Moj internet dnevnik
It's me
Blog - kolovoz 2008
subota, kolovoz 30, 2008
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.


Sad ću malo o najavljenoj temi i "padanju aviona".
Ova tematika u medijima je zastupljena ispod razine sex terapeuta a o njoj pišu osobe koje avion doživljavaju kao giljotinu.Počet ću takstom u večernjem danas gdje na dvije stranice glorificiraju sposobnost pilota CTA koji je od sigurne smrti spasio učenike iz Zagreba pravodobnom reakcijom i prekidom polijetanja.A što se desilo?
Naglim kočenjem pilot je oštetio obloge na kotaču ,a motor je bio ispravan.Dakle,da je nastavio s polijetanjem kotač bi ostao ispravan,motor je ionako bio ispravan i sve OK.Medjutim,ne dovodim u sumnju ispravan postupak pilota već imbecilno pisanje novinara svega i svečega da bi ispunili stranice i da ne bi morali pisati o pravim stvarima koje nes "jebu" a to je bahato premijerovo ismijavanje naciji i izbjegavanje smanjivanja poreza kao mjere ublažavanja inflacije.
Dakle,zašto je sad frka u medijima o nesigurnosti putovanja avionima?
-Prvo,vlasnici medija su produljena ruka u reketu medju kompanijama,pljuvanje je postalo "inn".
-Drugo,pojavilo se na desetine kompanija samo u Europi koje žele zaraditi u sve većoj globalizaciji turističkog tržišta i koje unajmljivanjem 2-3 aviona ulaze u trku s moćnima.U toj trci se ne obaziru na redovan servis,na opremu koju treba redovno kontrolirati,na obuku pilota koja je skupa,na minimum vlastite tehničke podrške i vlastite infrastrukture.Neke kompanije imaju samo jedan ured i 2 aviona..
-Treće,sami avioni,proizvodjači i tržište pogoduju češćim kvarovima..Nekadašnjem light motivu u gradnji aviona koji je glasio da avion mora biti što lakši i što brži,pridodan i "što jeftiniji".Prevelika ugradnja laganih plastičnih dijelova čini to da mali požar pretvori u buktinju za par sekundi.
-Četvrto,otvorenost medija i neodgovornost daju pogrešnu sliku o stvarnom stanju u zračnom prometu,broj prevezenih putnika je u drastičnom porastu u zadnje vrijeme i statistički broj incidenata ne prati tako veliki porast prometa.Borba na tržištu čini da se često dezinformacijama udara ispod pojasa.
-Peto,pojava low-cost kompanija i letova ne bi smjela utjecati na poštivanje sigurnosnih tehničkih minimuma,smanjivanje cijena prijevoza prihvatljivo je uskraćivanjem kave i obroka u avionima,boljom iskorišćivošću aviona i posade,ali nikako nije prihvatljivo preskakati tehničke preglede,kupovati jeftine kineske zamjenske dijelove i nedovoljno educirati posade.
-Šesto,moje skromno mišljenje je da sigurnost letenja u odnosu na druge vrste prijevoza ljudi još uvijek nije ugrožena i da je putovanje zrakom još uvijek najsigurniji način putovanja iz mjesta A u mjesto B..
Jedino što me kao avijatičara od djetinjstva uznemirava je to što čovjek sve manje sudjeluje u kabini aviona u tom poslu,tehnika,informatika  preuzima ogroman dio posla ali ne i odgovornosti.Pilotu postaje dosadno i biti pilot nije više "cool" kao nekad...
Ljudi,putujte ,samo putujte,birajte velike kompanije i uživajte.Život je ionako kratak.

I na kraju staro pravilo:
Letenje je lako naučiti,treba samo skočiti i...Promašiti zemlju..


roker @ 12:13 |Komentiraj | Komentari: 24 | Prikaži komentare

Rekoh da mi je Mljet najljepši otok,a uvala Ropa na Mljetu najljepša uvala..Raj na zemlji..


I Polača je lijepa,početak nacionalnog parka..

A poslije cjelodnevnog obilaska otoka,gradele i brancini ..
roker @ 00:39 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, kolovoz 29, 2008
roker @ 18:08 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 28, 2008
I tako,kava se puši,naše noge na drvenoj ogradi verande.Nema žurbe,očito je slobodna cijelu noć.Pitam je,onako poluozbiljno,što sam joj ja...
-Uvrijedit ćeš se,odgovorila je..
-Neću,velim,ionako znam otprilike kako kotiram kod tebe.
-Ti si mi i sve i ništa,počela je zaobilazno..Sve jer se u zadnje vrijeme s tobom pojebem i idem dalje,samo s tobom,naglasila je,što ne znači da druge opcije nisu otvorene,samo nema dovoljno dobrih kandidata.
Srknula je kavu gledajući me ispod oka.Nisam reagirao,poznato mi je sve to..
-S tobom mi je odlično,poznaješ mene,moje tijelo i moje potrebe,ne zanovijetaš,ne brundaš,nema ljubomore..


-A ništa.Ništa si mi jer kad naidje bolji i na dulje staze,otpadaš..Rekla mi je to sa smiješkom,iz njezinih inserata sam i sam sklopio ovakav njen stav a ovo "otpadaš" stavio sam u kontekst udaje.Ako ikad bude poželjela udavati se,ja nisam na toj listi.
Nisam htio diskutirati po tom pitanju,bespredmetno je jer nas dvoje funkcioniramo samo na 24 sata a onda pauza mora biti najmanje tjedan..
-Ne pamtim da smo ikad ovako puno pričali,primijetila ja i svoju bosu nogu prebacila preko moje zaklanjajući mi vid prema Kupi koja je tonula u mrak..
-Yeah,samo sam proškiljio ispod oka čekajući akciju..
roker @ 23:42 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
U dilemi sam,da li da napišem nastavak godišnjice s Magdom ili zašto avioni sve više padaju jer ono čime vas zasipaju u štampi i na TV ionako nije istina ,a o Magdi nitko ni ne piše...
Birajte
roker @ 18:36 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 27, 2008
roker @ 23:30 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Pametni su govorili da svaka država koja do sebe drži pazi kako,kada i kome će dati državljanstvo.Hrvatskoj se nikako taj atribut ne bi mogao pripisat budući se davalo šakom i kapom ruskim megamafijašima,crnogorskim i srpskim švercerima hrvatskih cigareta,i svakom onom koji dokaže da ima nešto s hrvatskom..Malo sam ciničan,naravno,i to namjerno.Recimo,moj prijatelj M. u Austriji ima austrijsko državljansvo ali se morao odreći hrvatskog.I to je OK,imaš izbor pa biraj.Austrija ne dijeli svoje papire šakom i kapom.

I što se dešava?Svi koji su dobili i hrvatske papire,s pravom ili ne,sad su carevi.Ne može im nitko ništa.Ukradeš,ništa,prevariš,ništa,ubiješ nekog,opet nikom ništa..Kupujem državljanstvo,bilo čije ne bi li se osjećao sigurnije..Pogledajte listu napamet upisanih osudjenih osoba koji su se okoristili blagodetima države koja im sad ne može ništa,ni pljunuti pod prozor.
-Svjetlan Stanić ,jedan od vlasnika Stanić grupe ,firme u kojoj je radio i ministar Jandroković,optužen u aferi Maestro u HFP mirno uživa u svom Kreševu u BiH.
-Jozo Ćurković,vlasnik poznatog trovača Salonit iz Vranjica i još par firmi /Katran/pobjegao od svog hrvatskog suda u BiH,a prije toga popljačkao sve što mu pod ruku došlo..
-Ognjen Šimić,jučer osudjen na 9 godina zbog primanja mita hoda Sarajevom kao da je Oskarovac..
Ima i obratnih slučajeva..
-Ante Jelavić,bivši oficir JNA,pa predsjednik HDZ BiH,ministar odbrane BiH,pa član predsjedništva BiH,osudjen na 10 godina za pljačku Hercegovačke banke mirno šeta Zagrebom.
-Ivan Bender,dužnosnik HDZ BiH i gradonačelnik Neuma,osudjen na 4,5 godine zbog pljačke i pronevjere PIO BiH,mirno šeta Zagrebom..
Ali i optuženi za ratni zločin..
-Boško Previšić,ratni upravnik logora Gabela optužen za mučenja i ubojstva logoraša mirno živi u gradiću na samoj granici s BiH..
-Romeo Blažević,osudjen za ratni zločin nad zarobljenicima i civilima takodjer pobjegao u Hrvatsku..
Ima toga još,ali nije rokerov posao da otkriva toplu vodu.
Mene zanima samo što nam se premijer Sanader pravi naivan.On će tražiti doktora koji je uzimao mito,a skriva optužene i osudjene za ratni zločin.
Jedina sličnost medju njima je ta što su svi "naši"...Naša stvar,Cosa Nostra kuca i na naša vrata..

roker @ 01:32 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 26, 2008
Da,rekoh da ću nazvat Magdu u ime nostalgije za 80-tima a ona me presiječe s godišnjicom.Budući sam pao na ispitu iz pamćenja napravio sam večeru iz 80-tih,nikakvi svjetski umaci,salate i štotijaznam,već planinski čobanac koji sam ja smislio jer sam lijen.To bi negdje zvali i bosanski lonac ali u mom "izumu" ima više mesa.Sve ja to stavim,i meso i povrće u jednu zemljanu posudu u kojoj se krčka skoro 2 sata i na kraju se napravi i kukuruzna pita umjesto kruha.Preambiciozno je nazvati to pitom,ali isto tako i mene nazvat kuharom pa mi se oprašta.
Nema svijeća ali zato ima fenjer,onaj starinski s ogledalom..I nije bila ni planina već vikendica njene kolegice na Kupi..
Pitao sam je za večerom hoće li se udavati.
-Jel ti to mene prosiš?-podbadala me je..
-Ne prosim.
-Znaš da se neću udavati po klasičnom receptu jer mi je vrijeme,ili sam se zaljubila,možda jednom i možda bez veze,ili iz praktičnih razloga.Ali ne mislim mijenjati način života,to je sigurno...

Nije imalo smisla Magdi prigovarati na njenim stavovima jer ne znam nikoga koji ju je od nečega odgovorio,a moram priznati da mi se svidja njezin pristup.Jednom mi je rekla ako se i desi da se uda da se ne misli odricati druženja samnom i Pujdom..
Da bi bila u punom elementu prigovorila je da je čobanac neslan a ja opet odgovorih da je to namjerno jer sam morao dopustiti mogućnost da ima primjedbu..Poslije večere sam prao posudje a Magda je kuhala kavu..Izašli smo na verandu,stotinjak metara iznad toka Kupe,mrak je prekrio dolinu,mjesec škrtim svjetlom odsijava površinom mirne rijeke..Po običaju noge dignute na ogradu.

/nastavak slijedi/

roker @ 17:43 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 25, 2008
-Znaš li što je danas?-pita me Magda.
-Ne znam..Ponedjeljak..
-Kako ne znaš,protuho jedna,pobijesnila je,jebo te ponedjeljak...
-Aaaaa,znam,šesta godišnjica kako si me ulovila..
-Sedma,i nisam te ulovila i ne trebaš mi..Samo ponekad..
Žensko pamćenje je nevjerojatno,ja bih umjesto kompjutorske memorije upotrebljavao žensku.I ljepše su,i uljepšavaju život.I zagorčavaju ponekad..
A ja je nazvao iz sasvim drugog razloga..

roker @ 16:29 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
nedjelja, kolovoz 24, 2008
Sex naš svagdašnji..Pouzdano znam da kolumnisti i novinari počesto nemaju pojma o onome o čemu pišu,nekima je to čak i prilika za liječenje vlastitih frustracija iako sam siguran da svoju frustraciju prenose svojim čitateljima.Osobno znam sportskog komentatora koji ima "dvije lijeve noge" a jedini sport kojim se bavio je trčanje za tramvajem.

Isto tako,na jednom portalu opazih savjete "stručnjaka" za sex koji predlaže da ne čekamo da nam se poklope astrološki znakovi već da se jebemo na svakom ćošku čim se ukaže kakva prilika čak i najmanja.Ne treba nas obeshrabriti ako partneru nije do sexa,mijenjajmo poze,lokacije,pustimo mu neki filmić.Vjerojatno nije mislio komediju da ga oraspoložimo..
Ako pak,vrijeme neraspoloženosti potraje,nek posjetimo liječnika ili psihoterapeuta..Nigdje ne piše da promijenimo partnera jer možda nismo jedno za drugo,da se veza "potrošila",ne piše da se ljudi razilaze ako sex u vezi dulje vrijeme ne funkcionira..
Imam osjećaj da ovaj "stručnjak" piše kolumnu o sexu jer je zaposlen kao zamjena za porodiljski a da je politika njegov fah..
Eto,ja njemu predlažem da posjeti liječnika ili psihoterapeuta,ili da si nadje partnera pa "u živo" vidi kako to ide...


roker @ 15:30 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare


Partibrejkers-Kreni Prema Meni
Azra-Balkan

roker @ 11:40 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare

Ne spava mi se,reklo bi se nečista savjest..
A nije,slušam maljčike..

Maljčiki

Plamene zore bude me iz sna
Fabrička jutra, dim iz dimnjaka
Pjesma se ori, mladi radnici
Čelična jutra, hitam fabrici.
 
/idoli/

Upravo sredjujem vinsku policu i nadjem "Postup" iz 1988...Da nisam sam ovaj čas otvorio bih ga uz muziku 80-tih.Ide jedno s drugim...Sutra ću nazvat Magdu,i ona je iz 80-tih..

roker @ 01:55 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 23, 2008
SOBRA

Sobra je trajektna luka na otoku Mljetu sa 70-tak stanovnika a ja sam poslednjeg tjedna malo pojačao bilancu odsjevši u jednoj od ovih kuća..

Evo san špija kapatana koji je navigava "Vangu"  da ne pukne provon u rivu..

Mljet je dugačak oko 40 km,zelen s kraja na kraj,šuma je do mora kao malo gdje na Jadranu i ima samo oko 800 stanovnika..Sjeverozapadni dio otoka je Nacionalni park u kom se nalazi i jezero s boćatom vodom..U Polači,na ulazu u NP mogu se unajmiti bicikli,skuteri i kabrioleti za razgledavanje tog raja na zemlji.

Slušam vlast  kako je sezona uspješna,lažu,Mljet je prazan a ima se šta vidit i gdje bit..I još nešto za vlast.Divljaci i tamo prave kuće koje dotiču more.Treba dinamita..
roker @ 16:13 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare


Putujući autocestom prema jugu nisam odolio odmoriti se kod šibenskog mosta i pokazati vam Skradin..Ovu šumu s lijeve strane gasio sam iz zraka nekad davno.Oporavila se i opet je zelena..Na putu do Mljeta susretoh se s najvećim zidom poslije Kineskog..
Stonski zid iz XIV stoljeća još se naziva i Europski kineski zid..Dug oko 5,5 km..
roker @ 03:30 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 21, 2008
Šetam nekidan Zagrebom i ugledam "tristaća"/Fiat-zastava 1300/,moj prvi auto.Mam me ulovila neka nostalgija kad se sjetim kako je taj gutao benzin čija je cijena bila kunu-dvije,kako je bio prostran za razliku od fiće i yuga jer smo se cura i ja mogli normalno skidati i oblačiti,mijenjati dresove,sportski rečeno...

roker @ 10:27 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
PRAVI LJUDI NIKAD NE UMIRU, ONI SAMO ODLAZE I NIKAD SE NE VRAĆAJU!!!!

/Mom prijatelju/
roker @ 09:54 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 20, 2008
roker @ 10:24 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 19, 2008Originalno,zar ne?Jučer popio pivo u baru na čijem krovu se kočoperi ovaj ljepotan...Na Jarunu.

roker @ 08:04 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 18, 2008
Sjeli smo ,Fedja i ja,na prvi terasu i naručili po pivo,hladno..
-K'o da te netko mokrom krpom udario,čudan si,bio je jedini Fedjin komentar.
-Haha,ništa posebno,sreo sam jednu bivšu a poslije par dana druženja s tobom moraš priznati da je to osvježenje,podbadao sam prijatelja..
-Nećeš valjda podgrijavat juhu?
-Neću,kad sam gladan i hladna je dobra,ali ova juha je vruća i ne hladi se...
Ujutro sam  nabavio crijevo za plin dok je Fedja još spavao ,zaqmijenio ga i otišao na kavu..Nakon toga sam biciklom otišao na obližnju uvalu da se prije podnevnog sunca okupam.Budući nisam imao kupaće skinuo sam se gol i otplivao par desetaka metara.Kristalno čisto more,bonaca,mamilo me na ronjenje..
Užitak pod vodom za mene je uvijek bio vrhunac boravka na moru i sem jednog para koji se mazio na obližnjoj stijeni nikog nije bilo u blizini.Ne volim gužvu.Izronivši poslije duljeg boravka pod vodom ugledam kako netko pliva prema meni,stilski dotjerano..Toi je Lea,odmah sam je prepoznao i zaronim da ne primijeti kako sam je oučio.Okrenut ledjima pravcu iz kojeg je dolazila htio sam njoj prepustiti užitak  prve riječi...No,nije bilo riječi,zaronila je zamnom i uhvatila me za stopalo.Pravio sam se iznenadjen ,okrenem se a njene dojke,bila je u toplesu,pred mojim učima..Oboje izronimo,skoro smo na centimetar blizu,smije se..
-Jesam li te,a?
-Malo,baš sam razmišljao što radiš....
-Rekla sam mu da idem prošetati Lucu i vidjela tvoj bicikl,za svaki slučaj sakrila sam ti hlače,hihotala se veselo..
-I što ću sad bez gaća i hlača?

Osvrnula se oko sebe,uvjerila se da nitko ne gleda i uhvatila me za jaja dok se drugom rukom održavala na površini.I ja sam jednom rukom došao do bedara i znao sam da nećemo "gubiti vrijeme" predigrom,opasno je a i nema puno vremena..Gurnula mi je jezik u usta i naslonila dojke na moja prsa,tvrde i hladne bradavice bole su moju kožu dok je kurac rastao u njenoj ruci..
Jednom nogom obuhvatila me oko pasa dok je rukom namještala glavić pored smaknutih gaćica na uspaljeni procjep.Bila je vješta,odjednom sam bio u njoj,s obje ruke sam nas držao na površini dok se ona držala za mene i objesivši se oko vrata uvlačila me u sebe,kukovima je izazivala pomamu u mojim bedrima  dok sam se pokušavao nabijati bez oslonca,voda je već do usana..Ljubila me široko i vlažno,glasno stenjući želeći što prije doći do orgazma,šaptala mi je "dirty words" po običaju kad je napaljena.Kad sam osjetio da mi zabija nokte u plećke prestao sam plivati,uhvatio je za guzove i potonuo u orgazmu ispod površine..Bilo je ludo,par sekundi,pod vodom zabodenih jagodica i noktiju jedno u drugo,bez disanja..Prva me je pustila i izronila hvatajući zrak kao riba na suhom,i ja za njom..
Poljubila me i pošla na obalu.
-Javi se koji put,moram ići,hlače su ti iza kamena..
-Javit ću se kad se razvedeš,smijem se..
-Haha,znaš da neću nikad...
Ode plivajući istim tempom dok joj je guza povremeno bljeskala iz vode..
Dobro mi počeo ovaj dan,pomislim,izadjem na obalu,nadjem hlače za kamenom s ceduljom ispisanom mokrom rukom..
-Isti se..
"I ti si",pomislim i zajašem svoj stari bicikl..
Dodjem pred "brod" a Fedja se proteže,još ni kavu nije popio..
-Jesi čuo za onu staru narodnu "tko rano rani dvije sreće grabi"?-pitam ga.
-Jesam,zašto?-bunovan odgovara.
-Zato,velim,istinita je...
roker @ 16:45 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare


Idemo na Mljet..Zeleni otok,nacionalni park,svašta lijepoga...
roker @ 08:10 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
nedjelja, kolovoz 17, 2008
Prigovorih nekidan kako netko promovira riječnik mržnje i to na nepismen način,a dotični se pravda da on ima alat zvani Word koji mu olakšava ...E,valjda je kupio taj Word od kineza koji su hrvatski ili bosanski jezik svladali gledajući serijal "Tesna koža".
Motiv pljuvačkom mentalitetu je jal i neobrazovanost a mislio sam da smo mi u Hrvatskoj prvaci svijeta u jalu..Nasreću,ima i gorih od nas,jal kod naših južnih susjeda osvojio je zlatnu medalju..
Tko se sjeća Meksikanca Salinasa koji je svojevremeno,80-tih godina prošlog stoljeća objavio da je Troja,ustvari,u dolini Neretve i da su je Grci oteli i lažno se kite "našom",neretvanskom Trojom?Svima nam je bila simpatična teorija i nije bilo ozbiljnih pljuvačkih napada na tu teoriju,samo što je nismo dovoljno iskoristili i privukli milijune turista koji so do sad bili u "zabludi" da je Troja tu gdje nije.Trebalo se ugledati u hercegovačke franjevce koji su pojavu Gospe na brdu iznad Medjugorja izgurali u isplativ turistički brand samo zato što su uporni i jedinstveni .Gospa se pojavila i u Gradini pored Virovitice ali bez turističkih rezultata,kao i u desetinama mjesta u Hrvatskoj i šire..

Razjedinjena bivša država nije imala snage projekt "Troja" kapitalizirati,nitko ne tvrdi da je Salinasova teorija točna,ali nitko ne vjeruje ni svakom irskom kamenu koji oni prodaju turistima da je to baš taj kamen o koji se sapleo neki vitez ili kraljica,pa slomili nogu,ali turistički lijepo zvuči i donosi dobru zaradu.
Tako se i u naših južnih susjeda pojavio rustikalni tip sa šeširom koji se odaziva na Dr.Semir Osmanagić,samozvani arheolog ili štotijaznam što,s teorijom o piramidama u dolini rijeke Bosne pored gradića Visoko.Momak stigao iz Amerike,valjda,s dobrim smislom za marketing,skupio tim ljudi i počeo raskapati po brdima za koja kaže da su piramide zarasle u korov ..Odmah krenuli vicevi,turisti navalili da vide kolijevku kilture na Balkanu,sve u svemu svi zadovoljni,o Bosni se počelo pričati i na drugi način a ne samo o ratu i mržnji
Ali,ima Bosna i svoje izbjeglice na svim meridijanima svijeta,na žalost,kao i neke domaće "znanstvenike",kojima ne paše da se o njihovoj zemlji piše na drugačiji način pa pljuju,vrijedjaju i podcjenjuju sve što im se ne svidja,ne kritiziraju,pljuju,iskazuju posvemašnji jal,jer jal je jedino što se može ispoljavati ako ti nije stalo do dostojanstva sugovornika.
Riječnik kojim se služe u "znanstvenim" kritikama kao da je izišao iz mračnih podruma beogradske propagandne mašinerije 1991.I kad sam prigovorio u jednom postu tom riječniku i pljuvanju,  isti se okomio na moju malenkost i na moje erotske priče koji s mržnjom i piramidama nemaju veze,ali argumenti mržnje lako nadju razlog.

Nikako da shvate da svaki čovjek,pa bio on i izbjeglica,ima pravo na svoju viziju svoje domovine,pogotovu ako njegova vizija nema veze s ratom,mržnjom i nasiljem.
Ne moraju se oni vratiti u svoju domovinu,ali ne moraju ni pljuvati po svemu što im se ne dopada,razumna kritika nema veze s pljuvanjem i napadom na dignitet ličnosti.
Dakle,ja nikako ne tvrdim da tamo postoje piramide,samo mislim da treba ljudima dozvoliti da misle da ima ako to nikoga ne košta i ne uzima državne pare.U svakom slučaju,u Hrvatskoj i Bosni postoji puno više kamenja na koje se neki junak okliznuo ili slomio nogu kroz povijest, nego u Irskoj,ali ni jedan još nismo prodali dokonim turistima.
Možda ti kritičari pljuvanjem i jalom pokazuju domoljublje..Ako je to tako,onda su malo okasnili,tako se voljelo nekad..Davno,i zato nam je tako kako nam je.

PS
Uzaludno je svadjati se sa budalom!
Spusti te na svoj nivo, a onda te pobijedi iskustvom.
roker @ 20:16 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Kažu nedostaje pilota,neće mladići letjeti.Nema tko da gasi požare...Čitam profile po raznim forumima,70% žena u svom profilu piše da bi željele letjeti.A ni jedan muškarac.Koji vam je k... dečki? Radije visite na igricama i kompjutorima nego pravite vratolomije po zraku?


Inače,istraživanja prije 20 godina su govorila da je samo 7% muške populacije psihofizički spremno za profesiju pilot.Danas možda i manje ali su i kriteriji spušteni jer danas možete letjeti i s naočalama..

Ovako se zabavljala mladež 70-tih u aeroklubovima.


Češki ZLIN na kom sam prvi put omirisao letenje..
roker @ 02:18 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 16, 2008
Uplovili smo u Cres u kasno poslijepodne,bacili sidro,privezali se i požurili na hladno pivo jer još od jutros ništa hladnog na brodu nije bilo,nestalo plina,ustvari iscurio ,pa ni friz nije radio..Sreća da sam otkrio rupu na crijevu i znam što i gdje trebam kupiti pa sutra te neugodnosti neće biti.Probijajući se kroz gužvu šetača vidim poznatog psa kako se zalijeće na me i prednjim šapama se oslanja veselo na moja koljena.Dobermanka Luca me se sjeća jer sam s njenom gazdaricom ponekad provodio po par sati dok joj je dragi bio na službenom putu..Počešao sam je malo po vratu i glavi i Luca je odskakutala u gužvu.Pogledao sam za njom i vidio Leu kako traži svoju miljenicu.Pogledi nam se susretoše,mahnu mi neprimjetno da me je uočila a onda,kad je Luca doskakutala do nje,uhvatila je muža pod ruku i nastavila šetati.
Znači Lea je u Cresu,znao sam da tu imaju kuću,pričala mi je,svašta mi je pričala,i da će se razvesti već naredni mjesec,i tako mjesecima,ustvari,tom pričom je podgrijavala strast i opravdavala sebe jer je samnom u krevetu,bez gaćica,dok suprug skuplja dnevnice i plaća račune.Nikad se nije ni mislila razvoditi..Potrajalo je tričetiri mjeseca i nisam je ni  vidio ni čuo već tri godine.Ovo večeras me iznenadilo i svašta mi prolazi kroz glavu,pogotovu jer smo već dva dana na moru,na kruhu i toplom vinu i pivu..
Fedja se pojavio  zamnom,privezao je jedrilicu i prijavio nas u lučku kapetaniju.
-Što ti je,što si se zamislio?-upita me.
-Ništa,ništa,sreo sam nekog...
Morat ću je sutra potražiti,nekako...

/ima još/
roker @ 01:10 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 14, 2008
Magda je došla iznenada,ima pauzu na nekom seminaru od par sati.Reče da je gladna a u frižideru nemam baš ništa,samo jaja.
-Napravit ću palačinke,rekla je.
-OK,odgovorim,ionako mrzim okretati palačinke,a volim jesti.
Traži nešto po frižideru,naguzila se i stoji tako naguženo..Predugo stoji.Hm..Zna ona kako će samnom,uvijek padam na ovu "sliku".Ustajem,prilazim,i dalje kao nešto traži,možda tavu..


Spuštam ruku na guz... Ne mrda, drugom rukom ulazim od koljena bedrima prema gore, samo lagano širenje bedara. Nije moguće, mislim se, već je vlažna. Toplo mi u krilu , rukom lagano razmičem tanke pamučne gaćice, jagodicama prstiju diram užarenu, vlažnu i svilastu . Laganim trzajem gaćice spadaju, otkopčavam rasporak, crven mi i tvrd. Namještam ga pod uzdignutu guzu na rubu stola, prvo glavić, pa pola.Zastanem, polegla  na stolu, guzicu još više izdigla, a onda ulazim do kraja. Ludilo, kakav osjećaj, je li ovo san? Jebe mi se, meni je ok. Vrti guzicom kao ringišpil, šakama je držim za karlicu da održim kontrolu ulazaka u nju, osjećam stezanje mišića oko kurca, eksplozija. Imam osjećaj da mi je kurac zarobljen u raju, da sam cijeli iscurio, koljena klecaju. Okreće se, crvena u licu. 
-Gdje ti je tava?-pita me..
-Ne mogu se sjetiti,da me ubiješ..Iskren sam..
roker @ 14:42 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 12, 2008
Sjećate li se Mo?
Trebala bi roditi ovih dana.Ne javlja se.
roker @ 22:32 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare


Šilo na Krku..Danas.
Pije se kava u hladu..
I pivo..

Odaziva se na Stela..
Upoznali smo se na kavi,pričao sam joj za svog Pujdu.
Nije zainteresirana.Veli da je Pujdo seljačina.Reći ću mu kad dodjem na planinu.


I kad je sunce pošlo k moru,i ja digoh sidro..Mora se dalje.
roker @ 02:20 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 11, 2008

Što me gledaš?
Žedan sam...

roker @ 10:30 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
nedjelja, kolovoz 10, 2008
Drage moje.
Samo se vi odmarajte,kupajte u moru,sunčajte,nadjite si partnera,vaši muževi su na poslu,rade.Tako mi reče ovaj traktorist,žena mu je na moru..Zaslužila je,veli.
Ne znam zašto mi ga nije žao...


A ovo moram ponoviti..

Ovih dana sam i ja na moru,tražim meguze od Krka do Novog...


Bio Mujo kod psihologa i ovaj mu nacrta na papiru trokut i pita:
-Što sam nacrtao na papiru?
-picku, odgovori Mujo
-A sada? -upita doktor i nacrta krug
-Opet pičku, -odgovori Mujo
-A sada? upita doktor i nacrta kvadrat
-Pičku,opet ce Mujo
Na to će doktor:
-Gospodine vi ste seksualno opsjednuti.
-Ja opsjednut? Pa jebote,tko ovde crta pičke, ja ili ti?

roker @ 09:21 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 9, 2008


Eh, ipak povedi i mene na spavanje, nema događaja večeras koji bi mi bio draži od spavanja s tobom... Hoćeš li? Virtualno, ali ipak, please... Pričat ću ti lovačke priče s putovanja po svijetu, dat ću ti da mi ležiš na prsima, pod uvjetom da mi daš poslije da ti ležim na bedrima. A onda ćeš ti meni pričati o tome kakvog si me zamišljala,pa ću onda ja tebi kako si ljepša nego sam mogao i zamisliti.
Onda ćeš prstima prebirati po mojoj kosi a ja ću ti milovati listove na nozi,a onda ćeš mi prste stavit na usne,ja ću ih ljubiti,pa ćeš nehotice razmaknuti bedra od leptirića koje sam milujući te raspršio u tebi.No,nećeš se žuriti jer nam se nigdje ne žuri,jer ovo nije chat kao nekad,ovo je moja glava u tvom krilu,tvoji obrazi na mojim prsima,tvoj miris u mojim nozdrvama..Miris,opet taj miris koji u snu osjetim,koji mi grije bedra da narastem,očvrsnem,propet,do pupka.
Nikud nam se ne žuri,ne krademo ništa ni od koga.Cijela noć je pred nama,pa jutro..I još.
roker @ 08:29 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
petak, kolovoz 8, 2008
Prošlo je dva-tri tjedna od posjeta prevarenog ljudine i Dino je već zaboravio na to kad jednog popodneva opet začuje zvono na vratima,otvori i gle....Opet Vesa,crvenog nosa..
-Hi,Dino,oprosti,opet ja..
-Udji,maknu se Dino s vrata znajući da slijedi opet neka zajebancija..
Ponudio ga je nekom rakijom,uljudno razmijenili par riječi.
-Čuj,Dino,trebam još jednu uslugu..
-Nisam vidio Minnu,pravdao se Dino,ne znajući o čemu je riječ.
-Ma,Ok,vjerujem,ali,htio bih da mi još jednom potpišeš onaj papir,molim te..
Pitao ga je Dino zbog čega,Vesa je ispričao da je malo popio i pokazao ženi papir koji mu je Dino potpisao a ona mu ga je pocijepala pod nosom..
Smijući se u sebi odnosima koje nikad neće razumjeti Dino mu je ponovno potpisao priznanje i obećanje da više nikad neće spavati s njegovom ženom,ali ovaj put nije bio siguran da bi se držao obećanja ako mu se pruži prilika..
Liberalan stav o braku u Finskoj vjerojatan je motiv ,sem alkohola,koji je Vesu nagnao da traži "pismenu potvrdu".U nekoj eventualnoj bračnoj krizi ili brakorazvodnoj parnici želio bi imati adute da je žena kriva jer je finski zakon izrazito na ženskoj strani..U medjuvremenu,vikendom žene traže avanturu a muževi flašu...
roker @ 12:06 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare

Napravio sam oko 1000 km u 2 dana,napravio mobitelom oko 100 fotki,razne suprotnosti na neki način.

Ovo mi je najzanimljivije,uslikao sam stari tenk na ulazu u Glinu i nisam ga imao s čime usporediti.Tenk kao spomenik mi ne govori ništa..Baš ništa,osim da smo istočnije od istoka.Ima jedan i u Vojniću..


Ali,puno istočnije od tenka i Gline,i Vojnića,u Kneževim vinogradima u Baranji,vidjeh ovaj traktor sa željeznim kotačima,stariji i od onog tenka ,čak i od mene.Ovaj traktor puno toga govori,i pokazuje.Puno više je obradjenih polja oko ovog traktora nego oko tenka.
Ja bih sve tenkove,topove,čak i avione skinuo s postolja.
I postavio traktore.I kombajne.
Za što ste vi?
Traktore ili tenkove?

roker @ 01:16 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 7, 2008
Pustivši ljudeskaru od 2 metra u stan Dino  se zabrinuo za svoje zdravlje..Ponudio ga je da sjedne na stolac na kom je njegova Minna bez gaćica sjedila i pila čaj i to ga je malo osokolilo.Pomislio je "tko te šiša,stari,tvoja žena je htjela i dobila",no svejedno,nije mu bilo lako.No,dobroćudno lice ovog diva nije odavalo krvoločne ambicije.
-Oprosti,Dino,nisam se predstavio,zovem se Vesa..
-Drago mi je,slaga Dino iz prve..
Ponudio ga je rakijom koju mu je donio prijatelj iz Bosne i Vesa je popio naiskap..
-Sigurno te zanima zašto sam došao,napokon je Vesa počeo otkrivati karte.
-Pa,zanima,nadam se da se nije nešto dogodilo tvojoj supruzi...
-Ovako,nema zle krvi,nisam došao ni po kakvu osvetu ni veliku priču.Jednostavno hoću da mi na papiru potpišeš da više nikad nećeš spavati s mojom ženom...
Dino je ostao zabezeknut..Ni u snu nije očekivao ovakav zahtjev,nikako nije mogao dokučiti razlog za ovom pismenom potvrdom posebno jer Minnu više nije sretao a nije imao čak ni njen broj..Jedino razumno objašnjenje je bilo da ljudeskara hoće imati pismeno priznanje da je žena bila s njim.
-Naravno,složio se Dino,potpisat ću,ionako nisam razmišljao o vezi s njom..
-To je Ok,Vesa je potvrdio i na papiru složio formulaciju u stilu njegovog zahtjeva koju je Dini potpisao..
Nakon "svečanosti potpisivanja" prevareni muškarac se ,uz ispriku,podigao i napustio Dinin stan.
Dino je stajao zabezeknut i dugo sebi nije dolazio...

/ima još/
-
roker @ 15:47 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
roker @ 09:29 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 6, 2008
Kad je Minna došla k sebi,negdje oko podneva,trebalo joj je par minuta da se orijentira u glavi i u prostoru..Kroz poluotvorena vrata sobe ugledala je dečka koji spava na sofi,pokušala se prisjetiti njegovog imena,ali joj nije išlo.Obzirom da je u gaćicama i da postelja nije zgužvana zaključila je da ništa nije bilo,ali i to da je njezin domaćin ili bio jako pijan ili jako pristojan..Skeniravši mu facu na brzinu zaključila je da je momak bio pristojan..Polako,na prstima, da ga ne probudi ,odlepršala je u kupaonu i pod tušem polako dešifrirala proteklu noć.Prisjetila se momka za šankom koji je na njen pogled reagirao fiksirajući je pol sata,pa blagog sudara u plesu..Ta činjenica učinila je da bude spokojna jer joj se dečko dopadao ali je čudan i činilo joj se da nije govorio finski..Ogrnula se ogrtačem s mirisom muškarca,godio joj je,i izišla iz kupaone.
-Dobro jutro,ili dan,pozdravio ju je ledjima okrenut muškarac,zaokupljen kuhanjem kave ili čaja na štednjeku.
-Dobro jutro,odgovorila je,ja sam Minna i voljela bi čaj..
-Već smo se upoznali,bio je oprezan,ja sam Dino i ja ću kavu.
Okrenuo se i pogledao je u svom ogrtaču,s mokrim crvenim uvojcima preko ramena.
Minna je uočila biserno bijele zube i širok osmijeh,jako tvrd izgovor.Zanimalo ju je otkud je njen domaćin.
Dino je već čuo za ove vikend avanture u Finskoj i kako nije ništa neobično zateći se s nepoznatom ženom,nerijetko i udatom,u subotu ujutro u stanu..Ukratko joj je objasnio tko je,da je izbjeglica s Balkana,iz Bosne,da je novinar i da tek uči i jezik i o svemu što ga okružuje.Iznenadila se njegovom otvorenošću,dodala je da je udata ,da joj se Dino sinoć dopao,i sad joj se dopada,da joj je drago što je tu..Malo usiljene konverzacije kao i na svakom početku i upoznavanju.To što je udata Dini se u neku ruku dopalo jer nikad nije imao sličnu avanturu.
Minna je imala oko 35 godina,činilo mu se,i na kraj pameti mu nije bilo provjeravati jer mu se ovo što vidi jako dopalo.Poslužio je čaj i kavu na improviziranom šanku pa su počeli razgovarati.Minna nije imala namjeru skinuti njegov ogrtač jer se osjećala dobro u njemu,miris joj se dopadao.Poslije kave Dino je otišao na tuširanje i kad je bio pri kraju prisjetio se da je ogrtač na njoj a da drugog u kupaoni nema.Mali ručnici nisu dovoljni da se pokrije ..Razmišljajući kako da dodje do plakara,okrene se i ugleda crvenokosu,golu,s ogrtačem u rukama spremnim da ga prekrije.Pogledali su se i Minna je pustila frotirni ogrtač da padne na pod i ušla pod tuš.Prislonila je dojke uz njega očekujući poljubac dok se voda rasipala po njenom pjegavom licu.Snašavši se poslije šoka,Dino je prihvatio ponudjene usne,zagrlio je stisnuvši je uza se,bodući je u trbuh brzom erekcijom.Minna ga je prihvatila,jednom nogom ga obgrlila oko kukova i rukom uvela tvrd kurac u sebe ljubeći mu usnice.Strast ih je obuzela i ni njemu ni njoj nije padalo na pamet premjestiti se na udobniju postelju.U jednom momentu je spustila nogu i okrenula se k zidu uzdignuvši guzu naslonivši se rukama na zid.Dino je prihvatio oblu guzu šakama,namjestio se i naglo ušao u nju,do jaja dok se Minna opirući o zid nabijala na njega.Ubrzano disanje govorilo mu je da je pri kraju i u momentu kad je prestala s upiranjem prosuo se po njenoj obloj guzi  i ledjima,pomiješana s mlazom vode sperma je otjecala s nje.
Čitavu subotu je provela u njegovom stanu,a u nedjelju ujutro probudio se u praznoj postelji.Osvrnuo se i ugledao cedulju na kojoj je pisalo:
-Hvala ti,bilo je divno.Minna.
U neku ruku bilo mu je žao da je više neće vidjeti,ali mora se priviknuti na običaje..
Dvatri tjedna poslije toga,neposredno pošto je došao s posla netko je pokucao na njegova vrata.Otvorio je i ugledao ogromnog vikinga,bradatog.
-Dobra večer,predstavio se,jeste li vi Dino?
-Da,jesam,izvolite.
-Jeste li vi spavali s mojom ženom?
--Ni govora,nemam pojma tko je vaša žena,branio se Dino iako mu je crv sumnje govorio o čemu se radi,na što mu viking pokaže Minninu fotku..
-Oprostite,pravdao se Dino,ali otkud sam mogao znati..
-Ništa se ne uzrujavajte,sve je Ok,mogu li ući na trenutak?
-Dino se zbunjen i prestrašen pomaknu u stranu i pusti ljudeskaru unutra.

/nastavlja se/
roker @ 10:28 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 5, 2008
Prošlo je par mjeseci od puta po Finskoj i Dino i Marja su ostali prijatelji i kolege s posla.Dino je već svladao finski da je uz pomoć ruku i nogu mogao "komunicirati" za šankom,ali na poslu to još nije bilo dovoljno.Sestra Azra je još jednom dolazila u posjet i Dino se spremau u Dublin oko 1.maja..
Sve je podredio učenju jezika i novinarstvu,sve više je postajao "finac" i dopala mu se zemlja i ljudi ..Ritam života u Finskoj nije imao nikakvih sličnosti s njegovim dosadašnjim navikama ali mu se dopao tempo rada i vikendi opuštanja.Petkom su finci izlazili van i zabavljali se žestoko,žene si izlazile van bez svojih bračnih partnera,vjerojatno i obratno i Dino je jednog petka za šankom u pubu uočio par očiju ispod pramenova crvene kose koji su ga "mjerili i vagali"..Uočio je to i u jednom divljem plesu su se očešali i "omirisali" tako da su u slijedećoj pauzi sjedili za šankom i pili pivo.Rekla mu je da je ona Minna i da se jako zabavlja.Dino je već naučio da dame u Finskoj ne pita ono što zna da mu neće istinu odgovoriti pa se zadovoljio njenim imenom i podatkom da je frizerka.Plave oči i jarko crvena kosa su mu se dopadale,nekonvencionalno ponašanje ga je privlačilo i pred zoru ,kad se pub zatvarao,završili su u njegovom stanu..Poslije komentara da ima uredan,previše uredan stan za jednog muškarca,ponudio joj je kavu ili čaj,no Minna je zamolila da prilegne a razgovor i kava može i poslije.Bila je dobro nakresana i Dino joj je pomogao da izuje cipele i traperice..Zaspala je onog trena kad je spustila glavu na jastuk..Možda i prije.Dino nije bio pijan,uvijek se mogao kontrolirati u ovakvim sutuacijama kad se nalazio u ženskom društvu.Istuširao se i legao na sofu u boravku,neizvjestan vikend,ili samo subota,su bili pred njim..Zaspao je gledajući njenu crvenu kosu rasutu po jastuku.
roker @ 15:35 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Jesmo li mi,i koliko smo,morbidno društvo?Tonemo li polako u ovisnost o smrti čemu nas naši mediji polako vuku.Povod je tragedija pilota instruktora i pilota studenta nekidan kod Dugog otoka.Zašto me je to natjeralo da pišem o ovome? Zato jer sam se u svom životu naslušao i nagledao takvih tragedija i nije mi potrebno počinjati vijesti kako je izvučeno tijelo pilota,kako je avion teškom mukom izvučen "akcijom" MUP-a,vojske,vatrogasaca,kuracapalaca,sve TV poslale novinare da direktno izvještavaju o smrti.Natječu se u postavljanju glupih pitanja Vodanoviću i ostalima i svi hoće biti aktualni...Ljudi,pravila pristojnosti u uljudjenom svijetu govore da muku obitelji stradalih ljudi ne treba povećavati direktnim prijenosom smrti...Drugo,u medjuvremenu je stradalo 5 motorista na hrvatskim cestama i ni jedna TV kuća nije poslala novinare da direktno izvještava o smrti .Je li smrt pilota "vrijednija"?Nije,ali je "jača" vijest..Novinari,sramite se kad svoja novinarska pera oštrite na mrtvima.Sramite se jer vas je strah upitati Sanadera zašto nam je ovako loše,jer nas zasipate nevažnim stvarima da bi prikrili važne,jer lažete za potrebe Sanadera da nam je turizam odličan.Ma nemoj.U kurcu je i turizam,i novinari i svi mi.Namjerno ovo pišem za praznik jer će i danas poginuti neki mladi vozač a to neće biti zanimljivo TV kućama,jer mladi vozač nije dovoljno cool vijest..

Sretan vam praznik narode.
roker @ 01:08 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 4, 2008


....Nisam još došao k sebi, a moj kurac je već bio u tvojim rukama. grudnjak s glupim kopčama sam strgao, a ispale dojke punih usta sisao. koji miris! zalijećem se zubima na bradavice, ne mogu kontrolirati strast, dođi, zoveš me, pogledam u oči, sad me jebi. sama ga namještaš na vlažnu i uzavrelu picu i, kao mamuzama, nogama me uvučeš u sebe odjednom, rijetko sam mogao ući odjednom u ženu, puštam da vodiš igru... Trbuh ravan i tvrd pripijen uzame treperi, pritiskaš me nogama u sebe dok nam se jezici prepliću i zubi sudaraju, držimo se za guzice...Napeti kao strune osjećamo erupciju iz prepona, umirujemo se i tonemo u bezdan s krikom... Pola minute ne dišemo... Još sam jebeno tvrd... Rukama me odguruješ i mijenjamo mjesta, liježem na drveni stol, penješ se dominantno iznad mene i sjedaš na tvrd kurac s dubokim uzdahom... Sve je pod tvojom kontrolom, uzimaš ga koliko hoćeš, dozvoljavaš mi da ti stiskam dojke i da ga gledam kako uranjam i izranjam iz tebe... Tvoji pokreti postaju brži i jači, hvatam te za kukove i ulazim u ritam, nabijam se sve jače i bučnije, klizavi smo od znoja i sperme... Uspijevam se pridignuti, uhvatiti te za guzove i s tobom na kurcu ustati sa stola ne mijenjajući ritam pokreta, oboje stenjemo i glasno najavljujemo drugi orgazam u pet minuta. Hvataš me se za vrat, zubima zagrizaš meko tkivo, moji prsti se zarivaju u guzu i svršavamo opet... Izgubljen na sred sobe, s 55 kg u rukama i na kurcu borim se za zrak, noge mi drhte dok curak sperme iz tebe zaškaklja me po jajima... Tad začuh tvoje disanje i dođoh k sebi... Gledamo se u oči, tražimo riječ, ispriku, zahvalu... Jebiga, ovakve situacije nema u knjigama o lijepom ponašanju..
roker @ 10:45 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
nedjelja, kolovoz 3, 2008


Službenik na šalteru banke u Sarajevu dobije papir od romkinje koji su joj dali u centru za socijalnu skrb kako bi otvorila račun za sinove Ramba i Tarzana i na taj račun primala novac.To su napisali na ceduljicu da neuka žena ne bi što zabrljala.Službenik je mislio da se šali sve dok nije pokazala rodne listove svojih sinova..
Dakle,imamo crno na bijelo da su Tarzan i Rambo stvarni likovi ..
roker @ 19:36 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 2, 2008Zaspao sam na sofi sinoć.Kasno došao ,umoran,nisam te htio buditi,samo se otuširao i u ogrtaču zaspao..
U snu osjetim kosu na bedrima,tvoj dah.Ne dam očima da se otvore,nisam siguran je li san ili java,što god je žao mi prekinuti.Usne na vratu,dojka mi miluje prsa,okrećeš me na bok,jezikom niz kičmu..Isuse,san ili java?Zubi na guzi,lagani.Digao mi se..Jako.Razmičeš ogrtač,dlanovi po trbuhu,uzimaš ga tvrdog u ruku,natežeš,trljaš,gnječiš jaja...Uzimaš ga u usta,jezikom vlažiš glavič,širok liz do korijena,kruženje po jajima..
Ne mogu izdržati.Otvaram oči..Nije san.Nastavljamo..
roker @ 16:11 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
petak, kolovoz 1, 2008Mašta je jedino što ti nitko ne može zabraniti,možeš maštati kad ti je teško,možeš i kad ti je dobro,kad ti "dodje" a nje/ga nema..I meni je došlo..Došao mi njezin SMS.Kaže kako sam zaboravio majicu i kako je upravo na njoj.Pa onda kako joj je vruće.I meni je,temperatura narasla do pupka..Otišao bih sad po tu majicu da je bliže.

roker @ 11:41 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
Marja se pridigla s njegovih grudi,zadovoljna i raspoložena i ponudila mu revanš..Ona će njemu sad skuhati čaj.Napolju je divljala snježna oluja dok su njih dvoje ugadjali jedno drugome nakon što su "probili led" prije par minuta..
Narednih par dana njihovog boravka u brvnari ću preskočiti jer su uglavnom bili ispunjeni intimom i seksom..U ribarskoj kolibi su ostali sve do 1.siječnja kad su se vratili u Lahti,redovnom životu i poslu.Više Marja nego Dino ,je ovih par dana shvatila kao avanturu,a i skrivanje veze pred kolegama i šefovima bio je i motiv da ostanu samo prijatelji..
Nastavio je s učenjem finskog jezika i privikavanjem na skandinavski život jer povratak u Kozarac kod Prijedora nije bio izgledan narednih godina..
roker @ 00:10 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare