Moj internet dnevnik
It's me
Blog - ožujak 2008
ponedjeljak, ožujak 31, 2008


Svi mi imamo svoj svjetonazor,stav o životu,ljudima,političke stavove..Imam i ja,naravno,ali moram priznati da su moji stavovi manjinski..Recimo,samo 20% ne podržava dolazak Busha u petak..Eto,ja spadam u tu jadnu petinu.Gdje god su postoci u pitanju ja sam ispod četvrtine,kvarat čovik,rekli bi dalmatinci,ili frtalj čo'ek kako kažu bosanci.Tako sam počeo pisati i o znamenitim pilotima i napišem post o pilotu Roland Garrosu,pa o piscu-pilotu Antoine de Saint-exupery-u..Želeći pisati i dalje o znamenitim pilotima,samo potvrdim da sam manjina,naime zvanična mjerila za poznate pilote u svijetu su koliko je koji srušio neprijatelja u ratu..Što ću ja pisat o njima?Neću ih kritizirati,naravno,svaki od njih je branio čast svog naroda,ali on nije SVJETSKI  poznati pilot..
Zato,dok ne naletim na svestranog čovjeka i pilota koji zavredjuje vašu i moju pažnju navest ću trojicu,faktografski,onako kako to i radi svijet danas,bez duše....

1.pilot Luftwaffe-a, najbolji pilot borbenih aviona svih vremena, sa najviše potvrdjenih oborenih aviona-Erich Alfred Hartman.On je letio u 825 borbenih misija i oborio 352 neprijateljska aviona.

2.Gerhard Barkhorn(Luftwaffe) sa 301 potvrdjenim oborenim avionom.Zanimljivo da je preživio 2.WW i poginuo u saobraćajki 1983..

3.Gunther Rall(Luftwaffe), 275 oborenih aviona

Zanimljivo,sva trojica Nijemci,jebiga,kad nemaju umjetničkog duha...

Bio je i na ovim prostorima jedan poznat,liječnik,pjevač i sportski pilot,Mostarac Dženan Salković,kratko je živio da bi ga širi krug upoznao..

Da vas malo razveselim objavit ću stvarni transkript razgovora snimljen 1945 izmedju Britanaca i broda USA mornarice:

BRITANCI: Molim vas skrenite svoj kurs 15 stupnjeva južno da bi
izbjegli sudar.
AMERI: Savjetujemo vam da vi skrenete svoj kurs za 15 stupnjeva sjeverno da bi izbjegli sudar.
BRITANCI: Negativno. Vi ćete morati skrenuti svoj kurs za 15 stupnjeva južno da izbjegnete sudar.
AMERI: Ovdje kapetan US Navy broda. Ponovno vam kažem, skrenite SVOJ kurs.
BRITANCI: Negativno. Ponovo kažem, morat ćete skrenuti svoj kurs.
AMERI: OVO JE NOSAČ AVIONA USS LINCOLN, DRUGI NAJVEćI BROD U ATLANTSKOJ FLOTI SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA. S NAMA SU : TRI RAZARAČA, TRI KRSTARICE I BROJNI OSTALI POMOĆNI BRODOVI. ZAHTIJEVAM DA VI SKRENETE SVOJ KURS 15 STUPNJEVA SJEVERNO. TO ZNAČI 15 STUPNJEVA SJEVERNO, ILI ĆEMO PODUZETI KONTRAMJERE DA BI OSTVARILI SIGURNOST OVOG BRODA.

BRITANCI: Mi smo svjetionik. Jebite se

roker @ 22:02 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentareHaso: Gdje si sinoć bio Mujo?
Mujo: Ma vodili me na neki balet.
H: A šta ti je to balet?
M: Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k'o baca,pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti neki kuronja, pa bi je
jebo, pa ne bi, pa je najzad digne, pomiriše pičku i baci.
Al´ najbolje na izlazu,dijelili kapute-ja uzeo dva..

roker @ 20:41 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
subota, ožujak 29, 2008


Pratio sam jednom jedno sudjenje kao snimatelj u Francuskoj..Jedna hrvatica je ubijena i sudilo se nekom nasilnom lokalnom siledžiji..Trajalo je to danima i negdje na kraju sudjenja primijetim zgodnu brinetu kako zainteresirano prati tijek sudjenja iz prvog reda publike..U pauzi čujem da govori francuski na naš "dalmatinski" način i dok je naručivala kavu u kantini približim se i  hineći da sam cool više no što jesam na hrvatskom ponudim društvo..
Odmjeri me od glave do pete,bezobrazno dignutom desnom trepavicom ispod oka kratko pristade:-Ajde,kad si navalio,kako si znao?
-Dalmatinci sve jezike govore na svoj način,rekoh,pa sam bio siguran,a u Strasbourgu ima dosta "naših" pa ,eto,pogodih..
Reče mi da prati sudjenje ubojici  prijateljice,da joj je već pun kufer svega i da jedva čeka da sve svrši.
Pozvah je na večeru,prihvatila i osjetio sam da joj je dobro došlo,i meni takodjer jer sam se poželio pričat na svom jeziku,posebno s tako zanimljivom i zgodnom ženom..Osjetio sam da ima dečka,nisam htio provjeravati jer bi joj bilo neugodno,nije htjela francusko vino jer su joj puno bolja pelješka vina..Popila je pivo,i ja sam se solidarizirao pa smo udarili po francuskim pivama dok nas nisu ugrijala da smo zaboravili na sudjenje..
Poslije ponoći,prateći je do hotela kroz park,zagrlila me je,umorna,miris njene kože i kose me je uzbudjivao ali sam čekao nju...
Sjedosmo na klupicu,glavu je naslonila na moje rame i lagano joj poljubih kosu..Podiže pogled i usne nam se spojiše u dug i žestok poljubac,cijelo popodne i večer skrivena požuda na mjesečini je eksplodirala..Pogledah lijevo i desno,nigdje nikoga i rukom dodirnuh bedra..Primila je ruku i stisnula je bedrima još žešće me ljubeći..
-Hoću te,zadihano mi šapnu,sad i ovdje..Uzmi me..
Ustade se,rukama se držeći za naslon klupice ,raširenih nogu me pozivala...
Ne uključivši razum,namjestim se iza njenih guzova,zadignem suknju  preko guzice koja bljesnu na mjesečini.. Položaj mi je dozvoljavao da vodim igru i pazim da nas netko ne ulovi ali bili smo napaljeni do maksimuma i stenjanje je bio jedini zvuk u tišini parka..U kratkom vremenu bila je pred orgazmom,ubrzala je disanje i pokrete kukovima nabijajući se u mene i onda mi  se zacrnilo ,zvijezde u glavi i na nebu..Svršili smo skupa i urnebesno....
U ovakvim situacijama,kad se dolazi k svijesti poslije orgazma,teško da ti što pametno dodje na pamet..
Uredili smo se,doveli odjeću u red i otpratio sam je do hotela..
Sutradan je donesena presuda,popili smo kavu u predvorju suda i oprostila se od mene pusom u obraz..Krajičkom oka spazim vjenčani prsten..Siguran sam da ga sinoć nije bilo.Nisam komentirao,sinoćnji bljesak u našim životima ostaje,s prstenom,ili bez njega..Anamarija se vratila suprugu,a ja svom poslu...
roker @ 23:08 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare
petak, ožujak 28, 2008Dobar ćilim je uvijek na cijeni,posebno perzijski,no,ne dao mi Bog da biram..Dobra guza je dobra guza,ma šta vi o njoj mislili..Oprosti mi perzijaneru,guza ima prednost...
A da dame ne misle da na njih ne mislim,evo još jedne,bez perzijanera,al' guzica je guzica,makar i muška.....

roker @ 00:14 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 27, 2008Bit će curica,sinoć saznadoh..Baš je željela curicu..Stalno je to govorila..Eto,rekoše da  će danas dan biti tmuran,neće,ta vijest je osvježila dan..Barem meni..

U to ime crvena ruža..

roker @ 09:16 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
srijeda, ožujak 26, 2008Vratio sam se s puta mrtav-umoran,otuširao se i spustio na trosjed..Još nisi došla s nekog predavanja.Gricnuo sam tost sa sirom čekajući te ali uz glazbu Santane zaspah u pet minuta..Kroz neko vrijeme čujem ključ u bravi i jednim okom vidim kako lagano na prstima ulaziš da me ne probudiš..I dalje hinim da spavam iako te volim gledati...Svlačiš se i bez kupaone se spuštaš na trosjed gdje sam ti "u snu"  ostavio mjesta..
Sva vražja ,siguran sam da si me skužila da ne spavam,ljubiš mi vrat,lagano poljupcima kliziš niz kičmu.lagani ugriz za guzu,i dalje hrabro držim oči zatvorene,miluješ mi bedra i blago me  okrećeš na ledja..Erekcija me izdaje,ovaj put držim zatvorene oči namjerno,razgrćeš ogrtač i tvrd kurac oslobodjen gleda te u oči,smještaš mi se izmedju nogu,dlanovima kliziš po mojim bedrima,trbuhu,prsima..Dišem sve brže..
Dlanovima se ponovno spuštaš na bedra,uzimaš tvrd kurac u ruke,nježno ga natežeš,trljaš,gnječiš jaja ,čvrstog i crvenog uzimaš ga u  usta, jezikom ljubeći glavić, širokim lizom do korijena,par krugova po jajima...
Propinjem se sve jače,hvatam te za ramena i povlačim na sebe,već spremna,vlažna ,primaš me uspaljenog i poklapaš svojim toplim tijelom bodući mi prsa tvrdim dojkama i bradavicama..Držeći te za guzicu ljubim ti lice,vrat dok kružiš kukovima slamajući kurac u sebi...
-Falio si mi ,jako- kažeš mi ne prestajući jahati me žestoko,izmedju dva žestoka poljupca....
-I ti meni-uzvraćam,boreći se za zrak i upirući se bedrima od trosjed da u tebi ostanem što dublje..I dulje...

roker @ 01:33 |Komentiraj | Komentari: 42 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 24, 2008


Jučer mi jedna meni draga blogerica u komentaru zamjerila da je neprilično za Uskrs pisati o prostituciji pa sad ne znam je li vrijeme da pišem o nekim bizarnim ali zanimljivim stvarima budući je simpatična blogerica na taj dan umjesto na misi ispijala kavice na riječkom korzu izbjegavajući udvarače i svako malo spajala "je" i "be" u svom postu...A moje prostitutke joj smetale..Zamolio sam je da mi javi kad mogu pisati slobodno,ali se ne javlja pa moja tema o sexu i jebačini mora čekati bolja vremena i kad neverasasjevera da dozvolu..
Imam ja i rezervnu varijantu,reći ću vam jednu pilotsku tajnu,tajnu običnih pilota radnika,a ne ovih šminkera,pilota koji nemaju kravatu i skupe cvike već uljem zamazane kombinezone..Tajna je da svaki pilot u pretpoletnom pregledu svoje letjelice  kad dodje do repa,ili repnog rotora na helikopteru,pogleda lijevo,desno da nije neka dama u blizini,izvadi ga desnom rukom,ljevaci lijevom,ovkors,i pišaju...Nećete mi vjerovati, to je refleksna radnja jer "radnički" avioni i helikopteri nemaju WC i pretpoletno pišanje ima smisla jer pilot može biti svakakav,samo ne upišan.Pisac ovih redova je bio u potrebi jednom i hvala svevišnjem našla se boca s dovoljno širokim grlom..Nije "duboko grlo", nažalost..A i nije pristojno s neba pišat po ljudima,ima i za to zaduženih.
Što čitatelj treba znati da shvati ovaj tekst?Ništa,samo to da su navedene radničke letjelice uglavnom parkirane na travi pa je i sam čin,ritual ,olakšan,ekološki prihvatljiv ,trava prihvata mlaz bez prskanja,a žena ionako nigdje na vidiku kad su piloti helikoptera u pitanju,ali o tom sam već pisao..

Ovaj dvokrilac Zadar Expressa je sletio na ledja vjerojatno jer pilot nije obavio pravilno i kompletno pretpoletni pregled..Pišanje je obavio naknadno..


roker @ 19:13 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare

Otiša je i Boris Dvornik,velikan hrvatskog i šireg glumišta..Neću puno o njemu pisat jer se sve zna,samo ću reć da je ipak rano otiša.. Pozdravi mi Miljenka Smoju,Roko....


roker @ 12:16 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 23, 2008


Prije tjedan dana objavljeno je da je otkriven ubojica "Malog princa",ustvari,javio se 88-godišnji umirovljeni pilot Luftwaffe-a Horst 
Rippert koji tvrdi da je oborio avion pisca "Malog princa", Antoine de Saint-Exupery-a dok je bio u izvidničkoj misiji u blizini Marseillesa 1944.godine..
Avion u kom je oboren "Mali princ"
/Avion P-38 Lightning ,u kom je oboren Mali princ/

Ovim ne osudjujem ostarjelog Ripertta,samo želim naglasiti kako je važno znati kako je završio život pisac jedne od najčitanijih dječijih knjiga u povijesti,vrstan pilot,Antoine de Saint-Exupery..
Bio je rat,piloti ne vide lica kolega u drugom avionu,a i da je vidio,ne bi ga prepoznao ..Horst Rippert tvrdi da je obožavatelj njegovih djela..

Saint-Exupery je bio pionir leta svog doba. Nakon nacističke okupacije Francuske 1940. godine preselio se u New York, ali se vratio kako bi se pridružio zračnim snagama Slobodne Francuske. Imao je 44 godine kada je poginuo.

roker @ 12:10 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
subota, ožujak 22, 2008


Čitam danas nešto i dodjoh do teksta,a jučer i jedan blog,na temu kurvi..Znam da je to najstariji zanat na svijetu ,znam da se ne da iskorijeniti,znam da su tu i kurvanjska posla,da lovu uzimaju svi a najmanje taj komad mesa,ali ne znam jednu stvar..Ne znam kako zdravom,u glavu mislim ,muškarcu može pasti na pamet da plati komad mesa koji će nataknuti na kurac,da budem otvoren...Neću sad pljuvat po onima koji plaćaju,ali ako znaju da dotični komad mesa uopće ne razmišlja o dotičnom platiši kao o muškarcu,da je suha ko barut i podmazuje se baby uljem,o zdravlju ovaj put neću ni govorit,zar im nije pametnije bacit drkicu i istrest iz sebe tu muku..Al' pomislim kako za drkicu treba dobra mašta,a siguran sam da onaj tko plaća kurvu nema mašte...Priznajem,meni se ne diže na gore opisani komad mesa...

roker @ 13:06 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 20, 2008

ROKER JE ATEIST,ALI,VJEROVALI ILI NE,TRADICIONALIST DO JAJA,PA ČESTITAM SVIM KATOLICIMA,PROTESTANTIMA I ONIMA KOJI SAMO FARBAJU JAJA,USKRS...SRETAN USKRS..


Gledam ovaj brojač mojih posjetitelja i vidim jedno mjesto koje je često prisutno..Iz Bosne je ,Zavidovići,i uvijek pomislim kako to moja cura iz gimnazijskih dana dodje na moj blog.Da napomenem,samo jednom sam bio u tom gradu,zbog nje,a tad sam bio u Zadru,ne baš tako blizu,ali u to doba ,a i danas,mladost nije priznavala udaljenost...Ali nije ona,rekli su mi da je ta moja cura koja je stanovala u zgradi koja se zvala "Mostarka" davnih dana otišla u Njemačku,i nikad više za nju nisam čuo..Eto ,S.....a ,nisam te zaboravio,ni to da si bila rukometašica,i da si se udala..Mali je svijet..

roker @ 20:38 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare


Pita učiteljica maloga Pericu:
- Tri ptice sjede na grani - ako upucaš jednu, koliko ih je ostalo?
Perica:
- Nijedna, ostale se uplaše pucnja i odlete
Učiteljica:
- Nije točno, ostaju dvije - ali svidja mi se način na koji razmišljaš.
Perica sad želi da uzvrati pa pita učiteljicu:
- A recite vi meni - tri cure idu ulicom i svaka ima sladoled. Jedna ga
liže, druga gricka, a treca ga uvlači u usta. Koja od njih je udata?
Učiteljica, crveneći se odgovori:
- Pa vjerojatno ona što ga uvlači u usta.
Perica će na to:
- Nije, već ona što ima prsten - ALI SVIDJA MI SE NAČIN NA KOJI RAZMIŠLJATE!

roker @ 01:33 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
srijeda, ožujak 19, 2008

Doš'o Mujo hećimu(doktoru) i kaže:
- Pomagaj hećime, pomiješali mi se živci.
- Misliš oslabili? 
- Ne, ne .... meni su se pomiješali ,garant.
- Dragi Mujo, mogu samo oslabiti.
- Ma jok, pomiješali.
- Pa, kako bolan Mujo se živci mogu pomiješat?
- E, vidiš .... kad' sam bio mlad dovoljno je bilo da me Fata pipne za kosu i ON se digne, a sada, kada me pipa DOLJE, diže mi se kosa na glavi!!!

PITALICA

Svi znamo vrstu ptica u ovoj predivnoj vodi,zanima me koliko vas/nas zna gdje se ova prirodna ljepota nalazi..Koje je ovo mjesto?roker @ 11:43 |Komentiraj | Komentari: 32 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 18, 2008

Bio sam nedavno u Sarajevu,napisao i post o Inat kući ali sam ostao dužan pokazati vam najpoznatija i originalna jela bosanske kuhinje..Ne boj te se,samo ćemo mali dio tog bogatstva vidjeti,nećemo čak ni baklavu pokazati jer sam i o njoj pisao..Fotke mi poklonila prijateljica koja se upravo vratila iz Sarajeva i zato ne brinite,pita je još svježa..I patite se malo nad fotkama jer sam se i ja patio znajući kakav je okus te hrane...
Za početak obična pita "maslenica"..Molim znalce da ne prigovaraju,znam da ima više vrsta i naziva..

Onda prava sirnica,kako bi mi u Zagrebu rekli burek od sira,naravno pogrešno,jer sve su pite pitice al' burek je pitac..'Oću reć,jedina pita u muškom rodu...
Onda na red dodje "sahan",kao glavno jelo,razne vrste povrća punjenog mljevenim mesom...

Rekosmo da baklavu preskačemo,ima puno kalorija,kafa u džezvi i fildžanu.Turska,jakako.S Rahat lokumom.
I patite i uživajte...

roker @ 16:02 |Komentiraj | Komentari: 33 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 17, 2008
 


Nekad se čovjek osjeća siguran u svoje znanje i ima osjećaj da mu nitko ništa ne može,počesto ga tad uhvati i oholost,posebno u mladosti..Negdje krajem 80-tih dok sam s posadom dežurao na platformi za bušenje nafte odmarali smo se u Puli  u hotelu Splendid..Kao posada imali smo svoje stalne sobe u bungalovima i vrijeme uglavnom provodili izležavajući se na bazenu,terasi,pijuckali i gledali zgodne komade..U toj smjeni kopilot mi je bio Fran koji je doselio iz Nizozemske u Hrvatsku i izvrsno je govorio Dutch language..Elem,nas dva s nogama na stolu ispijamo neko piće,pušimo i dosadjujemo se a u bazenu dvije blondine veselo prskaju jedna drugu,glasno se smiju i svako malo bace pogled ka nama..Fran se smješka i gurka me laktom,niš ne kužim..
-Govore Dutch,tiho mi reče.
-Pa što?-i dalje ne shvatam..
-Pa misle da ih nitko ne razumije pa nas "zajebavaju"...Sad sam se već i ja zainteresirao..
-Ona s dugom kosom veli da bi tebi popušila,a ona s kratkom meni,prevodi mi Fran.
-Zajebavaš me?-ne vjerujem mu...
-Ne zezam te,uvjerene su da ih nitko ne razumije...
Neznam što mu bi,ali Fran im nešto dobaci na tom jebenom Dutch-u,cure pocrvenješe i  uz glasan smijeh,vrisku, pobjegoše s bazena..
Gledam ga s nevjericom,
-Lud si,rekoh..
Poslije smo ih našli,izgladili nesporazum i družili se neko vrijeme...Kao gentlemani nismo pominjali ono "pušenje"..
roker @ 00:40 |Komentiraj | Komentari: 41 | Prikaži komentare
subota, ožujak 15, 2008


Poželio sam se otići u saunu.Poželio sam i tebe vidjeti,neki dan dok smo ćaskali online spomenuh ti da bih volio vidjeti Topusko,nisam dugo bio tamo...I ti reče da bi ti sauna pasala,da nam je Topusko na pola puta ...Došla si prije mene ,vidim parkiranu Alfu na skoro praznom parkingu..Poljubac,ma šta poljubac ,divlji stisak rukama,usnama,bedrima,dobrodošlica koja sve govori,poželjeli smo se do neba...Kava popijena u tri minute,sauna nas čeka,prazna,nigdje nikoga..U naredna tri minuta smo bili samo omotani ručnikom na vrelim daskama s mirisom borovine.Sjedimo jedno drugom sučeljeni,naslonjeni na viši nivo,ne mogu te se nagledati..I ti u me gledaš,lagani smiješak ti krasi vrelo lice..Crvenilo ga obuzima,dal od 75 stupnjeva,dal od mašte što mi spremaš..Lagane graške znoja na čelu,dodajem vode na užareno kamenje,znoj ti se polako s brade spušta medju dojke,klizi prema pupku praćen mojim jebežljivim pogledom..Kužiš me,lagano širiš koljena,centriram pogled na nju,blago skrivenu smedjim dlačicama,uredno depilirana..Skupljaš noge izazivajući me,navikao sam na to,znam da nećeš dugo izdržati..Znoj je sve jači,temperatura u nama raste,opet širiš koljena,sad malo više,spuštam se preda te,rukama držim tvoja koljena i ne dozvoljavam da ih više skupljaš,lovim jezikom slanu kaplju znoja medju dojkama,spuštam se do pupka ližući tvoje znojno i upaljeno tijelo,usisam malu lokvicu znoja s pupka i silazim ravnim trbuhom do smedjeg žbuna,uredno podšišanog ko engleska trava,grickam dlačice,osjetim drhtaj tijela,koljena nekontrolirano širiš,zatvaraš oči..S dva prsta je otvaram i mamim klitoris jezikom okružujući ga nježnim poljupcima a onda dugačkim lizom od dna do klitorisa razdvajam mekane usne..Otvorena,vlažna i željna sve jače me stišćeš nogama oko ledja privlačeći moja bedra svojima,dosta ti je igre,temperatura u sauni i u nama je stotka,želiš da te uzmem sad i odmah..Lagano se prislanjam uza te,na koljenima,jednu nogu ti dižem visoko i tvrd glavić prislanjam na nabubrelu pičkicu,lagano ga protrljam kao maločas jezikom i ulazim,polako,gledam ti u onojeno lice,mokri pramenovi kose kriju poluotvorene oči,usta poluotvorena,sve je manje zraka..Do pola sam u tebi,gnijezdiš se karlicom meni u susret nestrplivo,šakama te hvatam za guzicu i zabadam se do kraja stenjući od uzbudjenja,želje,vrućine...Pokrećeš se iznenada i vrtiš kukovima,raspamećuješ me,dižeš se gurajući me da sjednem a onda se nabadaš na jarbol dajući mi svoje nabrekle i mokre dojke u usta da ih ližem dok mi igraju pred očima a ti plešeš divlju igru ,dokazuješ da si vrsna jahačica,klizavi od znoja i strasti držimo se jedno za drugo,usta se suše,zraka je sve manje,nabodena na kurac ko u sedlu slamaš ga,čvrsto šakama obuhvatam tvoje guzove i čekam erupciju..Znam da je nemoguće dulje izdržati na ovoj temperaturi i s prvim grčem u tvom krilu eksplodiram u tebe,mrak na očima ,tisuće zvijezda u mraku rasipa se vrelom,pakleno vrelom saunom i našim tijelima,sva moja snaga nestaje u tebi,klonem na ledja ,ti po meni,u zadnji čas nogom otvaram vrata saune jer zraka više nije bilo....
Sad,pišući ovo smijem se kako smo ludi i neoprezni..No,ponovio bih to opet s tobom..A ti?

roker @ 14:35 |Komentiraj | Komentari: 32 | Prikaži komentare
petak, ožujak 14, 2008


Lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti,kaže narodna mudrost koju sam davno "pokupio" negdje na ovim prostorima..Zašto je ističem? Ovih dana nema iole poznatijeg novinara,političara,blogera,koji se nije oglasio o ZERP-u..Stotinu puta sam pomislio reagirati i ukazati ljudima da nas ne jebu lažnim problemima,da je čudno kako tako pametni "puše" priču iz centara moći a centri moći puštaju pričice u vidu magle i ZERP-a da prikriju pravu stvar..Prava stvar je OKUPACIJA  Hrvatske..Neću puno,u dvitri riječi ću narodski napisat da smo prodajom banaka sami prodali sve što imamo a u čemu je problem?Pa,evo recimo da ste vi poduzetnik i želite se baviti proizvodnjom za izvoz..Odete u banku,stranu naravno,jer domaće nema i oni će vas glatko "odjebati"  jer nisu zainteresirani da se vi razvijete i njihovim matičnim državama prodajete hrvatsku robu i znanje..Ali,ako se hoćete baviti trgovinom i u istim tim zemljama kupovati robu ,onda dobijete kredit u vrlo kratkom roku..
Danas je objavljena vijest da je jedna mala,dosadna i "niš koristi" televizija,RTL,dobila pravo prijenosa svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj...A zašto?Pa zato jer je vlasnik prava prijenosa njemačka tvrtka Sport plus,ili tako nekako.I milijuni eura opet odoše u njemačku da ti njemačku.Vijest je trenutno skinuta s tportala,ali to je ono što je pjesnik htio da kaže..Lupeži europski nas pljačkaju a narodna mudrost s početka priče odnosi se na naše političare koji su im sve to prodali i doveli nas u st/r/anje da u svojoj zemlji molimo gospodu iz Europe da nas više ne jebu..Dosta je..Basta..

roker @ 17:35 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
U dobra stara vremena,kad sam ja odrastao,nismo imali plastične,električne i ine igračke..Neki od nas su imali sreću da su im roditelji obezbijedili dadilje..Ja sam taj sretnik i često je se sjetim..I dandanas..Beskrajno sam se volio igrati s njom..Otud,od djetinjstva imam "manu" da patim za zgodnim ženama..Šta da radim kad moja dadilja nije bila "vještica" kako se svoje prisjeća jedna prijateljica..
Zato sam odlučio svom unuku/kad ga budem imao,ovkors/ obezbijediti dadilju primjerenu današnjem vremenu..Volio bih vaše mišljenje da li je ova dolje dovoljno moderna..

roker @ 10:05 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 13, 2008


Došao mali Kinez kao novi u razred u  Sarajevo. Kako je već ponešto natucao jezik, kaže on:

- "Ja se zovem Ho-Ming-Li, a to u prijevodu na vaš jezik znači Sin od sedam očeva."
A Mujo će na to Hasi:
- "Znao sam ja da on ne može biti tako žut samo od dva jajeta!"

roker @ 16:07 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare


I Bog stvori ženu..


I hvala mu..

roker @ 02:34 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
srijeda, ožujak 12, 2008


Zbog žena su se ratovi vodili,glave padale s ramena,opijalo..Zbog žena je i moj kolega Ferdo davno nekad nečasno otpušten s posla..Zanimljivo,zbog žena a nečasno,a  žena ni za lijeka...Ferdo je iz zapadne Hercegovine,kraj u kome baš ne rastu piloti na svakom koraku,čovjek izrazito pjesnički i spisateljski oplemenjen.Elem,7.marta/ožujka,te i te godine,slavio se moj sutrašnji rodjendan ali tu vojnu tajnu nismo nikome otkrivali već smo to onako kontraobavještajno krstili kao proslavu Dana žena,naših dragih dama,nekad drugarica..I sama proslava je kao i svaka druga,ali Ferdo sutradan,8.marta nije došao u službu.Kad se dandva kasnije Ferdo pojavio na poslu dočekao ga komandir Duca i uručio papir na kom moj drug mora napisati raport,tako se to nekad zvalo..
I napiše moj drug Ferdo raport u kom je stajalo svašta,ali ću vam napisati rečenicu na kraju..
./citat/."Ja,gore imenovani,nisam došao u službu 8.marta,na Dan žena,jer se pored svog komandira osjećam kao pička"./kraj citata/.
Eto,zbog te rečenice,a u suštini,ili dubini,moj drug Ferdo je platio nečasnim otpustom,ili sletio je na ledinu,tvrdo,zbog žena ili riječi pička...
No,na sreću,kasnije sam čuo da Ferdo i dalje leti..

roker @ 16:20 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 11, 2008Zagrljaj poslije dobrog sexa je točka na i..
Ni Jelena ni Benjamin se nisu htjeli oglasiti,svaka riječ je suvišna..Oboje su svjesni da je ovaj bljesak samo trenutak koji su oboje priželjkivali..Njeno disanje na njegovim  prsima odavalo je zadovoljstvo tigrice koja je napokon ispoljila samu sebe..Spustila je ruku na njegov poluopušteni kurac,prešla prstima ispod jaja i oko korijena,mirisao je na mješavinu osušene sperme i njenih sokova...Osjetila je da joj raste u ruci,i taj osjećaj je natjera da pojača stisak..Voljela je kad joj kurac raste u ruci,ustima..Spustila je glavu na njegove prepone i lagano usnama obujmila sjajni glavić,jezikom se poigravajući dok raste i puni njena usta...
Lagano ga je lizala uzduž sve do jaja,jedno po jedno usisavala u usta dok se Ben upinjao od užitka..Počela ga je drkati vlažeći ga usnama i jezikom ne dajući mu da se pridigne.Voljela je zadovoljiti muškarca,uživala u osjećaju da se predaje i uzima..Njegovi pokreti su postajali sve nestrpljiviji,dozvolila mu je samo da prstima dopre do njene pičkice i lagano je miluje ..Napipavši kako postaje sve vlažnija i vlažnija nije se mogao suzdržati,uhvatio ju je za kukove i snažno povukao na sebe..Dojke su mu igrale pod nosom dok se upirao od ležaj želeći ući u nju..Nije se dala,provocirala ga je a onda ju je snažno uhvatio za guzicu i nabio na tvrd kurac..Stenjala je od užitka a onda počela divlji ples oslonjena rukama na njegova ramena .Povremeno se spuštala do njegovih usana i vraćala se divljem plesu,osjećala ga je duboko u sebi a njene sise su bile u njegovim čvrstim dlanovima,sisao je bradavice,čas jednu pa drugu..Osjetila je da je orgazam blizu pa se pridigla a kurac,sjajan i tvrd je pritisla uz njegov trbuh kližući po njemu bedrima i uspaljenim medjunožjem izludjujući ga..Kad se malo primirila pridigla se i okrenuvši mu ledja ponovno ga uzjahala nastavljajući ples kukovima slamajući kurac u sebi..Njemu je samo preostalo gledati njenu kosu kako leti na sve strane,držati je za guzove da ne poleti u mahnitom nabadanju ..Vidjevši graške znoja u dnu ledja znao je da se sprema uragan,orgazam nad orgazmima..Spreman je očekivao grč u bedrima a onda čvrsto se držeći za njene kukove zatvorio oči u eksploziji kakvu nije odavna doživio..Svršili su istovremeno stenjući i teško dišući...Samo se srušila unazad na njega,vlažna od znoja,jedva dolazeći do zraka...

roker @ 16:00 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 10, 2008


Iznenadio ga je njezin poziv..
-Dodji,molim te,ako ti se ne spava..Pozvala ga je ..
Bez razmišljanja je uzep bocu whyskeya iz prtljage i pojavio se pred vratima sobe 308..
-Ni meni se ne spava,smiješeći je rekao kad mu je otvorila vrata..
Ponudila mu je da sjedne uz ispriku što ga inkomodira,morala je nešto govoriti,bilo što, jer joj se jezik vezao u čvor svaki put kad osjeti njegov pogled na sebi..
Donijela je dvije čaše i natočio im je piće.Trebalo joj je da se opusti..Ćaskali su neobvezno izmjenjujući poglede koji su sve sem kolegijalni..Bio je pažljiv,znao je s čim se bori i ležernošću joj je olakšavao da se opusti..Poslije pola sata nestajalo je straha u njenim pogledima,glas je postao ravniji,pokreti smjeliji i sjela je na tabure nasuprot Benjamina veselo se smijeći njegovim dosjetkama..U jednom momentu spustio je ruku na njeno koljeno objašnjavajući neku zgodu..Mda,samo je znalački preokrenuo tijek dogadjaja u smjeru koji su obadvoje priželjkivali..Zapekla ju je njegova toplina na koljenu,svojom rukom je poklopila njegovu i utihnula..Drugom rukom joj je dotaknuo bradu okrenuvši joj lice k sebi,pogledi se susretoše.Kleknuo je s fotelje na koljena,poljubio je lagano i neusiljeno..S obje ruke je već bio na licu,prstima mrsio kosu ne prestajući je ljubiti,sem na tren da uzmu zraka..Njezini prsti udjoše u njegovu kosu grčevito prateći ritam poljupca koji joj je oduzimao dah..Spuzala je s taburea na koljena kao i on,zadihana prsa su se dotakla,tvrde dojke su ga opekle pa ju je pritisnuo uza se ...
Strast je izbijala iz svakog uzdaha,usnama je krenuo prema vratu,zadrhtala je na dodir jezikom iza ušiju...Raskapčali su se medjusobno,stihijski i divlje,gumbi su se rasipali po parketu,grudnjak je pokidan a njegove usne su se spustile do nabreklih dojki..Podigao ju je i odnio do postelje ne ispuštajući bradavicu iz usta,stenjala je zabačene glave unazad,zatvorenih očiju se predavala..Potpuno..
Spuštao se poljupcima sve niže,preko ravnog trbuha do bedara ..Miris ženke u njemu je probudio sva čula..Razmakla je bedra dozvolivši mu da jezikom usisava sokove koji su ga raspametili,rukama je poduhvatio guzu obradjujući je jezikom.Trzaji njenih bedara su ga prizivali,uzdigao se,obuhvatila je malenim dlanovima njegov nabrekli kurac ne mogavši više izdržati..Namjestila je usijani glavić na svoju vlažnost i prvi put poslije dugo vremena rekla riječ:-Uzmi me,ne mogu više čekati..
Naslonjen na laktove pustio je da ga uvodi u sebe,lagano je prodirao ljubeći joj crvene i vrele usne,grickajući resice na ušima,šapćući joj kako je ovo čekao godinama....Dotakavši dno,umirio se,pritisnuo je svom svojom muškošću..Glasovi i uzdasi postajali su sve jači,obuhvatila ga je nogama oko pasa ne dajući  mu da se odvoji ni trena,ubadao ju je sve žešće i jače,povremeno usporavajući da joj rukama prodje po guci i ledjima,da usnama obje dojke posisa a onda nastavio još jače i brže..Jednu nogu je podigao na rame i osjetio je da je obuhvata snažan orgazam,karlica se ukočila i stao je da prodje taj val strasti,a onda se zabio sve snage u nju svršavajući kao pastuh zabijenih prstiju u njenu guzu dok se pretakao u nju...
Ne izlazeći iz nje spustio se pored nje na ležaj,bez riječi je naslonila glavu na njegovo rame,hvatali su zrak..Zagrljeni..
roker @ 22:00 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentareDopao joj se Benjaminov stil..Pričao je suvereno ,vidjelo se da je završio prestižne škole,stilom i odjećom pokazuje sigurnost kakvu je cijenila kod muškarca..Na kratkoj stanci nenametljivo pridjoše jedno drugome uz šank s osvježavajućim napitcima..
-Jelena?-Pristupi joj Bendži,tog časa se sjetila kako su ga zvali..
-Da,sjećaš se?Ja tebe nisam u prvi mah  prepoznala,-osjetila je kako joj se obrazi žare.
-Fantastično izlaganje-,pohvalila ga je da sakrije sjaj u očima i crven u licu..
-Hvala,volio bih te vidjeti poslije,ako si slobodna,razmišljao sam o tebi dugo posllije odlaska u Englesku..
-Bilo bi mi drago-Jelena odvrati i otpi sok hineći laganu nezainteresiranost...
No,ostatak izlaganja nije upamtila ni riječ,prisjetila se kako su se pogledavali u amfiteatru na predavanjima,kako je oduvijek nešto titralo izmedju nje i Bendžija,kako je njegovim nestankom ta iskra mumificirana u njenoj glavi i sad se razigrala..
Dogovorili su  u 8 sati piće u hotelskom baru..Došao je preodjeven,opet casual,odmah je zamijetila uredne i ultra moderne cipele,besprijekornu odjeću  londonskog štiha,njegovane ruke i sjajne zube..
I Jelena je parirala decentnom odjećom koja na njenoj savršenoj figuri plijeni pogled svakog muškarca..
Predložio je večeru u hotelskom restoranu da ne gube vrijeme,lagana riba poslije napornog dana i malo vina vratili su im raspoloženje i snagu..
Lomila se od prvog susreta danas,nije znala kako reagirati ako....
I Benjamin je uočio njen plah pogled,znao je za brak,djecu...
Večera je prošla neusiljeno,znalački je podržavao njenu nesigurnost ne želeći joj nauditi i pokazati nepoštivanje.
Dopratio ju je do sobe,zahvalio se na divnom društvu i poželio ponoviti gledajući je u oči..
-Hvala tebi,Ben,i ja bih voljela ponoviti,uzvratila je,otvarajući vrata sobe krijući drhtaj usnice..Nije inzistirao,naklonio se i ušao u svoju sobu,niže niz hodnik..
Odložila je torbicu uz dubok uzdah,iznenadjena reakcijom svog tijela,srca....Sjela u fotelju nemoćna bilo što učiniti,tijelo je nadjačavalo razum...Hoće li pomisliti da sam laka,pomislila je  skupljajući hrabrost da učini taj korak...
Benjamin je takodjer bio u dilemi da li je trebao biti uporniji,no gentleman u njemu mu je govorio da ne smije nagliti...
Odložio je sako na vješalicu kad je zazvonio mobitel,pogledao je na zaslon..Jelena...

../Nastavak slijedi/...

roker @ 10:16 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

Pisao sam jednom-dvaput o tome kako je za ljubav potrebno dvoje,pisao sam i o tome kako je i za preljub potrebno dvoje,ne opravdavajući preljub jasno je da postoje razlozi koji dovode do toga..
Jelena je uspješna žena u najboljim godinama ,karijera bez mrlje,cijenjena medju prijateljima,dvoje klinaca neposredno pred pubertetom,suprug takodjer uspješan u svom poslu,poduzetnik..
Udala se odmah poslije faxa,u dvije godine rodila oba klinca,brak idiličan,trudnoća joj ništa nije naštetila,tijelo i stas manekenski..Onog časa kad su klinci prestali biti svakodnevna briga,kad su postali dovoljno odrasli da ne zahtijevaju cjelodnevnu brigu,Jelena se okrenula poslu,karijeri,sebi i svom izgledu..Stipe,njen suprug nije primijetio taj preobražaj na njoj,posao ga je zaokupljao iz dana u dan i sve manje pažnje joj je pridavao..Tipična muška opuštenost i osjećaj nezamjenjivosti..
Sve  rjedje su skupa odlazili na počinak,vodjenje ljubavi se svelo na to da je jednom tjedno "zajaši" iz navike i svali se pored nje i zaspe..

Na poslu je uspijevala skriti taj "nedostatak" i uspijevala je zračiti srećom i sexipilom..Sve češće joj je,pak,pogled zastajao na nekom kolegi ili poslovnom partneru i to ju je počelo brinuti..
Medjutim,krajem rujna,na seminaru o poslovnim komunikacijama u Opatiji bila je s nekoliko kolega iz firme i seminar je odisao poslovnim sadržajima. Predzadnjeg dana kao uvodničar za govornicom se pojavio zanimljiv lik,neuobičajen u financijskim krugovima,malo preduge kose i casual odjeven.
Tek u drugom dijelu njegovog  izlaganja učinio joj se poznat,nikako se nije mogla sjetiti i pitala je Svena,kolegu,tko je taj tip..
-Kako se ne sjećaš Bena,Benjamina,s nama je bio na faxu na prvoj i drugoj godini,poslije je nestao,otišao u Englesku i tamo diplomirao..
-Hm,vidim da mi je poznat,kratko je kimnula i nastavila slušati..Ovaj put malo pažljivije ..I gledati..
Nastavak slijedi..

roker @ 00:09 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 9, 2008

Jebe me..Inspiriralo me svojevremeno pismo poznatog sarajevskog novinara Branimira Bilića što ga jebe kao izbjeglicu u USA..Mene ne jebe USA u USA već ovdje na mom bunjištu,jebe i vas,samo neki neće,ne smiju priznati,ili jednostavno ne znaju što ih jebe..No,ja neću na Busha,ne jebe on mene,mene jebe naš Bush koji misli da ja njega jebem..A ne jebem ga i jebe mi se za njega../Sanadera.op.a./.Neću više o politici.
-Jebe me kad idioti upale sva svjetla i maglenke i voze po gradu a policija ih ne kažnjava,
-jebe me kad ,ovaj put žena, vrti volanom jednom rukom,drugom mobitelira,a trećom popravlja šminku..Ops..Čudno,otkud im treća ruka?
-Jebe me kad me prave budalom i kažu da ništa nije poskupilo,a ja smeće/odvoz smeća/ 2005 platio 26 kn ,a 2008.preko 60 kn..
-Jebu me nepismeni spikeri i novinari..
-Jebu me i kamere po svim ćoškovima..
-Jebe me što u kinu reklame traju 20 minuta prije svakog filma i onda frajeri s kokama i kokicama preko mojih nogu i prstiju dolaze na svoja mjesta..
-Jebe me kad te koke u kinu svakih pola sata pale ekrane mobitela u mraku da vide jel' ih 'ko tražio..
-Jebu me i ovi silni Big braderi po televizijama..

Uf,neću više,mogli bi pomislit kako sam neki isfrustrirani striček kome se više ne diže pa ga to jebe i pljuje po svem i svačem..To ja samo onako,nek se zna da mi znamo da nas jebu,a mi se ne damo..
Nije preporučljivo za mladje,a ni starije prije nedjeljne mise...

roker @ 10:40 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
petak, ožujak 7, 2008Nedavno se u jednom šarolikom društvu potegla diskusija koliko smo obrazovani,šarolikom i po godinama,etničkom podrijetlu,naobrazbi,materijalnoj zaledjini..A bogme i spolno...Elem,neki su tvrdili da jesmo/obrazovani/,neki da nismo dovoljno i da zaostajemo sve više ,dalje i bolje...Ja sam bio medju hereticima,kao i uvijek,da nismo obrazovani koliko bi trebalo i da nam je opća kultura sve tanja i tanja,što s mojom prijateljicom Tanjom nema nikakve veze,ona je sve prije nego tanka..Ovi drugi,koji sebe nisu spremni zvati hereticima,koji su zadovoljni razinom svog i šireg obrazovanja nikako se nisu dali "nadjebati" na teorijskoj ravni pa smo mi heretici krenuli u glavu..Budući smo nedavno završili rat s istočnim susjedima krenemo s te "bande" i postavim pitanje koliko naših ljudi zna tko je,što je,i odakle je Branislav Nušić...Molim čistunce da ovo "banda" ne imputiraju na mafiju već da prevode kao "strana"..Dal' slučajno il' s namjerom,ni jedan neheretik ispod 30 ljeta,ni muški ni ženski,nikad čuo za dotičnu personu..Tad je i moja tolerancija popustila pred neznanjem i prestao sam dalje nadjebavanje i zamolio da udarimo na lake note u obliku Miše Kovača,Thompsona ili Škore ,Dare Bubašvabe,Karleuše i šire..
Grijeh je po mom skromnom sudu da ministarstvo izbacuje dotičnog književnika koji je bio kost u grlu svim vlastima pa je čak i u pretprošlom stoljeću zatvaran zbog pisane riječi.
Branislav Nušić je rodjen kao ALKIBIJAD NUŠA 1864 godine,po svemu sudeći kao židov a umro 1938,bio je možda najznačajniji komediograf na ovim prostorima,napisao komedije koje i dandanas "drže vode",kao "Gospodja ministarka",naprimjer..Neću čitatelje mučiti ostalim djelima,tko zna zna,koga zanima neka ugugla,a mnoge to i ne zanima..Evo,ja zamjeram svojim učiteljima da su predamnom skrili njegovo rodjeno ime pa sam morao sam otkriti po stare dane..
No,ne sumnjam da će sve vas zanimati anegdota vezana za Nušića..Naime,relativno nepoznati pjesnik iz Mostara ,imenom Risto Pičeta,početkom prošlog stoljeća je organizirao književnu večer i poslao poziv Nušiću koji u pismenom obliku odgovara organizatoru:
-Risto,Risto Ristice,ime ti je dično,
pripremi nešto prezimenu slično...

Živjeli !!!
roker @ 15:19 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 6, 2008On- gleda ju negdje s onu stranu zjenica, trese se kao prut na vjetru, približava se nježno, ali strasno... u zjenicama vec mozes pročitati - želim te sada i želim te jako....
Ona - isčekuje njegov sljedeći dodir...Drhti joj utroba...otme joj se uzdah od njegovog poljupca u vrat... 
U hipu skinete odjeću...bez velike dramaturgije...bitno da smo goli...
On - ljubi je gdje stigne...ona je njegova...svaki pedalj...
Ona- izvija se pod njegovim dodirima...na trenutke misli da će izgubit svijest...
Vibra među njima je toliko intenzivna da granici s ludilom...
Njegov prvi nalet je ono sto su isčekivali...sjedinjenje u jedno...
Sve je na rubu pameti...ona puši, on liže, misionarski, ona gore, zguza...stenju, dahću, on je pljusne po guzici...tu i tamo...kad ulovi zraka...kaže joj - ždrebice....
Svršavaju gotovo istovremeno... Zašprica je po sisama ili guzici...
On legne kraj nje....prelazi joj rukom kroz kosu...niz lice...vrat...
Ovlaš joj dotakne usne...

roker @ 20:25 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
srijeda, ožujak 5, 2008
Evo što je hipokrizija,ovo nikako nije vic...

18 godišnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta, majka odlazi u ljekarnu kupiti test trudnoće i rezultat pokazuje da je trudna. Viče, proklinje, plače: "Tko je svinja, želim znati, sad to ideš reći svome ocu", itd, itd. Kad je napokon ostala sama, djevojka je obavila jedan telefonski razgovor. Pola sata kasnije potpuno novi Ferrari se zaustavlja ispred njihove kuće. Zreo, dostojanstven gospodin obučen u vrlo skupo odijelo izlazi iz auta i ulazi u kuću. On sjedne u dnevni boravak s roditeljima i djevojkom i kaže im: "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se, ipak, ne mogu oženiti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj tri dućana, dva udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni racun s 500.000$. Ako se rodi dječak, dobit će dvije tvornice, uz 500.000$. Ako se rode blizanci, svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000$. Ako nekim slučajem dodje do spontanog pobačaja..." U tom trenutku otac, koji je šutio čitavo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže mu: "Jebat ćeš je opet!!"

roker @ 17:08 |Komentiraj | Komentari: 62 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 4, 2008


Vozim se jučer sam autocestom,dosadno po običaju sve dok ne naletjeh na supatnicu koja je takodjer pičila sama prema Osijeku..Zezali smo se,čas je vodila njena Astra,čas moj oldtimer,kad je skrenula u Djakovo,samo smo mahnuli..
Uvijek kad vidim Ford taunus coupe iz ranih 70-tih prisjetim se vožnje od Zadra prema Makarskoj..Imao sam "tristaća" i kao mlad vozač,mislim čak i bez vozačkog ispita,lipanj mjesec,otvoren prozor,ruka na vratima i uživam u praznoj Jadranskoj magistrali,muzika dere da nadjača bučni Fiatov motor i šum vjetra...Kod Biograda n/m,pretekne me crni Ford iz naslova,prekrasna cura s dugom smedjom kosom ,s otvorenim prozorom,kosa leprša,čujem rock na njenom radiju..Preteče me "s osmjehom"..
Osmjeh je mogao svašta značiti,no meni je bilo dovoljno da stisnem po gasu i da se s njom pretičem do Trogira,svašta smo si jedno drugom mislili u glavi,izmijenjali na desetine osmijeha i mimikom izgovorenih riječi,palili se uzduž i poprijeko..Negdje pred ulazak u Split,njezin ford je naglo ubrzao,pokušao sam je sustići,ali kragujevački tristać nije bio ravan rasnom švabi i mojoj ljepotici..Na ulazu u Split sustignem je ali...Prozor zatvoren,Ford vozi pristojno,nema rasčešljane kose..Moja ljepotica je časna sestra...Pobjegla mi je da stavi dio odore na glavu i da "naša igra" ostane u sjećanju..Meni je ostala..
roker @ 14:56 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 2, 2008


Nemam običaj tjerati goste ,dapače,gosti su dobrodošli u moj dom ako donose dobre namjere..Ovaj put ću izaći iz svoje kože i napisati nešto na što nisam navikao čitatelje/ice koji navraćaju na moj blog.Naime,novine počinju bombardirati javnost kako će nam doći G.W.Bush u posjet slijedeći mjesec pa da dam svoj prilog "dobrodošlici"..
-Bush,što se mene tiče ne moraš dolaziti..Tvoje namjere nisu poštene,ti Hrvatskoj ne misliš donijeti ništa kao poklon,a ovdje se u goste ide barem s bombonima za djecu,a ti nosiš bombe..Pa zašto dolaziš? Americi ne ide najbolje,garancija ti istječe pa si došao hrvatima uvaliti avion F-16 koji leti više od 30 godina,koji ne odgovara čak ni natječaju da mora imati 2 motora što ga je MORH kao raspisao..Neću nabrajati cifre iz reklamnih kataloga,pisat ću o tome iz glave kao što pišem kako draga i ja skidamo jedno drugo,pisat ću kao netko tko zna što je letenje,a posebno što je letenje na jednom i letenje na 2 motora..Ako na jednomotornom zrakoplovu stane motor pilot će se katapultirati i spasiti život,što je najvažnije,ali avion i 70 mil.$ ode u p.m.Dovoljno je da nam tako otkažu 2 motora u jednoj eskadrili i popušili smo 140 mil.$..Ako ,pak,izaberemo MIG-29,skoro 10 godina mladji,s 2 motora i dvostruko jeftiniji,taj problem smo riješili..Ne lobiram,najsretniji bih bio da nemamo ni jedan ni drugi,ali ako već moramo,onda birajmo bolje.O ovome moj mladi kolega 012station.bloger puno više piše,ali ovo je pogled starog zrakoplovnog vuka iz drugog kuta,iz jazbine..Zato,Bush,ne dolazi nam,ne trebamo ni tebe ni tvoje stare i dotrajale avione,ni NATO,nakrajukrajeva.Mogli smo i do sad bez NATO.
Što ja mislim o avionima?Mene su nekad učili da je dobar avion lijep,kao i žena,ružan avion nikad nije bio dobar.Evo fotke oba o kojima sam govorio,lete skupa,ja navijam za ovog ispred,a vi?
I još nešto,zahvaljujući činjenici da neku zrakoplovi imaju 2 motora,ja sad pišem ,inače bih bio počašćen pleh muzikom i ne bih ni znao kakvo je zadovoljstvo pisati vam na blogeru...
roker @ 12:32 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
subota, ožujak 1, 2008


Stotinu se puta našalim uzrečicom "Ne jebe kurac već situacija",nekima se čini sirovo,nekima simpatično a bogami,nekima,i bez veze..No,svi će se složiti da uzrečici nema zamjerke osim što se da izreći i "književnijim" jezikom..Ovaj put govorim o situaciji kad bi svaki razum trebao nadvladati strasti i parkirati se i poševiti..
roker @ 12:00 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare