Moj internet dnevnik
It's me
Blog - siječanj 2012
nedjelja, siječanj 29, 2012
 

Došao i ja na svoje,tko o čemu a ja o šumici brinući se za njeno zdravlje..No,svejedno mi nije pala na pamet "bundica" za nju jer sam sklon prirodnom krznu..roker @ 11:58 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, siječanj 24, 2012
  

 Bila je bolesna moja O nekoliko tjedana.Bio sam zabrinut ali nisam joj stavio do znanja da je ozbiljno.Ispalo je dobro i htio sam je iznenaditi prošli tjedan kad sam joj poslao poruku pol sata prije dolaska u njen grad.Htio sam proslaviti s njom "ozdravljenje" pa makar samo prošetali obalom ravničarske rijeke,popili kavu i čaj.Nije mi vjerovala da sam tu.

-Izadji na staro mjesto i uvjeri se,napisao sam u poruci..

Crvenu ružu sam uzeo od ulične prodavačice na prvom semaforu u gradu.Parkirao sam i čekao.Izbjegavam učestale poruke u ovakvim situacijama,mogu biti sumnjive njenom okruženju,prebirao sam po radio stanicama i čekao..Nedugo zatim otvorila je vrata suvozača i sjela,malo blijeda ali sretna ponudila mi usne nakon 4 tjedna kako se nismo vidjeli.

-Idemo,vragolasto je rekla lupivši me dlanom po natkoljenici.To je značilo da idemo u motel nedaleko od grada,u našu sobu br.5.

-Zdrava sam,reče mi ne dižući ruke s mog koljena,idemo to provjeriti,smijući se još jače mi je stisla butinu..

Volim kad je učinim veselom.dug put mi se "isplatio".Samo smo oprali ruke kad sam zaključao vrata "petice" za nama i bacila mi se u zagrljaj.Smršala je,ne osjetim njenu težinu dok mi visi na vratu utiskujući mi žestok poljubac dobrodošlice.Treba imat pluća za prvi poljubac moje O...To traje.Kad me je pustila da dišem počela mi je preko glave skidat majicu i raskapčat traperice.

-Nema danas predigre,zezala me je svlačeći s mene odjeću i ne dajući mi da pomognem..

-Valjda znam skinuti svog muškarca,smiješkom me je razoružavala i razgaćivala.

Usnama je silazila s lica na prsa raskopčavajući mi traperice i spuštajući ih ispod koljena.Iskoračih iz hlača..
Jezikom se polako igrala po trbuhu dok je rukom kroz bijele gaćice čvrsto stiskala tvrd kurac ližući ga preko platna..Izludjivala me..Napokon ga je oslobodila i uzela usnama.Drhtim u bedrima i jedva stojim na nogama,ćekam da me gurne na postelju,ali neće..Kleči na koljenima s "njim" zabavljena,toplim dahom mi jaja u kamen pretvara,a onda me lagano gurne da sjednem ne ispuštajući ga iz usana.S prstima u njenoj kosi ne činim ništa,samo se držim da ne odletim,nemam pojma ni gdje sam.Osjetio sam da želi da preuzmem.Držeči je za kukove dok se nemještala uza me,mužjačkim nagonom za ženskim mirisom kroz gaćice osjetih miris uspaljene žene,jednim potezom ih skidoh i jezikom uđoh u izvor strasti i mirisa.Ječala je držeći me za glavu dok mi je nedostajalo daha.
-"Uzmi me,ne mogu čekati",čujem kroz tutanj u glavi i slijepo poslušno je okrećem na leđa i ulazim u nju,polako,podiže guzu da što dublje prodrem,zabijam se do kraja .Osjetim da želi žestok tempo .Savršeno smo uskladili stenjana,uzdahe.Dišemo zajedno i osjetim da je trese prvi orgazam.Zastanem.Dignem joj lijevu nogu visoko ulazim ponovno u nju.

-Do mozga si ušao u me,čujem kako stenje i šapće,zabija nokte u moje slabine pri svakom orgazmu,a onda mi sva oznojena reče da svršim,širom otvorenih zjenica govorila je da ga ne vadim,da me želi do kraja i eksplodirao sam padajući na njena prsa boreći se za zrak..Čvrsto me je držala rukama..Da ne poletim,valjda.

-Vidiš da sam ozdravila,reče kad dođosmo k sebi.

-Vidim,rekoh.Vidim,

roker @ 08:30 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 15, 2012
 

 

Muškarci cmizdre dulje pa me još više zbunjuju razni ženski blogovi stvoreni da oplakuju bivšega.

Nedavno istraživanje pokazalo je da 63  muškaraca koji su upravo prošli kroz raskid veze čeka četiri tjedna, ili i dulje, prije nego što promijene status na Facebooku. Žene svoj status najčešće mijenjaju odmah ili u roku od nekoliko dana..
"Rezultati ankete koju smo sproveli pokazuju da muškarce raskid izgleda više pogađa, što se vidi i po tome što svoj 'poraz' tjednima kriju od obitelji i prijatelja. Sa druge strane, žene izgleda pozitivnije gledaju na cijelu situaciju i raskid ih ne spjrečava da 'krenu dalje'", izjavio je portparol istraživačkog tima.

Ipak smo mi veće plačipičke.."mondo".
roker @ 21:37 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 12, 2012
Da bih potkrijepio ono što ću reći citiram dio najnovijih istraživanja o feromonima.

""U posljednjih pet godina feromoni su postali važan predmet znanstvenih istraživanja. Uočeno je da upravo te sitne čestice imaju iznimno velik utjecaj na seksualni život ljudi. Zajedno s testosteronom, feromoni utječu na buđenje seksualne želje i aktivnosti u dugotrajnim vezama. Čak i kada ljudi nađu partnera koji može biti i njihova srodna duša, ipak i dalje putem feromona primaju signale drugih ljudi.

Feromoni su, dakle, odlučujući čimbenik u privlačnosti ili odbojnosti koju ljudsko biće može osjetiti prema drugome. Posljednjih godina pojavili su se razni sprejevi kojima se feromoni mogu dodati na kožu, ali učinak ni približno nije isti kao kad djeluju prirodni feromon"".

Zato cure,nemojte je brijati do kraja,šumica oko nje značajan je izvor feromona.Često se priča kako muškarci nisu kao što su nekad bili..Odgovor vam se sam kaže,vratite je prirodi,možda se i muškarci dosjete što im je raditi..

roker @ 09:52 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 9, 2012
 

Nedavno sam pisao o mobitelima u kazalištu i o tome kako "svijetle i zvone" u alternativnim kazalištima.

Večeras sam u HNK gledao izvanrednu predstavu "Zagorka" o Mariji Jurić Zagorki..Maestralna gluma Darije Lorenci i četrdesetak glumaca. Fantastično.

Ali ozbiljne "babe" pale mobitele u pol predstave i tipkaju poruke iako su na početku zamoljene da isključe mobitele.O tempora,o mores../Čudnih li vremena,čudnih običaja/

 

 

 

roker @ 23:12 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 1, 2012
 

 

Jedino staro što možete prenijeti u Novu godinu su stare ljubavi..Moja O ide samnom..

Prije 2 tjedna susreli smo se izmedju naša dva grada.Da ne bi gubili vrijeme uzeli smo najbliži hotel,prljav i neugledan.S vrata se pritisla uza me,ni riječi nismo prozborili .Nježno usnama hvatam gornju pa donju usnu,vlažimo usne jedan drugome,jezikom joj razmičem zube i ulazim duboko u usta kao svrdlo divljajući njime.Uzvraća mi,daje mi se.Ljubim joj cijelo lice vlažnim usnama,vrat,razgolićujem joj ramena,raskopčava me.
Diram joj  nabrekle dojke koje me svojim bradavicama bodu po grudima,šakom ih cijele pokrivam ne prestajuć ljubit lice,vrat,kosu.Rukama me pritišće uza se,osjetila je erekciju i prislanja trbuh na njega,sve jače,nemirno.Spustivši ruku na njega razmače noge da joj rukom pomilujem bedra i dalje jedno drugo ljubeći i svlačeći.Krajičkom oka spazim kauč,primakoh se u zagrljaju,sjedoh već skoro gol gledajući prema njenoj savršeno ženstvenoj figuri,klekla je svukla mi bokserice,uzela ga usnama,samo sekund  i držeći ga rukom sjela na njega poklopivši mi lice dojkama,a bedra svojom stražnjicom koja je počela divljim plesom..

-"Nemoj još svršiti",šapće mi na uho poslije drugog orgazma,raspametila me je,ali njen užitak je i moj..Nakon serije vulkana i erupcija stisla me bedrima i kao u kasu šapnula:

-"Sad,sad svrši u mene da te osjećam do kuće".Držao sam se za njene kukove dok me mrak uzeo i dok mi se život u nju pretakao.

Prljav i neugledan hotel? Ah..Nema veze..roker @ 10:19 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare