Moj internet dnevnik
It's me
Blog - srpanj 2009
petak, srpanj 31, 2009
Pokušavao sam pronaći pristojan materijal o "felatiu" /pušenju/,ali na hrvatskom jeziku ako ukucate felatio u google 90% tekstova će biti o tome kako je netko nekoga prisiljavao na felatio pa popušio zatvor i slićne gluposti.Kod nas je felatio kriminalna kategorija iako je poznat od prapovijesti kao dio igre iz koje se radjamo...
Nedavno jednu poznanicu okarakterizirah kao "oralni" tip pa se skoro uvrijedila.
Ma znam sigurno da iz dna duše očekujete da dam svoje mišljenje kako se to radi iako sam protiv savjeta ,ali ovo je moj blog,nitko ništa ne plaća pa mogu i pisat što me volja.
Zato,nikad zubima ne oštro zagrebati po njemu,posebno ne po glaviću koji je prvi na udaru,njemu dajte taj prvi,vlažni i nježni liz kao uvod a onda šakom kružite oko korijena i usnama ga obuhvatite koliko je to moguće...Čvrsta šaka i meke usne su temelj dobrog felatia.


Stavite glavić na jezik i polako ga usisavajte,uvodite ga u usta,"ljubite se s njim",pratite reakciju partnera i reagirajte po njegovim reakcijama.Kad se muškarac počinje grćiti to je znak da će ubrzo svršiti,pripremite se na mlaz..One koje ne žele,ili ne mogu primiti spermu, nek budu spremne na vrijeme uzmaknuti,a ako mu želite udovoljiti primite je dublje u grlu jer će te tako izbjeći  okus sperme ako vam smeta..


Neki muškarci vole kad im se prčka oko anusa,pojačava im se erekcija dok kod drugih to ima suprotan efekt.
Dakle,lezite sa svojim muškarcem,ljubite ga,grickajte mu dlake na prsima ako ih ima,ili lagano jezikom kružite oko bradavica,isto onako kako bi voljele da on to vama radi,lagano ga ljubite po prsima i trbuhu,do badara,a kad mu ga oslobodite iz gaća,pokažite mu što ste ovdje naučile...
Jer felatio nije kažnjivo djelo,dapače,on je nagrada vašem partneru.
roker @ 23:32 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
ponedjeljak, srpanj 27, 2009
Neke stvari ne možeš dokučiti.žena ih krije,nepravedno se srami svojih tajnih želja..Upitao sam je jednom ima li nešto o čemu mašta,a nikad nije isprobala..
-Nemam,sve sam probala što mi se dopada..
Nije mi djelovala sigurno..

Ljubili smo se dugo,po običaju,vlažno i po cijelom tijelu.
Uzvraća mi,daje mi se..Ljubim joj cijelo
lice vlažnim usnama,vrat,razgolićujem joj ramena,raskopčava me
..Diram joj  nabrekle dojke koje me svojim bradavicama bodu po grudima,šakom ih cijele pokrivam ne prestajuć ljubit lice,vrat,kosu.Rukama me pritišće uza se,osjetila je erekciju i prislanja trbuh na njega,sve jače,nemirno...
Spustivši ruku na njega razmače noge da joj rukom pomilujem bedra i dalje jedno drugo ljubeći i svlačeći..Krajičkom oka spazim kauč,primakoh se u zagrljaju,sjedoh već skoro gol gledajući prema njenoj savršeno ženstvenoj figuri,klekla je svukla mi bokserice,uzela ga usnama,samo sekund  i držeći ga rukom sjela na njega poklopivši mi lice dojkama,a bedra svojom stražnjicom i počela divljim plesom..
A onda mi je šapnula.
-Ima nešto,voljela bih ti ga polijevati  vinom,pa ga ispijati..Sisati..Volim piti vino s njega,stiskala me i sve jače jahala..
I ja to volim..Boca plavca se  našla pred nama..I noć je pred nama.

roker @ 22:47 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
nedjelja, srpanj 26, 2009
Ima jedan fenomen koji se dogadja mnogim muškarcima,posebice mladjim,a to je preuranjena ejakulacija..Dogadja se i onima u poznijoj dobi jer partnerica do te mjere uzbudjuje muškarca da se ne može,ili ne želi kontrolirati..
Ne želim ovdje nikoga podučavati kako to izbjeći,to nije nuklearna fizika,svak sam sebi može pomoći,samo hoću konstatirati pojavu..
Mnogi istraživači su preuranjenom ejakulacijom smatrali postizanje vrhunca za manje od 2 minute od trenutka penetracije. Rezultat istraživanja koje je proveo Alfred Kinsey, poznati Američki biolog  pokazalo je da čak tri četvrtine muškaraca ejakulira za manje od 2 minute od penetracije u više od 50% svojih seksualnih odnosa.


Ni sam nisam znao da je to toliko učestao problem.U jednu ruku bi to bio kompliment partnerici da jako uzbudjuje muškarca,a u drugu kazna jer joj preostaje da se na kraju sama zadovolji.
Istina,radeći na sebi,u svakom pogledu,muškarac se može,ako želi,riješiti te "anomalije".Tako da znate,ako vam partner i dalje svršava čim otvori vrata,kriv je,nije mu stalo do vas jer ima jedan jedini cilj,a to je da svrši a vama kako bude....
Govorim o muškarcima koji prerano svršavaju zbog psiholoških razloga a ne onima koji zbog nekih drugih bolesti ili fizikalnih oštećenja imaju taj problem.
roker @ 15:26 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Najbolja guza na planetu zemlji..
Neću pominjati ime ove australke čija je pozadina proglašena gore pomenutom titulom,ali ću se zapitati što ima u glavi kad dragovoljno pristaje staviti svoje prkno ispred mozga..
BTW, vidio sam i ljepših guzica.....

roker @ 10:10 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
četvrtak, srpanj 23, 2009
Sad opet malo iz Bugarske od prošlog mjeseca.Osim Sofije posjetili smo i Rilski manastir.
Rilski manastir je najvažniji bugarski pravoslavni manastir i nalazi se na planini Rila oko 120 km južno od Sofije prema grčkoj,u oblasti Ćustendil.Izgradjen je u dubokom kanjonu rijeke Rila na 1147 m N/V.
Tradicionalno se vjeruje da je manastir osnovao pustinjak  Sveti Ivan Rilski,čije ime manastir nosi za vrijeme vladavine bugarskog cara Petra I 927-968 godine. Ivan Rilski je živio u pećini nedaleko od mjesta manastira, dok su njegovi učenici, koji su došli u planine da čuju njegovo učenje, zidali manastir.Manastir je bio centar duhovne i kulturne svijesti Bugara .
Manastir je dva puta rušen i ponovno podizan,zadnji put je ponovno obnovljen izmedju 1834 i 1862 godine.Najstarija gradjevina u sadašnjem kompleksu manastira je Hreljina kula iz 1334 i mala crkvica do nje iz 1343 godine.
Manastirski kompleks je postao nacionalnim istorijskim spomenikom 1976 godine a dio zaštićene UNESCO-ove baštine 1983 godine.
Na slici s lijeve strane je Hreljina kula,najstarija gradjevina manastira Rila.


Glavna crkva izgradjena je u prvoj polovici XIX stoljeća,izgradio ju je arhitekt Petar Ivanovič,ima 5 kupola i 3 oltara kao i dvije kapelice sa strane.Četverokatni konak ima 300 soba,4 kapele,igumanov stan,biblioteku s 250 manuskripta i 9000 starih štampanih knjiga,kao i kuhinja zanimljiva po izrazito velikim sudovima za kuhanje.

Jeromonah Neofit Rilski 1793-1881

Manastir je prebogat ikonama i freskama starim 4-5 stoljeća.

Legenda koju će vam ovdje ispričati kao povijest manastira ide otprilike da je
godine 865 princ Boris I preobratio Bugare na kršćanstvo. Bugarska je tako postala dio kršćanske Europe. Kršćanske vrline su postale primjer za narod koji ih je slijedio u svim oblicima. Prvi od svetih manastira je bio osnovan i mnogo božijih ljudi su se posvetili duhovnim učenjima.
Bog je odabrao planinu Rila kao dobro mjesto za meditiranje i duhovno uzdizanje. Sveti Ivan Rilski, čovjek koji je imao posebne moći, stvarao je čuda, rodio se oko 876 g. i odabrao je planinu Rila kao svoje boravište.


Tko se uputi u Bugarsku,ovaj manastir obavezno posjetiti.
roker @ 10:30 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 22, 2009

U medjuvremenu si došla s posla,jedva sam te dočekao.Netom si sjela 
lagano ti razgrćem dugu  kosu s vrata i toplim šakama lagano masiram grijući te.Osjetim kako te trnci prolaze,kako ti šakama olakšavam teret umora..Osjetim kako su i kočnice otkazale,osjetim..Svašta osjetim..I ti  sve više reagiraš na moje prste koji sve manje masiraju a sve više miluju..Miris tvoje kose me izbezumljuje,spuštam usne i ljubim vrat,čekam oluju..Ništa...Samo se okrećeš i usnama tražiš moje..Rukama mi se vješaš oko vrata i utiskuješ najžešći,najsiroviji i najjebeniji poljubac u mom životu..Uzvraćam,zubi nam se sudaraju,gumbi lete po podu dok smo jedno drugo skidali..Kad ostadoh bez odjeće,gurnula si me na stolicu..Čujem kroz maglu kako mi hoćeš uzvratiti za masažu,nek sjednem i uživam...Očiju zatvorenih osjetim tvoj jezik kako klizi od mojih usana,niz bradu i prsa..Do pupka..

Tvoj topli dah me čini euforičnim a ipak se suzdržavam..Uzela si glavić u usta,lagano,nežno dok raste,propinjem se i molim da me više ne mučiš i da sjedneš na nega..Ne..Ne daš mi da vodim igru..Isuse,kako si dobra..Kad sam već izgubio svaku nadu ,a i pojam o vremenu i prostoru,uzela si ga u ruku i polako sjela u moje krilo..Rukama sam ti obuhvatio kukove,više iz potrebe da se držim za tebe nego da ti pomognem..Znalački si me ,ustvari,jebala..Čvrstim dojkama si mi prekrila lice,tražio sam bradavice usnama i lovio jednu pa drugu nježno ih sisajući..Sve žešće si kružila karlicom usisavajući me sve dublje i jače..I stenjanje ,uzdisanje,neartikulirani glasovi su sve više ispunjavali sobu i miješali se s našim mirisima..U dnu tvojih ledja osjetih kapi znoja što me dodatno napalilo te se počeh propinjati da što dublje ostanem u tebi ,šakama te nabijati na sebe očekujući istovremeni orgazam..Tutnjava u ušima,glavi,grudima,bedrima nas je ošamutila,a tvoj duboki i glasni uzdah me prisilio da prvi put u životu svršim urlikom dok sam se pretakao u tebe..Pala si po meni..A tek je popodne.Ručak je na stolu.
roker @ 07:39 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 21, 2009
Obrezan ili neobrezan?
Pitanje je za one koje znaju razliku..Neupućeni neka uče.

roker @ 16:36 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
nedjelja, srpanj 19, 2009

Kaže da voli i zorom,i navečer..I u medjuvremenu,baš kao i ja..Pričali smo o tome mjesecima,mislila je da je to samo zato što nas je to napaljivalo,da se to ne može desiti,da vodimo ljubav ujutro,ševimo se popodne,a jebemo navečer...Treba imati strasti u bedrima za tako extreman sport.
Kad smo se prvi put sreli uživo bilo ju je sram,osjećala se razotkrivenom znajući da znam sve o njoj a tek smo se vidjeli..
I meni nije napamet padalo navaljivati,uživao sam u njenom mirisu..Baš tako sam je zamišljao.Onda smo se zagrili.Pripila se uza me podigla usne na koje spustih žestok poljubac kojim popucaše sve ograde koje su nas sputavale..Preko glave mi je skidala  majicu dok sam joj nespretno otkopčavao košulju gumb po gumb...Pa grudnjak..Usnama je silazila s lica na prsa raskopčavajući mi traperice i spuštajući ih ispod koljena.Iskoračih iz hlača..
  Jezikom se polako igrala po trbuhu dok je rukom kroz boxerice čvrsto stiskala tvrd kurac ližući ga preko platna..Izludjivala me..Napokon ga je oslobodila i uzela usnama..Držim je za glavu i ukočen od užitka puštam da me zarobljava,potčinjuje...Došla je do točke kad sam joj grubo podigao glavu i podigao je mijenjajući mjesto..
Onda sam kleknuo raskapčajući joj šos i uranjajući glavom medju bedra..Mužjačkim nagonom za ženskim mirisom  kroz gaćice osjetih miris uspaljene žene,jednim potezom ih skinuo i jezikom zaronio u izvor strasti i mirisa..Ječala je držeći me za glavu dok mi je nedostajalo daha.
-"Uzmi me,ne mogu čekati",čujem kroz tutanj u glavi i slijepo poslušno je  okrećem na stol i ulazim u nju,polako,podiže guzu da što dublje prodrem,zabijam se do kraja ..Osjetim da joj odgovara žestok tempo ..Savršeno smo uskladili stenjana,uzdahe..Dišemo zajedno i osjetim da je trese prvi orgazam..Zastanem..Okrenem je k sebi o smjestim na stol i dignuvši joj lijevu nogu visoko ulazim ponovno u nju..
-"Nemoj stajati",čujem kako govori izmedju žestokih udara jajima po guzi..Meni se mrak počeo spuštati na oči i samo sam čekao njen drugi orgazam..Kad sam ga osjetio,čvrsto sam je uzeo za bokove i nabijao do kraja zasipajući joj utrobu u istovremenom orgazmu.Noktima se zabila u moje slabine dok se znoj niz naša  tijela slijevao na parket.Ne izlazeći iz nje ponio sam je do kreveta..
Kako mi paše,i ujutro,i navečer..I u medjuvremenu.
roker @ 13:52 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 15, 2009
Za jednu od predrasuda da su lijepe žene manje pametne su i same ljepotice krive.Ljepotu su dobile slučajno ali je ne znaju nositi,umjesto da je prihvate kao dar i prednost,postanu ohole,počnu ucjenjivati okolicu svojom prevrtljivošću ,ubijedjene su da su nezamjenjive..
Posljedice su loše,uglavnom ljepota prodje,suze ostanu.
Ni s muškarcima nije puno bolje,oholost nema spola...
roker @ 12:28 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
ponedjeljak, srpanj 13, 2009

Sreo sam Jasnu na nekom seminaru ili tako nešto,zapazio sam kako se graciozno kreće i smiješi se svima oko sebe.I meni se nasmiješila pa to prihvatih kao "i na mene je došao red",uzvratih i nastavih raditi..To je bilo u vrijeme dok sam radio kao snimatelj.Prodje ona još dvatri puta pored mene dok sam buljio u objektiv ili po dvorani tražio zanimljiv kadar,svaki put sam je "osjetio" po mirisu.Svoj dio posla sam završio pa sam ostatak popodneva proveo na terasi hotela odmarajući ledja od 12 kg teške kamere.Osjetim onaj isti miris iza sebe,i danas ga se sjećam,upita me ima li za nju mjesta da i ona gleda u "to" što ja gledam..Pomaknuh se i oslobodih joj mjesta na drvenoj klupi,nismo se upoznavali,susrećemo se svaki dan,za doručkom i večerom,znali smo jedno drugome ime,pogledamo se manje ili više značajno,ali sam je gledao i kad sam imao važna posla,svraćala mi je pogled,zbunjivala me.
I sad.kad je došla i sjela uza me,zbunjen sam i čekam da nešto kaže..Ona se samo smiješi kad me kradom pogleda.Onda smo progovorili,tek onako da se "svijeća ne ugasi" ,više smo željeli da jedno od nas bude konkretno.Predložim da prošetamo izmedju palmi u parku,par desetaka metara od obale,nekako sretan što napokon učinih nešto konkretno.Uočio sam da nema prstena na ruci iako sam siguran da sam ga vidio ovih dana.Sad sam bio siguran na čemu sam..Dotakli smo se tijelima u hodu,pa onda dodirnuli,pa smo hodali tijelo uz tijelo a onda mi se okrenula licem,poluotvorenih usana,pritisnem joj poljubac ne čekajući drugi znak.samo je prebacila ruke oko moga vrata i uvukla mi jezik...Isuse,kako se ljubi.
Pogledah lijevo i desno,nigdje nikoga i rukom dodirnuh bedra..Primila je ruku i stisnula je bedrima još žešće me ljubeći..-Hoću te,već par dana te hoću,uzmi me,u predahu usisavanja mog jezika je prošaptala.
Okrenu  se,rukama se držeći za naslon klupice ,raširenih nogu me pozivala...
Van sebe od uzbudjenja,namjestim se iza njenih guzova,zadignem suknju  preko guzice koja bljesnu na mjesečini.. Položaj mi je dozvoljavao da vodim igru i pazim da nas netko ne ulovi ali bili smo napaljeni do maksimuma i stenjanje je bio jedini zvuk u tišini parka.Pamučne bijele gaćice su učas bile ispod koljena dok sam u nju ulazio i izlazio,susprezala je stenjanje ,osjetio sam to,da nas netko ne otkrije,uspravljala se povremeno da joj dojke pomilujem,a onda se opet naslanjala na klupu dajući mi se.U kratkom vremenu bila je pred orgazmom,ubrzala je disanje i pokrete kukovima nabijajući se u mene dočekujući moje pokrete i onda mi  se zacrnilo ,zvijezde u glavi i na nebu..Svršili smo skupa i urnebesno,ona oslonjena na klupicu,ja na nju..Tek tad čujem i zvuke valova što se razbijaju o pijesak.

roker @ 23:46 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
nedjelja, srpanj 12, 2009
Zašto i kako varamo?Neću ovdje pisati tko vara češće,mislim da izmedju muškaraca i žena nema velike razlike u učestalosti ili predodredjenosti za preljub.
Pa u čemu se razlikujemo?
Moje skromno mišljenje je da to žene rade suptilnije i spretnije su u izvodjenju i pripremi preljuba.Bolje čuvaju svoju tajnu i rjedje se o tome hvale.
Muškarci su manje temeljiti u uklanjanju tragova preljuba od žena.
Ono što još čini razliku je da žene u preljub unose veći stupanj emocija iako je seksualna privlačnost važna.
Medjutim,muškarci lakše razdvajaju seksualnu privlačnost od emocija i lako se upuštaju u preljub bez emocija.

A grižnja savjesti?E,to ostaje svakom ponaosob...
roker @ 22:06 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
petak, srpanj 10, 2009
Muški strahovi u krevetu uglavnom imaju isti rezultat..Smekšaju se..
A koji su muški strahovi?
-Pomisao da ćeš ga usporediti s drugim je katastrofa..
-Strah ga je da bi mogla pričati o svom bivšem,i da mu je k.... nedovoljno veliki.
-Plaši se da će prerano svršiti..
-Plaši se da je kriv ako ti ne svršiš,ili da izvedba sexa nije dovoljno atraktivna..

Ako se netko pita bojim li se ja,ja ću odgovoriti da se samo budala ničega ne boji,ali znam da me partnerica neće ustrijeliti i ako "omanem"...Zdrav strah samo usadjuje odgovornost za svoje postupke..
roker @ 22:49 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 8, 2009
Prošla priča je govorila o crkvi posvećenoj Aleksandru Nevskom i nastavljamo s crkvom "Sv.Nikolaj Čudotvorac",izgradjenoj u isto vrijeme kad i veliki hram Aleksandar Nevski,1912 godine.Hram Sv.Nikole Čudotvorca

Crkva Sv.Nikolaja,ruska crkva,izgradjena 1912 od strane ruskih radnika u stilu Moskovske dekorativne umjetnosti tog doba a ikone pripadaju Novgorodskoj školi ikona.Ikone i oslikani zidovi crkve su predivni i obavezno posjetiti.


Banja baši džamija

Tipičan primjerak otomanske arhitekture u bojama Sofije i okolnih gradjevina,izgradjena 1576 godine


Katedralni hram Sv.nedjelja

Crkva Sveta nedelja izgradjena 1856-63 na mjestu koje razdvaja  glavne sofijske bussiness bulevare,Vitoša i Maria Luiza bulevar,.Bila zapaljena od strane komunista 1925 u poznatoj političkoj diverziji ,obnovljena.

Zgrada bogoslovnog fakulteta

Crkva Sv.Djordja iz 4.stoljeća/Rotonda/

U dvorištu predsjedničke palače smještena je crkva Sv.Georga,Rotonda,za koju se pretpostavlja da je najstarija gradjevina u Sofiji,nastala u IV stoljeću.Poznata i po freskama za koje se pretpostavlja da su iz X stoljeća.


Arheološki muzej

I zgrada arheološkog muzeja Sofije plijeni ljepotom,kao i domišljatost konzervatora koji su arheološke iskopine uklopili u postojeće pothodnike..
Crkva Sv.Sofia


Crkva Sveta Sofija je najstarija pravoslavna crkva u Sofiji izgradjena 527-565g.za vrijeme bizantskog cara Justinijana a u XIV stoljeću je Sofija dobila ime po ovoj crkvi.Za vrijeme turske vlasti bio joj je dogradjen minaret.
roker @ 22:30 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 7, 2009
Ne što padaju muškarci?Ma briga me,ionako im se ne kanim dopasti,ja padam na obline.Nije mi važna ni boja kose,ni torbice,ali žena mora imati obline.I inteligenciju.Naravno.Mog'o bih ja još nabrajati,ali sam skroman.Ovo dvoje mi je dosta.
roker @ 09:39 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
četvrtak, srpanj 2, 2009
Magda mi se javila.
Iznenadila me,mislio sam da je našla novi smjer u svom životu,istinabog,i zaboravio sam da bi se mogla javiti opet..
-Zaboravio si me?-prvo je ,umjesto dobar dan,što me je pitala.
-Nisam,vadim se.
-Opustio si se,i  blog ti ne odiše više erotikom-zajebavala me dalje..
I tako me namamila na kavu,proljepšala se,zategla,spremna je za ljeto..
Ispitivala me izokola imam li zamjenu za nju,znam da je malo narcisoidna,prizemnim riječnikom rečeno,ljubomorna...A znam i da joj fali nešto što je imala samnom,samo neće priznat..Ovaj put sam ja ponudio da ide samnom do stana,ona nije pristala "na prvu",optrčala još jedan krug i na treću pristala..
-Ali samo na pol sata,rekla je hvatajući me pod ruku..
Ipak sam se obradovao da se javila,volim biti njezin desert koliko god to nadmeno zvučalo,znao sam da i njoj to fali,mi smo doza vitamina jedno drugom..
S vrata sam je uhvatio za guzicu i pritisnuo uza zid ljubeći je i ne dajući joj da se pobuni..Preko glave svukoh majicu i sebi i njoj ljubeći joj vrat i rukama milujući oko gaćica.Vlažnim usnama je ostavljala trag na mom vratu petljajući oko remena i rasporka.Jednim potezom raskopčam svoj remen i hlače skliznuše s mene,podigoh joj ljetnu suknju iznad pasa ljubeći joj oslobodjene dojke,tvrde i slatke.nudila mi ih je ,jednu pa drugu,stenjući,obožava kad joj ljubim bradavice..
Okrenula se  zidu,naguzila mi se a ja sam samo smaknuo gaćice u stranu i ušao u nju,vrelu i vlažnu.


-Poželjela sam te se,čujem u nevjerici.
To me još više napalilo pa sam navalio ko nezdrav,nisam navikao da mi podilazi riječima,držao sam dlanovima predivnu guzicu nabijajući se u nju ravnomjerno.
Znoj nas je lagano oblivao,crvenilo na njenim ledjima najavljivalo je orgazam i kad je uzdahnula,duboko i glasno i ja sam polegao po njoj tresući se..
Uspravila se,lijeno i okrenula,utisnu mi nevinu pusu u obraz dok sam upitno gledao u nju..Skužila je u očima da pitam što je govorila u žaru strasti.
-Ne umišljaj si,samo sam se napalila..
Mda,par mjeseci se nismo vidjeli,nikad tolika pauza,nije čudo da joj izleti i "volim te",pomislim..
roker @ 15:40 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare