Moj internet dnevnik
It's me
Blog - svibanj 2008
subota, svibanj 31, 2008
Benjamin u ponedjeljak u 10 sati nije bio online,znala je da ima važan sastanak i nije se pretjerano brinula što ga nema.
Ali..Benjamin je bio nervozan,sastanak se otegao preko svake mjere a on se nije mogao prepoznati.Je li moguće da se on tako ponaša,10 godina od smrti svoje zadnje ljubavi ništa ga nije tako uzdrmalo kao obični chat svaki dan od 10-12 sa ženom koju nikad nije ni vidio...Kolege su uočile njegovu neurozu ali su to pravdali rokovima u kojima projekt mora biti gotov..
Renata se,pak,u svom uredu posvetila svojim osjećajima ,internetu koji ju je izvukao iz depresije ali ne i iz teškog braka...Osam sati na poslu joj je postalo zabava i lijek za onih 16 sati doma..Vrijeme od petka do ponedjeljka postalo joj je teretom..Voljela bi raditi subotom i nedjeljom iako joj ne bi platili jer je znala da je i Benjamin često vikendom u uredu..
Apetiti za njim su joj narasli..Već je željela imati ga online preko cijele noći,zamišljala je njihov chat noću,kad svi spavaju i ne postoji opasnost da netko iznenada bane u ured..Imala je osjećaj da bi chat bio drugačiji...Čudila se sama sebi kako postaje stručnjak u IT tehnologiji a samo 2 mjeseca ranije nije ni čula za ICQ..
Medjutim,plašila se..Plašila se jer je osoba koju nikad nije vidjela počela ispunjavati cijeli njezin prostor,u uredu,u duši,doma..Muža više ni ne osjeća niti ga vidi kad i pored nje prolazi i nešto joj govori..Kliknula je tog muškarca želeći prijateljstvo,eventualno avanturu kojom bi začinila gorak brak..Nije željela ljubav..Prvi put danas je to spoznala misleći na Benjamina i plašila se toga jer ljubav i u prirodnom okružju češće donosi patnju nego sreću,a kamo li ovako,na drugom kraju svijeta,slobodan muškarac i udata žena..Da li je to ljubav,pitala se u nadi da ipak nije...

/bit će još/
roker @ 19:20 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Zašto ljubitelji melosa Marka Perkovića stalno žele poentirati preko Cece Ražnjatović ako im se kaže nešto protiv njihovoga idola?Naime,kad se netko usudi izjaviti kako mu se pjevušenje pomenutog Marka ne dopada,većina njegovih fanova isturi Cecu i prigovori kako bi dotični radije slušao srpsku divu nego njihovoga Marka što automatski znači da i nije neki hrvat jer je Marko oslobodio lijepu našu od srpskih fašista..Neš ti osloboditelja..Zanimljivo je/i razumljivo/ da u Markovu obranu najžešće ustaju pripadnice ljepšega spola,što će reć da muški 'Rvati opet ispadoše p....
Nemam šta dodat,u jednom komentaru jučer napisah kako me prodavačica jagoda na placu "barila" da idem na koncert jer CNN snima pa nek cijeli svijet vidi kol'ko nas 'Rvata ima..Za inat..Mora se priznat,vrlo sofisticirana reklama za Marka..
Moj prilog Marku Perkoviću završit ću na način koji bi ga zauvijek trebao odvojit od nezaobilazne Cece iako mi njegov melos i Cecin pašu kao jedan drugome k'o šlag i jagoda..Ja ću Markana stavit u rang Kurta Waldheima,nedavno umrloga bivšeg precjednika Austrije i i davno bivšeg generalnog tajnika UN..Naime,u tijeku kandidature starog naciste za austrijskog predsjednika pojaviše se fotografije mladog nacističkog poručnika negdje kod Prijedora ..Nije dokazano da je Kurt sam radio zločine,ali je dokazano da je njegova jedinica sudjelovala u deportiranju 40 000 židova u logore i ubojstvo 1200 židova na Mediteranu.On se,jadnik,branio da je bio samo prevoditelj..Vražju mater..Nacisti su baš trebali prevoditelja.I pored svega toga,austrijanci su ga iz inata izabrali za predsjednika iako mu je tad zabranjen odlazak u mnoge zemlje svijeta..
Tako i mi..Kad mnogi u svijetu zabranjuju Markanu pjevanje u njihovin dvorištima,mi ćemo ga pustit na Trgu BJJ,iz inata i svijetu i Cecinim "fanovima"...Nek puknu od muke,a ja sam ionako ravnodušan...
roker @ 11:48 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
petak, svibanj 30, 2008
Renata je sve ranije dolazila u ured želeći svu papirologiju dovesti u red samo da joj ostane više vremena za chat..Blagost i mirnoća Benjaminova oslobadjala ju je od pritiska na poslu i lošeg braka,tipkajući s njim zaboravljala je na breme života koje je sve više pritiskalo njena ramena..
Upravo je završila zadnji izvještaj za danas a nije još ni 10 sati kad je karakterističan zvuk,gong,objavio dolazak poruke na ICQ..
-Ispričaj mi nešto o sebi,pisao je umjesto pozdrava,znam da si iz Beograda,da voliš sanjati i da ti falim..Reci mi još..Kakve oči imaš,kosu,koji ruž stavljaš,voliš li voće,ideš li u crkvu,na kojoj strani spavaš???
Iznenadio ju je..Nikad je nitko ovako nije zasuo pitanjima,naizgled bezveznim,ali kao po spisku redanim..Ni suprug je nije pitao tako nešto..
-Zašto to sve želiš znati,upitala je da dobije na vremenu i dodje k sebi....
-Jer i ti si meni falila,ispalio je ,a sva ta njegova pitanja su bila samo priprema za ovu njegovu izjavu..Da je i ona njemu falila...
-Ispričat ću ti sve što te zanima,razoružano mu je otipkala i pisala iako ga do prije 2-3  dana nije ni poznavala..Pisala je kako ima zelene oči,smedju kosu,stopala 38,kako voli voće,ali najviše trešnje,ne ide u crkvu i ne zna,ustvari,vjeruje li ,spava na desnoj strani,ponekad i hrče kad je nahladjena,ne voli grudnjak..Svašta je pisala i sama sebe iznenadila svojom iskrenošću,možda i sama u podsvijesti treba nekog kome će pričati o sebi i tko će je slušati..Cijenila je to što je nikad nije ništa pitao o mužu  pa ga zauzvrat nije pitala o njegovim ženama,ako ih je bilo..
Benjamin je samo buljio u monitor rukama podbočene brade zadovoljno kimajući glavom ,sam za sebe..Htio je znati sve o njoj,sve što mu kaže pretvarao je u maštu koja će mu ispunjavati ostatak dana,kad isključi ICQ..Riječi,slova i mašta i jesu najvažniji na internetu...
Svaki susret na netu doživljavao je kao spoj,rendez-vous iako je ne vidi i ne čuje..Sad već svako jutro njeno "Falio si mi"poprilično ga je opčinjavalo..
Svako jutro,od ponedjeljka do petka,od 10-12 sati imali su "spoj",kad bi netko odozgor,ili sa strane promatrao što ovi dvoje jedno drugom pišu,rekao bi da se znaju godinama..
Poslije mjeseca dana iznenada je postavio pitanje:
-Kakvo rublje danas nosiš,koje boje?Istog trena požalio je smatrajući to previše intimnim..
-A koje boje bi ti najradije svukao,Benjamine? Šokirala ga je odgovorom,ali i samu sebe svojom dovitljivošću ..

-Bijelo....Otipka tu jedinu riječ i dalje malo posramljen..
-Upamtit ću to Benjamine,moram ići,ugodan ti vikend i jedva čekam ponedjeljak..
Nije stigao otpozdraviti a na ekranu je stajalo "Renata is off line"..Mrzio je taj natpis petkom..I on je jedva čekao ponedjeljak..
roker @ 21:19 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Renata se vratila doma i nekoliko dana joj je trebalo da se "izliječi" od Frana..Pokušala se vratiti suprugu,približiti mu se i probuditi u njemu nježnost za kojom je žudjela..Bio bi joj dovoljan i običan razgovor o filmu,knjizi ili nečemu što nije svakodnevica..Medjutim,on nije nalazio slobodnog vremena izmedju projekata,novca i slave..Počela je razmišljati o sebi,zatvarala se u se puštajući maštu na javi i snove u snu da je izliječe od nje same..
Na poslu je ponovno otvarala web stranice koje na neki način govore o Benjaminu..Povezivala je niti od podataka koje je na tim stranicama našla i zaključila da je Benjamin živio i u Meksiku,Irskoj,Njemačkoj..Da je kao švedski stipendist doktorirao i da je cijenjen u struci..Nigdje nije našla podatak o tome ima li koga,s kim živi..Samozatajan do bola..Mučilo ju je to..
Čim bi sjela za stol u uredu upalila bi računalo i ICQ očekujući zelenu točkicu pored Benovog imena..Tog ponedjeljka upalila se zelena točkica i ona je utipkala rečenicu koja joj je prva pala na pamet..
-Benjamine,falio si mi ...Prsti su tipkali impulse iz mozga ,nepripremljene rečenice,sirov tekst,rekle bi filmadžije..Osnova za scenarij..Od njega nema odgovora..Je li se naljutio što je naprasno prekinula kontakt? Nervozno je otvarala mailove i svaki čas bacala pogled na tu jebenu zelenu točkicu...
-Mi u Zagrebu,a i šire,kažemo "dobar dan"kako ste,šta ima....Ali,radujem se da si tu,čekao sam da se javiš..Iznenadila me tvoja rečenica jer zamnom nitko godinama ne čezne..
Osmijeh joj prekri lice..
-Oprosti mi što se nisam javljala zadnjih tjedana,otipkala je ne znajući kako nastaviti spiku,nije ga htjela zamarati svojim tjeskobama a željela je zadržati kontakt...
-U redu je,Renata,i ja sam bio u poslu zadnjih dana..
Smirilo ju je to..Sreća da su udaljeni 400 km jer joj baš to treba,udaljenost i razgovor...Ništa više..

/bit će još/
roker @ 00:34 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 29, 2008
Pet godina braka s muškarcem opsjednutim novcem,novi stan,auto,kuća na moru,u planini..Ovisnik o novcu..Nije ga uspjela uloviti ni da porazgovaraju,imao je stalno nove i nove projekte..Pokušala je na netu naći utjehu,uspostavila je nekoliko kontakata,Benjamin joj se učinio tip miran,znanstvenik,osamljen..Par razmijenjenih rečenica je nije zapalilo,usporedo je chatala s Franom,komercijalistom,talijanom naših korijena,sjajnih očiju,šarmerom na prvu loptu..Izašla je i na kavu s njim,oduševilo ju je što je prikovao pogled u njeno lijepo lice,dok je govorio njegovi bijeli zubi su otkriveni širokim osmijehom bili hipnoza za Renatu..Opčinio ju je..Napokon netko tko u njoj vidi poželjnu ženku.Razmijenili su desetine lascivnih i napaljujućih mailova i sms-a.Napokon se osjećala sretnom i izabranom..Uzbudjenom.Stavila mu je to do znanja i budući je udata diskretno je počela organizirati susret.Tih dana je njena firma je organizirala susret s važnim klijentima,i Fran je pozvan..Renata je organizirala sve da se i ona tamo pojavi,čak je došla i dan prije u hotel,umorna poslije par sati vožnje pojavila se na recepciji..Prvo što je ugledala bio je Fran koji je sjedio u baru pored recepcijei ljubio vrat zgodne brinete koja mu je strasno nudila usne..Nije danas očekivao Renatu..Nije je ni promijetio jer joj je bio okrenut ledjima..

Oblio ju je hladan znoj rušeći joj iluziju o nečemu što ni sama nije znala kako to nazvati..Ta 2 dana samo se s njim službeno pozdravila pokušavajući biti realna jer i nisu bili u vezi pa je Fran mogao ljubiti kog je htio..No,bez obzira osjećala se uvrijedjeno i prevareno..Promatrajući ga sad,sa strane,nije više bio idealan,našla mu je na desetine mana..Uhvatila se u dilemi da je pogriješila što nije Benjamina nastavila osvajati.Treba joj netko odan i stabilan..Zavarao ju je talijanski šarm..Klasika..
roker @ 00:25 |Komentiraj | Komentari: 37 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 28, 2008
Jučer,pred kraj radnog vremena Benjamin je dobio zanimljivu poruku mailom..Inače ne obraća pažnju na nepoznate mailove ali ovaj put je pročitao,prihvatio ponudjeni ICQ i proveo zanimljivih pola sata u razgovoru s damom koju su zainteresirali njegovi stručni radovi objavljeni i na internetu.Zagrepčanka je,ali živi u Beogradu,5 godina udata,taman da počne osjećati okove braka..Prekinula je chat u trenutku kad se opasno zainteresirao..

Danas je ranije došao na posao u nadi da će je zateći online...Vozeći se na posao pitao se bi li i koliko bi bio razočaran ako mu se Renata,tako se predstavila,nikad više ne bi javila i kad bi nestala bez razloga,isto kako se i pojavila..Godilo mu je ovo razmišljanje,na neki način je bilo  odmak od teških tema iz struke.Renata je ,po svemu sudeći,bila izazovna,drugačija,ali i nečija...Zanimljivo je kako čovjek,kao i u stvarnom životu,kad sretne ženu ima potrebu donijeti sud je li izazovna po načinu kako se kreće,ili oblači,tako i na internetu na osnovu par izjava funkcionira isti mehanizam..Dubok dekolte,kretanje bedrima,zamijenjeno je provokativnim pitanjima na netu ili previše osobnim pitanjima..Pomislio je,zapitao se da li je lijepa..U svojoj taštini muškarac čak i na netu priželjkuje lijepu ženu iako ljepota ne igra nikakvu ulogu,ali zato on,muškarac,vjeruje da je izuzetan i privlači pažnju pa kao i na plaži uvlači trbuh ili namješta zaliske i skriva ćelavu glavu..
Renata se više nije javljala,njena znatiželja je prestala,možda je neki drugi Benjamin zaokupirao njenu pažnju u potrazi za nekim tko će joj olakšati težinu okova petogodišnjeg braka...
Benjamim se,svejedno,nadao da će na svom ICQ ugledati zeleni kružić s njenim imenom "online"...Uzalud,vjerojatno nije na vrijeme uvukao trbuh..Virtualno,naravno...Jedno iskustvo više,ovaj put malo gorko..
Još jedna priča koja ne završava nikako,ni happyendom...Nije ni počela..

/Nastavci 1-24 na TagList/
roker @ 14:29 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 27, 2008


Krećem danas na put,zovem i Pujdu sa sobom..Neće,ne jebe me..Ostat ću,veli,jebo ti svoj auto,čuvat ću ogradu od medvjeda...I brvnaru.
Ponekad poželim biti onakav kakvim me Pujdo zamišlja..Bio bih sigurno bolji nego što jesam..

roker @ 10:20 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 26, 2008
Zašto me ne razumiju?

Često sam sebi postavim ovo pitanje..Nije sad da nešto razbijam glavu o zid,ponekad i znam zašto me neki ne razumiju pa to izraze na uvredljiv način kojim me okarakteriziraju kao bludnog stričeka ili čak osobu koja ne umije naći put do živih žena pa ovako mašta "naveliko" i sam sebi "diže perje"..
Ne računajući duboko nesretne muškarce i žene koji nisu u stanju prihvatiti činjenicu da je netko zadovoljan i da nema problema sexualne prirode,glavnina onih koji me "ne razumiju" su mladi dvadesetgodišnjaci/kinje..Uz nepremostivi generacijski jaz,koji nije do mene,da se razumijemo,teško je uspostaviti tolerantan dijalog s osobama koji su većinu toga što znaju naučili iz pornića..Naime,nisam vidio ni jedan pornić u kom muškarac na ženu gleda s poštovanjem,divljenjem,u kojem se trudi pokazati se boljim nego što jeste,u kojem prolaze dani i tjedni šetnji parkovima,gdje se pišu pisamca,pa i sms-i u današnje vrijeme...Eto,ja sam svoj odnos prema ženi naučio na neki drugi način,ja nikad nisam pomislio da je dovoljno izvaditi kurac od 20 cm,kao u pornićima danas,pa da se curka raspameti ,da joj poteče slina na sve otvore..Ja sam znao,i danas znam da je do te sline potrebno truda i vremena..I zato,oni koji su odnos prema ženi,a i prema sebi/mislim na žene/ naučili/e iz pornića,nisu navikli i ne mogu shvatiti "starca" koji u ženu gleda na način kako ja gledam i kako u meni vide slabost jer ne umijem sa ženama,umjesto što seruckam i okolišam,da sam pravi kao i njihovi idoli iz "filmova",samo bih ga trebao izvaditi i lupiti kurcem o stol..A dame se raspamete...
Neka mene ovakvog zaostalog i nesposobnog,kasno mi je za privikavanje na nove ulete,a iako sam roker slab sam s travama i ostalim stimulansima..Meni je dosta i ovoliko...Miris žene,ženke,meni je dovoljan..
roker @ 20:43 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare

Pisao sam o dečkima koji nikako da se odvoje od mame jer kao muškarac osjećam da moram o tome kritički progovoriti..
Red je da netko završi  školu navrijeme ako mu netko drugi plaća školovanje pa makar to bili i vlastiti roditelji..Pa onda je red kad se završi škola zaposliti se i skinuti se s grbače roditeljima ili onima koji te hrane..To mi je onako,muški.
Medjutim,u zadnje vrijeme u nekoliko slučajeva poznanici mi se žale kako im kćeri niš ne rade,nemaju volje za poslom,ne radi im se za plaću od 4000 kn ...Budući ne vidim da ženski blogerski „korpus“ ima namjeru samokritički se osvrnut na „svoj dio problema“,to ću uradit ja pa makar osule paljbu po meni...
Koji je kurac današnjim curama?S 28 godina ne zna speglati gaće i košulju,kad mame nema doma gladuje il se hrani po restoranima,zove mamu koja se napokon opustila s društvom negdje na moru ili planini i žali se kako je gladna i boli je glava,mamama prisjedne i zabava i društvo i život..Ova druga zove mamu da joj kupi Večernji kad krene s vikenda doma jer se njoj ne izlazi da kupi novine...Volio bih objavit svim tim maminim pičkicama da princ na konju neće doć..Nikad..Slomio nogu,izgubio konja,izumro,svejedno..Ali neće doći nikakav princ..Htio bih im pojasniti da je istina to što ponekad ili svaki dan kukaju kako nema pravih muškaraca,ili ih je sve manje..Ali bih im isto tako rekao i to da nema ni pravih žena,i sve manje ih ima,i čim prije to shvate i neki kurac naprave od sebe,možda se neki princ s gipsom na nozi,ili na biciklu,pojavi..Ovi s dobrim autima ne mogu se nazvat princom,otvaram natječaj za njihovo ime...Pobjednik/ca dobija bicikl,polovni..I peglu
..
roker @ 00:13 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
subota, svibanj 24, 2008Svaki odlazak na obalu me sve više veže za moju brvnaru..U divljini mi nije nimalo neobično kad se probudim s kišom,proveden dan s njom i zaspem s kišom kad Magde nema...Ali na obali krajem svibnja u vremena za kojima sam nostalgičan smo se kupali..Danas,ovih dana kupanja ni za k....

Mirno more,mirne plaže,mirni galebovi..Dana žalosti..Kiša,tmurno..Nema ni "ludjaka" koji se kupaju kad nitko neće..Marina miruje kao u veljači...


Ništa mi ne preostaje nego nešto o Crikvenici lijepo zabilježiti...Evo ovo..Kao u Monte Carlu,šteta da je malo ovakvih balkona..


Austrougarska imala Cara Franju a Crikvanica Franju Cara,mlad pogibe braneći domovinu..

Ima Crikvenica i smokvu koja raste iz  mola na crikveničkoj rivi...


Ni galebi nisu što su nekad bili,sve više se drže "kraja"Ima toga dosta u Crikvenici,ali i hladno je,kao u mojoj brvnari na 1660 m visine pa smo naložili kamin..Nek ostane zabilježeno,u Crikvenici 23.5.2008 gori vatra u kaminu,ne iz romantike već radi hladnoće..

Ipak,vatra je probudila i romantiku..A kako drugačije..

roker @ 22:03 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
petak, svibanj 23, 2008
Rekoh da mi more nije prva opcija i po tome sam neobičan medju svojim prijateljima pa su me i prestali zvati na morske vikende..Ponekad i odem s njima,nekiput i oni dodju k meni,ali je planina ostala moj raj...U zadnje vrijeme,otkako više ne igram košarku Pujdo mi je glavna rekreacija..Čudan je i on,ćutljiv je na mene a često mu iz očiju frcaju riječi,ili ih ja tako prevodim.Svejedno,ne buni se.Navikao se i na Magdu,a i nije se teško navići na nekog tko je stoput ljepši i zanimljiviji od njegovog gazde.I ne „dosadjuje" nam  baš često,dvaput u godini...I njegova pasja pamet to kuži..


Jutros sam uranio k'o nikad do sad,probudio me ,valjda iz ljubomore ližući mi dlan koji je visio preko Magdinih grudi..Bunovan pokupih traperice i gilet sa stotinu džepova i izvedoh ga .."Vukao" me je i stalno požurivao prema dotrajaloj ogradi  koju se kanim godinama popravit.Magla se uzdisala iz jutarnje rose,sunce tek čelom izbilo iznad visokih borova.Dodjosmo i imam što vidjeti,medvjed  je prolomio ogradu a Pujdo mi to htio pokazat...

-Popravit ću je čim Magda ode,svečano mu obećah,Pujdo mahnu repom smiješeći se,garantirano,nećete mi vjerovati i okrenusmo se nazad,brvnari...I ja nabacih osmijeh vidjevši dim iz dimnjaka.


Ustala je..Ne pamtim kad mi je netko kavu skuhao u zoru..S vrata osjetim miris kave i topline,vatra je natjerala rosu na prozore..Kladim se da sam čuo „dobro jutro" i da sam uzvratio,gledam je s ledja,Pujdo baca pogled čas njoj,čas meni ,okrene se i ode van,svoje je obavio a i zna da će smetat...Ovaj put ja pridjoh njoj,spustih usne na golo desno rame,znam da mi ga je ostavila k'o biku crvenu krpu,naježila se od hladne brade režući neko meso za doručak...Toplim dahom popravih dojam,rukama uzeh njene kukove ,stade s rezanjem mesa...Otkrih da je bez rublja,bestidnica,lagano me tražeći guzom  po bedrima,kad ga je osjetila samo je guzu uzdigla i naslonila se na stol..Podigoh ogrtač preko ledja i otkrih savršeno tijelo,kleknuh ljubeći joj križa raskopčavajući traperice..Njen miris me je  ostavljao bez daha,erekcija mi nije dala prostora za uzmak,a i njena guza se namještala očekujući ga..Šakama sam namjestio guzu i sama ga je uzimala,usisavala me cijeloga dok sam se držao za njena ramena .Kako me je opčinila pokretima,tražio sam joj dojke i milovao ih,znao sam da neće prestajati,da neće dozvoliti drugi položaj,znao sam da neće dugo trajati..Nikad nije u rano jutro trajalo dugo..Pridigla se malo sa stola,još više se uprla u moja bedra i stala,njen orgazam je iz mene izvukao vulkan,ukočio sam se dok sam istakao život u nju..U čizmama...

 

Minutdva je trabalo da se priberemo,sjednemo za stol oko bakrene džezve koja se pušila....


-Nemaš jogurta,prigovorila mi je..


-Imam tebe,odgovorih srknuvši kavu...

roker @ 00:07 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 21, 2008

Davno ovo napisah..Ali i danas vrijedi zadnja rečenica.

Približavam ti se..Nespretno tražim izliku da te dotaknem
rukom,kao slučajno..Ne,nisam ja klasični balkanski jebač koji
dignuta kurca kao bik navaljuje na ženku..Ja trebam nježnost,ja
osjećam obvezu da ti se dopadnem,ja trebam miris tvoga
tijela...I ti me dotičeš rukom i tad vidim da me
trebaš..Naslanjam se i grlim te,stavljem tvoju glavu na moje
rame i prstima treperim oko ušiju i po vratu,grudi ti se
nadimaju,bedra drhte...Tražim usnama tvoje usne...

Kad sam "pronašao"tvoja usta,nježno usnama hvatam
tvoju gornju pa donju usnu,vlažimo usne jedan drugome,jezikom ti
razmičem zube i ulazim duboko u usta kao svrdlo divljajući
njime..Uzvraćaš mi,daješ mi jezik,daješ mi se..Ljubim ti cijelo
lice vlažnim usnama,vrat,razgolićujem ti ramena,ti mi otkopčavaš
košulju...Diram ti sise,vadim bradavice iz grudnjaka,stvarno
obožavam  sisu,sisam ih,jednu pa drugu..Uzvraćaš
ljubljenjem i milovanjem mojih prsa spuštajući ruku na prepone.Znaš sa mnom..Predobro znaš i činiš me ovisnim....O tebi.

roker @ 11:07 |Komentiraj | Komentari: 41 | Prikaži komentare


Uživao sinoć s lordovima u Domu sportova,oduševljen sam.
Svaka čast Irci..Zavidim vam da imate takvu plesnu grupu /ima ih nekoliko u Irskoj/,da svoju bogatu glazbenu i kulturnu baštinu znate prikazati na takav način.Volio bih da se i kod nas nešto tako rodi.Imamo i muziku i tradiciju,i Lindja i Morešku,i Glamočko nijemo i bećarac..Svašta imamo ,samo volje nema....

 

roker @ 08:47 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 20, 2008


Ne volim more k'o što ga drugi vole,ljeti,kad je sve vrelo,užareno,užurbano,prljavo..Tad volim planinu..Svoju brvnaru,Pujdu,starog psa, tornjaka..Moj prijatelj,filmski snimatelj,koji ima isti nadimak k'o moj Pujdo se na me naljutio,žestoko,jer sam psa nazvao njegovim imenom..Napekao sam mu se ćevapa dok sam mu objasnio da se Pujdo tako zvao prije nego sam njega upoznao..Dosta o Pujdi,njegovo se mjesto zna,u dvorištu i u duši..Vrhunac ljeta na planini ne da se ni sa čim mjeriti..Tog vikenda uz Veliku gospu došla  je Magda,moje civilno ja,osoba s kojom ne trebam pričati da se razumijemo,a totalno različita od mene,ambiciozna,vrijedna,obrazovana i slobodna u pravom smislu riječi..Čak je i Pujdo voli ,onako pasji iako je vidi samo 3 dana u godini..Nikog drugog tako ne voli...Drugi tu ljubav trebaju "zaslužit" makar biskajući ga po vratu..
I Magda dodje,utisnu mi vlažan poljubac u čelo i vragolasto mašući stražnjicom ode pod improvizirani tuš od avionskog rezervoara za gorivo,s vodom suncem ugrijanom..Pričala je nešto dok je podvriskivala pod nedovoljno zgrijanom planinskom vodom,nisam je baš razumio,ali to ionako nije važno jer sam znao što misli..Psovala je nešto u smislu kakav sam ja to kurčev domaćin koji gostima nudi nedovoljno toplu vodu za tuširanje,koji nije naročito ljubazan..Znao sam da se "prazni" od gradske vreve i da ne misli ozbiljno jer u mojoj kući nema struje..
Ne uzbudjujem se,ja sam i zaboravio na gradski život,s nogama na ogradi verande lijeno je mjerkam i kunjam...I san me prevari..U snu osjetih Magdin miris,njena crna kosa mi golica čelo,vrat,diše mi lagano na uho,ćuti,samo diše..Zaigraše mi damari na njen dodir..
U polusnu njene bradavice upiru u me,mislim da u snu sanjam,ali njena ruka koja krenu mojim bedrima me razbudi,njena glava,kosa,usne nadamnom mi pokriše svjetlo,njena još uvijek hladnom vodom nakostriješena koža je mirisala na badem.Onako,samo u bijelom ogrtaču me opkorači i sjedne mi u krilo,raskapčajući me polako,bez žurbe,gumb po gumb..Pa na planini smo,vremena na pretek..I Pujdo ,shvativši da smo "zauzeti sobom" ljubomorno ode niz šljivik...
Magdine ruke su čarobne,dok sam došao k sebi bio sam gol,pod njom,usnama mi je bedra grijala,palila me vatrom koju samo ona ima,ljubila,stenjala..I ja sam uzdisao,stara hrastova stolica podamnom je stenjala takodjer dok me jahala a ja u njoj usidren grizao njene tvrde bradavice,borio se za zrak pod njenim jedrim dojkama...Ubrzala je i ščepao sam je za kukove k'o da će poletjet,zabila mi nokte u ledja i vrisnula,ja za njom...I Pujdo je zalajao ,dolje negdje u šljiviku....Osmjehnemo se jedno drugom i nastavimo ćutati.Obožavam kad netko zna ćutati..Magda zna......Pozor..Svi koji dozvoljavaju nereg.komentare a ostave komentar na mom blogu dobiju uvredljiv komentar od osobe koja se predstavlja kao Roker a time samo dokazuje moj prošli post,sorry dragi moji.Ja se potpisujem na svoj komentar ..

roker @ 01:46 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 19, 2008

Ma nisam mislio pisat o  blogerima i blogericama jer ako igdje ima slobode da svak bude kakav hoće,to je ovaj virtualni prostor..I to je OK,većina i bude kakav hoće..Roker piše o svemu,svašta je i bio i sad je,uglavnom na ove neutralne teme komentari su kakvi jesu,ali.Kad napišem post erotskog,soft ili hard karaktera jedna  grupa se okomi na mene i tu nemam zamjerke,udrite,kritizirajte.Medjutim,komentari su „matori prdonjo“,“nikad pičke nisi vidio“,prljavi starče,matori pornograf,jadnik.Ni jedan jedini komentar na tekst.Otkud ovi izljevi ljubavi osoba na čiji blog nikad nisam išao?Nisam se osvrtao,nisam ni blokirao do nedavno..
Da zaključim..Oni ne znaju ništa o meni,ja neću reći  i na osnovu podatka da imam 72 godine u profilu na indexu razvijaju govor mržnje.Tko god me htio upoznati na PP,zna sve o meni.Pa zar prema starijima ne treba biti malo pažljiviji?Eto,ja sam jako daleko od 72 godine,u nadi da ću ih doživjeti pozdravljam vas,i njih...Morat ću zbog njih mijenjati biografiju...
Ma,neću,mislit će da popuštam...Ostajem led-ledeni,makar mi na glavi sjedila..

roker @ 16:14 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare

Kako se u Bosni kaže "nisam"?
Jesam kurac,se kaže..Tako i ja..Kurac sam prod'o stan..Otiš'o jutros u ZKO zagrebačkog općinskog suda da uzmem vlasnički list koji sam zatražio prije dvije godine pa zaboravio na nj'..Sic..Zaboravili i oni na mene,prošle godine odbili upis vlasništva ali meni dopis nije došao.Zaboravili mi poslat.Ispričavaju se,pasmater.Neka zajebancija s papirima.Džizus...Sad "jovo nanovo"....No,nećemo se nervirat,koliko god oni mene mogu zajebavat,ja mogu više podnijet..Tko vas j.... suci pokvareni.Na vas poštene se ovo ne odnosi...
Evo,u ovoj zgradurini je ta gamad..

roker @ 13:09 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
nedjelja, svibanj 18, 2008Postoji mogućnost da odselim na Floridu u dogledno vrijeme,nudi mi se ugovor na 3 godine i počnem razmišljati što ću sa stančićem..Rentati ga preko agencije,iznajmiti ga preko oglasa i li prodati..Budući je u centru,napišem oglas u oglasniku,kvadrat 3000 eura,plus garaža i tako to..Klasika..Javljaju se ljudi,pitaju,ispituju,zanimaju se..Jučer mi zazvoni mobitel,javim se,veli neka dama:-Mi smo iz agencije Sunnyday,dovodimo vam kupca,može pregled stana u 12.00?
Nespreman,ne snadjem se,pristanem...Koja agencija,jebo te..Nije li neka greška? Nije,rekla je točnu adresu..Idem vidit,jebe mi se,da vidim tko to prodaje moj stan...Čekam ja pred ulazom,točno u podne kod O.K.mog stana..Dama u 60-tim s nekakvim papirima.businesswoman original,s njom bračni par u 50-tim...Kupci..Dobar dan,dobar dan,vi ste?Ok,ja sam taj i taj,vlasnik stana i zanima me zašto,zbog čega i s kojim razlogom vi prodajete MOJ stan...Pa znate,zamuckuje businesswoman,dali ste oglas...Ok,dao sam oglas,ali ne vama,otkud vama pravo....I tako ,da vas ne maltretiram,agencija čita oglasnik,ako im se nešto dopadne ubace u svoju listu i prodaju a vlasnika obavijeste kad nadju kupca..Uglavnom ispuše kupci,pun internet je kritika na dotičnu agenciju,zamolio sam prevarene kupce da vode računa s kim posluju ,a ja kad odlučim,i ako odlučim ići na Floridu,prodat ću im stan bez provizije od 2000 eura koliko bi im agencija uzela...Ako netko čita i ima slične namjere sa svojim stanom,nek zaobidje spomenutu,ali i većinu drugih agencija...
Sve u svemu,živahan vikend,upoznao sam Jamesa,Jamesa Bonda 007 from Bosnia,plesao uz Denisa i Harisa iz Soul Fingersa i imao "avanturicu"/ne sexy/..Avanturicu s businesswoman čiji sam nepošten posao raskrinkao kao pravi James Bond...

roker @ 22:29 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare

Zvrndam jučer po Zagrebu i stanem,moje oči ne vjeruju ...James Bond from Bosnia parkirao pred Sheratonom najnoviju pilu,nekako nema novaca/16 kn/jer parking automati ne primaju KM,pa ga frajer "doćero" pred vrata..Ufatio sam i Jamesa u strahu da ne izvadi kakav laserski pištolj pa slika ispade loša..

Nestalo Jamesu cigara pa izašo po kutiju Marlbora,bez markice,naravno..Cipele prašnjave,ovkors..Bijele,ja kakve druge..

Rekoše mi jednom da se BH registarske pločice ne mogu kupiti po želji i imati neki svoj broj,valjda se slučajno,samo za Jamesa potrefilo 007-James-077.Ili ovo "J" znači "ševac",da ne budem prost..
Da ne zaboravim,Lambordžini nije loš...

roker @ 11:41 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
subota, svibanj 17, 2008Večeras se na Cvjetnom trgu u Zagrebu dobro zabavljalo na Bavaria partiju,braća Denis i Haris iz Soul Fingersa su podigli atmosferu da je cijeli trg plesao,samo ove slatke "bavaria" guze nisu....Pivo je teklo potocima..Meni je ipak muzika bila zanimljivija od besplatnog piva...

roker @ 23:25 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
petak, svibanj 16, 2008

Radili smo skupa na raznim projektima na institutu zadnjih šest mjeseci.Adela je bila zgodna,naočita i vrlo ambiciozna cura za kojom su se okretali muškarci..Primljena je kao zamjena za kolegicu na rodiljnom dopustu ,vrlo brzo je svladala tehnologiju posla i bili smo dobar tandem.Čest terenski rad nas je dodatno zbližio ,nisam je nikad pitao ništa o njenom privatnom životu,smatrao sam dovoljnim što mi je sama bila spremna ispričati..Arheologiju je izabrala slučajno i naknadno je zavoljela,dečka nema,i ako ima to traje par tjedana..Na jednoj izdvojenoj lokaciji,budućoj trasi autoceste,morali smo raditi u dvije smjene,istražiti slučajno otkriven arheološki lokalitet u roku 45 dana da autocesta ne bi kasnila.Za takav tempo rada morali smo se organizirati i spavati u šatorima..Bilo nas je malo i ekipa je radila složno..Adela je bila zamišljenija nego inače ali nisam obraćao pažnju misleći da joj ne odgovaraju terenski uvjeti..Poštivala je činjenicu da sam u vezi pa nikad u tom pravcu nismo ni razgovarali..Krajem lipnja dok je dan bio najdulji,i radovi su se primicali kraju,uzorci sortirani po pravilima,spakirani za transport u Zagreb i tempo rada je opao..Radili smo na zatvaranju lokaliteta i kompletiranju papirologije pa smo više vremena provodili skupa,u šatoru..Tog petka smo oboje bili raspoloženi zbog uspješno obavljenog posla,priznala mi je da će joj posao pomoći pri obrani magistarske radnje i da je sretna..Uglavnom...Naglasila je ovo uglavnom i naslonila se na stolici gledajući me..

Završivši i ugasivši prijenosnik naslonim se i prihvatim pogled.

-Zašto uglavnom?,upitah je..

-Zato,reče mi..Sve imam,sem ljubavi...Nikad nisam imala nekog s kim sam mogla razgovarati o svemu,kome sam se mogla provjeriti,ti si jedini muškarac kojem se mogu izjadati..

Dirnulo me ovo,primakao sam se bliže i stavio joj ruku na rame.

-Počašćen sam kao nikad do sad,rekoh joj bez uvijanja..Stvorila se neka posebna vibra u zraku,nikad mi nije palo na pamet da bih Adelu zamišljao ui svom zagrljaju a sad je bila na 20 cm od mene.Moram biti pažljiv,govorim sam sebi,rovita je,ne smijem staviti do znanja da se želim okoristiti.Niti ne želim,naravno..Sem toga  uvijek sam se držao pravila da posao i flert ne idu..Naslonila je glavu na moje rame,oči su joj sjajne,samo što suza nije kanula..Disala mi je u vrat,toplo dok sam je obgrlio rukom,zaštitnički..Ali vibra mi nije dala mira...Prešla je na mene,silazi mi niz vrat dok njezin dah osjetim...I poljubac..Osjetim usne na vratu kako se lijepe na moju kožu,znojnu i uzavrelu..Podiže glavu i gleda me u oči..Ispituje me..Usne poluotvorene i čekaju ..Popuštam..Padam..Padam usnama po njenima uzevši je objema rukama tako da se digla sa stolice i napola mi prešla u naručje..Poljupcima brišem suze s lica,ne znam što ću s rukama,stišćem je sve jače i spuštamo se na zračni madrac ...

Stanem s poljupcima,stanka,dajem nam priliku da se predomislimo..Adela se još više privila uza me dajući mi do znanja da se ne misli predomišljati..Ponovno je ljubim,lice,vrat,kosu.Lagano obučeni brzo se oslobadjamo dio po dio odjeće,zgasili smo lampu u šatoru i samo mjesečina je obasjavala šator kroz mali svjetlarnik na šatorskom krilu..Njene dojke su me opčinile,nestajale su u mojim ustima ne znajući ljubim li ih ili grizem..Ili sišem..Stenjući mi je gurala glavu niže pokazujući mi što želi..Uredno održavane dlačice trebale su brijač zadnjih dana,vidjelo se da na terenu nisu podšišane..Jezikom sam ih lizao dok se Adelino tijelo sve više trzalo,poljupcima sam se vraćao dojkama,vratu ,licu,usnama poklapajući je  i namještajući svoju erekciju na njena bedra,želeći je „osvojiti“ bez ruku..Sam naći put...Spojeni u žestok poljubac počeo sam ulaziti lagano u nju ,stisla se,zabila mi nokte u ledja i prestala ljubiti..Bojažljivo me gledala i ja sam stao..

-Nevina sam,čuo sam kako kaže i mislio da se šali..-Molim te budi pažljiv,tebe sam odabrala i vjerujem ti..

Onako zaboden,oblio me osjećaj koji nikad u životu nisam doživio i poljubio sam je..

-Bit ću,ne brini ,i nastavio je ljubiti..Dotakavši tu vražju opnu,stadoh ne želeći joj nanijeti bol,ni sam nikad nisam bio u prilici kao sad...Osjetio sam da me rukama pritišće da nastavim i nastavio sam,uzbudjen kao dječarac prošao sam prepreku,stisla je oči i ni glas  pustila nije...Samo je osjetila olakšanje i opustila se ljubeći me dok sam ugledao zvijezde prazneći se,čvrsto držeći jedno drugo..

Bojao sam se izaći iz nje.

-Hvala,rekla mi je,bojala sam se,a nisam imala razloga..

Objasnila mi je poslije zašto je to učinila,da je bila u me zaljubljena a do sad nije imala nikog tko je „zaslužio“ da to dobije..Doktorirala je,udala se,rodila..Priznala mi je da to nije bilo samo oduzimanje nevinosti..To je bio preokret ..Da,tako mi je rekla,preokret.

roker @ 00:56 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 15, 2008

"Čovjek je teški hajvan. I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže."

Zapisane su misli raznih mudrih ljudi,ovo je misao 15-godišnjaka,zaljubljenog u susjedu koja ne može biti njegova..U filmu "Ovo malo duše".Šejtan-vrag,djavo,hajvan-stoka..

roker @ 17:45 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentareMirogoj danas,uslikah ga zato što nigdje na jednom mjestu nema toliko pameti kao ovdje,ali šteta,pod zemljom..
I Dr.Ivan Subašić,hrvatski ban,i Jakov Gotovac,Marija Jurić Zagorka,akademik Dušan Čalić....

roker @ 14:19 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare

Dobro jutro,narode,da li je vama ovak dobro kao meni?

roker @ 10:08 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 14, 2008


Na brzinu se tuširam i vlažan ulazim k tebi,nestrpljivoj...
Prsti su ti zaronjeni u nju i zamišljaš da su moji... Propinješ se zatvorenih o
čiju da bolje osjetiš dok je ližem i dovodim do usijanja... Privlačiš me bliže jer želiš da ti dojke nestanu u mojim ustima i moje usne u tvojim usnama... A ne! Nećeš da odmah uđem, želiš ga prvo ljubiti, lizati, grickati, želiš da te poželim toliko da molim za nju. O, da, rado ću ti ispuniti želju. Širiš koljena pozivajući me... Želiš da prodrem polako, ali odlučno, bez zadrške, bez sumnje, do jaja, do grča, do krika i da nikad ne poželim izaći... I ja to želim..Baš tako..
12.o5.2005.

roker @ 21:52 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare


/Pogledajte,i bez padobrana se može iskočit iz aviona,nije namještaljka/

Pitaju me već neki kad će erotska priča,navikli od mene svaki drugi dan a ja već 4 dana u pauzi,neka vrsta sexpauze..Ne pišem ja kao stroj,treba me nahraniti..No,nije stvar u tome,već dva dana razmišljam o „prvi put“ i ,pazi vraga,ne sjećam se..Jel to bila M.?Nije,bila je N..Ne,nisam siguran..Oprostite mi,M i N što sam vas pomiješao i što ne znam koja od vas je prva,ali se zato sjećam izreke-„Kako si me jebao,tako me se i sjećaš“..Znači,bio sam loš,slab,mlad i zelen..

Zato ću napisat kako je bilo „prvi put“na jednom drugom poslu.
Prvi skok padobranom.E,toga se sjećam,začudo,iako sam i tu bio loš.Zadar,srpanj,dril,znoj,krv,trnje.Sve što navodi na najopakiji mogući dril..U ono doba kad se znao red stvari i kad se nije moglo platiti i skočiti padobranom,sustav je još pojačavao tu mistiku i važnost kvalitete u obuci..Najzanimljivije je to što je to bila zadnja godina kad se skakalo iz Douglasa,poznatog DC-3,legendarnog aviona koji je konstruirala grupa sudenata na američkom sveučilištu  1935 godine,čini mi se,i koji i dan danas leti po svijetu.I kako je bilo?Nemam pojma..Rasporedjeni po težini,bio sam treći,desantni padobran na kojem ne moraš ništa misliti,skočiš van i sam se otvara..Eh,kao treći sam trebao i treći doskočit na zemlju,ustvari prosut se k'o obična vreća,ali roker je pao prvi..Sav sretan što sam se dokopao majke zemlje prestao sam o tome razmišljati dok mi instruktor nije čestitao i rekao:-Već smo te bili prekrižili,nije ti se padobran otvarao 7 sekundi,dobro si prošao..Imao sam ja i rezervni padobran ali je pitanje da li bih se sjetio da ga imam..Sad mi je tek bilo jasno zašto sam prvi pao na zemlju..Da sam,eto,bar negdje u životu bio prvi...Ali je avion bio lijep,priznajte,takve više ne prave...


roker @ 00:16 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 13, 2008

Evo,bloger "opiranje" napisao priču s skoro istim naslovom,reklo bi se moja je soft,njegova hard.Vodi me i povedi me...Ali,kako on kaže,obje služe da damama prepustimo inicijativu..I da se opustimo..Pa,dame moje,navalite..Pustite hormone van na ovaj topli proljetni dan..

roker @ 16:44 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare


Eh, ipak povedi i mene na spavanje, nema događaja večeras koji bi mi bio draži od spavanja s tobom... Hoćeš li? Virtualno, ali ipak, please... Pričat ću ti  priče s putovanja po svijetu, dat ću ti da mi ležiš na prsima, pod uvjetom da mi daš poslije da ti ležim na bedrima. A onda ćeš ti meni pričati o svojim djacima,vikendima,ljetovanju,prstima mi mrsit kosu,lagano milovati usne.A onda ću ja tebi pričati kako bih volio da smo sami na nekom jezeru,da nikog nema miljama uokolo a ruku podvući pod tvoju guzicu i prstima svirati po njoj..A onda ćeš spustit glavu da me poljubiš,kosom prekrit moje lice i zatvorit mi usta usnama da ućutim..A tad će pričat prsti,usne..Ili ćutat..Svejedno..Dosta je priče,Rokeru..

roker @ 01:36 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 12, 2008

Nastavit ću jučerašnju šetnju što mi ju je prekinuo Primorčev "bidermajer" u hodniku,ali ova šetnja će biti pogled "odozgor" na dolje,eto,da nastupim malo "s visine"..
Prvo Draškovićeva,prazna prema dolje,nedjeljnog popodneva..


Pa onda Palmotićeva odozgor,s visine..I ona prazna...
Ups..Neki zagrepčanci bahato "odozgora" bacaju "jobis" odjeću u kantu za smeće umjesto da se malo potrude,Caritas je ravno 247,3 metara,ali prema "gore",no,ionako se prema "gore" ne stiže novcima i svjetskom odjećom..
...
Ups,ovo je prema "gore",pa skrećemo ulijevo,ostavit ćemo ovima bogatunima fotku samo da ukažemo gdje je Caritas..


A sad odozgora pogled na dolje..Na Prašku,praznu...

E,ovo je novo,ni većina domaćih nije vidjela spomenik Ljudeviitu Gaju pred hotelom Dubrovnik,na "Špici"..

Nastavljamo gledati nizbrdo..Na redu je prazna Gajeva..


Morao sam svratiti u baštu Arheološkog muzeja,odmorit medju ovim "starcima" od par stotina godina i popit pivo..Zašto?Pogled odozgora me je umorio..


I obezglavio..Pogled odozgor,ako je dugotrajan,ostavlja vlasnika pogleda bez glave...Evo obezglavljenog putopisca.Zato političari koji samo "odozgo" gledaju i izgledaju obezglavljeni.

Na kraju,što reći,treba gledati i gore i dolje,nikad ne znaš što te čeka,recimo lijepi zagrebački parkovi,koji ,kao i lijepe žene znaju ostaviti bez daha..A žene i bez glave..
Evo i Paganinija na Tomislavcu,nije baš Paganini,ali zaslužio je par kuna..

I parkovi..Ovaj put Tomislavov trg.Najljepši park u gradu..Donjem gradu..

Ah,tu je i kolodvor..Adio Zagreb moj..
Ovo cvijeće zagrepčankama,i šire....

roker @ 10:30 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
nedjelja, svibanj 11, 2008


Danas krenem po gradu snimat i skitat u namjeri da napravim lijepu šetnju Zagrebom u nedjeljno popodne ,postavim na blog i.. ..Kurac,da prostite..Čim krenem, otvorena vrata Ministarstva prosvete na Trgu Burze i kroz otvorena vrata škicnem..Jebote,stilski namještaj  na ulazu,bidermajer i na njemu stare novine.I nije ih ni sram.Kakva je tek ministrova soba..E moj Dragane .Primorče..Sjebo si mi popodne..Nisam imao volje dalje slikat....Samo stol i stolica na ulazu s ceste vrijede godišnju studentsku stipendiju..

roker @ 23:01 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare

Da bi avion bio dobar,mora biti lijep,žena ne mora...

Moram priznati jednu stvar pa sam odlučio to uraditi sad,u nedjelju ,kad je većina ljudi van,na suncu,na misi,u šetnji,da moju "sramotu" što manje ljudi čuje..A to je da me ne zanima sexy rublje.Neću reći da ga ne volim,ali me ne zanima,ne pali.Nikako ne kužim da se to pretvorilo i u modni trend,oblačiti nešto da se muškarcu bolje digne..Ako se ne diže na miris,sjaj u oku,vlažan poljubac,uzdah na uho,neće tu pomoći ni čipka,koža,tange,svila i kadifa..Ili hoće,ali jednokratno..

roker @ 12:46 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
subota, svibanj 10, 2008

Trudit ću se svaki dan stavit jednu fotku iz Zagreba koja zaslužuje pažnju..Počet ću sa zgradom s Iblerovog trga koja ne zaslužuje pažnju,već obnovu...

Nisam izgubio inspiraciju za pisanje,naprotiv,drago mi je da nema negativnih komentara na priče koje sam napisao,nema primjedbi od jezičnih čistunaca,preko 400 čitatelja dnevno "baci pogled" ili eventualno pročita što piše..Negativni komentari se odnose na mene kao da sam ja bitan ovdje,kao da 400 ljudi dodje da mene "vidi" a ne da pročita što piše..Evo što ja mislim,o meni napišite što vam volja,i da sam nedojeban,istrošen,nesposoban,divan,sujetan/što mu ga to sad dodje/,drkadžija,ali moje priče su moje,ni jedna nije plagijat,sem nekoliko njih koje sam prepisao iz SVOG dnevnika....Da li su one stvarni doživljaj,mnogi su se/me pitali.Sumnjam da se Jules Verne prije sto i kusur godina vozio podmornicom o kojoj je ipak pisao.Roker nije ni tako dobar pisac da piše o nečemu što nikad nije ni vidio,ali žene je vidio,doživio,omirisao i ljubio.I ljubit će.Ja nisam ni Henry Miller da smišljam priče kad god mi se digne..Roker iz svog bogatog i dugog života izvlači situacije  koje su ga radovale i oneraspoloživale,malo dodaje začina,vina,upalim svijeću,dodam ružu ili karanfil..Volim i kuhati,otud i ta želja za imrovizacijom...Što je to duuuug život..E to je pravo pitanje..Koliko god to u godinama iznosilo,ne mjeri se godinama jer ŽIVOT SE NE MJERI BROJEM UDISAJA,VEĆ BROJEM TRENUTAKA OD KOJIH ZASTAJE DAH.../nepoznati autor/..Samo mjesta u kojima sam popio kavu i upoznao dobre ljude zaslužuju roman..U najmanju ruku..A trenutaka od kojih zastane dah ima za narednih par godina..Dakle,nećete me se lako riješiti...

roker @ 12:07 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
petak, svibanj 9, 2008Mislio sam da smo ovaj nagradni vikend trebali pokloniti nekome tko uživa u hotelima na obali van sezone.Nije mi se išlo jer se i ne sjećam vikenda doma,jutara do podneva,zgužvanih plahti s našim mirisima.Ali adaptacija kupaone je sjela u pravo vrijeme i dolazak u ovu "pripizdinu" je imao i smisla,čak..
Već dva dana ne izlazimo iz sobe ,osim što se dovaljamo na doručak koji i nije bogznašto,ali nama je bio tehničke prirode,mi smo dolazili  na "punjenje baterija" pa kvaliteta "struje" i nije bila od prvenstvenog značaja...Nedjelja je i popodne bi trebali napustiti ovo usnulo i dosadno mjesto zadnjim trajektom pred večer..Imamo još par sati anticivilizacijske terapije koja se svodi na čistu fiziku,pražnjenje baterija praćeno bučnim stenjanjima,hroptanjima,svršavanjima različitim intenzitetima,položajima,mjestima...Kemija je ionako tu ,oko nas,u nama,nesporna pa smo fizici dali prednost..A i terapija je bila fizička..
Dakle,vrijeme je doručku,kao i obično probudio sam se prije tebe i poluslomljen od učinka terapije perem zube škiljeću u svoj ispijeni lik u ogledalu,zadovoljan rezultatima jer osim ispijena lica i vaga se zaustavila na 3 kg niže.Vraćam se u sobu,pogledam te u besramnoj pozi bez gaćica,tako nagužena da sam siguran da si se namjerno namjestila provocirajući me..Budiš mi usnula bedra i kurac ne visi više onako opušteno...

Prilazim ti i šapućem - idemo pod tuš? I dalje hiniš nesvijest i lagano se protežeš još više se guzeći...
Popravljam zavjese i spuštam roletne da suncu ne dozvolim da prekine noć, tek nešto svijetlosti dopire izvana, tek toliko da se vide obrisi naših tijela. Ulaziš u kupaonu ,lijeno,sneno,izjebano,pratim te u stopu..
Jedno drugo promatramo bez suvišnih
riječi. U pozadini se čuje neka muzika sa radija, mislim Dire Straits,ili nešto slično što nisam uspio razanati od
tuša. Uzela si pjenu i počela me mazati kao da si me
željela upravo ti okupati.Dolazio sam k sebi. Bože što sam se dobro osjećao.
Tražila si da ti okrenem leđa. Krenula si od ramena i lagano,
skoro milujući me, preko leđa prešla do guzova. Počela si ih
masirati. Vrela se voda slijevala niz naša tijela. U jednom sam
trenu osjetio tvoje tijelo uz moje. Uzbuđivala si me do ludila.
Provukla si ruku kroz moja bedra. Poludjet ću, pomislio sam u
tom trenu. Uživao sam, nisam želio da prestaneš. Kurac mi je
stršao prislonjen uz stjenke tuš kabine. Želio sam te, ali ti si
bila ta koja diktira tempo. Ubijala si me u pojam. Nije mi
preostalo ništa drugo nego da uzvratim na ovo senzualo iskustvo.
Iscijedio sam malo pjene među dlanove, okrenuo te od sebe i
prišao ti s leđa. Prislonio sam se na tvoje predivne guzove,
trljajući svoj kurac o tvoja leđa. Razmazao sam ti pjenu po
trbuhu,  prekrivajući svaki pedalj tvog tijela, prišao
sam tvom uredno obrijanom mufu, da bi na tih par dlačica mogao
zapjeniti gel za tuširanje. Mičeš mi ruku kao da si ostala
iznenađena. "Polakše, molim te." Nije mi bila namjera
žuriti se, želio sam dobiti pjenu. Ljubim ti leđa, vrat, ramena
dok voda ispire pjenu s tvog tijela. Spuštam se sve niže i niže
dok mi guzovi nisu došli u razinu pogleda. Lagano ih primam i
razdvajam. Zabijajući svoju lice, nos, usne, jezik. Osjećam kako
drhtiš, kako ti se grči cijelo tijelo. Prčiš se sve više kao da
želiš da doprem još dublje. Lagano dižeš desnu nogu i spontano
me zoveš da počnem lizali tvoju obrijanu pičkicu. Predivnu,
roskastu, sa smedjim mufićem...
Zabijam se, skoro bi se moglo reći da sam zaranjao u tvoju
ženstvenost i u tom se trenu okrećeš prema meni i jednu mi nogu
smještaš na rame, dok se grčevito primaš za stjenke tuš kabine,
kao da tražiš uporište, kao da znaš što te slijedi...
Gasiš tuš, puštaš ga tek da rominja, da se par kapi slijeva niz
tebe. "Izluđuješ me."
Riječi su koje sam uspio razabrati. Nešto si sebi pričala u
bradu, ali nisam se previše obazirao,
radio sam svoj "posao" i ništa u tom trenu nije bilo važnije. Ni
tvoji vapaji, ni tvoje siktanje, ni tvoje grčenje. Primila si me
za bradu i povukla me gore prema sebi. Bili smo udaljeni jedno
od drugoga tek za dužinu mog kurca. Primila si ga nježno u ruku
i počela svoju igru. Vidjelo ti se u očima da mi želiš uzvratiti
zadovoljstvo. Ljubiš me i lagano se spuštaš prema mojim
slabinama. Kada sam rekao da se idemo tuširati nisam pomislio da
ćemo prvo naše iskustvo doživjeti u ovoj kabini. Nisam se nećkao
i dvoumio. Prepustio sam se u cijelosti. Nisam više znao da li
mi je vruće od tuša, centralnog grijanja ili naše predigre.
Osjećao sam pritisak u glavi i ostajao bez daha. Bio sam spreman
za svršavanje. To što si sa svojim
jezikom izvodila bilo je previše i za mene koji zna
odugovlačiti, ali uspio sam se suzdržati.
Privukao sam te sebi. Opasala si svoje bedra oko mene i nabila
se. U trenu sam bio cijelom svojom dužinom u tebi. Taj smo tren
nepomično stajali kao da smo željeli osjećati se neko vrijeme.
Ubrzo si se počela nabadati sve žešće i žešće, sve jače i jače.
Oboje smo stenjali od užitaka. U tom trenu sam pomislio ako se
sada ova kabina ne raspadne, neće nikada, jer ja sam se raspadao
po šavovima. Kao kada u crtićima likovima iz ušiju huči para...
Iz trena u tren bili smo sve bliže vrhuncu. Mislio sam kao bi
trebao maziti tvoj klitoris, da te dovedem do vrhunca, ali bila
si toliko napaljena da ti stimuliranje nije bilo potrebno. Vlažna si se objesila oko moga vrata,nogama čvrsto oko mojih bedara,nabodena u usidrena na meni grizla si mi vrat,noge su mi klecale pa sam ogurnuo vrata tuš-kabine i ponio te prema razbacanim plahtama plašeći se da ne izgubim svijest na nogama svršavajući..Bacam se skupa s tobom na krevet u klasičnoj misionarskoj pozi dok si mi zabadala nokte u ledja a petama pritiskala moje guzove još više me nabijajući u sebe.Pridigao sam se,rukama ti uhvatio šake i čvrsto ih rvački pritisnuo iznad tvoje glave ne dajući ti da mrdaš želeći da te gledam u oči,"svezanu" dok svršavam...Ali oboje smo počeli skupa,iz dubine,iz bedara je curila sva moja snaga,skoro sam zaboravio disati padajući po tvojim grudima,bez zraka ..Samo da jednom ne zaboravim disati svršavajući...

roker @ 08:51 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare

" Sunce je raspizdilo svoje zrake,
   vrapci se deru k'o konji,
       mene piči depresija u duši,
   jebo mater ako te ne volim."

roker @ 08:19 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentareOvih se dana skitam,slikam i pišem..Ne drži me mjesto pa ako već landram uokolo i da nešto korisno napravim.
Nisam siguran da ima mnogo država čija himna ima spomenik.Jučer naletjeh na ovaj krasan kameni stup koje dere u nebo u prekrasnom krajoliku izmedju Klanjca i Kumrovca.

Spomenik je napravljen 1935 godine na 100-tu godišnjicu nastanka himne koju je napisao Antun Pl.Mihanović a skladao Josip Runjanin...
Godine 1891, prigodom izložbe Hrvatsko-slavonskoga gospodarskog društva u Zagrebu, prvi put je navedena kao "hrvatska himna" i pjevala se pod naslovom "Lijepa naša"..

Spomenik podigli "Braća hrvatskog zmaja" 1935...

roker @ 02:13 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 8, 2008Prije 7-8 godina kao suradnik njemačke SAT1 TV primijetio sam "bauštelu" u Zagorju..Nije to bila bilokakva bauštela..Pridjem bliže i susretnem vlasnika,zagorskog poduzetnika Habulinca koji mi reče kako je kćerima u Beču za Božić kupio Lego kocke iz kojih su one napravile dvorac.On je taj dvorac odnio u arhitektonski biro i rekao da hoće da mu isprojektiraju ovakav dvorac..I napraviše..To smo tad prikazali na SAT1,ali je bilo nedovršeno..Slučajno danas prodjoh Zagorjem i mobitelom snimim već zaboravljenu,ali završenu "bauštelu"..Nitko ne bi rekao da je ovo u Zagorju,pri Krapinskim toplicama..
Napravljeno 2000 godina poslije Krista...Tko kaže da zagorci nemaju mašte?I novaca,da se razmemo...roker @ 16:49 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare

Što mlađe, to bolje. /Murphy/
Ne slažem se s tobom,Murphy..

roker @ 08:08 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 7, 2008


Zašto mlade cure sve češće „posežu“ za starijim muškarcima?Da budem jasniji,zašto žene/neke/ imaju potrebu imati osjetno starijeg muškarca za partnera?Ovdje ne bih govorio o "sponzorstvu"..

Razgovarao sam s nekoliko žena o tom problemu i „koliko ljudi toliko ćudi“..Većina svoje mišljenje bazira na osobnom iskustvu,dakle subjektivno..Jedna mlada i lijepa djevojka mi reče da dečki iz njene generacije nemaju potrebu dokazivati se,osvajati i biti gentlemani a ona ima potrebu za tim.Dečki su sve više skloni mijenjati uloge i žele da ih cure osvajaju.. Sa starijim muškarcima se osjeća poželjnom,okružena je pažnjom i zato prednost daje iskusnim muškarcima..

Ne znam,nisam dečko njene generacije ali pamtim kako se u moje doba uvježbavao pristup curama pred špiglom u stilu De Nira „are you talking to me“ u filmu Taxist...Iako smo to trenirali ne znači da smo bili uspješni,nespretnosti su izazivale smijeh u društvu i prepričavalo se danima...Osobno nisam za preveliku razliku u godinama..Ovdje na blogeru se neki hvale da povaljuju komade preko 30 godina mladje.Što se iza toga krije?Po mom mišljenju nesiguran muškarac preferira neiskusnu partnericu i pored nje se osjeća moćnijim..Ako i prihvatim da dodje do „one night standa“,teško mogu razumjeti ozbiljniju vezu s 35 godina razlike,osim ako nije slučaj da je to veza osobe koja voli manipulirati i osobe koja voli biti manipulirana..

Ovdje sam govorio o starijim muškarcima i mladjim ženama..I obratna situacija je česta,motivi su slični,osim što je kod starijih dama izraženiji motiv da sebi i drugima dokaže da je još poželjna i meta muških pogleda dok je želja za manipulacijom i dominacijom manje izražena..


Dakle,sex i akrobatika po mom mišljenju DA,ali poslije orgazma kad bi dvoje ljudi u vezi trebali zadovoljno ćutati ili pričati,teško da imaju o čemu deda i unuka razgovarati..Dakle,veza NE..Kolika razlika u godinama je „pristojna“?To će svaki od nas sam donijeti odluku,ovisno o osobnim afinitetima...

roker @ 00:57 |Komentiraj | Komentari: 33 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 6, 2008


Zamislio sam da imam priliku,ili da mi prijatelj dodje i doveze me
do tebe kako bih sve učinio
da te iznenadim.Znam da ti nema nikog doma,znam gdje stanuješ.
Uvukao bih ti se u sobu,stavio
ruže u vazu i bez tuširanja došao do tebe i spustio poljubac na
usnule usne..Već bih bio gol.Ušao
bih pod plahtu i namjestio se "u žlicu" da mi svoju
slatku guzicu smjestiš u krilo a ja rukama
obuhvatim tvoje čvrste cice.Kad bi osjetila kurac kako se
diže,okrenula bi se,potražila moje usne i spojili bi se u dug i strastan poljubac.Svirao bih prstima po tvom tijelu ,potražio svirajući i tvoja bedra,smedji grm koji je skriva vlažnu i napaljenu..Poželio sam je lizati..Spuštam se do nje,skidam ti gaćice,njen me miris zapahnjuje i jezikom ti rastavljam usmine ,prstom mamim klitoris van i uzimam ga na
jezik..Erekcijom te izazivam..Tražiš ga usnama  i lagano
oblizuješ..Svršavaš mi pod jezikom već nakon 5 minuta.To me
toliko napalilo da osjećam vulkan iz
mojih jaja kako šprica u tvoja usta dok gutaš sve što iz mene
izlazi..Obaraš me rukama na
leđa,uzimaš ga vlažnog od sperme i tvojih usta i sjedaš na
njega,prvo lagano,a onda do kraja...Ovo 
bi bila noć bez kraja..
roker @ 00:08 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 5, 2008

Prikazao Medulin i Beograd u cvijeću pa pokušah danas i Zagreb pohvalit..Sinulo sunce,dan prekrasan..Popijem ja kavu,lagaaaano...Krenem u parkove,spusti se nebo nad Zegrebom..Predjem preko mosta,u Novom Zagrebu suho...Dragi zagrepčanci,da vidimo tko se danas nešto ogriješio..Tko prizna pola mu se prašta...Zagrebački cvijetnjaci drugi put,kad zagrepčani prestanu griješiti pa sunce bude cijeli dan..

roker @ 14:32 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare

Moja romska duša je i ovaj vikend išla nekud i ja za njom..Kad sam došao doma isprintao fotke,ispalo je da ima i koja dobra za kratak putopis..Išlo se malo u Medulin,vidjeti Marleru gdje Ladić godinama pokušava izgraditi golf teren..Poslikao malo marinu i parkove s cvijećem..Turisti mogu doći..Istra je spremna..


No,ima posla za domaćine..Imam osjećaj da se more u marini mora malo očistiti od algi i prljavštine jer ovako Istra ne blista..

Cvijeća ne nedostaje,parkovi su uredjeni,trava pokošena..Bravo.

Dragi moji Puležani,Istrani,sezona nije ni počela a cijene su već na vrhu..Imam osjećaj da će te se i ovega lita preračunat..
Kritika je dobronamjerna..Oba mi oka...

Preporučam Medulin..I šire..

roker @ 02:22 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
subota, svibanj 3, 2008

Da sam pisao ovaj "putopis" o Beogradu prije 2 godine bio bi siv i tmuran..Ovaj put ću pokazati napredak  susjeda i uz dobro jutro poželjeti im da se okrenu k sebi i naprijed i neka još bolje uljepšaju svoj grad.Naslov ovog putopisa je emisija poznatog Duška Radovića kojom je budio svježim dosjetkama beogradjane prije 20 i kusur godina..
I ovim osvrtom ih budim i pozdravljam..

Počet ću kao i sve razglednice centra Beograda Palatom/palačom/ Albanija sagradjenom 1940..Prilično moderno za ono doba..
Bio je uskršnji ponedeljak 28.4. i Knez Mihajlova je odjekivala zvucima trubača,tradicionalnih puhačkih orkestara...


Evo i jedan poziv ljubiteljima Marka Knopflera da skoknu na njegov koncert u Beograd 10.lipnja..Tu su u blizini i Sex pistolsi.

Tko kaže da u Beogradu nema "komada",laže..

I konobarica na Trgu Republike je komad/i pol/,ali kad je upitah ima li turske kave sa smiješkom reče da je to srpska kafa..Ali skuplja nego u Zagrebu na Jelačić placu..

Ima Beograd nešto što Zagreb nema a trebao bi imati..Trolejbus...

Dal' za izbore,dal' je to opredeljenje za budućnost,Beograd je u cvijeću..Nadam se da je ovo drugo..Mnogo se snima po Beogradu,kao i uvijek,ali lagano,tko žurio vrat slomio...Koliko para,toliko muzike...

I još  bih ja imao što reći,ali neću kvariti dobar dojam,Beograd se popravlja,dolazi k sebi,dopada mi se smisao za humor i otkačene reklame...

Tko ne zna ćirilicu nek priupita tatu..Ili na komentar..
P.S.Ne zamjerite na kvaliteti fotografija,nit sam ja dobar fotograf nit mi je mobitel neki super...

roker @ 22:38 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare

Pitali Muju što je bolje biti , ćelav ili idiot? Idiot, odgovori on, manje se vidi.
..............................................................................................................................................................................................................................

Mujo i Suljo otvorili restoran i naravno tu radili.
Jednog dana u restoran udje neki strendzer, baci se na stolicu i
krene spiku na čistom engleskom jeziku:
- "Du ju spik inglis?"
Ova dvojica samo slegnuše ramenima...
Promijeni ovaj pa poče na švapskom:
- "šprehenzi dojč?"
Opet ga nisu razumjeli...
Sad se odluči za francuski i opet ista priča. Čojek se pokupi i ode,
a Mujo kaže Sulji:
- "Bolan Suljo, trebalo je da naučimo neki strani jezik..."
- "Ma da, eto i on zna, pa je ost'o gladan."

roker @ 20:12 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
petak, svibanj 2, 2008
 Nisam se kupao,brijao 3 dana,nisam pomislio ni na
sex,ali onaj tren kad sam se dočepao apartmana
umislio sam da me čekaš na sofi...Izlazim mokar
ispod tuša,erekcija uznapredovala,ti ležiš s
napola otvorenim ogrtačem,tek istuširana..Imala si
težak tjedan i oučio sam čašu crnog pored
sofe.Spuštam se na koljena,otkrivam ostatak
pokrivenih bedara i mahnito podvlačim šake pod
tvoje guzove želeći mirisnu pičkicu približiti
mojem jeziku.Pomogla si mi i jezik je već na
njoj.Vraga,i u njoj,podvlačiš ruke ispod mojih i
hvataš za već tvrdi kurac,drugom rukom me guraš da
legnem na ledja,na pod,opkoračuješ me i nestajem u
tebi..Ovo je ludo,svršit ću ko
gimnazijalac,skužila si i ohrabruješ me kruženjem
guzice sve jače...
Pitam te:'Ljubavi,gdje želiš da
svršim?'
..Gdje god želiš,hropćući si odgovorila i ja sam
odlučio napuniti ti picu vrelom spermom koja se
nakupila u meni na terenu zadnja 2 dana..Osjetio
sam da se i tebi približava grmljavina pa sam
pojačao nabijanje glavića u "kraj" i
osjetio tutanj u jajima.Pao mi je mrak na
oči,uhvatio sam te šakama za guzove i čvrsto
prikovao na kurac da se ne mrdaš dok se pretačem u
tebe..Imao sam osjećaj da sam sav iscurio,ali u
momentu kad je prvi mlaz zalio tvoju
utrobu,stisla si me bedrima i osjetio sam da te
pogadja serija orgazama...Kad je nestao mrak s
očiju,svalila si se pored mene,moj kurac je još
bio u tebi,tvrd..Ljubio sam te,lizao ti lice..U
predahu sam ga izvadio,protrljao po guzi,okrenuo te na bok,namjestio ga ,spremno si podigla nogu i glavić je upao u usku rupicu..Držao
sam te za kukove i polako ulazio..Osjetio sam da
ga i ti pokretima usmjeravaš  i da uživaš..
Ovo će biti duuugo uživanje..Do jutra

roker @ 00:56 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 1, 2008

Mislio sam čestitati Praznik rada ali vidim da se mnogi srame misleći da je i to neka komunistička smicalica,ali griješe..Nastao je u srcu kapitalizma..
Zato ću ja postavit Muju koji se suprotstavlja svijetu svojom snalažljivošću..


Pošalju Muju u Japan na studentsku razmjenu i sprijatelji se on s nekim japancem koji mu predloži da ga upozna s japanskim vještinama.Pristane Mujo i ovaj mu pokaže džudo tako što da razbaca po ledini da mu sve "kosti polomi".Drugi dan mu pokaže karate i kad ga Mujo sav krvav upita što mu je to,japanac mu odgovori:-To je naš japanski nacionalni sport,karate..
Treći dan Mujo predloži svom japanskom prijatelju da mu pokaže nešto japansko..Japanac pristane čudeći se otkud Muji japanska vještina,ali ga Mujo isprebija na mrtvo ime nekim predmetom..Kad ga sutra u bolnici japanac upita što je to bilo,Mujo mu odgovoti:
-Branik od TOYOTE..

roker @ 22:02 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentareDoš'o Mujo u kafanu i čitavu večer časti raju: "Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani." I tako tura za turom. Doš'o fajrunt - konobar da naplati, ali Mujo nema ni marke. I šta ce, konobar ga izbuba i izbaci na ulicu.
Sutra uvečer, opet ista scena. "Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani". Opet kad je došao račun, Mujo nema kinte. Konobar ga izbaci sve s noge na nogu.
Sutra uvečer došao Mujo i kaze: "Konobar, piće meni, piće cijeloj kafani!"
"A šta je sa mnom", pita konobar.
"Nema tebi", kaže Mujo, "gadan si kad  popiješ".

roker @ 02:01 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare