Moj internet dnevnik
It's me
Blog - studeni 2008
nedjelja, studeni 30, 2008
Što zbog hladnoće,što zbog neoćišćena snijega ispričat ću malu sarajevsku priču iz tramvaja broj 3,od Ilidže do Baš-čaršije..Ilidža nije dio grada Sarajeva,pripada kantonu Sarajevo i turistička je destinacija budući se nalazi ne termalnim izvorima.,Po položaju je slična Velikoj Gorici kod Zagreba jer je na Ilidži  aerodrom kao i u Gorici.Medjutim,od Ilidže do Sarajeva grad je u kontinuitetu.Ilidža znači terme,banja,toplice na turskom.
Pred polazak pojedem burek u buregdžinici ZVRK,po savjetu prijateljice.Najbolji burek u zadnje vrijeme..

Na trafici kupujem tramvajsku kartu,oko 6 kuna i ulazim,


Pred polazak tramvaja sam vozač čisti tramvaj običnom metlom,ne vjerujem da tako rade u ZET-u..Tramvaji su češki,ali ne s prikolicom već zglobni a tračnice široke pa su brži od zagrebačkog.U tramvaju je atmosfera puno življa nego u Zagrebu,dosjetke frcaju na sve strane,ali pripazite se džepara.


Odmah po polasku s Ilidže je najjeftiniji smještaj u Sarajevu,hotel Braća Mujić skupa s benzinskom pumpom.Dvokrevetna soba 60KM/31 Euro/..


Posljedice trogodišnje opsade grada još su vidljive.Obnova grada još nije završena,ali kako je bilo prije 10 godina ovo je odlično.

Zgrada Televizije izdržala je sve granate zahvaljujući betonu,.


Ljudi,ima jedna faca od koje ni u Sarajevu ne možeš pobjeći,njegove fotke vise na svim reklamama ,ovdje je čak i predavač na seminaru o upravljanju ljudskim resursima..Ćiro Blažević,napokon se vratio u svoju Bosnu,slušao sam ga malo i ni jednom nije rekao "nogomet",sad je "fudbalski" trener...Od svih medijskih istupa ostane mu i vremena da vodi nogometnu reprezentaciju BiH.
Onda na Čengić vili jedna od rijetkih novih džamija u Sarajevu..


I Sarajevo,kao i Zagreb ima svoju "Maršalku",kasarnu JNA,ali su je pretvorili u univerzitetski kampus.Zagrebački univerzitet je borongajsku kasarnu pretvorio u kampus,ne bi bilo loše da i maršalku u Novom Zagrebu iskoriste u istu svrhu.

A onda i Holiday Inn ,hotel koji je označio novu arhitekturu u Sarajevu,izgradjen za Zimske olimpijske igre u Sarajevu 1984...

I obnovljeni "Momo i Uzeir",popularni sarajevski blizanci koji su ime dobili po junacima nekad popularne TV serije "Karadjoz"..


I tako,stari ružinavi tramvaj dokloparao do Marindvora a odatle idem na noge.O tome sutra..Crkva na Marindvoru...
roker @ 22:30 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Sad kad bih napisao da ovaj automobil smeta invalidima da dodju do platforme kojom bi se popeli u zgradu nazvali bi me dosadnim penzićem koji zgodnim curama zagorčava život i ne da im se parkirati.Ali,nije baš tako.Prije 9 godina radio sam nešto što je bilo i u vezi izbora za miss Hrvatske.I te noći,kad je Lejla Šehović izabrana za miss škvadra je komentirala kako se stvari kreću na bolje.No,sutradan Lejlu smijene i proglase mladu i zgodnu Ivanu Petković misicom..Dobro se sjećam kako je mlada IP kao i sve misice slatkim riječima govorila da će pomagati invalidima i siromašnima i svoj utjecaj kao miss usmjeriti u humanitarni rad..

Imala je i problema oko dobijanja automobila kao MISS Hrvatske,napokon ga je dobila i sad ga ,9 godina kasnije stalno parkira na način da invalidi u kolicima i majke s djecom ne mogu proći od škode namijenjene MISS Hrvatske.Ivana je i danas lijepa mlada žena,još samo da joj se memorija vrati i ispuni obećanje da će brinuti o invalidima i nemoćnima...Ili predlažem humanitarnu akciju da Ivani kupimo godišnju kartu za parkiranje ,ako ste ZA,otvaramo račun u banci...
roker @ 14:56 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
subota, studeni 29, 2008
Četvrtak navečer nije dobar izbor za prvi dan u nekom gradu,pet sati vožnje od Zagreba,preko Slavonskog i Bosanskog Broda,Doboja i Zenice učini da spustiš kriterije i odeš u najbliži restoran..Ne bi bilo loše i da sam ostao u sobi koja je nosila ime Marilyn Monroe a njezina slika se kočoperila na zidu..

Pogled s prozora van nije obećavao,hladnoća nad rijekom Bosnom mrzla je nozdrve.


Rekoh,gladan čovjek ne rasudjuje pametno isto kao napaljen mladac pred ženom pa bez raspitivanja odem do Brajlovića,rekoše da nije loš.U Sarajevu,a i šire,običaj je kad ti neka faca dodje u restoran zagrlit ga i uslikat se s njim,tako je i ovaj ufatio Clintona..Pretpostavljam da mu je neki narodni slikar s trga napravio sliku od loše fotke,malo retuširanu..


Naravno da u Sarajevu nikad ne jedem ribu sem u restoranu Dubrovnik pa zatražih teletinu ispod sača/peke/.Za damu provjerenu puretinu..Zagrizoh krumpir i zamolih konobara da vrati,znači pokušao je sistem APP/ako prodje,prodje/.Nisam siguran u datum  pečenja krumpira pa odoh na klasiku,"daj ti meni jarane miješano meso"..Popravni se isplatio,meso svježe i odlično.Zanimljivo je da se puši u prostorima gdje se jede i nema nikakvih odvojenih prostora za pušače i njihove neprijatelje.Za susjednim stolom grupa,valjda iz Beograda glasnija i od konobara i muzike a momak koji "puca" na jedinu curu u društvu toliko se glasno smije da privuče njenu pažnju da sam jedva dočekao da platim i bježim svojoj Merlinki u hotel Hollywood.

Sutra je novi dan i nova nafaka,rekli bi Sarajlije.A i petak je..
roker @ 21:14 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, studeni 28, 2008


Ajme što je hladno u Sarajevu..Ni fotke neće dobro ispast,smrz'o se fotić..Al su ljudi topli,a to je najvažnije.

roker @ 16:43 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 27, 2008
Zavukla si ruku u moju košulju milujući mi znojna prsa dok sam šakama milovao figuru koja me "baca" u ludilo.Vješto si me raskapčala,gumb po gumb,ljubeći mi grudi,spuštajući se lagano,do hlača,i njih raskapčaš,lagano.....Moju nabreklu strast grickaš kroz bokserice dok te držim za glavu,mrsim kosu prstima i prepuštam ti da vodiš..Oslobodiš i njega,prvo glavić koji nestaje u tvojim ustima pa onda cijeloga..Zatvorenih očiju hvatam zrak dok ustima sviraš rapsodiju na instrumentu na kojem nitko tako dobro nije svirao..

roker @ 19:50 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Čuo sam da se Sarajevo zabijelilo a ja sedam dana nisam išao van Zagreba,moja stara raga je donekle dovedena u red,danas mu stavio i zimsku obuću.Kamera,fotić,laptop,baterije napunjene..Hotel Hollywood ima bazen i saunu..Ah,meraka..
Znate onaj kad Huso pita Hasu je li čuo da ima ćevapdžinica gdje se najedeš ćevapa ,velika porcija i jogurt,sve za jednu marku..
-Nisam čuo,veli Haso,dje to ima?
-Nema nigdje,al moraš priznat da je jeftino..
roker @ 01:22 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 26, 2008

Sjećaš li se  kad smo ono prvi put?Gledali smo se,nekako s drugu stranu zjenica..Tresao sam se k'o prut na vjetru dok sam ti prilazio polako i dok si mi u oku čitala koliko te želim..

Čekala si moj slijedeći dodir,dah na vratu dok su ti se bedra žarila i tresla.Pritisnem usne na vrat   a uzdah se otme s tvojih usana.Rekao bih nešto,i ti bi,ali usta suha.Skidamo se,jedno drugome pomažemo,dramatično ..
Ostadosmo goli,jednu čarapu nisam stigao skinuti,nije nam važno,izvijaš se pod mojim tijelom,tražiš moj vrat da uzvratiš.Noktima šaraš po mojim plećima.Ne boli,samo žari.Ulazim u tebe,stiskam ti guzice dok hvatam zrak zarivenog lica u tvoj vrat i kosu,stenješ sa mnom u ritmu i petama me privlačiš u sebe dok se boriš za zrak i svršavaš u desetoj sekundi..Ja za tobom,na granici ludila...
A bilo je prvi put,kažu svaki slijedeći je bolji..
roker @ 01:08 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
utorak, studeni 25, 2008

Vlaška ulica se najmanje promijenila u zadnjih 30 godina,od svih ulica u centru..Ima u njoj još  starog Zagreba.Šetam tako,izadjem s Iblerovog na Vlašku,lijevo na zapad sunce zalazi ,tornjevi katedrale,još malo do Draškovićeve i idem desno..


A desno se vidi odsjaj sunca pred zalazak..


Nije loša ova ideja popravka fasada plaćenim reklamama .Tako će i križanje s Vončininom biti ljepše..

Sve je manje zagrebačkih češljaonica..Frizeraji su u prednosti..
Ipak,ima ih u Vlaškoj..Ne daju se.


I Ratkajev prolaz,Mali Vatikan,nije se promijenio ..Samo automobila ima previše.


U pristojno uredjenim državama mal,i avioni s jednim motorom ne bi se smjeli "vozikati" iznad grada preko 100 000 stanovnikana malim visinama.Ovaj to radi,i uživa,a ako mu motor stane stotine života je ugroženo.

Gradonačelniče,ovako lijepa stara villa ne bi smjela propadati u centru grada.
Možda je namjera dati je nekom tajkunu?

Ovaj dućan za bivše i buduće rockere postoji u od kako ja znam za sebe.Tako i treba,zato smo i imali Azru,Haustor,Film....


1861 godina,respektabilno,nema šta...
Ne znam što će crkva s ovom zgradom,bilo bi dobro za sveučilište..

Samo policija zna ovak nemaštovitoo zatamnit okna i postavit kameru...

Restauratori! Gradonačelniče!Žbuka pada po ljudima,spomenik kulture,Vlaška ulica vas treba...


Orijentacija u vremenu i prostoru,to je za mene ovaj toranj,tko želi više,vrata crkve su otvorena..
Tko bi rekao da ovo nije Sarajevo i Baš čaršija..Ipak je Vlaška,Zagreb...


Ehh.Kino Studio..No,samo natpis,kina odavno nema...Pogled iz Vlaške na rodilište u Petrovoj,barem pola zagrepčana u njoj je ugledalo svijet..Lijepa je i danas


I na kraju Kvaternikov trg,dokaz kad brdjani sidju u grad i počnu ga krojiti po sebi.Uredjenje Kvatrića je po mom sudu kulturocid a ovaj parkirani mercedes simbol nad simbolima


I grafit koji sam uočio na kraju,isto drži vode..Poručujem gradskoj vlasti nek sačuvaju Vlašku i ne učine od nje novi Kvatrić..

roker @ 14:16 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 24, 2008


Bilo se u kazalištu sinoć,društvo i ja,u ZeKaeM-u,predstava "Krijesnice".Trosatna drama mlade Tene Štivičić me oduševila i nije mi žao da sam kartu kupio 3 tjedna unaprijed da bih to gledao.
Kao što je i Danis Tanović u oskarovskom filmu "Ničija zemlja" okupirao pažnju gledatelja sat i pol u jednoj rupi ,bunkeru,s 3 lika,tako je i Tena Štivičić složila dobru predstavu čija se radnja odvija u manje od 24 sata na aerodromu dok su letovi otkazani zbog snijega..Dosta zanimljivih uloga.Preporučam svima koji su u prilici..
roker @ 22:53 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Zamolila me danas Magda da prošetamo,zašto ne,rekoh,usput ću malo slikat po Zagrebu..Sunce na zalasku,pola 4 popodne,dugačke sjene Magde i mene ...


Možda je ovo zadnje sunce ove jeseni prije snijega pa bacim pogled i na njega..Zanimljiv pogled na "džamiju" iznad koje se vidi katedrala kao minaret.


Upozorenje pljačkašima da su i na krovu Narodne banke kamere..Zanimljivo kako se troše naši novci,tko još pljačka Narodne banke...Sukob starog i novog na Iblerovom trgu.

Tek s ove strane kad usporediš nekadašnju zgradu ACM i Importanea,vidiš kako je zapuštena zgrada koja je osvojila nagrade za arhitekturu...


Na Iblerovom mi je pokazala i prsten koji će kupiti...


Pitao sam u kojoj crkvi?
-Nema crkve,veli...
Onda smo ručali u Golf bistrou u podrumu Importanea,a što mi je rekla,to ću uskoro reć...
roker @ 08:33 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
nedjelja, studeni 23, 2008Dan se gasi,a nebo "gori".

roker @ 10:57 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare

Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time. 

roker @ 01:54 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
subota, studeni 22, 2008
I danas osjetim vrućinu od njezinih koljena.Mislio sam pozvati je da se i drugim koljenom dodirujemo,možda uspijem u nakani da utisnem poljubac.No,nisam.Najbolje mi je kad dodje samo od sebe.Nekako mi je onda lakše i ako ne dodje.Vratio bih se u prošlo stoljeće kad se dugo pripremao taj prvi poljubac...Bit će i to.Strpljiv sam.
roker @ 01:59 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
petak, studeni 21, 2008
Pijem kavu i ćutim.Priča o svemu,naširoko,ono kao kad zbunjena lijepa žena hoće sakrit što joj je na pameti pa sakriva riječima..No,ja je gledam i vidim da bi radije ćutala.Poluotvorene usne mame na poljubac..Pun bar ljudi priječi da joj utisnem poljubac.Zato nam se koljena bjesomučno taru jedno o drugo.I dalje priča a koljena se miluju..Izadjosmo van,na škrto jesenje sunce.Ona zaboravila rukavice,a ja poljubiti je...


roker @ 00:27 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 20, 2008
..Prosječan hrvatski snošaj događa se navečer, uglavnom jednom tjedno i ne traje više od pola sata. Na loš prosjek, smatraju Hrvati, utječe stres na poslu i fizički umor. U odnosima cijene spontanost, žude za više seksa i proaktivnošću partnera, pokazalo je istraživanje tvrtke Bayer Schering Pharma koja je na tržište izbacila novu tabletu Levitru za poboljšanje erekcije..../t-portal/

Bosanci se u prosjeku seksaju dva puta tjedno, prema istraživanju su poprilično nevjerni, pa je tako 37,3 posto žena i čak 56,3 posto muškaraca otkrilo da je bilo nevjerno partneru više od deset puta. Kako je istraživanje pokazalo da se Bosanci seksaju više od Hrvata problem je riješen,ionako ih smatramo "domaćim"..

Otišli smo u kurac...Švabe idu toliko nisko da nam nude tablete..Da se hrvatice nisu slučajno žalile pa ovi hoće pomoći?Čuo sam da su tablete 200 kn..Jeftinije je onda uzet Bosanca..
roker @ 15:37 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
utorak, studeni 18, 2008
Podjem jutros na put,poželjela se guzica puta,a na samom početku teška nesreće kod "Arene",loše počelo.Neću postirat fotke nesreče jer se ionako mediji utrkuju tko će više krvi objavitičZato na lijep sunčan dan na izmaku jeseni i lijepa panorama,čini mi se Djurmanca..

Lijepa autocesta koju su nam napravili austrijanci iz Strabaga,ali,trebamo ih podsjetiti da su je napravili u Hrvatskoj  i da moraju dozvoliti da na njoj vrijede pravila kao i na ostalih 1200 km..Naime,jedino na ovoj cesti ne vrijedi ENC/elektronska naplata cestarine/.


I onda dodjem do Šentilja,sjetim se kad je bio granica istoka i zapada,pa lovenije i Austrije..Sad nije ništa,gomila "trafika",jarbola za zasteve,raznih bivših djutića,kazina..I onda izgubim volju za pisanjem,poredjenjem..Opet mi glupani dozvoljavamo da nas j...  il austrija il ugarska..Gorivo u Austriji jeftinije nego kod nas a standard austrijanaca dvaput jači..U Sloveniji drastično jeftinije.Litra aurosupera 6.20 kn...


A u Austriji 7.20 kn.


Zato mi se dalje i ne piše jer imam osjećaj da i dalje pušim a prestao sam prije 12 godina...I opet krv,dodjem doma i na križanju Slavonske i Kruga auto omotan oko bandere..Preporučam curama da se ne dive dečkima koji se kurče tatinim autom,možda ostanu živi...
roker @ 23:27 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare


Kad ste  zadnji put "to" radili u autu?
roker @ 21:12 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
Martina je poželjna žena,dobra supruga,majka  odrasle djece,lijepa ,zgodna,svaki znalac bi joj prišio deset godina manje..Postigla je sve što je u djetinjstvu sanjala,ima dobrog supruga kome ne može naći ni jednu manu..Osim da je možda suviše miran,predvidiv.Postalo joj je tijesno u vlastitoj koži,možda naidje netko ne toliko miran i predvidiv.Postaje uzbudljivo.Pratim..
roker @ 02:12 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 17, 2008Jedan na milijun okidanja daje ovakav rezultat..

roker @ 12:02 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
nedjelja, studeni 16, 2008
Skoro do Mosta mladosti došao je ovaj stari ružinavi brod,dva broda ustvari..Tko bi rekao da u Zagrebu i toga ima...Pretpostavljam da će gradit hotel i restoran na njemu,kao u Beogradu na Savi..

Upitno je hoće li proći ispod mosta,ali čekaju da vodostaj opadne za dalje putovanje.Zagreb postaje luka....

Kad sam već tu kod mostova,da vam pokažem kako Bundek nije tako lijep kao  ljeti..


I da kanalizacija iz "velikih tunela" i dalje ulazi u Savu..

A dobra vijest je da se ova dva aviona nisu sudarila.

A dobra je i da se vrijeme neće pokvariti budući je crta iza aviona ostala ravna dulje vremena..

A dalje..Dalje je mrak a nije ni 5 popodne...
roker @ 17:44 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
subota, studeni 15, 2008
Došla mi je u posjet dok sam radio u Pragu.
Dok sam kuhao kavu,ledjima okrenut,osjetim njen dah na vratu,njene ruke me obuhvate i usne počnu  po mom vratu plameni ples..Ukočen,trnci mi prodjoše tijelom,jednim pokretom me oslobodila ogrtača i rukama s ledja zaplesala po mojim prsima ljubeći mi ramena i privijajući svoje golo tijelo uza me..Osjetio sam tvrdoću bradavica kako me bodu u ledja..Okrenuo sam se,kleknuo pred nju i ljubio njezino vrelo medjunožje."Zajahala" me nogom preko ramena dok sam je jezikom izludjivao.Rukama  mi je mrsila kosu i po stisku sam osjetio da me želi u sebi,
Pridigao sam se,obuhvatio njezino lagano tijelo držeći je za guzove,podigao je dok se ona sama namjestila na njega ljubeći me i izludjujući svojim jezikom.Noseći je duboko u nju zaboden došao sam do zida dok je ona kukovima "slamala" kurac u sebi,zabadala nokte u moja ramena,grizući mi usnu sve jače i vatrenije..Mahnitost me obuzela da mi nije padalo na pamet spustiti je na postelju,žestoko sam se u nju zabadao držeći je za malu guzičicu i pritiskajući o zid male garsonjere u potkrovlju preko puta Karlovog mosta..Uhvatili smo i ritam ubadanja i uzdaha,simfonija užitka je bila potpuna dok su njezini nokti ostavljali krvave tragove po mojim ledjima,odjednom sam osjetio da je prestala grebati moju kožu,orgazam je dolazio iz dubine kao tsunami zahvatajući i moja bedra.Vrisnuo sam kao lav iako sam prilično ćutljiv u svršavanju,ova put su sve kočnice popucale dok se iz naših znojnih tijela oslobađalo sve...I znoj,i sperma..I pokoja kap krvi..I suza u oku.Ona od užitka.

roker @ 14:09 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 13, 2008
Ti vjerojatno spavaš,mirno
ili nemirno,svejedno,u oba slučaja bih ti volio praviti društvo.Ponudio bih ti
svoje rame za uzglavlje a onda bi nam po jedna ruka ostala
slobodna,moja desna a tvoja lijeva..
Milovao bih ti grudi,osluškivao ubrzano disanje,ovlaš te poljubio.Ipak bi spavali.Volim naša budjenja..
roker @ 02:18 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
utorak, studeni 11, 2008
Osjećam da je bila sigurna da se vise nećemo sresti jer ćutimo,nema onih smiješnih dosjetki .Nudi da sjednem i pristavlja kavu,govorimo samo najnužnije..I meni se jezik zavezao a rado bih pricao sta sam dozivljavao zadnjih  dana,mislio na nju,pokušavao je prekrižiti,rjedje se tuširao a ne znam zašto..Sjeda pored mene, miris me "para",spuštam ruku na njezinu,prihvaća..Ne pada mi na pamet da vodimo ljubav,da mi  je samo zagrliti je i zagnjuriti glavu u njezin vrat,mirisati je.Ni u Magdinim očima ne vidim ono što joj se uvijek iz očiju vidi...Pokušava se odviknuti od nas,svako odvikavanje je teško..Htjedoh upitati kad je vjenčanje pa se ujedoh za jezik...


roker @ 23:47 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Nastavit ću,prije erotskog posta,malo provokativno.Osvrćem se na dva prethodna posta.Primijetio sam da stariji blogeri,s časnim iznimkama,imaju veću ili manju rezervu prema različitostima/vjera,rasa,nacija/ za razliku od mladjih koji su u većini komentara tolerantni na različitosti,čak i u sferi obrazovanja.Zanima me smatraju li oni sa rezervom na različitost taj svoj stav vrlinom ili manom?
BTW,nitko nije savršen.

Ova maca hvata zadnje ovogodišnje sunce na Tepi u Mostaru..
roker @ 17:36 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 10, 2008Postoji i jedna nesretna konstrukcija koju često nazivamo i "miješani brakovi".Bit ću bezobrazan i reći da su za mene svi brakovi miješani/ne baš svi/ jer je jedno žensko a  drugo muško.Za mene postoji samo miješana pizza i miješano meso..
Smeta li vam partner,da li bi vam smetao,druge vjeroispovijesti,nacionalnosti ili rase?
Da li biste zabranili svom potomku da slobodno izabere partnera bez obzira na razlike?

roker @ 20:53 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
nedjelja, studeni 9, 2008
Znam dosta parova u kojima je jedan od partnera izrazito obrazovaniji od drugog.S početka nekako ide ali s vremenom to postaje prepreka u komunikaciji.Dosta veza i brakova je puklo iako to nije navedeno kao razlog..Naravno da ima i izuzetaka.I ja mislim da prevelika razlika nije preporučljiva,kao i u godinama 
roker @ 21:31 |Komentiraj | Komentari: 51 | Prikaži komentare


Prethodna fotka dovodila je u zabludu promatrače,VITLO i njegov izgled su nas vraćali 100 godina nazad.
Ova fotka je iz istog doba...Mostar,gimnazija..Jedna posebna.I ja.
roker @ 03:02 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
subota, studeni 8, 2008
Na "ovom" što se zove VITLO nekad se zasnivalo jedrenje.U to doba sam iskusio prvu avanturu,školski krug jedrilicom "Cirus" na sportskom aerodromu Kapino polje.Jedrilica se prikopča na sajlu od vitla i motori ovog čuda povuku jedrilicu na visinu od 200 m,sajla se otpusti i ....Letiš....Godina?Povijest.Daleka.


Moj drug,Dico majstor od vitla i ja,motam cigaru od hercegovačke škije..

roker @ 14:13 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
petak, studeni 7, 2008Istraživanje o nevjeri koje je obavilo sveučilište u Chicagu pokazalo je da postotak žena koje priznaju da su bile nevjerne svojim supruzima raste brže od postotka muškaraca koji priznaju istu stvar.

Podaci su prikupljani od 1972. godine i pokazuju da je 15 posto žena starijih od 60 godina 2006. godine priznalo da su tijekom života prevarile supruga, a 1991. to je priznalo samo njih pet posto. Godine 1991. to je priznalo 20 posto muškaraca, a 2006. njih 28 posto.

Nevjera je posebno u porastu kod mlađih bračnih parova, a jedan od pet muškaraca i jedna od sedam žena mlađih od 35 godina priznaje da je bila nevjerna.

Neki vjeruju da se zbog novog imidža žena na TV-u i u filmovima promijenilo i samo mišljenje o njima. Dugo se smatralo da je žena koja ima više seksualnih partnera u životu promiskuitetna, a takvi muškarci su se smatrali velikim zavodnicima. Drugi, pak, smatraju da nove tehnološke inovacije, poput e-maila, mobitela, instantnih poruka, otvaraju vrata intimnosti kakva nije postajala u prošlosti.

Osim toga, današnje žene više vremena provode u uredima i na poslovnim putovanjima, što su svakako okolnosti koje pred njih stavljaju neke nove mogućnosti i iskušenja. Ili su pak žene oduvijek imale izvanbračne avanture, samo se nisu o tome hvalile toliko koliko i muškarci.
Ipak se kreće,žene nisu nevjernije nego prije,samo postaju iskrene kao i muškarci..
roker @ 23:33 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 6, 2008
Kad svane k'o što je danas svanulo,tmurno i kišno,jedino sjećanje na te vraća sjaj u oko..

Zora je,sunca nema,magla se zalijepila na stakla prozora,tvoja toplina mi grije usnulo tijelo,golo rame mirisom ženke mi drži oči otvorene i kao magnet privlači moje usne..Spuštam usne na ogoljelo rame,miris me "probada u mozak",jezikom ostavljam vlažan trag po golotinji i skidam i drugo rame..Tvoj miris i okus mi silazi u bedra ..Poljupcem ulazim pod kosu,u vrat,budim te ali oči ne otvaraš...Nastavljam jezikom niz kičmu,koža ti se kostriješi,i moja isto,zastajem na križima,guzu lagano k meni trćiš,otvaraš se,njen miris me opčinjava,erekcija kamena,ludim,rukama te za kukove uzimam i ulazim,polako da te ne probudim..A budna si..Budna si jer me topla i vlažna dočekuješ ,mene i njega..
Dobro jutro...
roker @ 12:50 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
Nikad se s Magdom nisam našao ujutro u 8 sati,osim kad kad smo se skupa ujutro budili..
Pitam jel nešto krenulo po zlu..
-Nije,veli,malo je u dilemi oko udaje..
-Onda se nemoj udavati,kažem joj..
-Onda se nikad neću udati,zabrinuto konstratira.
-Pa ni to nije kraj svijeta,ako misliš da udajom gubiš slobodu onda nisi tip udate žene...
Znam što je muči..To je kao ostavljanje duhana..Predobro joj je i sumnja da će udajom dobiti na kvaliteti.Nekako se osjećam kao nikotin..Možda sam i ja razlogom ovisnosti pa neću doljevat ulje na vatru.
roker @ 10:17 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
utorak, studeni 4, 2008Ženske maštarije su zločeste i vruće
 


Nemaju samo muškarci prljave misli, milijuni žena redovito maštaju o seksu s muškarcem koji nije njihov dečko ili muž, otkrilo je najnovije istraživanje

Čak 45 posto žena mašta da vodi ljubav s drugim muškarcem, 19 posto ih se u maštarijama vidi s kolegom s posla. Njih 27 posto mašta da zavodi prijatelja, a 23 posto fantazira da ima seksualni odnos sa strancem.

Na listi najprivlačnijih su vatrogasci, koji najbolje kotiraju, ali mnoge bi žene voljele da ih zavede glazbenik, pilot ili doktor.

Od poznatih, ženama su najprivlačniji Gordon Ramsay i Simon Cowell, koje žene smatraju zgodnijima čak i od Judea Lawa i Toma Cruisea. Na listi najprivlačnijih su, naravno, i George Clooney, Brad Pitt i David Beckham. 

/T-portal/


roker @ 23:43 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 3, 2008
Zove danas,Magda,da se nadjemo sutra na kavi..
-Dobro,velim,ne znam joj odbiti..
Večeras kaže da ne može sutra već u četvrtak,i to rano zorom..U 8 sati.Nisam više u udarnom terminu,shvaćam,ima dečka...
-Dobro,opet velim,ali se mislim,udaje se i više ne drži riječ,ovo joj se nikad prije nije dešavalo.Jedva čekam četvrtak da  vidim što je muči.
Čim pomisle na udaju žene više nisu svoje...
roker @ 22:52 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
nedjelja, studeni 2, 2008
Ne volim osobito ovu vrstu slastica,ali volim vidjeti  kad netko od svog posla pravi umjetnost..Nećete vjerovati,ovo su Kuvajtski majstori i njihove torte..


roker @ 19:43 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
subota, studeni 1, 2008

Vozili smo se nedavno s jednog izleta koji sam mislio i postirati ali povratak mi je zasjenio svaku priču o prirodnim ljepotama lijepe naše i njihove,nama susjedne zemlje..Cijelo vrijeme su nam ruke slijetale na butine,ja sam svaki čas promašivao ručicu mjenjača i parkirao šaku izmedju njenih nogu..I Magda je pokušavala loviti mjenjač,i uspijevala..Brzina na autocesti je preko 100 km/h i takve igre u najmanju ruku nisu zdrave..Ponavljam da normalni ljudi,barem se takvim smatramo,ponekad gube razum,a najčešće kad strast preuzme funkciju razuma...I poljupci postaju sve dulji i strasniji,rasporak na hlačama je otvoren odavno,moj "mjenjač" je na slobodi,uvjetno,toplinu pamučnih boxerica zamijenio je toplinom njenih usana,ne bunim se..Mrak je ,sve češće zaboravljam paliti i gasiti duga svjetla,šleperi počinju pretjecati moj oldtimer,moja ruka više ne napušta njezino medjunožje,usne sve češće spojene,gaćice na podu..I nezine i moje..I odjednom...Iznenada..Razum nadvlada...Dajem desni žmigavac,parkiram u travu pored autoceste i s obje ruke dohvatim svoju dragu,skinem s nje što nisam stigao u  vožnji i počinjem sisati njene dojke,prvu stanicu na putu do raja..Naslon sjedala se sam spušta,automatski,ili se ja ne sjećam kako sam ga spustio,moja draga uvježbanim pokretom opkoračuje moje usplamtjelo tijelo u poljupcu bez prekida,"mjenjač" sam nalazi svoje mjesto već podmazano i vrelo..Ja samo zatvorenih očiju držim njene guzice i vozim,vodim,dahćem,stenjem,uzdišem,odupirem se od sjedalo sve snage da zapečatim taj spoj vulkana u nama..Svaki put se zakunem kako moram kupiti višlji auto da mi draga ne udara glavom u krov kad krene  erupcija,ali me razum spriječi i kaže kako nije sve u novcima..Ima nešto i u strasti..Moj stari auto se polako prestaje njihati,automobili usporavaju i putnici pokušavaju vidjeti kroz zamagljena stakla je li sve u redu kod nas,ili su samo radoznali,neki i trube i blicaju.Jebe nam se,kod nas je pobijedio  razum,a strast nije izgubila..
roker @ 18:08 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Reče mi da se voliš prepuštati dok smo jedno drugom "podilazili",pa mi na prijevaru izvuče što bih ti radio dok mi se "puštaš".
Eh...Naučio bih te da me uzimaš, da mi se ne
prepuštaš,da iz mene vadiš ono što ti najviše paše...Ljubio bih
te na način da u tvojoj zjenici vidim šta je slijedeće u tvom
mozgu što bi htjela da ljubim,na način da nemaš zraka i da
zaboraviš na disanje ....Na način da se ne sjetiš da imam i
kurac,na način da svršavaš od mog jezika....Eto,to bih ja
radio.... 
Ma znala si to,samo voliš ponovno čuti..A i ja volim vidit sjaj u očima dok me slušaš...
roker @ 11:51 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare