Moj internet dnevnik
It's me
Blog - listopad 2012
srijeda, listopad 31, 2012
 

 

 

Što joj nedostaje? Nemojte biti prosti..Nisam to mislio..Neuobičajeno je javno prikazivati naše uobičajene guzice,uglavnom se prikazuju one "idealne"..Ni ovoj ništa ne fali..Možete biti i malo prosti..Razumijemo se..

 
roker @ 21:35 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, listopad 28, 2012
 

 

 

Žene se često s pravom bune,nezadovoljne su muškarcima u krevetu,sebičnošću svojih partnera.Oni muškarci koji svoje partnerice cijene i čine ih zadovoljnim radili su na sebi,učili se vještinama,čitali,slušali..

Rade li žene na svojoj seksualnoj edukaciji? Većina misli da je dijeta i savršena linija najviše što mogu učiniti.Bez potcjenjivanja fizičkog izgleda mislim da ni svaka peta dama ne radi "vaginalne vježbe".Preporučam da rade Kegelove vježbe,vrlo je jednostavna a ženi i njenom partneru pruža dodatno uzbudjenje i zadovoljstvo stezanjem vaginalnih mišića tijekom seksa.To su vježbe za vaginalne mišiće nazvane po dr. Arnoldu Kegelu koji ih je prvi deklarirao kao preporučljivu praksu za žene i njihove rodnice. Svaka žena ih može naučiti te su neprimjetne čak i kada ih izvodite u javnosti. Naučite ih na jedini i jednostavan način, i to prilikom uriniranja. Da naučite izolirati prave mišiće, probajte mlaz tokom uriniranja nekoliko puta zaustaviti i zadržati prije nego ga ponovno ispustite. Kada to usavršite, vježbu možete izvoditi i “na suhom”. Recimo sada dok sjedite pred kompjutorom. Probajte stisnuti mišiće kao da bi zaustavljale urin te ih ponovno opustite. To napravite deset ili dvadeset puta barem pet puta dnevno. Preporučljiva mjera za dr. Kegela bilo je 200 grčenja na dan. Tempo i način izvođenja vježbi možete si odrediti same.

Sada kada vaginalne mišiće znate napinjati i opuštati, možete se zabavljati i tijekom seksa. Vaš partner će na penisu osjetiti ugodne erotske pritiske, a vi ćete još intenzivnije osjetiti njegov penis. Osjećaj da mu zatvarate put, a on u vas divlje penetrira, dodatno će vas uzbuđivati, ne samo s fizičkog aspekta, već i s psihičkog, jer ćete dobiti osjećaj da vas netko barbarski krade. Ako vježbe izvedete nakon orgazma dok još uvijek počiva u vama, ugodno ćete ga poškakljati.

Možete vježbati i erotskim kuglicama,me trebam detaljno opisivati što sve žena može kuglicama,dovoljno je samo mišičima sprečavati kuglice da glatko klize van dok ih cimate trakicom..

Drage dame,nije dovoljno imati samo dobrog ljubavnika,i vaš doprinos dobrom ugodjaju je jednak..

Ugodno vježbanje..roker @ 21:11 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
petak, listopad 19, 2012
 

 

 

Odmaram i slažem fotke za novi post..Putovanje od Lyona do Nancyja

 

Pridružite se
roker @ 16:44 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
petak, listopad 12, 2012
 

 

Moja ekipa i ja putovali smo zadnjih godinu dana i desetak tisuća kilometara ali nisam pisao i skupilo se podosta impresija,dogadjanja,fotografija..Listopad 2011 bilo se u Makedoniji,Albaniji i Crnoj gori,lipanj 2012 Grčka i Makedonija,a listopad 2012 Francuska i Munchen. Počet ću s kraja.

Unajmili smo kombi za 8 osoba,kao i uvijek i damski dio naše ekipe je na jednom putovanju ekipi dao ime "PITON",mi muški smo se složili,ako ništa drugo,u smislu "tko zna što su mislile" pa nek tako i ostane.Ovakve vrste putovanja najbolje je organizirati u vlastitoj režiji i planu kojeg se nikad ne pridržavamo ali i to je dio doživljaja.Krenuli smo rano ujutro 3.10 iz Zagreba preko Ljubljane,Bergama ,Milana do Alpa.Savjet je izbjeći punjenje goriva u Italiji jer je najskuplje u ovom dijelu Europe,cestarinu se ne isplati izbjegavati,cijena je kao i kod nas a putovanje lokalnim cestama duugo traje.

U Francusku smo ušli /nakon 8 sati vožnje/ kroz 14 km dug tunel i prolaz kombija plaća se 52 Eura..

Alpe dijele dva svijeta,Francuska i Italija su nebo i zemlja.Moj dojam je da se u Francuskoj diše,hoda,govori smirenije,ležernije..Prošli smo pored Grenoble-a,svratili u simpatični gradić Chambery u kasno poslijepodne i predvečer ušli u Lyon,cilj putovanja za prvi dan.

Smjestili smo se u ETAPE hotel,dio Etape lanca jeftinijih hotela ranga 60-tak eura koji se negdje nazivaju Ibis Budget .Smještaj solidan za te novce i 3 zvjezdice.

 Prvi dojam u prvoj šetnji Lyonom je očekivan iako nikad nisam bio u Francuskoj ali obožavam francuske filmove.Nevjerojatno je koliko je slična realnost i filmska fikcija..Ameriku nikad nećete upoznati gledajući američke filmove.Sve ulice su pune ljudi koji u malim kavanama i restoranima sjede usko zbijeni na malim stolovima i piju uglavnom vino.


I noću dominira pogled na baziliku Notre-Dame de Fourviere pored koje je kopija Aifelovog tornja koji u Lyonu služi kao TV toranj.

 
U Lyonu ima više parkova od kojih je najznačajniji Botanički park (Jardin botanique de Lyon) koji se rasprostire na 8 hektara, a dio je većeg Parka zlatne glave (Parc de la Tête d'Or) koji je najveći javni park u Francuskoj (117 hektara), a u njemu se nalaze i zoološki vrt, mini-golf, velodrom, konjički klub i minijaturna željeznica.
U Lyonu se još uvijek koristi frankoprovansalski jezik. Lyon se smatra francuskim gastronomskim središtem. Grad ima veliku tradiciju kinematografije koju su pokrenuli izumitelji filma braća Lumière koji su djelovali u Lyonu.


Grad je podijeljen na tri dijela: ville (grad), rimskoga podrijetla, diže se na desnoj obali Saone; nouvelle ville (novi grad) sa suvremenijim četvrtima na lijevoj obali Rhone; ville centrale (središnji grad) na poluotoku kojeg tvore dvije rijeke.

Ime Lyon dolazi od latinskog imena grada Lugdunum koje je prema zakonitostima francuskog jezika prešlo u Lyon. Ime Lugdunim je keltskog porijekla. Dolazi od imena keltskog boga Lugusa i riječi dunum što znači tvrđava. Ime Lugus dolazi od riječi leuk što znači svjetlo, te Lugdunum znači "tvrđava svjetla".

Lyon je 43. pr. Kr. osnovao Cezarov vojskovođa Munatius Plancu

Lyon se smjestio na mjestu gdje se spajaju rijeke Rhona i Saona,jezgra grada je na poluotoku koji te rijeke grade i na strateškoj točki gdje se spajaju sredozemna i zapadne Europa.Nedaleko su satelitski gradovi Saint Etienne, Roanne, Annonay i Mâcon. U blizini grada su na Alpama turistička odredišta Grenoble i Chambéry.
   

Prosjaka nema mnogo,par "boema"najčešće kao dokaz da je pas najbolji čovjekov prijatelj.I u siromaštvu i u bogatstvu. 

  

Lyon,kao i cijela Francuska ima izvrsno osmišljen javni prijevoz nadopunjen s Rent a bike,elektro biciklima kojih ima svugdje po gradu,uzimate ih na karticu s koje vam se skida svota koju potrošite.Odličan ja Metro i trolejbus .Cijene su očekivano visoke za naše uvjete po restoranima,pivo uglavnom u najmanjim bočicama od 2,5 dc košta 3 eura,vino skoro ista cijena ali u manjim čašama.

Javni prijevoz je ček i jeftiniji od zagrebačkog ali svakako mnogo raznovrsniji.Lyon ima oko 2 milijuna stanovnika ali u samoj jezgri oko pola milijuna.

Istina je da nerado govore strane jezike,ali mladja populacija je manje "tvrdokorna" i tolerantnija je.Na javnim ustanovama,automatskim toaletima sva uputstva su samo na francuskom jeziku pa je uputno upoznati se s osnovnim pojmovima.  

 Impresivna mi je vožnja turističkim brodom rijekom Rhonom i Saonom,prolazak ispod desetine prelijepih mostova.. 

  

 

Rijeka Rhona je velika rijeka,i luka je puna turističkih velikih riječnih kruzera koji upotpunjuju sliku Francuske kao najturističkije zemlje svijeta po zvaničnim podacima.Kažu da je na glavnom trgu u vrijeme Republike na mjestu ove fontane bila giljotina.

Nakon Lyona,za 2 dana ,idemo na sjever,Dijon,svjetska prijestolnica senfa i Nancy.

roker @ 10:48 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
subota, listopad 6, 2012
 

 

Dobro jutro,

put po Francuskoj završava u Nancyu i Strasbourgu..Sutra zatvaramo Oktoberfest u Munchenu pa u Zagreb u ponedeljak.Ima se o čemu pisati.

 Nancy

roker @ 09:48 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, listopad 5, 2012
Živeći pola stoljeća na Balkanu stekneš dojam da nema boljih,većih i ljepših ..Ali kad se provede istraživanje nema nas nigdje..

Prema istraživanju koje je objavljeno u znanstvenom časopisu Personality and Individual Differences, muškarci iz Republike Kongo u prosjeku imaju najveći penis na svijetu, a slijede ih Ekvadorci i Ganci.


ONE SU REKLE SVOJE

Iza studije stoji Richard Lynn sa Sveučilišta u Ulsteru, a s obzirom da je neke od podataka uzeo s interneta, njena vjerodostojnost je dovedena pod upitnik.

Ipak, vijest o studiji proširila se svjetskim medijima.

Studija je obuhvatila 113 zemalja, a podaci se odnose na prosječan penis u erekciji.

Popis najvećih penisa

1. Republika Kongo – 18,03 cm

2. Ekvador – 17,78 cm

3. Gana – 17,27 cm

4. Kolumbija – 17,01 cm

5. Island – 16,51 cm

6. Italija – 15,74 cm

7. Južnoafrička Republika – 15,24 cm

8. Švedska – 14,98 cm

9. Grčka – 14,73 cm

10. Njemačka – 14,47 cm

roker @ 22:20 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, listopad 4, 2012


 Pozdrav iz Provanse..Četvrtak i petak Lyon,pa dva dana Nancy a onda u nedjelju zatvaranje Oktoberfesta u Munchenu.Ima se šta pisat.

  

Lyon 

P:S:Večeras 3.10.sam stigao u Lyon,smjestio se u hotelu i ono što sam u kratkoj noćnoj šetnji vidio oduševilo me.

 
roker @ 22:31 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 3, 2012
 

Da li treba mešati prijateljstvo i seks i šta nastaje iz tog miksa?
"I'm not in love, but I'm gonna fuck you till somebody better comes along"
(Marilyn Manson)


Britanska istraživanja fenomena "prijatelji sa beneficijama" pokazuju da je za svaku treću ženu seks neminovni nastavak prijateljstva. Više od 50% žena povremeno će se upustiti u ovu vrstu odnosa, iz različitih razloga (ako su za seks uopšte potrebni razlozi). Status prijateljstva sa beneficijama najčešće funkcioniše u sledećim okolnostima: u periodu kada ste obuzeti karijerom - preživećete bez posvećenog partnera, ali ne i bez antistres pilule zvane seks; ako ste do skora previše emocija ulagali u nekompatibilne partnere - prijaće vam predah, kao i otkriće da istu dozu orgaz(a)ma možete dobiti sa mnogo manje emocionalnog trošenja; ako ste u dosadnom (erektilno disfunkcionalnom), ali udobnom braku, sagledajte vedriju stranu preljube - vaš prijatelj sa beneficijama zapravo spasava život vašem mužu, koji bi inače već odavno umro od posledica konzumiranja vijagre. Ne, prijateljstvo sa beneficijama ne rađa se isključivo u kompleksnim životnim situacijama. Možda vam je samo beskrajno dosadno (svake srede uveče) i rađe biste se kresnuli sa običnim smrtnikom nego masturbirali na neku holivudsku ikonu. Dovoljan razlog.

Šta je prijateljstvo sa beneficijama?

Pojam na međi koji nije lako definisati - odnos koji je manje dubok od onog u pravoj vezi, ali nije ni toliko plitak kao u aferi za jednu noć. Ako potpuna veza zahteva fizičku privlačnost i privlačnost karaktera, očigledno je da među prijateljima sa beneficijama manjka jedan od sastojaka. Prijatelj sa beneficijama sigurno nije Mr Savršeni, ali je savršen u datim okolnostima. On je neko s kim možete odlično da se provodite dok se njegovo savršenstvo Mr Pravi konačno ne pojavi. Neko ko u vama vidi više od obične rupe za istresanje potentnog sadržaja i neko ko vas nikada neće smarati idejom da upoznate njegove roditelje. Da li je akcenat na prijateljstvu ili na beneficiji - stvar lične percepcije. Ako ste relativista, preferirate seks u vezi, ali ne potcenjujete neobavezne prilike (imate uravnotežen pogled kako na prijateljstvo, tako i na beneficiju); ako ste apsolutista, seks izvan emotivne veze ne dolazi u obzir (za vas je prijateljstvo bez beneficije); ako ste hedonista, jednostavno preferirate seks ne opterećujući se okolnostima niti prirodom veze (beneficija pre svega). Egzistencijalisti su posebna kategorija - seks je čista fiziologija, animalistički i neodoljiv, slučajan, bez mogućnosti dubinske veze. Kao po scenariju Kafkinih romana, ljubavnici su samo promenjljiva kategorija (nešto kao dildo u ljudskom obliku): "ne bi vam mnogo nedostajo kad biste ga izgubili ili zamenili nekim drugim". (Ako ste se prepoznali u egzistencijalistima, za vas je beneficija bez prijateljstva). Prijatelji sa beneficijama su u nekoj vrsti otvorene veze, rasterećeni su od bilo kakvih očekivanja, a umesto ljubomore i posesivnosti gaje zdravu sumnju prema konceptu monogamije. Iako u startu znaju da je njihova 'veza' privremena, to ne podrazumeva i jasno zacrtan rok trajanja (pojam privremenog je relativan - u odnosu na ceo životni vek, i (dva)desetogodišnji brak je privremen). Ono što je karakteristično za prijatelje sa beneficijama jeste održavanje single statusa u stanju svesti - bez obzira na to koliko dugo njihov odnos traje.

Kako to funkcioniše?

Možete da razgovarate i pijete zajedno, u javnosti se ne dodirujete i uopšte ne odajte utisak da ste ljubavnici. Mešavina spontane tajnosti i diskrecije obično se pokazuje kao dobar afrodizijak. Za vas dvoje, predigra je odavno počela. Nisu vam potrebne izjave ljubavi, potreban vam je orgazam. Svaki vaš susret obično se završava u krevetu - u pouzdanim ste rukama, ali ne i u rutinskoj igri, jer se ne viđate prečesto. Možete prespavati zajedno u nonšalantnom zagrljaju. Ako upadnete u postorgazmični sindrom osećaja sreće i privrženosti, znate da je to samo posledica dejstva oksitocina i da je oksitocin samo hormon koji vas više uopšte ne zbunjuje. Za razliku od 'običnih' momaka, prijatelji sa beneficijama ne prave buku pri odlasku, ne bude vas da bi vam saopštili neku nevažnu stvar, ne ostavljaju tragove iza sebe i ne markiraju vašu teritoriju. Ujutro se budite sami u krevetu i ne iščekujete poziv uz jutarnju kafu - bez pritiska, znate da će vam se javiti kada ponovo budete potrebni jedno drugom. Ne zanima vas da li on u međuvremenu viđa druge žene ili gleda fudbal, a istu privilegiju slobode i sami uživate. Ako vam je potrebno više od povremenog seksa sa njim, od njega nećete tražiti više, nego ćete pronaći još jednog muškarca. Od prijatelja sa beneficijama ne očekujete ništa, a dobijate sasvim dovoljno ako umete da živite u trenutku. Fer igra.

roker @ 08:08 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare