Moj internet dnevnik
It's me
Blog - listopad 2007
srijeda, listopad 31, 2007


Koliko samo dobrih i loših tekstova je nastalo zahvaljujući erekciji.I ja sam napisao nekoliko a njihovu vrijednost sam ostavio da čitateljii/ce prosude..
Zanima me može li se iole dobar tekst,esej,literarni pokušaj,napraviti ako je glavni junak mlohava ćuna,ili kurac s disfunkcionalnom erekcijom,impotenko koji je mehak k'o duša?
Ne znam može li tekst biti dobar,ali znam da se to stanje pojavilo kod svakog zrelog i nezrelog muškarca bar jednom u životu,kod nekih se javilo više puta,a kod nekih to stanje nikad ne prestaje...Stoga,mlohava ćuna zaslužuje da se ,osim na svirkama "Hladnog piva", pojavi i na mom blogu.Tamo nekad,jednom,sam napisao da svaki muškarac mora obavit i razgovor sa svojim kurcem,temeljit,poredati red stvari kako spada,objasniti mu da ON nije najglavniji i dogovorit s njim suradnju na dobrobit obojice.
Ako su obavljene navedene pripremne i edukativne radnje,do tančina usuglašene dužnosti i obveze oba subjekta,mene i mog kurca,baš tim redom,mene pa mog kurca,mogućnosti da dodje do neželjenih pojava mlohavosti svedene su na minimum..Ostali elementi "čvrstoće i stabilnosti " su vezani za širi spektar života,brige o zdravlju i fizičkoj kondiciji pa o njima nećemo diskutirati,suviše su dosadni i ni malo erotski.
Mislio sam zaobići faktor  zbog kojeg sve ovo i pišem,ali ne ide.Nezaobilazni faktor zbog kojeg taj organ mora biti tvrd je njezino veličanstvo ŽENA.Zato se i njezina uloga u tome ne može zaobići..Nikako dama ne smije ignorirati činjenicu da se mlohava ćuna i nje tiče,da je možda i ona uzrok nastalog st/r/anja,pa je poželjan i njezin aktivan pristup..
Da rezimiram,važno je da muškarac ima kriterije(što nije baš čest slučaj),da mu nije osnovni cilj dočepati se ženskih gaćica,da obezbijedi partnerici i sebi vrijeme i mjesto za nesmetanu izmjenu nježnosti i sve će biti u redu..Da još jednom naglasim,najvažnije je da se sa svojim kurcem dogovorio tko i što je tu važno...
Jer,jedino u vicu o crnogorcima je impotencija cool..Naime,oženio se crnogorac mladom ženom i prve bračne noći pokušavala je na sto načina pomoći "junaku" da očvrsne,što rukama, što jezikom,ali ništa,na što joj crnogorac mrtav 'ladan prigovori:-A što si se udavala kad si onemoćala....
roker @ 15:00 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 29, 2007


Pročitah stotine blogova u trku i o svemu se nainformirah...Puno toga pametnoga i manje pametnoga,ali vrijednoga, kako god okreneš.Zanimalo me što žene /više/ i muškarci/manje/ misle o spolovilima..Koja glupa riječ,spolovilo...Ne,ovo u što sad gledam nikako se ne da zvati spolovilom...Imam osjećaj da se nikad više ne bi digao da ga sad preimenujem i nazovem svojim "spolovilom"..Zato,pustite me,u ime budućih erekcija/eventualnih/ da ga zovem kurcem...
Tako,to smo riješili,naravno da "nju" takodjer nećemo nazvati spolovilom,još manje vaginom jer sam siguran da se bolje i djelotvornije vlaži ako je se jednostavno nazove pičkom..Ovako u tekstu,ali da je moramo staviti u naslov,onda bi možda i bilo mjesto za vaginu,kao onda u "Vaginalnim monolozima"...
E,ja sam ustvari,imao namjeru govoriti o "kurčevim monolozima" i koliko god se trudio nikako ga nisam mogao dignuti na razinu monologa pa ću s njim i s vama do kraja ovog uratka govoriti o "kurčevim dijalozima"..U dnu duše sam siguran  i da su dijalozi muški specifikum,a monolozi ženski.
Poštivajući demokratsko okružje,ravnopravnost spolova i sve što uz to ide,moj kurac i ja ćemo pokušati odrediti mjesto nas dvojice kao predstavnika jačeg spola u spolnim dijalozima.Stvarno puno tekstova su dame napisale o sebi i svojoj pičkici,uglavnom afirmativno.Većina tekstova mi se dopalo,nekima sam oduševljen,no,nisam pročitao ni jedan tekst ženskom rukom otipkan,koji o kurcu piše afirmativno.
Ovaj fakat sam shvatio ozbiljno i kritički.Ako nema pozitivnih tekstova o nama dvojici,znači da ni ne valjamo,da nismo zaslužili,što vjerojatno nije točno..Bliže je istini da su dame ipak malo sebične iako tu karakternu crtu rado pripisuju muškom spolu..Neke od njih su i svjesne da njihova pičkica na muškarce ima pogubno delovanje i to zlouporabljuju..Isto kao što i neki muškarci zlorabe svoje atribute,ako su u prilici.
Budući da imam namjeru dokazati da u suštini nema razlike izmedju muškog i ženskog ponašanja,različiti su samo pojavni oblici ponašanja,meni preostaje da počnem samokritikom.
Nas dva,kurac i ja,u startu samo u nepovoljnom položaju prema damama i njihovim pičkicama.
Moramo se prvi dokazati,moramo,još uvijek,preuzeti inicijativu,voditi igru,bitku,romansu,borbu,dramu,triler,sve žanrove,a izbjegavajući samo dva..Nikako ne smije ispasti komedija ili horor....
Prva bitka koju muškarac mora dobiti je ipak dvoboj,dijalog,kurčev dijalog izmedju njega i njegovoga kurca.Mora shvatiti da nije sve u kurcu i kad je sve u kurcu,da je ipak nešto i do njega,do čistih cipela,urednih noktiju,suvisle priče,opranih zubiju,koje pročitane knjige..
E,kad taj dijalog muškarac sa svojim kurcem uspješno obavi,lako će izbjeći ona dva pomenuta žanra u susretu s njima dvjema...
A meni ostaje drugi problem,napisati pristojan naslov a da ipak bude jasan i da ljudi znaju što ispod njega piše.On nikako ne može biti "penisovski dijalog" ili "falusni dijalozi",stoga se nemojte ljutiti na mene ako ipak ovaj tekst naslovim ovako kako sam ga naslovio...
roker @ 21:30 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare..Nastavak..

Na putu kući, malo su nam se razbistrile glave, pa smo čavrljali onako opušteno i neobavezno. U mom potkrovlju smo zajedno pripremili laganu večeru, a za desert su čekale svježe, rashlađene jagode iz vrta. Sa šlagom. Da, znam što si pomislio kad sam ih stavila na stol, ali sam se pravila da ništa ne primjećujem... Sve dok ti malo šlaga nije kapnulo na prsa, malo iznad potkošulje. Prije nego što sam stigla bilo što učiniti, pokupio si mrlju prstom... Hmm... Uzela sam jagodu umočenu u šlag, i žlicu, naciljala i jagoda je zveknula na tvoja prsa, ostavivši crveno-bijelu fleku i skotrljala se u tvoje krilo. zabezeknuto si me pogledao. Nagnula sam se, polizala fleku i zubima pokupila jagodu s tvojih prepona... Smiješila sam se bezobrazno te izazivajući pogledom... Zastao si samo trenutak, a onda naciljao jagodom i – zvenk! jagoda je pogodila u na dlaku istu točku na mojim grudima i kroz njedra se skotrljala u majcu, zaustavivši se kod pupka. Naravno da si mi morao skinuti majcu da bi došao do jagode... I tako je počelo.Opet.. Ubrzo smo se našli goli na krevetu sa zdjelom jagoda u šlagu nasred, prekriveni razmazanim crveno-bijelim flekama, ustima punim jagoda i naših okusa, smijući se... Kad je ponestalo jagoda, nastavili smo sa šlagom, ližući ga s najnevjerojatnijih točaka na našim tijelima... Preokrenuo si me na trbuh: "De, primiri se malo..." Našpricao si šlag duž kičme, od vrata do guze i počeo ga lizati obrnutim redosljedom... "Kako da se primirim kad... Oooooooh!" Zarila sam zube i prste u plahtu... Vodili smo ljubav polako i natanane, nadoknađujući sve dodire propuštene u žestokom bazenskom sjedinjavanju... I zaspali smo tako nekako isprepleteni, napola slijepljeni spermom, šlagom i jagodama... Obično bi mi bilo odbojno zaspati u takvom neredu, ali s tobom... Sviđalo mi se zadržati tvoj miris, dio tebe, na sebi, u sebi... Bio si prvo što sam ujutro ugledala otvorivši oči. Poljubila sam te u osušenu fleku od jagode na vratu i osmjehnula ti se. Već si bio budan neko vrijeme i promatrao me... "Hoćeš sa mnom pod tuš?"

"Naravno..."

roker @ 00:32 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, listopad 28, 2007


Tko ne bi volio biti ovako osvojen i zaveden.?.Bila mi je čast..

....""Čak ni dobar dio pravih topličana ne zna koliko je posebno kupanje u termalnoj vodi za vrijeme ljetne kiše...

Znala sam da će taj dan pasti ta posebna tiha, gusta, osvježavajuća kiša sitnih kapi, čiji šum umiruje, a tijelu skuhanom na ljetnoj sparini vraća želju za životom. Već je padao suton kad su se prvi oblaci ukazali iza bregova i počeli zaklanjati nebo. Većina je posjetioca već otišla, a zadnji su u žurbi počeli skupljati stvari s prvim kapljama kiše. Za divno čudo taj su dan bazen počeli puniti kasno popodne, tako da je nivo vode bio savršen za brčkanje i igru s kišom.

Prolaziš kraj mene i zastaješ neodlučno... Snimila sam te već prije... Zapravo, snimam te cijelo popodne, to mi je bila glavna zanimacija uz iščekivanje kiše... Znam da si me pažljivo promatrao, kad si mislio da ne vidim... Isto ko što sam i ja tebe promatrala, kad sam mislila da ne vidiš... "Zaštitite stvari od kiše i vratite se u vodu. Kupanje po kiši je poseban doživljaj...", Preporučila sam ti. Osmjehnuo si se i – nestao. Hm, dobro, mislim si, kako želiš... Ionako sam u sebičnoj fazi, jednoj od onih kad je čovjek pomiren sam sa sobom i dovoljan sam sebi. Sjedam u plićak, naslanjam se na zid bazena ispod slapa tople vode, zatvaram oči i uživam u kiši koja mi pada po licu. Jedan od onih savršenih malih trenutaka... Osjetim da je netko uzburkao vodu blizu mene... Ooo! ipak smo se vratili!, obradujem se u sebi. Stojiš i gledaš me netremice. To me zbunjuje, pa da to prekinem, pitam hoćeš li mi se pridružiti. Pravim ti mjesta pod toplim slapom, dok pokušavamo održati konverzaciju. A onda tišina. Samo šum vode, šum kiše... Ramena nam se dotiču... Slučajno? hmmmm... Nevjerojatno kako me slatko uznemirio taj slučajan(?) dodir... Poprskala sam te vodom, izazivajući. Vratio si istom mjerom... Kao da smo se vratili u djetinjstvo, barem ja, prskali smo se i pokušavali obostrano potopiti, smijući se neobuzdano. Nisi htio biti pregrub, a ja nisam bespomoćna i tako je potapljanje ušlo u pat poziciju, sve dok nam se usne nisu približile... Malo previše... Htjela sam ih samo ovlaš dotaknuti, kušati, ali ispao je poljubac pun strasti i žudnje... Ruke si zaronio u mokru kosu, dok su nam se jezici ispreplitali, ruke sam ti obavila ispod ruku, oko leđa, čvrsto se priljubivši uz tebe. Nekako smo istovremeno registrirali da se moje bradavice upiru u tvoja prsa, i tvoj kurac u moje prepone... Spustio si naramenice i dojka je nestala u tvojim ustima... Odgurnula sam te i ustala. Spustio si gaćice i krenuo jezikom u već prevruću picu, opet sam te blago odgurnula i dala ti znak da ustaneš. Spustila sam ti kupaće gaćice, oslobađajući kurac koji se istog trena uspravio na juriš, liznula ga usput dok sam ustajala, opkoračila te i namjestila ga na ulazna vrata. Nisi čekao sljedeći znak... Zgrabio si me za guzove i ušao silovito, do kraja. Kiša nam je padala po licu i užarenim tijelima u divljem sjedinjavanju... Zarila sam ti prste u pleća, savijena u grču zadovoljstva, potpuno van kontrole... Drhtavih nogu, pali smo na koljena, hvatajući dah... Kiša je i dalje jednakim intenzitetom sipila osvježenjem... Ne znam koliko je prošlo vremena... kad sam podigla glavu, srela sam tvoj pogled... "Noć je tek počela... želiš li je provesti sa mnom?", upitah. Tvoj osmjeh je bio dovoljno rječit...""

Nastavak slijedi.. 

roker @ 00:25 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
subota, listopad 27, 2007


I ovako smo se moja draga i ja znali "igrati"..Ovo je njen scenarij..


Sretali smo se i prije i kao da je nešto bilo u zraku, ali ostalo je na nijemom prepoznavanju sve dok nisi zadržao lift za mene. zahvalila sam osmjehom i skužila da oboje idemo do zadnjeg kata. 
Stojim zbunjeno, jer je nešto silno privlačno u tebi i načinu kako me krišom skidaš pogledom. znam što želiš i znam da je na meni. brzo, R, još samo tri kata... okrećem se i zaustavljam lift...
I istog trena osjetim tebe iza, tvoj nabrekli ud kako se stiska uz moju guzu, tvoje ruke koje brzo doklize do dojki i tvoje lice uronjeno u kosu...rukama se naslanjam na zid i lagano raskoračujem, dok mi zadižeš suknju i u kratkom trzaju skidaš gaćice... ne znam kad si otkopčao hlače... isturila sam guzu i osjetila kako prodireš obzirno pa sve brže, žešće... dok me jednom rukom držiš oko struka, druga ti se spušta do klita... oooohh!!!ulazim u stan još uvijek zajapurena i klecavih koljena i bacam se u naslonjač. what a man! i još susjed!

Netko zvoni na vratima... ti!?
Došao si mi vratiti gaćice...

roker @ 00:06 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
petak, listopad 26, 2007
Moj najdraži SMS koji sam dobio..

čekat ću te na krevetu,
ležeći potrbuške,
podbočene brade,
lagano njišući prekrižene potkoljenice
i gledati TV.
ti ćeš ući,
osmjehnuti se,
lagano me liznuti duž kičme
i gricnuti u vrat.
ja ću uzvratiti dugim, čeznutljivim poljupcem...
i više neće biti ni TV-a, ni vranca, ni sobe, ni
svjetla...
samo ti i ja...

roker @ 23:57 |Komentiraj | Komentari: 0
Vidim da nitko nije reagirao,neću reći da nije znao na moju pitalicu.Prije će bit da sam eventualne posjetitelje i čitače navikao na erotiku pa se nisu htjeli zamarati ...Odgovorit ću kako sam i obećao..Jedina riječ u našem jeziku koja označava stanje suprotno od žedan je TUST...
Opet ću postaviti pitanje..
Koja riječ je hrvatskija? Kat ili sprat?
roker @ 23:43 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Zagorski haiku - jesen stiže

ODA JESENI

Kak prebiti cucki
megle se vlečeju
prek brega
Bog zna kam.

Stari pijanec,
skoro slepi,
v truloj kleti,
sam, kak pes.

Plesnivo lišće
veter odnaša,
vrapci ščokaju
kokošji drek.

Čoravi maček,
ofucani, grdi,
na poceku dršće,
betežen.

Vrag ti jebi
takvu lepotu.
roker @ 15:59 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 24, 2007
Vidim ovih dana Bandić nam nije u modi,napucavaju ga sa svih strana,pa evo i ja koji samo ,ili uglavnom,o erotici pišem..Da mu pomognem? Imam manu,a to je biti kontra svih,pa i sad..Pomogao bih čoviku samo zato što ga svi napadaju,iako mi nije simpatičan..Kako pomoći nekom tko pomoć ne treba,ili ne zna da  treba?Pa,Milane,budi svoj,ne srami se svog sela,ne "vadi" se na crkvu i boga kad zagusti i ugledaj se na kolegu Jankoviča u Ljubljani..On bolje govori slovenski nego ti  zagrebački..Znaš zašto? Zato što se i ne trudi biti ono što nije..Eto,više bih te cijenio kad bi i ti takav bio...
Nadam sa da sam ti pomogao,nek ovo udje u onu biblijsku kako ne smiješ potrošiti ni jedan dan da nisi učinio neko dobro djelo.I u kur'anu tako piše,kažu..Bandiću,eto,danas si ti došao na red...
roker @ 00:26 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, listopad 22, 2007

Nakon što sam završio s depiliranjem desne noge i finim friziranjem najljepše pičkice na svijetu,nisam više mogao spriječiti drhtanje prstiju i samo sam spustio glavu u tvoje medjunožje i sjurio jezik u tebe držeći ti guzicu šakama.I tvoje ruke su petljale oko boxerica dok nadljudskom snagom nisi trgnula i pocijepala ih..Kurac je iskočio,oslobodjen i gladan pice koja je u mojim ustima.Samo sam kleknuo preda te,stavio ga na vlažnu,vrelu i uzdrhtalu pičkicu,i legao preko tebe,poklopivši te i ulazeći u tebe držeći te rukama za guzu da mi ne izmakneš.Spremno mi se daješ,ideš mu ususret,uska,vlažna,moja...Ljubim te,zubi nam se sudaraju udišem tvoje uzdahe,ti moje,stopljeni u jedno klupko.Ubadam se u te žestoko i kroz maglu te čujem-:"Ne vadi ga,molim te,napuni me,svršimo skupa"..I poslušah  te...

roker @ 21:25 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, listopad 20, 2007- Žene se ulepšavaju samo zato što je čulo vida kod muskaraca razvijenije od mozga.

- Bane, tvoj pas ili nije ptičar ili ga ja ne bacam dovoljno visoko!

- Bolje biti malo lud, nego malo pametan! 

- Brak je ono što dolazi poslije života a prije smrti.

- Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar to nije malo previše iskustva?

- Jugosloven - to nije NACIONALNOST, to je DIJAGNOZA!

- Nevjernost je kada dvije pogrešne osobe rade pravu stvar.

- Toliko si ružan da možeš  tražiti odštetu od roditelja!

- Zašto Bruce Willis nije glumio u Titaniku? ... Sve bi ih spasio!

- Kisik je pronađen tek 1874. Nije utvrđeno kako su ljudi disali prije toga.

- Ne slušaj narodnjake. Umri prirodnom smrću.

- Ne kupujte kazete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

- Ako gurnete ruku u čašu sumporne kiseline, primijetićete da čaša nema dno. 

- Nikad ne raspravljaj sa frizerom o politici. .

- Kad ugleda ženu, muškarac postane lovac. Kad ulovi ženu, muškarac postane plijen. 

- Vuče, pogriješio si u jednom slovu.Trebalo je da me P O J E D E Š! (trudna Crvenkapa)

- Poštovani gosti, dodatna ćebad je u ormaru u vašoj sobi. Ako vam i dalje bude hladno,
pozovite sobaricu. (uprava hotela)

- Crnčim ko Japanac. (bijelac)

- Sine, nemoj da ljuljas baku. Nije se zato objesila.

- Pravog muškarca nećete videti da pegla i pere - on to završi prije nego što se njegova
žena probudi. 

- Marko, pronađi djevojku i oslobodi kupaonu. (tvoja mama)

- Srbi imaju dva mora: MORE i MORE BRE!

- Volim te, ali na tvoju odgovornost.

- Lako ćete u porodilištu prepoznati vašu bebu: ona se ukakila dok su se tuđe usrale.

- Djevojke vole mladiće zato što ih to ispunjava.

- Najbolji način da sakriješ prištiće na licu je da izađeš na ulicu gol.

- Strangers in the night, AIDS in the morning.

- Ne brišite noseve stolnjacima. Čemu vam služe rukavi? (iz jedne kafane u Beogradu)

- Kada bi izbori mogli nešto da promijene, ukinuli bi ih.

- Hitlerova poslednja želja: Ubijte Batu Živojinovića.

- Dragi Mišo, znam da sad bleneš u ekran kompjutora iako si mi rekao da ideš u prodavanicu.
Samo hoću da znaš da sam kupila roze čipkaste gaćice i ako ih ti već sedam noći nisi
primijetio, bar nek znaju dvoji drugovi hakeri. (Tvoja
bivša Cica.)

- Muškarci! Dok god postoji mikroskop, ne paničite.

-Bili smo u Budimpešti pet dana. Dobra ekskurzija.
Bili smo u Budimpešti četiri noći. Odlicna ekskurzija!

- Žena ne može da vara muškarca onoliko koliko on može da se pravi da je vjeran.

- Video sam Pikasov autoportret. Bože, na šta je taj ličio

- Bila je kao boginja. Svi su je preležali. 

- Skr. je skr. za skr.

- Nisam primijetio da mi se žena davi. Vrištala je uobičajeno.

- Jednoj ženi treba 20 godina da od sina napravi muškarca, a drugoj samo 20 minuta da od njega
napravi budalu.

- Ako nemate para za televizor, kupite poster. Jeftinije je, samo se slabije čuje. 

- Hranite djecu češnjakom. Lakše ćete ih naći u mraku.

- Naš zrak ima jednu prednost: vidimo šta dišemo!

- Svaka obitelj bi trebala da ima troje djece. Ako se desi da jedno bude genije, drugo dvoje bi
moglo da ga izdržava.

- Kad god odem na proslavu godišnjice mature ustanovim da su se moji školski drugovi tako
ugojili i oćelavili, da me jedva prepoznaju.

- Preko oglasa je tražio ženu. Stotine ljudi se javilo sa molbom: uzmite moju! 

roker @ 20:12 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
 
  
  
     Naučio sam . Najbolja učionica na svijetu u prici je starije osobe.
 
     Naučio sam . Kada volis, to se vidi.
 
     Naučio sam . Ako mi samo jedna osoba kaze "uljepsao si mi dan"
uljepsala mi je dan.
 
     Naučio sam . Usnulo dijete u naručju najmirniji je osjećaj na
svijetu.
 
     Naučio sam . Biti dobar mnogo je vaznije nego biti u pravu
 
     Naučio sam . Nikada ne treba odbiti djetetov dar.
 
     Naučio sam . Uvijek mogu moliti za nekoga, ako već nemam snage
pomoći mu na drugi način.
 
     Naučio sam . Koliko god zivot od tebe trazi ozbiljnost, svatko treba prijatelja s kojim se moze glupirati.
 
     Naučio sam . Ponekad je osobu dovoljno uzeti za ruku  I razumjeti je srcem.
 
     Naučio sam . Obične setnje s ocem u ljetnim večerima po kvartu kada sam bio dijete, čuda su učinile za mene odraslog.
 
      Nuačio sam  . zivot je poput role toaletnog papira. sto se vise
blizi kraju, brse se trosi.
     Naučio sam . Dobro da nam Bog ne daje sve sto trazimo.
 
     Naučio sam . Novac ne kupuje klasu.
 
     Naučio sam . Male svakodnevne stvari čine zivot tako izvanrednim.
 
     Naučio sam . Ispod svačije tvrde ljusture je netko kome treba
postivanje I ljubav.
 
     Naučio sam . Ignoriranje činjenica ne mijenja ih.
 
     Naučio sam . Kada se trudis s nekim izjednačavati, samo mu
dozvoljavas da te nastavlja ranjavati.
 
     Naučio sam . Ljubav, ne vrijeme, liječi sve rane.
 
     Naučio sam . Najlaksi način da postanem velika osoba je okruziti se drugima pametnijima od mene.
 
     Naučio sam  . Svatko koga sretnes zasluzuje da ga pozdravis s osmjehom.
 
     Naučio sam . Nitko nije savrsen, dok se ne zaljubis u njega. 

Napisao Andy Rooney, čovjek koji ima dar reći toliko puno sa tako
malo riječi. Uzivaj . 
 
roker @ 16:58 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 17, 2007

Pišući to što pišem,dobijem nedavno prijedlog da nastavim njenu priču,da se na "njen" način dovedemo do orgazma..Javno priznajem da ne volim na ovaj način ni voditi ljubav,ni jebati se,ni svršavati..
No,volim o svemu diskutirati pa me zanima mišljenje drugih,čemu su bliži,mom pristupu ili ovom dolje navedenom..
Uživajte,anyway


...Necu kurac u usta govorim ne ne ne ne necu .. ali ti si jaci i naravno sam pod tvojom kontrolom i moram kako mi ti kazes..
mrdam glavom ali mi nista ne pomaze...taman kada sam htjela reci neeeeeeeeeeee a ti mi ga na brzinu stavis u usta.. i vise nista ne mogu nego da ti ga pusim...
guza mi je jako stisnuta.. i mrmljam dok mi je kurac u ustima.. neces me jebat u guzu necu ti dati...
guras mi kaziprst u guzu vrisnem.. vrpoljim se ko luda... a ti samo guras kurac u usta.. da ne mogu nista...
stenjem.. dok pusim.. i izvadim kurac iz usta i kazem pun mi je kurac necu vise pusit..
ti me pokoracis hocu se dignit ali mi ne das.. i opet mi guras kurac u usta.. moram kako mi ti ti kazes..
s jednom rukom mi pocimas dirat klitic.. ja skupljam noge i kazem da ti ne dam

sta ces sada ???
nastavi dalje ti

roker @ 00:45 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
-Kako dobiti idealnog  muskarca?
Genetskim inzinjeringom -  ukrstanjem vibratora i bankomata.


-Elegantna žena je ona koja se  oblači na kredit, a skida za gotovinu

-Mujo čita dnevne novine. U jednom  clanku statistika kaze, da je svaki
Bosanac prije braka u prosjeku imao osam  partnerica.
Na to ce Mujo:
"Al' se neko najebo na moj  racun!"

-Nakon cjelodnevnog pecanja Slovenac i Bosanac zajedno su ulovili  samo jednu ribu.
Dogovorili su se da će ribu zadržati onaj koji zadnji ispusti glas dok ga drugi jebe od pozada. Prvo je Bosanac
zajašio Slovenca. Nakon sat vremena, ne mogavši više, Slovenac      ispusti bolan
krik i reče: "Hajde Bosanac da ja tebe sad   jebem."
Bosanac ga pogleda i reče: "Neka Slovenac, uzmi ti ribu.  Jebala  te riba."
roker @ 00:38 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, listopad 16, 2007
Ležim na verandi i ne dolazim k sebi od umora. Otkazao sam posao za večeras i sutra, kanim se istuširati i spavati. zbacujem sa sebe znojnu odjeću i tuširam se zatvorenih očiju licem pod mlazom vrele vode. Mišići su u grču, oblačim ogrtač i spuštam se na sofu. Puštam Indexe i Žutu dunju. Lagano kucanje na vratima prene me iz omamljenog stanja. Otvoreno je, očekujem čaj ili nekog iz studija, no, to si ti! S osmjehom od uha do uha ti prilazim i čvrstim zagrljajem pokazujem kako mi je drago, i on to potvrđuje tvrdo se smjestivši između nas dvoje. Ne daš mi pričati, usnama mi zatvaraš usta, a jezikom gušiš. "Čula sam da si umoran, lezi", i guraš me na sofu skidajući svileni ogrtač sa sebe. Isuse, oči su mi zasjale, klekla si i dojkama dotakla moj glavić koji je reagirao kako i treba i za nagradu se našao na tvojim usnama. Rukama si ga mjerila i čvrsto stiskala. Nestao je umor, molio sam da što prije pokažeš koliko si vlažna i uzjašeš me. Opkoračila si me, vidim je, sjaji se od navlaženosti i rumeni od uzbuđenja. Laganim pokretima namještaš je na moj kurac i on nestaje u tebi, hvatam te za guzove i navodim da se jače i jače nabijaš na mene, sav sam mokar od tvojih sokova... Saginješ se i stavljaš mi dojke u usta. To je bila točka na i. Iz mojih prepona suknuo je gejzir sperme, a tvoj jezik je našao moj. Mrak, svršavamo skupa.Pretačemo se jedno u drugo... Umor je nestao.
roker @ 18:05 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, listopad 14, 2007

Godinama povremeno pročitam ovo i uvijek iznova zatreperim...

"Prsti su mi zaronjeni u nju i zamišljam da su tvoji... propinjem se zatvorenih očiju da te bolje osjetim dok je ližeš i dovodiš do usijanja... privlačim te bliže jer želim da mi dojke nestanu u tvojim ustima i moje usne u tvojim usnama... a ne! neću da odmah uđeš, želim ga prvo ljubiti, lizati, grickati, želim da me poželiš toliko da moliš za nju. o, da, rado ću ti/nam ispuniti želju. širim koljena pozivajući te... želim da prodreš polako, ali odlučno, bez zadrške, bez sumnje, do jaja, do grča, do krika i da nikad ne poželiš izaći..."

(12.05.2005)
roker @ 00:46 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
subota, listopad 13, 2007
   Nije me bilo par tjedana,radio sam na terenu i popodnevnim letom došao u Split,dan prije nego sam najavio.Bilo mi je fora da ti se ne najavim,maštam o tome da ti vidim zabezeknutu facu...U taxiju ti otipkam par sms-a,jebačkih,kako jedva čekam da te sutra vidim,ti odgovaraš kako si u kupaoni,sredjuješ je,depiliraš,ali da su ti prsti...znam već gdje.Uživala si slati mi takve poruke znajući da ćeš me uzbuditi i da ću morati skrivati izbočinu na hlačama...Wow,pomislim,u kupaoni si...Plaćam taxi,ustrčavam u stan i lagano otključavam,da me ne čujes..Skidam odjeću,drhtim od uzbudjenja dok čujem mlaz vode u kupaoni..Ulazim,ledjima okrenuta,zatvorenih očiju puštaš da se voda razbija o tvoje divno tijelo dok rukom miluješ pičkicu i dojke...S erekcijom,jos iz taxija,prilazim,hvatam ti sise,utiskujem poljubac u vrat u momentu dok se počinjes tresti od orgazma..Pritisnuo sam ti tijelo uza se,tvrd kurac uz guzu i kad si se smirila,okrenula si se,objesila se oko mog vrata i vragolasto me ugrizla za usnu,zadigla desnu nogu,uzela kurac u ruku i uvela ga u vrelu pičku ..."Sad ti dragi",samo to si rekla....
roker @ 12:43 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, listopad 12, 2007
Danas smo oboje bili slobodni i od partnera i od posla...Godinama ona i ja popunjavamo prazninu koja  se povremeno javi...Dva smo karaktera koja ne mogu zajedno izdržati ni cijelo popodne,ali u sexu...U sexu smo nenadmašni..Moram priznati da nisam sreo ljubavnicu s kojom imam tako dobar sex i ona je inspiracija za moju anketu volite li više termin "voditi ljubav" ili "jebati se".Naime,nikad nisam bio načistu jebemo li se ili vodimo ljubav...
Eto,danas sam i snimio taj naš akrobacijski  rock'n'roll iako već dulje vremena nisam radio te egzibicionističke uratke...Htio sam se uvjeriti "sa strane" da li sam objektivan u ocjeni tog našeg sexa ili sam sebi dižem "perje"...
Eto,da nije suviše osoban,taj naš film,ne bih se sramio pustiti ga javno,ali...Ipak je osoban,jebeno dobar...I nije pornić,kao u naslovu,već filmić gdje dvoje ljudi vodi ljubav i jebe se,istovremeno....
roker @ 16:37 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare

Udišući te,s tvojim mirisom u nozdrvama smo zaspali,isprepletenih ruku,nogu...Prije izlaska sunca osjetio sam tvoj dah na mom vratu,tvoje usne na ušnoj školjci..Mislio sam da sanjam i nisam dao kapcima da se otvore,da mi ne prekinu san..No,kad si rukom potrazila kurac,znao sam da sam u stvarnosti.Pospanim rukama sam te obujmio oko struka,šakama obuhvatio moje plivadončiće,kako si običavala zvati svoje male guzičice,i snažno pripio uza se,svojom erekcijom pritisnuo tvoj goli pupak i potrazio usne.Još uvijek zatvorenih očiju,mješavinom sna i jave pronašao sam tvoje usne i ljubio ih strasno,vlažno..Jedno drugom smo svlačili gaćice,od sna vruća tijela pripijali ..Kad smo ostali goli rukama sam te povukao na sebe ne prestajući ljubiti te,bez pomoći ruku namjestila si je,vlažnu,vrelu,podatnu i željnu na moj glavić i stala.Prestali smo disati oboje..Otvaram oči,vidim se u tvojim širokim zjenicama i lagano te rukama pritišćem na njega,karlicom se napinjem da što prije dodjem do kraja,ne mogu čekati..Uska si,namještaš mi je da što lakse kliznem u tebe....\"Jebi me,dear,jebi me,nemoj stati\"..Godinu zivota dajem za taj tren..
....Pod tobom sam a osjećam se kao kralj,tvoji kukovi "slamaju" kurac u tebi,spuštaš usne na moj vrat i šapćeš "uklizavanje,hoću uklizavanje"..Spuštaš se pored mene ne dopuštajući da izadjem iz tebe.Sama mi namještaš lijevu nogu na rame,ljubim ti listove i kamenom erekcijom osvajam najtajnije uglove uske ,vlažne i napaljene pičkice.Njišemo se u ritmu dok se zabijam u tebe sve jače i dublje,dok graške znoja počinju curiti s nas i stapati se s našim sokovima..Osjetim da mi mrak pada na oči,osjetim i grčenje tvog trbuha i ubrzano disanje,hvatam te za guzicu,jako,a ti rukom držiš moja jaja u trenutku eksplozije.."Svrši u mene",samo sam to čuo prije nego je svijeta nestalo...Ni tvoj orgazam nije bio ništa slabiji,čvrsto si me stiskala dlanovima,nokata zabodenih u moju kožu

roker @ 00:03 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
četvrtak, listopad 11, 2007
Ni sad ne znam,kako je dovedoh
One noći do studentske sobe
Ni sad ne znam kako kraj nje legoh
Bješe ljeto,na njoj malo robe
Sva pokisla od ljetnoga pljuska
Niz lice se kotrljale kapi
Tanka suknja kukovima uska
Gladna kuja za kurjakom vapi...

A nije znala da sam pjesnik
I da može u stihove moje
Ašik Ajša u najboljem dobu
Udje u njih,al' kroz moju sobu...

Strgoh suknju,dočekaše bedra
Niz kičmu mi triput prodje jeza
Skidoh bluzu,dotakoh joj njedra
Jezik mi se u čvorove sveza...

A nije znala da sam pjesnik
I da može u stihove moje
Ašik Ajša u najboljem dobu
Udje u njih,al' kroz moju sobu...

Pričala mi kako živi sama
Muž joj radi za njemačku marku
Novca ima al' joj ljubav treba
A ljuljala me kao more barku..
Možda i nije htjela da se da
Čelo joj vrelo,pogibija prava
A vani kiša pojačava..

Kod komšije igrale se karte
Čule su se psovke i galama
Časovnik je švercovao sate
Od prozora bježala je tama
Kad zaspali smo,onako,postranačke
Dok se zora žarila u licu..

Posle duge noći dubrovačke
Često sanjam u polju ždrebicu..

A nije znala da sam pjesnik....
  

     M.Šobić
roker @ 01:49 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Volim svašta,u suštini sam pozitivac pa neću navoditi što ne volim.Najviše volim žene i sve što je uz njih ide.Ljepotu,lukavstvo,nježnost.Ako ćemo konkretno,najzadovoljniji sam ako ženu učinim /činim zadovoljnom,sretnom i zadovoljenom.Imam osjećam da bez njenog zadovoljstva ne bi bilo ni moga.Ne,nemam osjećaj,siguran sam u to..
Ipak moram..Moram pripomenuti što ne volim..Ne volim kad nezadovoljna žena optužuje muški rod za sve nedaće koje su je snašle.Ne volim situaciju u kojoj se našla ,ne volim da nije srela nekog tko bi joj dokazao  da muškarci i nisu tako loši,ne volim da nije imala sreće i da nije imala priliku ostvariti snove..
Ja sam imao,i još uvijek imam tu sreću,da o ženama imam najljepše mišljenje,da uživam i pružam užitak bez suvišnih  riječi,očima,prstima,bedrima,usnama,čak i bez riječi "voliš li me?",ili "volim te"..Jer kad se te dvije riječi prečesto upotrebljavaju postanu prozirne,devalviraju i služe samo da se prikrije nelagoda ili moralna dilema kod preljuba..Zato ,moje dame,volite se,ljubite,uživajte,djelima i strašću  pokažite da nemate nelagode ili moralnih dilema..
Jer,za ove dvije riječi nikad nije kasno,one trebaju biti točka na i.Ako se prije toga ne izližu i ne izblijede..

Jer,kako kažu stari rokeri u staroj pjesmi....
-"-Kada srce izbor napravi,kaže glasno,jasno,
Tada ne postoji popravni,sve je gotovo i konačno."
roker @ 00:34 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 10, 2007
Zamisli kako bi ovo bilo lijepo....počeo bih
strastvenim poljupcima.....lagano se jezikom
spustao
niz tvoj vrat....krenuo prema
grudima....lizao i nježno grickao tvoje nabrekle
bradavice.....pa polako prema pupku.....pa još
niže,niže.....dignuo ti lijevu nogu,ljubio
je.....pa
dignuo desnu,ljubio je.....vratio se natrag na
pupak,pa se spustio polako do tvoje vlažne i sočne
pice
koju jedva cekam liznuti.......jezikom bih je tako

obradio,istražio svaki njen
milimetar......lijevalo bi
iz nje......onda bih te okrenuo na
trbuh....ljubio te
po guzi.....primio te za bokove i polako
ušao...Ako ne poludim prije
roker @ 00:19 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
utorak, listopad 9, 2007
Došla Fata doktoru požaliti se kako joj više ne rastu dlačice u medjunožju.
-Koliko puta na dan,Fato,vodiš ljubav?-Pita je doktor..
-U prosjeku 3-4 puta,veli ona..
-E,pa Fato,ni na autocesti ne raste trava....
roker @ 08:35 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Na plaži si,u osamljenoj uvali, sama,ne vidiš me..Ulaziš u vodu,gola,saginješ se da plakneš bedra i dojke vodom...
Ova nije normalna, pomislim, naguzila se predamnom, bradavice popizdile. Mora da je zagorila. I I ja sam, pa šta. Ugazio sam do koljena...
Ne okrećeš se, samo si usporila s polijevanjem golog tijela morem. Guzica te odaje. Na jedan metar iza tebe kurac mi je već dotakao pupak. Lagano te prskam morem po guzici obasjanoj suncem, očima fiksiram pičkicu i spuštam se na koljena. umirila si se, čekaš što ću... Spuštam dlanove na isturene guzove, zadrhtala si, dal od hladnih ruku ili vrućeg dodira, stavljam jezik na rascjep koji fiksiram od obale... Ne reagiraš da bi me odbila, čujem samo valjanje mora i svoj dah, pička je slatka, mmmm, i ti se spuštaš na koljena, dojke su u vodi, guzica strši iznad, moj jezik je već duboko u tebi, ne možeš više mirovati, čujem uzdahe, osjećam da želiš kazati nešto, karlica počinje s plesom... Jebi me, čujem i ne razmijem. Molim? Jeebii me, glasnija si. Oboje smo na koljenima, jaja su mi tik do vode, pička također. Tako je tvrd da ga moram rukom spustiti dolje i staviti na uzdrhtala vrata raja, prvo glavić, a onda se sama pička počela navlačiti na njega. Gledam u te omađijan kako se nabijaš, nisam to očekivao. oduševljen sam, nikada tako mekanu, podatnu i vlažnu picu nisam imao. Zahuktala si se, voda oko nas počinje se pjeniti, stiskam šakama tvoje bokove i pokušavam pratiti ritam, voda ključa, postajemo glasniji, vulkan iz mene eksplodira. svršavamo oboje u moru do jaja, kako je to divno... Okrećeš se i prvi put ti vidim lice od ulaska u vodu. Vragoljast osmijeh.Divna si,rekoh zadihan,najbolja...
roker @ 00:58 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 8, 2007
 Ležim na verandi i ne dolazim k sebi od umora. Otkazao sam posao za večeras i sutra, kanim se istuširati i spavati. Zbacujem sa sebe znojnu odjeću i tuširam se zatvorenih očiju licem pod mlazom vrele vode. Mišići su u grču, oblačim ogrtač i spuštam se na sofu. Puštam Indexe i Žutu dunju. Lagano kucanje na vratima prene me iz omamljenog stanja. Otvoreno je, očekujem čaj ili nekog iz studija, no, to si ti! S osmjehom od uha do uha ti prilazim i čvrstim zagrljajem pokazujem kako mi je drago, i on to potvrđuje tvrdo se smjestivši između nas dvoje. Ne daš mi pričati, usnama mi zatvaraš usta, a jezikom gušiš. “Čula sam da si umoran, lezi”, i guraš me na sofu skidajući svileni ogrtač sa sebe. Isuse, oči su mi zasjale, klekla si i dojkama dotakla moj glavić koji je reagirao kako i treba i za nagradu se našao na tvojim usnama. Rukama si ga mjerila i Čvrsto stiskala. Nestao je umor, molio sam da što prije pokažeš koliko si vlažna i uzjašeš me. Opkoračila si me, vidim je, sjaji se od navlaženosti i rumeni od uzbuđenja. Laganim pokretima namještaš je na moj kurac i on nestaje u tebi, hvatam te za guzove i navodim da se jače i jače nabijaš na mene, sav sam mokar od tvojih sokova... Saginješ se i stavljaš mi dojke u usta. To je bila točka na i. Iz mojih prepona suknuo je gejzir , a tvoj jezik je našao moj. Mrak, svršavamo skupa... Umor je nestao.
roker @ 11:14 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
  'Ajd ostani ravnodušan na ovo.....

Kako bih ti rado skinula tu majcu... i te safari bermude... i te bokserce... i obukla bih rado tu majcu... te bokserice... s tvojim mirisom, oblikom, znojem... ljubila bih te tu gdje je bila majca... i tu gdje su bile bermude... i tu, oh, gdje su bile bokserice... a ti bi drhtao, uzdisao, stenjao i molio... a ja ne bih prestajala dok ON ne bi pustio prvu suzu radosnicu, veseleći se njenom dolasku nakon toliko vremena... a ona bi ga vabila, skrita u njegovom skloništu, udišući njegov miris i ostavljajući svoj trag... ti bi onda uzeo (natrag) svoju majcu... i svoje bokserice... i nju... i mene...

                                                         10.06.2004.


roker @ 00:28 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, listopad 7, 2007
Napisano,doživljeno.Nemam komentara..petak je navečer...
kraj radnog tjedna i početak vikenda...
napokon...
odlažem stvari na fotelju i pod, u neredu, želeći što prije
skinuti prašinu grada i ureda...
oslobađam kosu svezanu u rep i ulazim pod tuš...
dok uživam u vrućoj opuštajućoj vodi i mirisu gela za tuširanje
(koji zbilja djeluje antisresno i opuštajuće, kako piše) ne
čujem da netko otvara vrata stana.
ulaziš u stan, oprezno, znatiželjno, sa zavjereničkim osmjehom
na licu...
zvuk tuša daje ti prostor za savršeno iznenađenje... hmmmmm...
odlažeš torbu, jaknu i nabrzinu skeniraš novootkriveni
prostor...
hlače... dolčevitka... potkošulja... grudnjak... gaćice...
slijedeći moj primjer nemarno ostavljaš stvari po podu i ulaziš
u kupaonicu ne skidajući pogled sa siluete pod tušem...
dotoressa?
taj glas prepoznala bih među tisućama!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
kakav krasan početak vikenda...
tuš kabina je tijesna, ali koga briga dok se ljubimo pod toplom
kišom...

18.02.05.

roker @ 22:55 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
četvrtak, listopad 4, 2007
U moje vrijeme rokeri su nosili duge,često prljave kose,ali su i ovakve pjesme 
znali "umotati" u rock.

  Oluja

-Noćas sam htio da budem svjetlo,obojeno ljubavlju,
Da te obasjam i da se smestim,na tvom ramenu.
-Noćas sam htio da budem vazduh,da me udahneš..
Da ti svježinom izmamim osmijeh,kada ustaneš.
-Noćas bih da budem san,da me zapamtiš,
I da ti se ostvari,kad se probudiš..

-Kada srce izbor napravi,kaže glasno,jasno,
Tada ne postoji popravni,sve je gotovo i konačno.

-Noćas sam htio da budem sjenka,tih i proziran,
Da me ne vidiš,ali da čuješ,kad te dozivam....
-Noćas nudiš burno more,noćas nudiš se,
Čekat ću da jutro svane,da se misli promjene..

-Kada srce izbor napravi,kaže glasno,jasno,
Tada ne postoji popravni,sve je gotovo i konačno.

roker @ 00:58 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 3, 2007Sauna. ne poznamo se, a sami u njoj. Ovlaš te pogledam, kao nezainteresirano, ali kurac me izdaje. Pokrivam ga ručnikom, a ti se podsmjehuješ mojoj nespretnosti. Lagano širiš koljena i izazivaš da očajan bacam ručnik s kurca na tebe. Idem pod tuš, zovem i tebe jer nemam što izgubiti. ili ću sam drkati, ili ćeš prihvatiti poziv i poći za mnom. Namjerno se ne okrećem jer ŽELIM da ideš za mnom.

Puštam vodu i osjetim bradavice na leđima i tvoje ruke oko slabina koje sviraju po mom tijelu. Okrećeš me k sebi i prislanjaš se uza me, ugrizaš me za vrat i opkoračuješ desnom nogom namještajući ga na vrelu pičku.

Jeb za bogove.

Na kraju smo završili u sobi, ne znam čijoj, u divljim orgijama... Svršavao sam u tvojim rukama, po cijelom tvom tijelu ljubeći te.

roker @ 01:12 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare

Evo najdražeg scenarija koji je ostao nerealiziran.Nisam ga pisao ,ali sam ga dobio.Meni je namijenjen..U ladici je i čeka realizaciju.Kad-tad..

......»Napokon si se vratio u Zagreb i dogovorili smo našu prvu kavu. složili smo se da će je biti najugodnije popiti u nekoj mirnoj, samozatajnoj kavani, uz tihu glazbu i diskretnog konobara, da u miru možemo čavrljati o svemu što nas volja.

Dok se ja pristojno interesiram kako ti je bilo na putu, kako je prošao posao i sl., ti se, po starom dobrom običaju, diskretno, ali uporno vraćaš na pikantnije teme. i pritom me gledaš izravno i otvoreno, znatiželjno prateći kako ću se izvući iz ove, hm, situacije...

Hm... mene si naš'o...?

Igram se žlicom od kave kao da ništa ne primjećujem i pritom diskretno pod stolom skidam cipelu... kad već poteže vraga za rep, ajde da vidim tu raskoš kojom se pasha razbacije... lagano stavljam stopalo na tvoju cipelu i penjem se potkoljenicom...

Ništa na tvojem licu ne odaje što misliš i što se unutra događa... samo, kao da se kadar zamrznuo... uzvraćam ti istom mjerom pogleda i lagano prstima prebirem po unutrašnjoj strani bedra... netremice me, gotovo ne trepnuvši promatraš, ali se ne daš smesti. čak si razvukao i lagani osmjeh... hmmmm... tvrd orah... dobro, dobro, na muci se poznaju junaci... da te sad vidim...

Nekad sam se mogla potpisivati nožnim prstima, tako da mi nije nikakav problem natanane proučiti svaku tvoju udolinu i izbočinu, koja, btw. postaje sve veća... međutoa, ti se uopće ne daš zbuniti... još si se nemarno nalaktio i podbočio i dalje me bezobrazno promatraš... ok, you asked for it...

Uvjerena kako sam u prednosti, zahvaljujući spomenutoj spretnosti prstiju, pokušavam pronaći gumb i prići ti bliže... opet zamrznuti kadar na tvom licu... he, he, zgodno, jelda...? međutim, prokleti ciferšlus je ipak malo prevelik zalogaj i ne uspijevam s njim izaći na kraj. čini mi se da sam i najlonku uspjela zakačiti...

Taman sam odlučila odustati i povući stopalo natrag u cipelu, kad osjetim tvoje ruke... na stopalu... nešto između milovanja i lagane masaže... ups! kontranapad! uzbuna!!!

Dok tvoje ruke znatiželjno napreduju potkoljenicom prema koljenu, stopalo si udobno smjestio opet na... stratešku sredinu... kao - skulirano ti uzvraćam pogled i osmjeh, a zapravo sam potpuno razoružana... nije da ne bi ovako nešto očekivala od tebe... neeeee! nisi ni ti debitant... ali da će biti ovako... mmmmm... meko... toplo... ugodno... rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Narod bi rekao: “tko se mača laća – od mača i pogiba”! mislim si kak ne bi imala niš protiv izgubiti glavu od ovakvog - mača... ;-) :-)......«
roker @ 01:00 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 1, 2007
18 godisnja djevojka se povjeri majci i kaze joj da joj menstruacija kasni vec dva mjeseca. Vrlo zabrinuta, majka odlazi u ljekarnu kupiti test trudnoce i rezultat pokazuje da je trudna. Vice, proklinje, place: "Tko je svinja, zelim znati, sad to ides reci svome ocu", itd, itd. Kad je napokon ostala sama, djevojka je obavila jedan telefonski razgovor. Pola sata kasnije potpuno novi Ferrari se zaustavlja ispred njihove kuce. Zreo, dostojanstven gospodin obucen u vrlo skupo odijelo izlazi iz auta i ulazi u kucu. On sjedne u dnevni boravak s roditeljima i djevojkom i kaze im: "Dobar dan, vasa me kci informirala o problemu. Ja se, ipak, ne mogu ozeniti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nesto. Ako se rodi djevojcica, prepisat cu joj tri ducana, dva udobna apartmana, vilu na plazi i bankovni racun s 500.000$. Ako se rodi djecak, dobit ce dvije tvornice, uz 500.000$. Ako se rode blizanci, svaki od njih ce dobiti tvornicu i 250.000$. Ak o nekim slucajem dode do spontanog pobacaja..." U tom trenutku otac, koji je sutio citavo vrijeme, stavi ruku covjeku na rame i kaze mu: "Jebat ces je opet!!"
roker @ 00:21 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare

Prošlo je 1000 dana kako sam primio ovaj erotski esej,kao odgovor na sličan moj....Dovoljno vremena je prošlo da i drugi u njemu uživaju..Eto,nisam sebičan...

»..."Vratio si se s mora mrtav-umoran. otuširao si se i zaspao prije nego ti je glava dotakla jastuk.

Ulazim u tvoju sobu zajedno sa svitanjem. spavaš na boku, napola otkriven. Svlačim odjeću i uvlačim se pod plahtu. Ljubim te u vrat i spuštam poljupce i lizove niz kičmu...Lagani griz za guzu...Milujem ti bedra i blago te prevrćem na leđa. disanje ti se ubrzava, ali i dalje snivaš...Mičem plahtu s tebe i smještam se između lagano raširenih nogu. Dlanovima lagano prelazim po tvojim bedrima... trbuhu... prsima... i vraćam se prema preponama... uzimajući k... u ruke... nježno ga natežem... trljam... gnječim jaja...čvrstog i crvenog uzimam u usta... jezikom ljubeći glavić... širokim lizom do korijena... par krugova po jajima...otvaraš oči... budiš se..."«

roker @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 0