Moj internet dnevnik
It's me
Blog - siječanj 2011
ponedjeljak, siječanj 31, 2011
 

Danas sam u Beču..Ako bude sunca bit će i fotki,a ako ne bude,samo donosim izviješće je li Beč tamo gdje je uvijek bio ili .....Eh,imam tamo ljudi s kojima sam proveo djetinjstvo,pa ako samo popričamo uz kavu,super,bilo sunca,ne bilo,,,roker @ 08:13 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 25, 2011
 

Pitala me "roza" komentirajući prošli post hoće li biti nastavka na istu temu..Nisam mislio nastavljati jer sam prošli post skinuo s T-portala i smatrao ga već prožvakanom temom..Ali,neke teme su vječne.Očito smo jedni prema drugima obazrivi i tješimo se u smislu "ti mene Vojvodo,ja tebe Serdaru".Ovdje mislim kako su žene u javnim istupima "korektne" i o veličini govore prilično uvijeno kako to nije važno,da se muškarci ne bi uvrijedili,ali i zato da netko ne bi pomislio da su nimfomanke ili,nedajbog,kurve jer vole velikoga..Imaju i muškarci bljeskova kad komentiraju veličinu dojki ili guzova.Kao važna je pamet,znanje a kad biraju uvijek im najveće sise za "prsa" odnesu prevagu..Iskreno mislim da je veličina bitna,ne najbitnija,ali kad njime dotakneš svaku točku,i "plafon",osjeti se u partneričinu uzdahu,sjaju očiju..Dakle,nemojmo se zavaravati,utjeha da sam tehničar nekad može i biti utjeha,ali varijanta veliki a tehničar,puno bolje zvuči..Haha,utjeha i pol,tako ćemo GA nazvati..

 

roker @ 23:45 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 23, 2011
 
 
 
 
 
Nekoliko mitova i istina ,o kurcu..
 
 
Čak 94 posto muškaraca laže o veličini penisa.
Znači da su u kurcu.
 
 
Muškarcima koji puše vrlo lako se može dogoditi da teže postižu erekciju. Naime, poznato je da pušenje sužava krvne žile, pa tako, osim što loše utječe na pluća, smanjuje i krvne žile koje prolaze penisom i dovode krv koja je potrebna za erektilnu funkciju koja se teže postiže kod pušača.

Penisi doista 'razmišljaju' sami za sebe. Naime, za funkciju penisa odgovoran je živčani sustav, što znači da se erekcije događaju nasumično, i to u vrlo maloj mjeri pod svjesnom kontrolom. Jutarnja erekcija je pravi primjer situacije prilikom koje muškarci gotovo da i nemaju kontrolu.

Iako mnogi muškarci sanjaju o nekoliko centimetara većem penisu, istina je znatno okrutnija. Naime, kako potvrđuju dosadašnja istraživanja, većina penisa, dok nisu u erekciji, duga je između sedam i deset centimetara. Međutim, ta veličina ništa ne znači jer, kada dođe vrijeme akcije, nerijetko se oni manji od sedam centimetara erekcijom pretvaraju u najveće.

Kada su u erekciji, penisi se uvijek naginju na jednu stranu, lijevu ili desnu, no možda ste tada bili suviše zaposleni da to i primijetite. Međutim, u slučaju Peyronieve bolesti penis se toliko naginje na određenu stranu da spolni odnos jednostavno nije moguć.

Veličina, oblik i debljina penisa nemaju baš nikakve veze s genetikom, tvrde znanstvenici. Naime, penis se razvija u majčinom trbuhu za vrijeme trudnoće i na njega utječu muški hormoni.

Muškarci su jednostavno 'programirani' da brzo dožive orgazam, stoga, kada se to dogodi, nemojte to shvaćati osobno, savjetuju znanstvenici. Kako tvrdi doktor Fiske, čak 85 posto muškaraca orgazam za vrijeme spolnog odnosa može doživjeti za manje od tri minute, međutim, kako bi udovoljili svojoj partnerici, muškarci su se naučili strpjeti.

Iako je vazektomija ponekad vrlo praktična, ovaj postupak baš i nije tako jednostavan kako se čini. Naime, vazektomijom je nemoguće istoga trenutka se riješiti svih spermija koji opstaju čak mjesec-dva nakon zahvata. Stoga je prvo vrijeme potrebno koristiti još neki oblik zaštite.

Ekstra veliki kondomi zaista su za samo mali dio muške populacije. Iako bi mnogi željeli da su upravo ti kondomi njima potrebni, istina je da čak 94 posto muškaraca laže o veličini penisa.

Veza između veličine penisa i veličine stopala jednostavno ne postoji. Stoga pogledavanje prema muškarčevim, stopalima, dlanovima, prstima i čemu sve ne nema smisla jer tako nećete ništa otkriti.


 

Prenio sam tekst u cjelosti,nema mu se što prigovoriti,osim ovog slamanja penisa,frka mi je...

 

Autor: tportal.hr

roker @ 11:03 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 16, 2011
 

Dva sata koja su nam ostala ne mogu se mjeriti  ni s jednim drugim vremenom,dva sata s njOm su savršenstvo.Telefonski razgovor i pogled na mene kako je čekam u postelji napravio je taj "klik" i pretvorio je u jednu O..Nervoznim prstima je raskapčala grudnjak a ja nestrpljiv samo sam ga podigao da dvije predivne dojke padnu u moje dlanove,njihova toplina prostrujala je do mojih bedara a miris ženke u nozdrvama učinio je da ne pamtim detalje narednih pola sata..

Potrgao sam majicu sa sebe da što prije osjetim toplinu njenog tijela na sebi.Pokrila me,još u gaćicama,svojom golotinjom i toplinom dok sam je milovao i mahnito usnama pretraživao vrat,usne,ramena.Nagla odluka da mi se poda učinila me pohotnijim nego što sam mislio da jesam,obje šake sam podvukao ispod tankih pamučnih gaćica i čuo kako konac popušta,jednim pokretom sam je oslobodio zadnje krpice na sebi..Prstima osjetim da je još suha,želja i strast iz glave nije se spustila do bedara pa sam je okrenuo na ledja i smjestio se klečeći na koljenima izmedju njenih bedara upijajući mirise.Nudila mi je bedra,podizala ih mojim usnama,jezikom sam rastavio brazdu uz njen uzdah i podizanje kukova u susret mom licu..

Držao sam je dlanovima za guzu i usisavao je kao najdraži dezert  a onda se izvila iz mog naručja i poželjela mi uzvratiti,bočno smo se ljubili u pozi 69 ,usisavala me je do  kraja gubeći svijest od uzbudjenja..Nisam više mogao,povukao sam je na sebe,opkoračila me je i moja erekcija je nestala u njoj,bez ruku,savršeno smo se poklapali..

Polegnuta po meni,grudima i bradavicama me bola dok sam je držao za kukove prateći ritam tijela,glavićem sam doticao "strop" i svaki put izmamio uzdah.Ogromna uzbudjenost nije garantirala duugu seansu,osjetila je to,pritisla me usnama i ubrzala ritam a ja sam se držao za njene kukove da ne potonem u crnu rupu,orgazam mi je pomračio svijest i oboje smo vrisnuli u trenu kad sam se kao erupcija počeo u nju pretakati,znoj u dnu njenih ledja i teško disanje pokazali su mi da smo u isti tren "poletjeli"..

Teško sam dolazio do zraka pod njom,spoznaja da nismo "potrošili" ni pola od dva sata dodatno me usreći...roker @ 14:49 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 12, 2011
 

 

Zamandalih vrata za njom.Nije mi smetao prastari namještaj,samo sam u nju gledao kako stoji nasred sobe  i čeka me raširenih ruku..Upadam u zagrljaj i pritišćem je uza se ,jako,dah sam joj skoro zaustavio dok se rukama oko mog vrata držala i dojkama pritiskala moja prsa..Dođosmo tako pritisnuti kao jedno do kreveta.Sjedosmo tako zagrljeni i legoh na leđa,pod njom..Miris moje O u nozdrvama u meni budi mužjaka,osjeti to i Ona ležeći na meni..Čujem kako mi u uho šapće "obećao si"..

Jesam,obećao sam da neću slamati njenu dvojbu,ali nisam obećao da je neću ljubiti..Teško mi se suzdržavati ali strast je u drugom planu..

-"Volim što si lud",šapnu mi u pauzi poljubaca,"toliko si lud da mi nitko ne bi povjerovao da te imam ...Ni sama ne vjerujem.."

Vrelina mi je trgala bedra,osjećaj da nećemo voditi ljubav donio mi je bol u preponama..

Zazvonio je telefon..Gledala me pogledom s pitanjem u očima da se javi ili ne?

-Javi se,ohrabrim je..Udahnula je duboko i prihvatila poziv..

Zvali su iz bolnice..Odobrena je operacija u Americi,državni zavod za zdravstvo pokriva sve troškove,putuju za 7 dana..Nije skidala pogled s mene dok je razgovarala.Što li joj je prolazilo kroz glavu,oči su zasjale,obrazi porumenjeli..Razgovor je završio,stajala je tako,u me gledala ukočena..

-"Dođi",pozvah je ležeči kako me je i ostavila kad je mobitel zazvonio..Prišla mi je bez riječi,gledala ne u oči i počela se skidati  polako.

-"Neću te ni vidjeti ni čuti mjesec dana",reče mi raskapčajući i sebe i mene drhtavim prstima,"možda dva mjeseca"..Kroz glavu mi u sekundi prodjoše ta dva mjeseca bez nje..

-"Ali imamo dva sata SADA",rekoh....

  

nastavlja se

roker @ 07:30 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 11, 2011
 

Život ide dalje,i moja O ide ..Nedavno prolazim pored njenog grada,ranom zorom...Pošaljem sms kako bih je volio vidjeti,poželio sam je jako..-"I ja tebe",odgovara misleći da se šalim..Znam da radi od 8 sati,brižna je zadnjih dana,suprug u bolnici..

-"U 9 sati pored rijeke",napišem ja opet..

-"Radujem ti se"odgovori moja O i dalje ubijedjena da se šalim..Dovezem se do kafića na nasipu parkiram,naručim kavu i pošaljem MMS kako čekam uz kavu,i za nju sam naručio..

-"Ti nisi normalan,veli,dolazim za 5 minuta".

Ulijeće zadihana,-10 C je vani,s vrata gleda po prostoriji i ugleda me u ćošku..POgledom po caffeu provjerava ima li poznatih i zalijeće mi se u zagrljaj..Čujem kako mrmlja u moj vrat kako i dalje ne vjeruje,kako nisam normalan,ali da se raduje..Ja je samo čvrsto pritišćem uza se i udišem njenu kosu,suzu u oku,to mrmljanje koje ja prevodim kako mi paše,možda i ne kaž baš kako sam napisao...

Sjednemo jedno drugom nasuprot da ne budemo sumnjivi.Kao pijemo kavu a ni meni ni njoj kava ni na kraj pameti.Sjaje joj se oči jednom suzom lakirane..

Popismo je ipak,platih i istrčasmo van do auta,da se pošteno izljubimo.Vozimo se prema našem hotelu od drveta kao i uvijek.Vidim joj suzu u očima,čvrsto mi drži ruku..

-Nas su dvije O,veli mi..Jedna bi sad s tobom i u krevet i na kraj svijeta,a druga..I tu zastane..

Znam na što misli,teško joj je jer suprug čeka operaciju,isčekuje poziv svakog trena.Dvojba je rastapa...

-Ne brini,samo ću te držati u krilu i pričat ćemo..

Opustiše je moje riječi,stari hotel bez zvjezdica ali s dvije zaljubljene duše je tu..Uzeh sobu i O šmugnu pored recepcije na kat..

/nastavlja se/roker @ 07:59 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 9, 2011
 Brdo Hum sa zapada i Podveležje s istoka su stisnuli Mostar i Neretvu.ali mije ona,Neretva,najvažnija,ona je samo kao velika pokupila slavu.Radobolja je rijeka koja je Mostar očuvala i "othranila"Dosta sam pisao o Mostaru,toliko da ne znam pretjerujem li,sad sam vidio da nema mačke koja se stalno izležavala,godinama,u dućanu na Tepi,nema ni ibrika na zidu na kujundžiluku,nema ni ljudi,i nije mi ni bilo do ljudi jer je poznat razlog zadnjeg posjeta Mostaru,ali ima vode.Malo koji grad ima kulturu i arhitekturu bazirano na vodi kao Mostar.S razlogom,Radobolja je i pojila,i hranila i osvježavala Mostar stoljećima,kanali pokretali mlinice i strojeve u Tabhani,mjestu gdje se štavila koža..I na kraju puta,pojila je i Neretvu,odmah ispod Starog mosta.Eto,i on opet sve više sliči na onaj još stariji,patina ga "osvojila".Tako i treba..Neću više pričat,Radobolja će vam samo potvrdit ove moje riječi..

 

   Tabhana/kožara/ I novi Stari most sve je sličniji starom,nadam se da novi naraštaji neće ni znati da je bilo idiota koji su krivi da postoji Novi i Stari.

roker @ 15:57 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 5, 2011
Ovaj post sam postavio pred Prvi maj,bio u bolnici,nadali se 8 mjeseci..U nedjelju 2.siječnja prestali je kucati Mirjanino srce u 58-oj...Pola Mostara izišlo joj je na ispraćaj na Sutini..Stoga u sjećanje na  tako veličanstven lik ponavljam post jer nemam ni riječi,pravo da kažem..

Gledao sam Mostar sa svih strana,i s Huma,i s Veleža,i iz aviona..Ovaj put ga gledam iz bolničke sobe dok sam u posjetu.Tmuran dan nije za dobre fotografije ali ni bolnička soba mjesto pa mutna slika odaje i stanje duha..


Da je vani sunce vidjelo bi se da još snijega ima na Veležu uoči 1.maja...A nekad smo čekali prve trešnje prvog tjedna iza praznika..
Drago mi je da u sivilu lijepog grada dominira narandžastožuta gimnazija "Aleksa Šantić",koja se sad više ne odaziva na to ime,sumnjam da se ikako odaziva jer su je ubili,tik je uz bulevar.Nisu ubili cure,danas žene iz te gimnazije koje sam ljubio,a i one koje nisam a htio sam..Hotel "Neretva" je poslednji,uz "Ružu" neobnovljeni u Mostaru..Jedva čekam da ga vidim u starom sjaju.Fotografirao sam ga s mjesta na kom je nastala moja priča "Most,Neretve,pička i pol"..

/http://www.roker.bloger.hr/post/neretvamostili-picka-i-pol/528364.aspx/

A ove tufahije ovdje,sve,završile su u Zagrebu..I malo da bocnem hercegovce sa zapadne strane..Kako su dozvolili da u prelijepoj bolnici iznad grada preživi ova pločica na razvodnoj kutiji odjela kirurgije..Rek'o bi zlonamjernik da su nostalgičari..Možda i jesu u dnu duše..'Ko će ga znat..

roker @ 13:28 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare