Moj internet dnevnik
It's me
Blog - srpanj 2010
petak, srpanj 30, 2010
 

 

Da sam nešto ljepši nego što sam sad bih požalio,čitam kako lijepe žene i ne padaju baš na ljepotane.Onomad sam pisao o lijepim ženama i njihovom teretu što im ljepota nosi,pa evo,da im olakšam,ni lijep muškarac nije najsretniji što ga priroda nagradila,isto k'o i žena.Svi ste primijetili ponekad kako neupečatljiv lik,ni po čemu posebno prepoznatljiv,prije neugledan,pod ruku vodi komada iz snova.Oni brzopletiji i manje obzirni će prvo zaključiti da je "pun love k'o brod" što iz prve odaje zavist ali i potcjenjivanje žene s njim trpajući je u sponzoruše.

Istina je skroznaskroz suprotna,žene ne padaju na ljepotu nego na suštinu.Znanstvenici su dokazali da su uspješnije veze u kojima je muškarac manje lijepa polovica veze.Da i ja sad pojednostavim do jaja,manje lijep muškarac svoj "nedostatak" će nadopunjavati sadržajima koji ljepotanima ne padaju na pamet,ako je imaju,jer su sami sebi dovoljni.Dakle sadržaj je ono što žene privlači,a ne ambalaža.Suština a ne taština.

Ako sam do sad i patio što nisam apolon,napokon sam se smirio,a i ljepoticu imam...Ili ću imati,svejedno,mlad sam i vrijeme je predamnom..Je'l tako?roker @ 08:39 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 28, 2010
Često čujem ili pročitam "dobar seks".Neću sad pametovati o znanstvenim postavkama već što ja mislim što je to dobar seks.Ovdje govorim o seksu kao fizičkoj aktivnosti jer samo takav se može tretirati kao dobar ili loš jer ako pričamo o emocijama i seksu onda je skoro svaki seks dobar..Moje skromno mišljenje je da "dobar seks" u najvećoj mjeri ovisi o muškarcu što god o tome mislile žene.A zašto se dešava onda da seks ne bude dobar?Zbog sebičnosti jednog ili oba partnera.Moram reći nenamjerne sebičnosti jer seksualna igra muškarcu sužava svijest o tome da njegovo zadovoljstvo nije cilj sam za sebe.Ljubavna igra je prirodan oblik pražnjenja emocija sve u cilju produljenja vrste,ali čovjek je u stanju učiniti da ta igra bude i dulja i ljepša na obostrano zadovoljstvo.Ovdje muškarac prolazi ili "pada",mora suvereno vladati i sobom i igrom da partnerici pruži priliku da uživa kao i on budući u večini slučajeva muškarcu treba manje do orgazma..Bit će i onih koji će reći kako nije dobar seks ako se netko od partnera kontrolira,i oni imaju pravo na svoj stava moj stav je da je zadovoljstvo moje partnerice uvjet i moga zadovoljstva,i ništa lakše od toga da se napalim,zatvorim oči i ostrašćen upirem noktima o pod nabijajući se u nju dok ne svršim.Ali kad dodjem k sebi trebam se suočiti s nezadovoljenom partnericom koja jedva čeka da se podignem i pustim je da diše..Ovdje dolazimo do toga da li je bolje biti obdaren ili nadaren.Mda,i uz jedno i drugo dobro dodje i ISKUSAN..

roker @ 20:32 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
 

Jeste li razmišljali tko vam je uzor u pogledu suprotnog spola?Da li je to vaš otac/majka?To zna biti teret u životu..Dugo sam bio u krivu misleći da žena ne može pogriješiti,ne baš jako dugo,ali dovoljno da se i sad podsjećam na tu zabludu.Život i tome služi,da razbijate zablude i predrasude.Pretpostavljam da je i dobar dio žena stav o muškarcu "krojio" na sliku i priliku svog oca..

 

roker @ 12:00 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, srpanj 26, 2010
 

 

U želji da otkriju da li se feromoni, mirisne bjelančevine koje izlučuju jedinke iste vrste i koji služe kao "poziv na seks“, mogu  omirisati,znanstvenici su sproveli jedno zanimljivo istraživanje.

Poznato je da životinje seksualno komuniciraju isključivo putem feromona. Mužjaci ih ispuštaju i time "pozivaju“ ženke na parenje. Tako, na primjer, insekti privlače jedni druge iako su udaljeni kilometrima.

Da li tako funkcioniraju i ljudi?

Grupi od 20 heteroseksualnih muškaraca pod pazuhe su stavljeni jastučići koji su upijali njihov znoj dok su se oni bavili različitim aktivnostima.

Nakon određenog vremena 20 žena, čiji je mozak posmatran pomoću nuklearne magnetne rezonance (fMRI), je zamoljeno da pomirišu pomenute jastučiće.
Znanstvenici su ustanovili da ženski mozak drugačije reagira na različite mirise znoja. Naravno, radi se o nesvjesnim reakcijama.

Znoj koji se izlučio iz muškog tijela tijekom gledanja pornografskih filmova, je aktivirao desni orbitofrontalni korteks i desni fusiformni korteks. To su dijelovi mozga zaduženi za njuh, ali i za socijane reakcije i emocije.

Na osnovu toga je izveden zaključak da i mi, kao i životinje, imamo nesvjesni sistem sporazumevanja zadužen za seksulani život i očuvanje vrste.

Dakle, nemoj se čuditi ako te neka dama u blizini zainteresirano promatra - nanjušila te je.

/mondo/

roker @ 14:20 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
subota, srpanj 24, 2010
 

Neću reći da znam,ali sve govori da iskustvo pomaže,u dnu duše znam da svi muškarci varaju,ili gotovo svi,ali oni koji spadaju u ovu manjinsku grupu bi isto varali svoje partnerice kad bi imali priliku..Tako su otprilike otkrili i na Univerzitetu North Caroline..Opširno ispitivanje sprovedeno je nad 40 000 muškaraca tijekom 10 godina u Sj.Americi i Europi."Sa stanovišta morala, rezultati istraživanja su poražavajući, ali sa stanovišta prirode oni su sasvim očekivani. Znate, sada je samo znanstveno dokazano ono što se oduvijek znalo, a to je da su muškarci u svojoj suštini zapravo mužjaci koji naprosto ne mogu biti monogamni", objašnjava profesorica Ann Simon, koja je bila angažirana na ovom istraživanju.

Ne početku istraživanja 10 % muškaraca je izričito tvrdilo da su odani svojim partnericama,ali desetgodišnjim praćenjem njihove tvrdnje su se pokazale lažnim.Jednostavno,svi muškarci imaju potrebu da osvoje više žena,samo što neki od njih nemaju hrabrosti ili prilike za to,što ne znači da bi njihove partnerice trebale zbog toga biti sretnije.Naprotiv,imaju nesposobne mužjake..Njih je samo 36,3% dok dvije trećine muškaraca spada u "ostvarene preljubnike".

"Muškarcima je nevjernost u prirodi. To, međutim, ne znači da ne postoje vjerni muževi, već samo da i oni najvjerniji u potaji žele varati i manje ili više često razmišljaju o preljubu", napominje prof. Simon..Nije slično istraživanje napravljeno sa ženama,ali se unaprijed usuđujem predvidjeti da će se srušiti fama o izrazito vjernijim ženama,samo mislim da če procenti preljubnica biti malo blaži.

No,drage moje,ne  dajte se obeshrabriti,izuzeci pozvrđuju pravilo,možda je vaš mužjak izuzetak..

roker @ 15:04 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
petak, srpanj 23, 2010
 

Malo ću polemizirati i sa sobom i komentarima,uz ispriku "zapisi"-ma da nisam imao namjeru biti grub a ispadoh malo sirov.Naime,LJEPOTA ŽENE i kao pojam i moj tekst ne zaslužuje onako kratko i šturo pojašnjenje pa je "neregistrirama kokoška" s pravom negodovala..No,njen komentar o nerealiziranim ženama u zlatnim godinama koliko je dobar toliko nema veze sa samopouzdanjem.Žena se realizira u mjeri koja njoj odgovara a ne široj familiji,susjedima i tradicionalistima.Samopouzdanje i jeste mjera u kojoj se zrela žena ne osvrće za tim bedacima.Istina je da je teško biti samopouzdana i sama u malom gradu,ali nije istina da nije moguće.Tradicionalne vrijednosti kao što su fakultet,udaja,posao,djeca pa karijera,baš tim redom,više nisu "in",spreman sam se zakleti da mnoge žene uopće nemaju taj redoslijed u programu,a neke stavke u tom redu,kao udaja i djeca,više nisu na vrhu ljestvice.Prije 30 godina bilo je nezamislivo ne željeti brak i djecu,a bogme da do 30-te djeca podju i u školu.

Znam mnoge danas koje u napadu iskrenosti priznaju da što im je to sve trebalo,i udaja i djeca..Novo doba,novi običaji,tako i savjet onima koji su stekli samopouzdanje samo što ih "muči" što govore neki čak i od mene stariji,vaš život je vaš život,i ničiji više,čak i kad se udate..A samopouzdana žena je i ljepša,i privlačnija muškarcima koji znaju što hoće,a oni kojima to smeta neće se s vama maltretirati,a bogme ni vi s njima..Budući žena puno daje životu,treba od života uzeti što više na što govorio Don Kaćunko..

roker @ 00:20 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 21, 2010

Oduvijek sam tvrdio da je žena ŽENA kad napuni 30 pa kad vidjeh jedan tekst koji potvrdjuje ovo moje pametovanje došlo mi nekako drago..

To je vjerojatno zato što u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama imaju nešto što mladim djevojkama nedostaje - samopouzdanje, i to je ono što ih čini privlačnim.Time je potvrđeno ono o čemu se već godinama priča: ljepota pojedinca više zavisi od stava i od toga kako sami sebe doživljavamo, nego od fizičkih karakteristika. 
Više od polovine anketiranih dama smatra da sve nesigurnosti polako nestaju u tridesetim, a seksepil raste sa samopouzdanjem.
Ova anketa potvrdila je da je lepota više od dobrog izgleda - to je kombinacija samopouzdanja, stila i onoga što nas čini posebnim...

Ovo sam napisao iako se ne slažem 100% s tim,ovo je jednostran pogled koji postaje bolest,ako već fizička ljepota nije presudna već je seksipil i ljepota kombinacija svega pomalo,onda i žena u 40-tim i 50-tim takodjer lijepa,poželjna i seksi.Ovakav glup i jednostran pristup ljepoti je i doveo da kad napuniš 35 godina ne možeš se više ni zaposliti..roker @ 10:39 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 20, 2010

E,ajde muškadijo da se i vama obratim,nećemo o impotenciji jer se to "nama ne dešava" več o tome smeta li vam da vas žene voze,ne mislim vozaju,već voze..Naime postoje razna i istraživanja i proseravanja o ženama za volanom ali ja ću samo reći da je istina da se muškarci i žene razlikuju a i da različito voze,da je istina da to nekoga može i iritirati,ali Roker misli da znanje i sigurnost za volanom nema veze sa spolom već sa osobnim sposobnostima,a budući volan ne iziskuje natprosječnu snagu onda ni žene nisu automatski loši vozači...Zato sam ostao zabezeknut kad sam spoznao da veliki broj muškaraca nikad nisu dali ženama da voze automobil iako su položile vozački ispit..O onima koje nisu ni polagale jer im je "gazda" rekao da im to ne treba neću pisati..

roker @ 16:22 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
nedjelja, srpanj 18, 2010

 Jedno od najčešće postavljanih pitanja poslije vodjenja ljubavi je "Jesi li svršila",a žena odgovara sa "jesam,naravno",ili,"ako ti je stalo do mene i mog orgazma,morao bi znati"..E,mnogi ne znaju. jer većina muškaraca ne prepoznaje ženski orgazam,ili ne prepoznaje odglumljeni od pravoga..Žene,za razliku od muškaraca mogu odglumiti a nedostatak erekcije,ili impotencija je jako uočljiv i neodglumljiv problem.

Phalaenopsis Orchid

Phalaenopsis Orchid-cvijet koji najviše podsjeća na klitoris

Prethodnu priču završismo orgazmom,ustvari orgazmičkom smrću a ima se što pričati o orgazmu.Možda bih trebao nešto reći što ja mislim zašto neke žene ne doživljavaju orgazam,a ne doživljavaju kao i što neki muškarci ponekad ili stalno imaju "erektilnu disfunkciju" što je lijepa riječ za mekanu ćunu..I zanimljivo,ni jedni ni drugi ne vole o tome pričati,čak su skloni lagati da im se to nikad nije dešavalo ,žene će reći da su njihovi trenutni referenti za orgazam sasvim zadovoljavajući,a muškarci,pak,da im se diže kad god požele..Moje skromno mišljenje je da su obje "disfunkcije" problem a još veči problem je što se žene mire s činjenicom da ne mogu svršiti s muškarcem.O impotenciji ovaj put neču pisati ali imam namjeru i o tome.Nedostatak "točke na i" u ljubavnom odnosu kod žene ima uzroke u odgoju,anatomiji i položaju klitorisa,psihološkoj pripremi i opuštenosti,ambijentu a onda i u pristupu i tolerantnosti,i znanju partnera.Bajke oko ženskog orgazma se stvaraju ali uglavnom iz komercijalnih razloga,te vaginalni,pa klitoralni.Neću govoriti o odgoju jer na to ne mogu utjecati,ali mogu učiniti da se partnerica opusti,da izabere položaj koji joj najbolje odgovara,i tempo,sve što bi joj ljubavnu igru učinilo potpunom.Položaj klitorisa kod mnogih žena,ali i veličina i oblik penisa kod njihovih partnera su  razlog nepostizanja orgazma.Stoga mnoge vole voditi ljubav u raznim pozama,misionarska poza jedna je od najzastupljenijih,ali najlakše doživljavaju orgazam u položaju žena gore jer tako kontrolira i tempo i intenzitet stimuliranja klitorisa.Ta činjenica ne ide na čast muškoj ljubavničkoj vještini ali bolje išta nego ništa.Muškarac koji ženi želi pružiti najviše što može naučit će ako mu je do nje stalo.Strah od neuspjeha,trudnoće ili zaraze ide uglavnom uz "one night stand" veze a zato postoje prezervativi ili još bolje,izbjegavanje takvih veza.Čitao sam,a i čuo kako neke žene misle da su smiješne grimase ili uzdasi koje prate orgazam i da im je neugodno da ih netko vidi.Siguran sam da je orgazam jedini izričaj ljudskog tijela i psihe za koji nećete odgovarati ni pred sudom javnosti ni pred zakonom,a da će se vašem partneru dopasti osim ako ne ujedate..Uostalom,vaš orgazam će i njemu potvrditi da ga želite,i da je "dobar",ma kako to otrcano zvučalo.Zato se opustite jer nedostatak orgazma ima uzrok u oba partnera,slično kao i u impotenciji,pa je otvoren razgovor o tome pola puta do rješenja..A onu ispriku da vam je lijepo i kad ne svršavate ostavite za dane u penziji,za to ćete imati dovoljno vremena..

 Psyche and Amor, The Roman God of Love

roker @ 20:43 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
petak, srpanj 16, 2010
 

 

               Dragi Bože,
                      

imam mali prijedlog za Tebe:

Život bi trebao početi sa smrću-a ne obratno!
Zamisli ovo:ležiš dva metra ispod zemlje,oko tebe je tama i hladnoća,a ti počneš kopati prema svjetlu.Kad izađeš,ići ćeš direktno u starački dom,iz mjeseca u mjesec osjećat ces se sve bolje i bolje,dok te napokon ne izbace jer si premlad.S masnom penzijom igrat ćeš par godina golf,dobit ćeš od poslodavca zlatni sat za vjernosti počet ćeš jaaaako polaaako raditi.Čim svoje odradiš,ides na fakultet.U meduvremenu si zaradio dovoljno da možeš svoj
studentski život provesti ko bubreg u loju,imaš svakodnevno za izlaske,droge i alkohol,
a u glavi nemas ništa osim guzica i sisa.Kad već otupiš od svega toga,stiglo je vrijeme za školu,koja naravno započinje na maturalcu.U školi postaješ iz godine u godinu gluplji,sve dok te napokon ne izbace iz nje,naravno poslije toga te mama i tata vode na sladoled.Poslije toga se nekolko godina igraš u pijesku,pa se preseliš u maternicu gdje uživaš devet mjeseci i napokon svršiš ovaj zivot s jednim velikim ORGAZMOM!

  To bi bio život!

roker @ 15:20 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 14, 2010

U pravilu nije dobro biti dobar.Dobar učenik je uglavnom "štreber" i nitko ga ne želi u društvo..Dobar radnik takodjer,kad si dobar sve ti natovare na ledja jer su ostali loši a posao mora ići.Dobar suprug je sumnjiva dobrota,uglavnom nosi rogove..I dobar ljubavnik je sumnjiv,nitko u njemu ne vidi prirodni talent već ženskaroša koji prevrne sve što mu do ruku dodje.Jedino nije loše biti dobar zajebant..Samo treba paziti,mnogi se ne kuže u zajebanciju..

roker @ 01:12 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
subota, srpanj 10, 2010

Za vikend bio u Crikvenici,puna sezona,podne,plaža poluprazna na sat i pol od Zagreba..Jedino što mi pada na pamet je NEMA SE PARA...

Crikvenica

 

r

 

Ponedjeljak,Zagreb,puna turistička sezona,20 sati,Trg BJJ,pun k'o šipak..

Trg BJJ

 

 

Trd BJJOvaj sladoledar me vraća u djetinjstvo kad se nije imalo para,ali se ipak išlo na more..Ova vremena mi nikako nisu jasna..

 

Sorry,moj stari mobitel ne može napraviti bolje fotke...

roker @ 10:15 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
petak, srpanj 9, 2010

"Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine.
A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa. Čak ni naše vrline."Cool

Honoré de Balzac
roker @ 22:08 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 6, 2010
 
Kažu da je 6.srpnja dan za poljupce,nisam uguglao da provjerim,ali ni oguglao da se ne osvrnem na nešto što me raduje,a to je poljubac.Gallupov institut je anketirao tisuću djevojaka i dvije trećine je reklo da ih poljupci nekih muškaraca odbiju od bilo kakve pomisli na dalju vezu što govori o važnosti tog prvog "dodira" usnama.Uz neizbježnu "kemiju" koja cirkulira medju osobama koje se ljube važan faktor su zubi i higijena.
Studija Univerziteta Albany pokazuje da prilikom razmišljanja o poljupcima, žene posebno primjećuju zube. Studija je, također, otkrila da žene, više od muškaraca, poklanjaju pažnju kemijskim faktorima - na primjer, njegovom dahu i okusu njegovih usana, piše Men's Health.


Gallup također tvrdi da je to zbog toga što poljupci daju informacije o zdravlju i hormonalnom statusu osobe, jer su žlijezde koje luče sebum (a koje su gusto koncentrirane na licu) pod kontrolom seksualnih hormona.
Učestalost ljubljenja jednog para utječe na pitanja kao što su napuštanje, razvod i nevjera. Ako je često ljubite, time dajete na znanje da ste joj posvećeni, kažu stručnjaci.
Međutim, prema tvrdnjama žena obuhvaćenih studijom, muškarci to ne rade onoliko često koliko bi trebalo. Gallupova studija otkriva da muškarci ljubljenje koriste prvenstveno kao put ka određenom cilju - napredovanju u seksualnom odnosu. Za žene je, pak, ljubljenje uglavnom način provjere statusa veze, a naročito zainteresiranosti partnera.
Poslije seksa je također, pravi trenutak: studija pokazuje da žene obično iniciraju ljubljenje poslije seksa. A na duži rok, što ste uporniji s poljupcima, to će biti više seksa. "Muška slina sadrži tragove testosterona, koji deluje kao afrodizijak.Čak i bakterije, kojima slina obiluje, svojim miješanjem doprinose jačanju imuniteta, razgrađuju plak u ustima i potiru štetne mikroorganizme.
"Nema ničeg ranjivijeg i erotičnijeg od ljubljenja očnih kapaka - morate nekome stvarno vjerovati da biste mu dozvolili da vam poljubi oči".
Sretan vam dan poljupca i ljubite se možda i seksa bude više,u svakom slučaju svaki poljubac je ipak dobitak..
 
roker @ 10:41 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
subota, srpanj 3, 2010

Znao sam da je nešto važno u tim dlačicama u medjunožju,nisu samo pokazatelj seksualne zrelosti žena već i dio za prikupljanje feromona koji bi dodatno mamio partnere.
Raspored apokrinih znojnih žlijezda koje proizvode ove feromone podudara se sa dijelovima na kojima rastu stidne dlačice.
Istraživana su pokazala da je moguće da žene nesvjesno koriste taj miris da bi procijenile koliko se mogući partner genetski razlikuje od njih.
Takođe je utvrđeno da stidne dlačice služe kao svojevrsni jastuk koji tokom vođenja ljubavi štiti nježnu kožu u tom predjelu.
Ako mene pitate ja sam za njegovano i prirodno..
 


roker @ 15:30 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
petak, srpanj 2, 2010
Rubaija je kratka,jezgrovita perzijska pjesma u 4 stiha. Rubaija je tipično perzijska pjesnička forma koju su njegovali pjesnici i prije Hajjama, kao i u njegovo vrijeme, a osobito poslije njegove smrti. Međutim, visinu do koje je Hajjam podigao svoje Rubaije, "niko nije prekoračio ni prije ni poslije njega".Omar Hajjam je perzijski pjesnik,matematičar,fizičar i filozof..  • Kad jednom na Zemlji ne bude nas - svijet će biti svijet,

  • kad nam se izgubi trag i glas - svijet će biti svijet;

  • i prije nego smo bili mi - svijet je bio svijet,

  • i nama kad kucne zadnji čas - svijet će biti svijet

  • /Rubaije/
roker @ 18:03 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
četvrtak, srpanj 1, 2010

Dosta mi je terora ispodprosječnih "ljubavnika" i znalaca svega i svačega u seksu.Upozoravaju,danas čitam,kako produljenje spolnog odnosa na dulje od "idealnih" 13 minuta može biti štetno i opasno..Ma nemoj..Ja znam da je nekima i 13 minuta čitava vječnost,ali moraju li to proglašavati štetnim da bi imali mirnu savjest jer oni to,možda,ne mogu..
Ja ne vjerujem da je 13 minuta idealno vrijeme,ne vjerujem da postoji univerzalna mjera za idealno,ni za sebe ne mogu reći koliko bi to bilo a kamoli da nekom drugom dajem savjet.
Stoga,jebite se,volite,ili vodite ljubav koliko vam srce želi,makar to bile u 3 minute,ali ako se ne bojite posljedica,ili da će vas proglasiti "ovisnicima o seksu",izbacite sat iz spavaće sobe i jebite se do jutra...
roker @ 18:13 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare