Moj internet dnevnik
It's me
Blog - veljača 2010
nedjelja, veljača 28, 2010
Na 2000 m nadmorske visine nema grijeha,kažu stari planinari..No,moja O nije grijeh iako smo bili na 2000 metara nad morem..Izvukla se od svih obaveza i pridružila mi se na skijanju,samo 2 dana je mogla ali i to je nešto kad se ne vidimo po tričetiri tjedna.Ja sam došao prije,smjestio se u sobu strarog hotela na planini i čekao je.Rekla je da će doći dan kasnije pa sam planirao skijanje do podneva i onda je nestrpljivo čekati,pun želje s najdražom osobom provesti 48 sati..I zaspah tako oko pola noći..Prvi san mi prekide zvuk poruke na mobitelu..Otvorim je..Ona.."Laku noć",piše..Razvučem osmijeh od uha do uha i tipkam odgovor kad dotrajala vrata sobe 103 zaškripaše.Nisam vjerovao svojim očima..Moja O se pojavila na vratima,nasmiješena,s torbom za 2 dana u ruci..Skočih s kreveta u donjem dijelu pidžame i uzeh torbu u jednu ruku i njenu ruku u drugu,uvedoh je i zalupih vratima..Bez riječi se zagrlismo kao i kod svakog susreta,minutdva u stisku bez disanja,riječi,samo grčevito pripijeni jedno uz drugo upijajući mirise kojima se hranimo do narednog susreta..Snijeg s njenog kaputa doprije do moje kože ,privede me svijesti i samo izustih" Baš si me"...
-I htjela sam te iznenaditi,reče mi i utisnu mi poljubac..
Rekoh jednom da od njenih poljubaca zaboravim disati a kamoli pričati,trnci mi prostrujaše tijelom..
-Ajde raskomoti se,napokon se počnem ponašati kao domaćin.
Pogledala je sobičak s dva odvojena kreveta i nasmijala se skromnosti koja nas je okruživala,skide kaput a čizme samo joj ja pomogao skinuti..Skinuvši i drugu čizmu ostao sam na koljenima držeći njezinu nogu u rukama..Shvatila je i lagano podigla guzu  iz fotelje pomažući mi skinuti joj čarape..Njen miris zapahnu mi nozdrve i krenuh za njim ljubeći joj listove i koljena.Lagano rastavlenih bedara uhvatila me je za kosu privodeći me k sebi.Poljupcima dodjoh do gaćica,njeni prsti se zapletoše u moju kosu dok sam zubima uzeo rub gaćica i svlačio ih..
Vlažna je..
-Još od polaska na planinu,potvdi ona znajući na što mislim,ovlažila sam na pomisao kako ću te zateći u pidžami..
Svlačio sam je nestrpljivo a kad je ostala samo u grudnjaku odgurnula me na krevet i smjestila se izmedju mojih koljena.Uzvratila je zubima na mojim gaćicama,skinula ih je dok sam raskopčao grudnjak a onda me uzbudjenog i tvrdog ljubila...Stavila ga je medju svoje vruće dojke gurajući me rukom da ostanem ležati..
Zatvorenih očiju sam pokušavao disati i ostati pri svijesti kad sam osjetio da je sjela na mene,oslonjena dlanovima na moje grudi uzimala me je polako,do kraja..A onda mi je grudi spustila do usana ne prestajući njihati kukovima usidrena u mom krilu..Sisao sam jednu bradavicu pa drugu,objema šakama mjerio jednu,pa dugu,gušio se u njima a onda sam je dohvatio za guzu ne ispuštajući sisu iz usta..To je bio znak da pojača "galop" rasturajući mi bedra kukovima i kad sam joj dao znak da ću biti "gotov" za tren pritisla je poljubac na moja usta ne dajući mi da ga izvadim,ekspodirao sam i osjetio kako me usisava u sebe..
Par sekundi smo samo brzo disali,hvatali zrak i dolazili k sebi..Nisam nikad bio neodgovoran ali me je prstom pomilovala po usnama:
-Htjela sam te skroz osjetiti,do kraja,ne brini se..


roker @ 20:04 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 24, 2010


Ako se upustite u preljubu uobičajeno je konstatirati da ste počinili pogrešku i da ne ulazimo u razloge zbog kojih ste to učinili..Jedina veća pogreška koju možete učiniti je PRIZNATI da ste to učinili.Zašto tako mislim?
Naivno je očekivati da će strana kojoj su izrasli rogovi potpuno oprostiti čak i ako kaže da hoće..U tom momentu će to reći jer se još nije snašao/la,jer je iznenadjen/a situacijom,no,vremenom će osjećaj krivice dozrijevati i osobe slabog karaktera će svjesno ili nesvjesno predbacivati tu činjenicu iako ,po meni,time dokazuju svoju slabost..Ako je preljub bio kratka avantura bez emocionalnih posljedica,i ako se s tim možete nositi,manja je šteta ako nitko za to ne zna..Oni koji su u emocionalno intenzivnoj vanbračnoj vezi ionako ne slušaju što ja ovdje trabunjam..

/Osobito zato jer se roker nalazi na 2000 m N/V na skijanju,a poznato je da se grijeh na toj visini ne priznaje pod grijeh/
roker @ 15:55 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
utorak, veljača 23, 2010Kupio Mujo cigare na trafici, kad ono, na omotu piše "Pušenje izaziva impotenciju".
Gleda Mujo, gleda, razmišlja, a onda se vrati do trafike, pruži kutiju prodavačici pa kaže:
"Jel mala, matere ti, bil' mi mogla ove mijenjat za one sa infarktom?"

roker @ 22:10 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
ponedjeljak, veljača 22, 2010


Svi mi imamo predodžbu o ljepoti.Nekom je lijepo ovo,nekom ono..No,postoji i univerzalna ljepota,ljepota za koju svi mislimo,ili uglavnom svi,da je ljepota, lijepe žene,naprimjer.O njima ću kratko.Neke lijepe žene ne znaju nositi svoju ljepotu,u svakog tko na nju gleda vidi potencijalnog napasnika koji će je iskoristiti.I na iskren kompliment gledaju kao na nedobronamjeran.Takvim ženama treba savjet stručnjaka..Neke,pak,ljepotice imaju problem koji nije u njima već u muškarcima.Veliki dio potencijalnih udvarača osim zadivljenog pogleda ne pokušava ništa više plašeći se unaprijed odbijanja..Njima ne treba savjet već strpljenje i nada da će naići netko tko se ne boji i tko se neće zalijepiti samo na njen fizički izgled da bi je proveo kao trofej kroz svoje društvo..
Da završim kako mislim da ljepota nije presudan faktor u odabiru partnera,ali ako je već posjeduješ onda bi bilo dobro ne uzdati se previše u nju a ni zlorabiti je jer što vrijedi biti lijep/a i sam/a...

roker @ 13:28 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
petak, veljača 19, 2010


Na mnogim "ženskim" profilima raznoraznih stranica za pronalaženje životnih suputnika i supatnika piše da dotična želi OZBILJNU VEZU..Kako se to "isprve" odredjuje koja veza je ozbiljna a koja nije.Znači li to da dotična želi preskočiti one "neozbiljne" stvari,držanje za rukice,pipkanja po autima i parkovima i odmah "bez tih zajebancija" ući u pravu vezu.Po meni to znači da im ističe garancija pa nemaju vremena za te djetinjarije..
E,da vam roker nešto kaže..
Nema ozbiljne veze bez neozbiljnog početka...Što kasnije postane ozbiljno,to bolje,jer kad postane ozbiljno onda je i dosadno.Garant.roker @ 19:06 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 17, 2010

Pitam se neko vrijeme,zašto muškarci preferiraju neiskusnije ljubavnice a žene uglavnom vole one koji znaju kako se to radi...Strah me i pomisliti da se boje kritike,mislim muškarci.

roker @ 12:34 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
utorak, veljača 16, 2010


Prošlo je sat,dva,nemam pojma koliko,u ruci mi njena dojka,guza u krilu,diše ravnomjerno.miriše mi na topli kruh,valjda sam gladan,nisam..Ma gladan sam njenog mirisa i usana a sad mi je u krilu,usnula,na svjež kruh miriše.Žao mi je buditi a željan sam  je..Od mirisa dobih erekciju i spustih usne na njen vrat.Nisam tako pismen da vam taj miris znam opisati,ušnu školjku joj lagano jezikom vlažim,dišem joj na uho i osjetim da je budna i čeka.Pušta me da je se napasam i napajam,jače stisnem sisu u ruci  a ona mi guzu u krilo jače podmetne.Prstima "zavrtim" bradavicu , tvrda, osjetim kako rukom traži nabreklu snagu ,miluje ga lagano ,što rukom,što predivnom guzicom..


Tijela pripijenog uza me pleše u ritmu otkucaja srca,disanja,,Što brže dišemo i njeno tijelo se žešće podaje ..Okreće mi se licem ne puštajući ga uz ruke,vrelim usnama mi utisnu poljubac koji me raspali,vlažan,dubok..Lijevu nogu prebaci preko mene a ja ruku sa dojke gurnuh u gaćice,vlažna,jezici nam se pletu medju zubima,sve teže dišemo.Moja O je sve žešća a onda me odgurnu na ledja ne prestajuć s poljupcem,opkorači me ,glavićem smaknu rub gaćica i uze me...Nestadoh u vreloj i vlažnoj ljepoti uz uzdah od mjesec dana žudnje nakupljene u bedrima.Ne pamtim kad sam se tako predao,ne pamtim da sam ikad bio tako izgubljen,ne pamtim kad je tako brzo iz mene potekao mlaz k'o kad mi nevinost odnosi,kao prvi puta.Osjetivši mlaz u sebi stala je,pritisla me svom težinom da me bolje osjeti,da ga iscijedi..
Oslonjena na me,gleda me u oči,pokušavam reći kako mi je žao da je nisam "pričekao"..
-To sam i htjela,reče,da vidiš koliko te želim...
roker @ 01:47 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
subota, veljača 13, 2010
Nisam dugo vremena vidio svoju O.. Zima, snijeg, posao, obveze, praznici, sve nas je to spriječilo da se vidimo. No, svaku noć sam dobio poruku pred spavanje da zamislim kako mi se ušuškava guzom u krilo jer ona tako svaki noć tone u san. Naravno da sam zamišljao tu najljepšu guzu u krilu.. A onda dobijem poruku kako bi mogla u B na neki sajam opreme za stanove, zavjese, kompjutore, uopće nisam zapamtio čega, samo to da će prenoćiti i da če biti sama..
E nečeš, pomislim, spakiram se, provjerim stanje na putevima, kažu "ne krećite ako baš ne morate", ceste su skliske,snijeg visok, ali...
Ja baš moram, u tom grmu leži tec, i O me je odvraćala da ne srljam, da bi i ona voljela da dodjem ali se plaši da se nešto ne desi.
-Desit će se ako ne dodjem ,odgovorim joj i krenem, moj stari oldtimer i ja još stariji krenusmo u B.. Dosta mi je kamiona poljubaca koje sam slao sms-ovima, red je za stvarnost.
I neću pisati kako je bilo, možda bi se uplašila i O i svi oni kojima nešto značim, došao sam u B, našao je pred ... neću ovdje reć, zagrlio je i držao u naručju ma ni sam ne znam koliko, prsti mi poplavili od stiska..
-Hoćemo kavu?- pita me .
-Nećemo, vodi me gdje nikog nema, velim ja.
-Nisam bila sigurna da ćeš doći pa te nisam prijavila ali ću te sad prošvercati u sobu, vragolasto je podigla obrvu i držeći me pod ruku odvede me u hotel.
I u sobu, francusku ležaj na sredini, starinski namještena soba, u polutami..
Umoran sam od teškog puta, ali ne toliko da bih pred njom mogao zaspati, vidjela je to na mojim borama. Kad se tako "na pogled"razumijemo osjetim još veću želju za njom, pomogla mi je da se raspakiram, donijela mi ogrtač iz kupaone i podesila temperaturu vode da se istuširam..
-Naručit ću nešto da se okrijepiš dok si pod tušem, reče mi.

Kad sam se vratio čekao me je topli čaj i dvije očiščene naranče.. I O je sjedila, raskomoćena, zadovoljna..
Nismo navalili jedno na drugo, znali smo da imam o cijelu noć, pričali smo, dodirivali se nogama, ležali skupa na francuskom ležaju isprepletenih nogu a onda mi je namjestila guzu u krilo, kao žlicu, uzela moju desnu ruku i stavila je na desnu sisu..
-Hoću da se ovako odmaraš, rekla mi je.. Pokušao sam ali mi je stisla ruku uza se i shvatio sam.. Želi doživjeti u živo to što je tjednima maštala liježući u krevet..
Zaspasmo.
http://gallery.photo.net/photo/1259425-lg.jpg
roker @ 21:39 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare


Kad netko voli bježati od stvarnosti najčešće se uhvati ljubavi ili pisanja pjesama..Ne osporavam da ljubav postoji niti da je važna,da pokreće.Oni koji su uvjereni u ljubav i samo ljubav neka dalje i ne čitaju što mislim reći.
Interes.


Interes je riječ,odnos koji se nastavlja na ljubav o kojoj svi govore i misle.Nedvojbeno je da ljubav inicira vezu,da zapali osjećaje,ali interes je motiv da ta ljubav opstane u nekom obliku koji izvanski izgleda kao ljubav ali u suštini je odnos razumijevanje,poštivanja,razumijevanja i snošljivosti.Otud i vrlo česti "raspadi" ljubavnih veza jer se nije pojavio taj faktor,interes,ili jedna od osoba nema sklonosti toleranciji i snošljivosti pa kad zaljubljenost prestane i ljubav počne blijediti dotični više nema interesa skrivati svoje nedostatke i nesnošljivost..
Ne zvuči bajno činjenica da su mnoge veze opstale iz "interesa",ali to uopće nije negativna činjenica jer ja ne mislim o "sponzoraškom" interesu već interesu da dvoje ljudi živi u uredjenom,skladnom i zanimljivom odnosu u kojem će jedno drugo nadopunjavati i ispunjavati.Neki bi rekli "voljeti",ali ja sam čvrsto nogama na zemlji pa tu riječ rabim iznimno..
Nazdravimo zdravom interesu,makar ga zvali i ljubav..
roker @ 12:33 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
petak, veljača 12, 2010


Neki su nezadovoljni što im žene,cure,ljubavnice ne gutaju njihovu spermu..Predlažem neka im pokažu svojim primjerom kako je sperma "ukusna",neka je probaju,ionako je njihova...Zašto ?Pa poštujem da to netko ne voli kao i to da netko voli,ali ne poštujem da se nekog prisiljava..
roker @ 16:54 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
četvrtak, veljača 11, 2010


Oprostiti preljub ili ne?Mislite li da znate što bi uradili ako bi došli u priliku ?
Evo ja prvi,neću se tući u prsa i pokazivati svoj muški ego..Ja bih oprostio ako je "bilo i prošlo"...

roker @ 15:35 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
utorak, veljača 9, 2010
Ines se udala vrlo mlada, prije dvadesetak godina, a onda je u braku završila fakultet, rodila dvoje djece i punim plućima ćekala tu sreću koja obasipa uspješne veze i brakove. Prošlo je sedam godina i ništa. Posao,djeca,kuća bila su jedina sreća. Tibor je po rodjenju djece umislio da je jednom zauvijek osvojio svoju prelijepu ženu i nije više ni pokušavao učestvovati u tom "zadovoljstvu". Djeca su pošla u školu, Ines je navršila trideset, žena u najboljim godinama, muškarci su ostajali "paf" kad prodje pored njih, ali...Taj cvijet nema tko ubrati, Tibor povremeno kad se prisjeti,a žena u njoj ne želi uvenuti. Na jednom prijemu na poslu upoznala je kolegu koji je pokazivao jako zanimanje za nju.. Kava, jedna, druga, razigrana mladost u zreloj ženi odvela ju je u krevet s muškarcem kojemu je to bio jedini cilj.. Nije to prepoznala njezina zapostavljena ženstvenost, ali Tibor je primijetio njen sjaj u očima i izbjegavanje pogleda.. Priznala mu je.. Bijesnio je, čupao kosu, vrištao, ali se pomirio s tim,oprostio. No, nije shvatio da ju je on otjerao drugom u krevet,ni danas to ne shvaća,ni danas ne sudjeluje u braku osim što joj svaka tri mjeseca podmuklo prebaci kako ga je prevarila.. Podmuklo je to i izraz nemoći..
Zašto sam napisao ovu istinitu priču u kojoj nisam sudjelovao?
Zato jer sam u nekoliko navrata pisao kako glup muškarac sam i nesvjesno svoju ženu daje drugome..Zato što će Ines naletjeti opet ne nakoga,možda vrijednijeg od onog prvoga, možda će smoći hrabrosti i okrenuti ledja takvom braku. Možda. A tako malo treba da se to sve izbjegne
roker @ 19:12 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 7, 2010
Afrodizijak..Mistično zvuči,nekako suviše učeno,a služi da ti se digne uspavani jadnik..I kod žena što već treba da se desi,leptiri u trbuhu..Nauka se iz tog stvorila,afrodizijaci za muškarce,pa za žene,ali pazi,ni u kom slučaju se ne poklapaju,osim avokada i čokolade..U pravilu su to egzotični dijelovi životinja,muda azijskog tigra,rog nosoroga,mošus,bikova jaja,kavijar,kamenice,pa još egzotičnije biljke  ginseng,djumbir,yohimba,tribulus,maca,kurac-palac...
Teško je priznati sebi da u gaćama imaš "uspavanog junaka" ili su leptirići u stomaku odlepršali svoje pa onda pokušavamo platiti magični napitak..E nema magije.Seks nije medju nogama već u glavi.Glava je problem,nisu ni godine ni partner...

Afrodizijak za ženu je kad je partner lagano potapše po guzici kad slupa auto ili vazu uz komentar da je važno da njoj nije ništa,jebeš auto i kristal..Afrodizijak je i ako joj skuham ručak koji obožava a ona očekuje doma sarmu od 3 dana..I kad perem zube,režem nokte,i to je afrodizijak,ako mirišem onako kako voli.Afrodizijak je za muškarca ako mu ne prigovoriš baš svaki put kad zaboravi spustiti dasku u WC..Ako u društvu stojiš uz njega i braniš njegov stav iako baš ne misliš da je tako,a to poslije s njim diskutiraš..I kad održavaš higijenu kao i on,jer ne smrdi iz usta samo muškarcima..
Eto,uštedio sam vam parsto dolara na te gluposti,potražite svak svoj afrodizijak u svom partneru,a ako ga nema onda je vrijeme za promjenu partnera.Jer rekosmo,medju nogama je kurac,da prostiš,a seks je u glavi..
roker @ 23:54 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
subota, veljača 6, 2010
Razmišljam već dulje vrijeme o ženama na raznim forumima za upoznavanje.O udatim ženama koje "na sva usta" hvale svoje partnere u krevetu..Moram priznati kako sam impresioniran "čvrstom odbranom" svog zakonitog iako je većina došla na forum ne bi li našla rezervnog igrača..To je mala ženska lukavština da se "neprijatelj" ne dosjeti a i oni manje uporni da odustanu..Ona zna da "pravi lisac" zna što ona želi...I čeka ga.
roker @ 10:43 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
petak, veljača 5, 2010
Pišete li pisma?Siguran sam da ne pišete,"ne isplati se",tu je mobitel,skype,sms,mms,facebook,ku*ac-palac..E pisma su povijest za kojom ja žalim.Ja sam pisao pisma,i ljubavna,ovkors..
Nepisanje pisama ostavilo je trajne posljedice po ljubav,brzina kojom se sms-ovima i internetom dolazi do gaćica uništila je ljepotu osvajanja,snubljenja,ili kako bosanci kažu,ašikovanja..Često se uhvatim kako kritiziram relativnu nepismenost kod nekih..Nepisanje pisama je i tome razlog..Pokušajte iznenaditi nekoga pismom,vratit će vam se trud,stostruko..
Prije 200 i kusur godina Napoleon je napisao pismo Josephini..

""
Klasični primjer ljubavnog pisma Napoleon je Josephini, odaslano iz Verone, 13. studenoga 1796;

“Više te ne volim; naprotiv, prezirem te. Ti si grozna, vrlo šlampava, vrlo glupa, vrlo pepeljugasta. Uopće mi ne pišeš, ne voliš svoga supruga; ti znadeš kakav užitak mu tvoja pisma pričinjaju, a ne udostojiš se napisati mu čak ni šest redaka najbezveznijih žvrljotina… Nadam se da ću te uskoro čvrsto zagrliti i obasuti te milijunima vrelih poljubaca.
Bonaparte'Ko bi rek'o da tako "strašne" vojskovodje pate ..To su samo u pismima iskazivali,a pisama više nema..Razmislite..
roker @ 16:25 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
četvrtak, veljača 4, 2010
Da li je TATOO trendy?Ja nisam okorjeli konzervativac ali mislim da se pretjeralo,sad već postaje biznis skidanja tetovaža..Mladi,a i oni koji su sve samo ne mladi ponekad preko noći donesu odluku da udare žig na sebe..Razmislite,prespavajte noć,dvije,pa onda to uradite.David Beckham je to dobro naplatio i nikako se ne povodite za njim.
Jeste li vi za tetovažu?
roker @ 13:53 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 3, 2010
Kako je počelo ispada da mi neće biti žao umrijeti jer sve što je u životu valjalo bilo je za "mog života"..Pisao sam i sexu,ljubavi,viagri i danas pročitam...Eh,bolje je ništa ne čitati.Prvo savjet..
Jebite se dok možete..
Zašto?
Znanstvenici na putu da otkriju sexy chip kojim će stimulirati postizanje orgazma,metoda poznata iz terapije lijećenja Parkinsonove bolesti.Nije mi jasno samo gdje će joj se čip ugraditi,u glavu,guzicu...
Znači nema više zime,ne trebamo se truditi,zavoditi,pisati pjesme,milovati,dovoljno je ugovoriti da skinemo gaćice,popiti tabletu,staviti joj ga i čekati orgazam..Budući netko ne zna prepoznati to "čudo",čipirana gospodja ,cura,će reći:-"Dosta,skini se,svršila sam"..
Eto,za desetak godina prestaje era ljubavnika,zavodnika,jebača...
Jebite se dok još možete..
roker @ 18:30 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
utorak, veljača 2, 2010
Svakog dana,dok sam u Zagrebu,popijem kavu u jednom kafiću u koji može stati desetak ljudi maksimalno.Znam da je kava socijalni doživljaj ali ja je pijem sam..Uglavnom.Slušam i gledam face oko sebe i zaključim da velika većina muškaraca pridošlih u Zagreb i prije 30 i više godina,ustvari,nema taj osjećaj da su u Zagrebu..Oni su najsretniji kad se za šankom nadju "zemljaci",u ovom slučaju iz 'Ercegovine,kad bi zatvorili prozore osjećaj da smo u Ljubuškom bi prevladao..I jednom im ja prigovorim..Issa ti..Drvlje i kamenje na me u stilu "jebali te zagorci",nisi ni ti njihov,šta se kurčiš...
E nisam ni VAŠ.jebite se..Izišli ste iz 'Ercegovine prije 30 godina,ali 'Ercegovina iz vas nikad..Ovdje ženama skidam kapu,naime,nisam primijetio da se druže na "zavičajnim" razinama,žene su racionalnija bića i nastoje se uklopiti u sredinu u koju dodju..
roker @ 18:48 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
ponedjeljak, veljača 1, 2010

Mogu imati razumijevanje za viagru,pogotovu što je otkrivena slučajno pri ispitivanju lijeka protiv angine i visokog krvnog tlaka..No,smeta mi sveopća komercijalizacija,kriminalizacija i neupućenost većine koja o tome govori.
U zadnje vrijeme bombastični naslovi tipa "OTKRIVENA ŽENSKA VIAGRA" vrhunac je neznanja i želje za senzacijama.
No,ajmo realno..Oni koji o tome pišu sigurno ne znaju da je žena malo drugačija od muškarca.Ženi se ne mora dići ali iako stalno govorim da su male razlike izmedju žena i muškaraca u pristupu sexu,žene se u samoj predigri značajno razlikuju..Nema te viagre koja će otjerati strah od neželjene trudnoće,boleština različitih tipova,prerane ejakulacije partnera,dumdum jebača koji samo na sebe misle..Tako oni misle osloboditi muškarce i poslednje obaveze da nježno pristupe ženi u krevetu time što će joj dati TABLETU koja će poništiti sve strahove ,ovlažiti je i učiniti je pohotnom..Zajebali ste se,uzalud vam trud jebači.Doći do ženskih gaćica nije završen posao,tek ste na pola puta.Nema te viagre koja će vas osloboditi "osvajanja"..Nema još uvijek..Na sreću..
roker @ 21:59 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare