je previše i za mene koji zna odugovlačiti, ali htio sam te do kraja.Privukao sam te k sebi. Opasala si me nogama i nabila se. U trenu sam bio cijelom svojom dužinom u tebi. Taj smo tren nepomično stajali kao da smo željeli osjećati se neko vrijeme kao jedno. Ubrzo si se počela nabadati sve jače i jače.Oboje smo stenjali od užitaka. U tom trenu sam pomislio ako se sada ova tuš kabina ne raspadne, neće nikada,jer ja sam se raspadao po šavovima. Kao u crtićima . Iz trena u tren bili smo sve bliže vrhuncu. Mislio sam kako bih trebao ovo,pa ono,svašta mi je bljeskalo u mozgu ali sva moja pamet je bila u bedrima. Vlažna si se objesila oko moga vrata,nogama čvrsto oko mojih bedara,nabodena u usidrena na meni grizla si mi vrat,noge su mi klecale pa sam ogurnuo vrata tuš-kabine i ponio te prema razbacanim plahtama plašeći se da ne izgubim svijest na nogama svršavajući..Bacam se skupa s tobom na krevet u klasičnoj misionarskoj pozi dok si mi zabadala nokte u ledja a petama pritiskala moje guzove još više me nabijajući u sebe.Pridigao sam se,rukama ti uhvatio šake i čvrsto ih hrvački pritisnuo iznad tvoje glave ne dajući ti da mrdaš želeći da te gledam u oči,"svezanu" dok svršavam.Ali oboje smo počeli skupa,iz dubine,iz bedara je curila sva moja snaga,skoro sam zaboravio disati padajući po tvojim grudima,bez zraka ..
roker @ 08:53 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 20, 2011


 

-Missionary    30%
-Žena gore      28%
-Doggie-Style
21%
-"Sa strane"   16%


 

Ovo su istraživanja bjelosvjetskih istraživača..Ja imam dojam da je Doggie style zastupljeniji u praksi i mašti žena..Što kažu dame?

 roker @ 12:47 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 18, 2011
  

Jutro,07.30..Ne može se spavati od ljepote.Pozdrav s Korčule,iz Prižbe.

Roker

roker @ 01:20 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 16, 2011
 
Nekako prije 2 godine počeh pisati o O,i sad dok ležim na žalu u Prižbi lovi me sjeta.../ponovljen tekst/
 
 
 Znate da u zadnje vrijeme pišem o „O“..Neću reć kad se to desilo da je tamo netko ne otkrije,a za mene me i nije baš briga,ali se desilo.Stvarno je tako bilo iako je prilično nestvarno jer na prvi pogled,ni na drugi se ne bi reklo da je „O“ u stanju to napraviti.Nije ništa ukrala,slagala..Nije ni opsovala.Evo što je bilo.

Kao i obično naš sastanak uvijek počne na parkingu hotela Dunav,pa se zagrlimo,dugo tako stišćemo jedno drugo,slatko ćutimo jer ništa za pametno pametan čovjek nema za reć kad tako zgodnu ženu drži,a i ona njega..Pa popijemo kavu,uz pokoju rečenicu ,pa odemo u sobu i opet ništa pametno ne kažemo ali se svašta čuje,ono što se slovima ne može dočarati,nisam tako vičan pisanju da opišem kako krevet škripi,ili kako stenjemo i svašta nešto..

E.kad završe ti neartikulirani glasovi,kad kreveti prestanu svirati,otkucaji srca dodju u normalu,onda nekako počnemo i pričati.Taj put je predložila da ručamo u restoranu na vodi,ima razloga,veli,rodjendan je uskoro a nećemo biti u prilici proslaviti ga pa će me častiti.

Uvijek na sve pristajem,to je već pravilo,ljetno doba,sunce jako kasno zalazi,spremismo se i krenusmo..Izabrala je stol uz ogradu iznad rijeke,voda je tekla i kad se zagledaš u nju imaš osjećaj da ploviš.uzvodno..Sve smo više pričali,konobar priča o vrhunskom vinu,kasna berba,hvali ga,ja ne slušam,gledam u nju.Ona izabere vino umjesto mene,Kutres vršački,rizling..Izabere i kečigu,ja se prepustio i slušam kako priča..Natočim joj i drugu čašu,obrazi joj se zarumenili,usne sjajne,svako malo ih jezikom ovlaži i osmijeh iz desnog kuta prelijepih usana,skriven..Tek tad shvatim da me „mjeri“ onako jebački,kao kad smo sami ,goli.I da joj je desna ruka pod stolom.I da stopalima traži moja stopala.Kako je lijepa,ne umijem vam to sad opisati,neću nikad ni znati takvu ljepotu opisati,morat ćete mi vjerovati na riječ.Ubrzano je disala dok sam osjetio njene nožne prste kako mi miluju listove,kako se u grču zabadaju u moja koljena i kako se stol lagano i diskretno pomjerio..Svršila je,sinu mi u mozgu,pa to mi je jednom davno obećala dok smo se zezali telefonom,nisam je ozbiljno shvatio..Kad sam došao k sebi od iznenadjenja,pružila mi je prste koji su bili pod stolom da ih poljubim i pomirišem kao dokaz..
-Nisam obukla gaćice,nasmiješila mi se.
Jebeš i rizling i chanel i kečigu..Taj miris i sad osjetim..

roker @ 01:29 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 10, 2011
 

Prije 2 tjedna moju O sam otpratio na more,ostala je dva dana sama dok je klince i supruga spremila na odmor.Tu noć je teško zaboraviti,ali ovu jučer...Dva dana pred povratak s mora poslala mi je sms da se opet vraća sama,prije ostatka familije..Znao sam što mi je činiti,za 2 sata sam bio pred njenom zgradom.Upravo je pootvarala prozore i provjetravala dva tjedna prazan stan,na štednjaku kava,na stolu prostrti listovi lovora ubrani na obali..Suše se za začin.Preplanula,učvršćenih ramena i nadlaktica,kosa na suncu dobila zlatnu boju uskače mi u zagrljaj..I guze otvrdnule,miris soli u kosi još neispran,a miris moje ženke jači nego ikad..

Poljubac traje već...nema mu kraja,samo uzimamo povremeno zrak jedno drugom iz usta da se nebi rastajali..Jedno tijelo smo..Na prstima je već pet minuta,kao balerina..Počinjemo normalno disati iako nema gaćica pod ljetnom haljinom na mornarske pruge.

-Umoran si,veli mi.sjedni da te gledam dok pijemo kavu.Falio si mi.

-I ti meni,ne skidam pogled s preplanulog lica..Pričali smo dugo,naša veza je prevladala onaj siloviti početak dok nismo razgovarali prije prvog orgazma..Sad smo u fazi sigurnosti,znamo da smo jedno i da je vrijeme pred nama,nemamo straha da ćemo izgubiti jedno drugo..Digli smo noge na stolce i ukrstili ih nježno se milujući po listovima.Napolju je zagrmilo i ogromna lipa pod njezinim prozorom se počela povijati pod naletima vjetra.Ustala se i poćela zatvarati prozore,i ja za njom,u boravku,na kuhinji a onda u spavaćoj..Olujni oblak ionako je zatamnio sobu kao pred sumrak, zatvorivši prozor prestade huk vjetra,samo naše disanje i isčekivanje se čulo.Krenula je prema meni, iz haljine su provirile najljepše grudi na svijetu, gole crne noge, gola sva sa osmijehom koji vjerujte otvara vrata raja.
Uvijek smo u tim trenutcima oboje pomalo nijemi, u nekoliko minuta sabije se sav naboj i želja koju podgrijavamo ponekim mailom, sms-om ili prekratkim pozivom!
Samo se privila uz mene, rukama mi je obujmila glavu pogledala me duboko u oči i nakon toga potonuli smo u ponor užitaka, ja i moja O.
Ljubili smo se žestoko i gladno, trljao sam joj čvrsta leđa, najljepšu guzu, privijala je dojke uz mene i osjetio sam da joj nabrekle bradavice gore o želje.
Otkopčao sam onaj jedini gumb one jebozovne haljine, razmaknuo je i uhvatio joj grudi oobjema rukama, samo je zadrhatala i dalje tražila da se ljubimo, rukama me mahnito otkopčavala, rekao bih trgala sve sa mene.
I prije nego sam se snašao, već je klečala predamnom i već je  rukama lagano trljala ono što je bilo tvrdo i pred ekslpolozijom još od njene poruke.
Lagano ga je obilizivala, uvlačila, zubima nježno grebla po glaviću, pa mazila svoje usne istovremeno 
rukama gnječeći jaja. To je nemoguće za izdržati. Povukao sam je za ramena, onako tamnu i golu i lagano gurno na krevet..Nismo mogli dugo ni jedno, Znam da sam se zabijao u nju sanažno i željno, znam da je zadizala guzu i nudila mi se sva  i pomagala mi da nam ritam čim prije donese vrhunac.
I onda posve nenadano zaustavila me i uspravila se u krevetu. Polulud pitam je pa šta ti je, kud ćeš sad,samo mi se nasmijala i hitro se okrenula na trbuh i ponudila mi svoju crnu guzicu i skoro se sama natakla. Sve dalje, nije dugo trajalo, i moja O i ja svršili smo skoro u istom trenu, i pali jedno po drugom zadihani, ispražnjeni, ispunjeni..!
Neznam koliko smo tako ležali, no slijedeće što pamtim je hladna kava koju smo pili u krevetu..


roker @ 08:24 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 2, 2011
 

 

Zašto žigolo ima prodju kod žena?

Zato ,valjda,što su slične muškarcima.Žigoloe koriste žene koje imaju,ili si umišljaju da imaju moć,i žene koje imaju novaca a nemaju stila,nisu sigurne u sebe da će svojom osobnošću privući muškarca pa se bahate..Zar ne vidite sličnost žene i muškarca?

One žene koje nemaju novaca ili hrabrosti da si iznajme žigoloa vole muškarce koji su fakini.Zašto?

Fakini im daju ono što im u braku nedosteje,pokazuju im da su vrijedne,povladjuju im jer tako se dolazi i do ženskih gačica,a njihovi partneri smatraju da su potpisom kod matičara pretplaćeni na te gaćice..E zajebali su se.

Vidite li i tu sličnost žena i muškaraca?

Ili vam pak moram nacrtati? 

A neke,pak,imaju ljubavnike..I tu je sličnost s muškarcima evidentna..

roker @ 07:55 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare