Moj internet dnevnik
It's me
Blog - siječanj 2008
srijeda, siječanj 30, 2008


Poželio sam te.Ne sjećam se kad smo zadnji put jedno drugom mirisali kožu,zabadali prste u zagrljaju da dulje potraje..Rekla si da onaj tvoj nešto sumnja..Sumnjivo mu što si odjednom prestala noću "pisati seminar" na računalu..Reci mu da si ga završila i da moraš u Istru na praktični dio..Znao sam da ti taj prijedlog neće dati mira.Znao sam i da tvoja "ručna kočnica" nije baš ispravna..Javljaš mi da imaš 2 dana ,cijelu srijedu i četvrtak..Na brzinu nadjem sobu u Balama,sat hoda od mora,jebe mi se i za more i za sat hoda..
Našli smo se na trgu malog mjesta,trudnoća te je proljepšala,zasjala si ,kosa i obrazi...Skroz..
Ne pričam ništa,samo u te zurim..I ti isto..Uzimam te za ruku i vodim u potkrovlje iz 17.stoljeća..
Zatvorim vrata koja nisu bila vrata već pregrada koja nas je pregradila od svijeta..I dalje ne pričamo..Valjda se ispričavamo jedno drugom ni za što...Ljubim promrzle obraze grijući ih toplim usnama..Bojim se jako te stisnuti,ne znam smijem li..Osjetiš to i šapneš..
-"Ne boj se,još se ne vidi trbuh..."
Ne prestajući ljubiti te svlačim ti kaput,šal...Krv uzavrela ugrije nam tijelo k'o da nije zima...Zabijam glavu u tvoj vrat željan tvog mirisa,tebe,tvojih uzdaha ..Padamo na postelju spojeni.
-"Poželjela sam te se",kažeš..Raskapčam ti košulju,ljubim dojke nabrekle,trbuh,pupak..Svlačim ti traperice i nastavljam jezikom mokar trag ostavljati po trbuhu,bedrima..I gaćice nestaju,uranjam u nju opčinjen tvojim mirisom,ljubim je dok mi nogama pritišćeš glavu i rukama mrsiš kosu..Vlažna si beskrajno,vrela,trgam odjeću sa sebe i namještam se nad tobom,spuštam se na tebe "k'o na ranu lijek"..Uzimaš ga u ruku,i namještaš na vrata raja obuhvativši me nogama oko pasa puštajući da svojom tvrdoćom ulazim u te,polako šireći tvoju utrobu ...Sve brže dišemo,lagano me rukama guraš na ledja i penješ se na me..Kosom mi prekrivaš lice,dojkama mi dražiš prsa i lagano prelaziš u galop kao što ni jedna jahačica ne galopira,čvrsto nabodena na sedlo mamuzaš me petama trošeći tjednima skrivanu  strast..Osjetim znoj u dnu ledja,znam da se bliži orgazam,prihvatam tempo držeći te za bedra i upirući se odozdo želeći nestati u tebi...Padaš po meni uz krik dok sam skupa s tobom istakao snagu iz svijih bedara zabodenih prstiju u tvoju guzicu..Moju guzicu...
roker @ 23:42 |Komentiraj | Komentari: 39 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 29, 2008..ili...Zašto Japanke imaju tužne oči?

roker @ 12:19 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare


roker @ 10:33 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

Kad kinezi govore o pogrešnom upravljanju u protoku energije u tijelu onda misle na princip jina i janga koji ako se ograniče na područje medicine označavaju pojmove stanja koje predstavlja prekomjernu,odnosno nedovoljnu funkciju.Ove snage/jin i jang/ moraju biti uravnotežene,a ako jedna prevagne čovjek je bolestan jer protok njegove energije nije u ravnoteži..Izvorno su jin i jang geografsko-astronomski pojmovi koji su označavali sunčanu/jang/ i stranu u sjeni/jin/,odnosno ljeto i zimu,dakle vrlo oprečne pojmove.Kao takvi jin i jang su temelj za terapiju meridijanima.

Jin-ski meridijani odgovaraju organima koji vrše funkcije sakupljanja, čuvanja i prerade materija i energije u organizmu. To su ispunjeni organi: pluća, slezena, srce, bubrezi, perikard i jetra. 

Jang-skim meridijanima odgovaraju šuplji organi koji vrše funkcije razmjene materija, izlučivanja (ekskrecije). To je debelo crijevo, želudac, tanko crijevo, mokraćni mjehur, trostruki grijač, žučni mjehur,
Pravilnim pritiskanjem i masiranjem točaka  i meridijana postižu se efekti ublažavanja debalansa energije i uskladjivanje protoka a tim i ozdravljenje.

Učenje o meridijanima (kanalima) je osnovni dio istočne medicine, tijesno povezane sa učenjem o životnoj energiji Či.
U dalekoj prošlosti primijećeno je da se na tijelu bolesnog čovjeka mogu pronaći dijelovi, čijim se pritiskanjem javlja bol. Djelovanje na te dijelove (pritisak, ubadanje kože, paljenje, masaža) dovodilo je do poboljšanja stanja bolesnika i do ozdravljenja. Liječnici Drevnog Istoka smatrali su da ubadanje kože na tim dijelovima nazvanim „vitalnim točkama", otvara izlaz za patogeni princip iz organizma čovjeka, a paljenje ubija taj patogeni princip. 

Ovim sam htio naznačiti sveobuhvatnost masaže i njenu čvrstu vezu s Tradicionalnom Kineskom Medicinom TKM,a li i naglasiti da sama masaža ili TKM nisu svemoguće..
Davno je jedan njemački liječnik napisao,"Nitko brigu za tijelo dugoročno ne može prepustiti drugima,i najsposobniji liječnici su samo bolesnikovi pomagači",ali i da ,"odgovorna samoterapija ne znači provodjenje do-it-yourself medicine ,već vlastiti napor za  izlječenem mora biti baziran na odgovarajućim medicinskim znanjima".

roker @ 09:07 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 28, 2008


Zaboravila me..Nedavno sam pisao post o dilemi "Tata ili otac"..Bilo me zapalo da budem otac.Ali majka me zaboravila,ne trebam joj više.Povukla ručnu,kaže..Tužan..Takav je život...
roker @ 09:20 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
subota, siječanj 26, 2008


"Ja sam galeb, potpuno sam, daleko od luka, daleko od obala. Vjetar mi je postao šapat, ocean stoji nepomičan predamnom"

(R. Bach "Galeb Jonathan Livingston")
roker @ 15:07 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
petak, siječanj 25, 2008

Zašto se neki tipovi  kurče pred ženama? U redu,jedan na jedan i ide na sirovo osvajanje muškom snagom,potencijom i smradom ispod pazuha,tu je dozvoljeno kurčenje ali rezultat upitan.
Mislio sam na neugodne komentare kad neka dama,najčešće srednjih godina ,iznese neki svoj problem,pogled na život,spolnost,sex na svom blogu ili u nekom komentaru.Ili,ne dao bog primjedbu na odnos muškarca prema njoj,sexu ili takvo što...Što ima u glavi tzv.muškarca koji sjedi skriven i pogrbljen iza monitora i obješene usne od zadovoljstva nadmoći i potencije bljuje uvrede u stilu,-"kurvo,ne zasližuješ bolje,da mi te je sad.."
Ili,malo urbanije-" čuj,stara,ja sam mlad,potentan,sve što treba takvim kokama imam .Zadnja sam ti šansa.."
Nekako mi pade na pamet ona Sarajka u Mostaru što zastade pred frajerom koji joj nešto ružno dobaci i reče:-"Frajeru,ja za te nisam  pička,ja sam za te pička i pol"...
Zanimljivo bi bilo da se pred tim tipovima/u tami njihove sobe i uma/ pojavi lik dame koju oblajavaju..Crvenilo u licu,usne obješene,slina niz bradu...To bi bila slika..A i potencija bi nestala..Impotencija NASTALA..Garant...

Da budem iskren,ima i cura,curetaka,žena i ženetina koje se isto ili slično "igraju",ali ja nisam nadležan za kritiku ženskog roda,najbolje će to neka blogerica 
napravit..Autentično.
roker @ 00:43 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 23, 2008


Jesu li mobiteli krivi što sve više lažemo?
Siguran sam da je dosta krivice i u tim suvremenim napravama koje omogućuju "ispravke" obećanja,isprike za sve i svašta..Zamislite situaciju prije samo 16-17 godina dok ih nije bilo.Dogovoriš s nekim sastanak na kavi u 13 sati i nemaš mogućnosti promijeniti termin,morao si se držati obećanja..I danas se moram držati,ali mislim na one koji do obećanja drže k'o do lanjskog snijega,samo uzmu to "čudo",nazovu i :-"Čuj stari/a,frka,gužva u prometu,kasnim pol sata"..
A laže k'o pas....
Ili,frajer sa ženskom u motelskoj sobi..Zvoni mu mob,žena ga zove da vidi gdje je.
-"Čuj,stara,u poslu sam do guše,do jaja,frka,znojim se.kasnim sat-dva"..
I on laže? Kako se uzme..U poslu jeste,i do jaja..A ipak laže...

roker @ 15:57 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 21, 2008Poznato je da su Rey Ban naočale zaštitni znak pilota.Ne postoji razumno pojašnjenje osim stare "pilotske fore"kojom smo opravdavali nošenje Reybanki čak i noću..I to nisu samo dečki nosili...

Regarding the wear off Rey Ban sunglasses:
"It's never too dark to look cool"!


roker @ 19:47 |Komentiraj | Komentari: 37 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 20, 2008


Koliko se u Kini prevencija favorizirala u odnosu na liječenje dokazuje i  podatak da su u najstarija vremena kinezi plaćali liječnika toliko dugo dok netko u obitelji nije obolio,to se onda smatralo liečnikovim neuspjehom i izvor njegovih prihoda je presahnuo.Stoga ne čudi da se kineski liječnici trude suzbiti bolest u njenom začetku.Na taj način su bili prisiljni otkrivati različite metode liječenja koje i danas liječnici u cijelom svijetu koriste,najčešće u kombinaciji tradicionalne kineske medicine(TKM) i moderne medicine(MM).
Kineska masaža je jedna od najvažnijih oblika TKM i kad se koristi kao terapija potrebna je liječnička uputa.Inače se i kineska masaža koristi za njegovanje zdravlja zdravih ljudi i oporavak organizma.
Za razliku od švedske masaže,kineska zahtijeva potpuno učešće pacijenta u smislu da tijekom terapije suradjuje,bude redovit,prilagodi prehranu,dnevni ritam,duševni stav prema zdravlju i td.
Najveća razlika u odnosu na klasičnu masažu odnosi se na upotrebu akupresure,stimuliranja odredjenih točaka,čvorova ,najčešće masažom refleksnih zona na stopalima..To je svojevrsna akupunktura  bez uporabe igala..
Masažom se liječe i bolna stanja svih vrsta,smetnje u mehanizmu kretanja(posebno kralježnice i zglobova),ali i veliki broj vegetativnih tegoba.Izutetno je važna faza u pripremi i lakšem sprovodjenju terapijske gimnastike.
roker @ 19:10 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
Kažu da se snovi brzo zaboravljaju, pa da onda zapišem, iako snovi s tobom ostaju duuugo u glavi..
Sanjao sam noćas da te imam...
Našao sam se pred tvojim vratima,ne znam kako,otvorila si ih,iznenadjena ali kao da si me čekala,ljubimo se k'o da nam je zadnje,uzimajući zraka kratko se u oči pogledamo,slobodnim rukama raskapčamo jedno drugo,stvrdnutim bradavicama ostavljaš trag na mojim prsima baš kao i moja nabujala erekcija na tvom trbuhu..Ostavši bez odjeće spuštam se usnama na tvoj trbuh,miris strasti mi muti svijest,lagano širiš bedra vukući me na sebe..
-Ne mogu više čekati,čujem kroz šapat,uzmi me..

roker @ 11:36 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
subota, siječanj 19, 2008
Od desetak korisnih efekata masaže prva četiri su na koži..Masaža pomaže ishrani kože,stimulira  znojne i lojne žlijezde i poboljšava izmjenu otpadnih tvari.
Uklanjanjem mrtvih ćelija kože pore se podstiču da ostanu otvorene pa koža bolje diše,gipkija je i elastičnija,zategnuta je i zdravija.Masažom kisik dublje prodire u kožu a krv lakše dospijeva bliže površini kože..
Limfni sistem takodjer biva podstaknut jer se masažom velike količine  otpadne i otrovne supstance,nakupljene u našem tijelu izloženom stresu, brže eliminiraju iz tijela.Masažom se prazne limfni sudovi čime se omogućuje smanjenje otoka kod povreda disperzijom.Ukoliko se tečnost iz otoka ne bi pokrenula,ona bi se stvrdnula i time bi nestala mogućnost disperzije  limfnim sudovima i stvorile bi se tzv."adhezije" koje uzrokuju trajno ograničenje pokreta..
Krvotok takodjer puno dobija masažom koja smanjuje pritisak u arterijama i venama i ubrzava protok krvi i olakšava rad srca.
Utjecaj masaže na kosti je posredan preko povoljnog utjecaja na limfu i krvotok čime je poboljšana ishrana i rast kostiju..
Respiratorni/disajni/ sistem  reagira na povećanu aktivnost plućima podstaknutu masažom.Tijekom tretmana disanje se usporava i produbljuje.Ako je potrebno sluz i bronhijalni sekreti se mogu podstaći da izadju iz pluća pomoću perkusivnih pokreta u predjelu ledja i pluća..
Masaža podstiče probavni sistem i genito-urinarni sistem masažom abdomena i ledja,kao i ublažavanje menstrualnih tegoba i jačanje reproduktivnih organa,kao i smanjenje tegoba u menopauzi..

Sutra malo o tradicionalnoj kineskoj medicini i njenom pogledu na masažu..
roker @ 18:02 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare

Zašto sam se počeo baviti masažom?
Postoje podaci kojii dokazuju da je masaža najstariji oblik fizičke medicine poznat ljudima..Podrijetlo riječi "masaža" je,medjutim,vrlo nejasno.Neki kažu da potječe od arapske riječi  maš koja znači "blago pritiskati",drugi tvrde od grčke riječi  massein u značenju "gnječiti,mijesiti",dok neki izvor vide u francuskoj riječi  masser što znači "prati" kosu..
Najstariji pisani medicinski tekst,kineski Nej Čing,koji je napisao Žuti Car,sadrži brojne podatke o upotrebi masaže u svrhu liječenja,zatim iz Egipta iz 2330.godine pr.kr,kao i iz Indije 1800 g.p.kr..
Jačanjem utjecaja crkve u srednjem vijeku masaža je bila proglašena nepodobnom jer je temeljena na tjelesnom zadovoljstvu,da bi u renesansi ponovno dobila na značenju..
No,Švedski profesor Per Henrik Ling(1776-1839) razvija sopstvenu tehniku nazvanu "švedska masaža" koja je uvrštena u sve vidjenije škole fizioterapije u XIX I XX  stoljeću.
Nažalost,uvodjenem raznih električnih tretmana upotreba masaže je postepeno nestajala iz programa tradicionalnih škola fizioterapije.
Tužno je,ali istinito,da bolnički fizioterapeuti naprosto nemaju vremena da svakom pacijentu posvete pola sata,minimum za jedan tretman...
U novije doba masaža ponovno zauzima važno mjesto koje joj i pripada  i nestaje njena usporedba sa masažom u tzv. "salonima za masažu" kao krinka za prostituciju,pa su educirani terapeuti angažirani u liječenju rame uz rame s liječnicima..
Sutra nastavak o korisnim efektima masaže jer ne volim zamarati dugim tekstovima..
Klikni  link 

http://www.metacafe.com/watch/910533/basic_massage_long_full_slow_strokes/roker @ 01:05 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 17, 2008


Nije mi danas bila namjera pisati o tužnim stvarima.Naime,prije par dana moj obućar Luka je imao lakšu saobraćajku s 2 promila alkohola u krvi,pa komplikacije,pa mali moždani udar i završi u bolnici.
Danas svratim u njegovu radnju i pitam pomoćnika što je s Lukom,a on veli kako je on u bolnici u Novom Marofu..U tu bolnicu smještaju pacijente koji se nemaju gdje vratiti i o kojima nema tko brinuti.
-A žena?-Upitah..Evo,pokaza on rukom na 10-tak crnih vreća s robom..Ispraznila je njegove stvari iz stana i donijela u njegovu radnju..
Eto kako dobri ljudi završavaju.Prva ga žena napustila i otišla s drugim,ovoj drugoj je othranio njenog sina kao svog i kad je trebao njenu pomoć izbacila je njegove stvari iz stana..
Neka svi znaju da je Luka Poljak bio veliki čovjek,i još je uvijek,nek se srame oni koji su ga vukli iz šusteraja na šank da im plati piće a danas ne znaju da je Luka jadan i zaboravljen..
Zato Roker ide sutra u Novi Marof ,u bolnicu za ljude bez rodbine i prijatelja i popričati s Lukom..To je najmanje što mogu učiniti za njega.
roker @ 18:49 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
 
 


Tvoj miris i okus mi silazi u bedra ..Poljupcem ulazim pod kosu,u vrat,budim te ali oči ne otvaraš...Nastavljam jezikom niz kičmu,koža ti se kostriješi,i moja isto,zastajem na križima,guzu lagano k meni trćiš,otvaraš se,njen miris me opčinjava,erekcija kamena,ludim,rukama te za kukove uzimam i ulazim,polako da te ne probudim..A budna si..Budna si jer me topla i vlažna dočekuješ ,mene i njega..
Dobro jutro...

roker @ 12:47 |Komentiraj | Komentari: 35 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 16, 2008Jutro je nagovještavalo zanimljiv dan..Jutro s mirisom tebe,znoja i sperme učini da letim bez krila..
Taj dan je bio natrpan poslovima,s jednog kraja grada na drugi,jedno gradilište,drugo..Blatnjavih nogavica sam uletio u ured gdje me čekao klijent za potpis predugovora...Uspio sam s njim srknuti i ohladjeni espresso kad mi je zapištao mobitel u džepu..Ti,otkud ti sad?Čekam te na gradilištu,samo si rekla i spustila slušalicu..Imao sam pola sata i obožavam kad s tobom podijelim dan na polovici..Dotrčao sam,gradilište je u blizini,tvoja  "Alfica" pred kontejnerom glavnog nadzornika..Udjem unutra ,sama si,"poslala" si ga na kavu,garant...Noge na stolu,minica iznad koljena,lagano raširenih,osmijeh nedvosmislen..Kleknem na koljena,nemamo puno vremena a i sama si se riješila gaćica,spuštam jezik na vrata raja,miris i vlažnost čine čuda u mojim boksericama..Lagano s dva prsta mamim klitić da izviri i jezikom ga oblizujem,napaljena si i trzaš kukovima..
-"Daj ga,jebem ti,nemamo vremena",čujem te ,pridižem se,i dalje na koljenima,raskopčavam hlače i namještam glavić na nju...Laganim pritiskom te ubadam i ulazim u te podvlačeći šake pod tvoju guzicu dok me nogama obuhvataš oko struka privlačeći me i tražeći brži tempo,uspravljaš se hvatajući me za guzice i tako isprepletani boreći se za dah ulazimo jedno u drugo bez ostatka,kurac mi nije dovoljan u želji da nestanem u tebi do kraja,prstiju zabodenih u meso..Iz dubine osjećam tsunami,ti se grčiš i zabijaš mi nokte u meso,gromovi mi mrak na oči navukoše dok sam se istakao u te,svršili smo skupa u mraku u podne...
I dalje na koljenima,otvaram oči,i ti,znojnog čela se smiješiš,-"Jesam li te,a"?..
-"Jesi,ljubim te",priznajem i dižem se zakapčajući hlače blatnjavih nogavica dok ti vadiš gaćice iz torbe i navlačiš ih..Taman ustadosmo kad  Joško,nadzornik,na vrata.
-"Oprostite,zadržah se",veli..
-"Ništa,ništa",nasmijasmo se oboje..
roker @ 20:11 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 15, 2008
Dok na radiju slušam obradu šlagera iz 50-tih u izvodjenju VIS Idoli /"Djevojko mala"/    http://www.youtube.com/watch?v=o1yjO3O9YJM   ne mogu odoljeti da to ne postiram..Za mladje rokere VIS znači Vokalno instrumentalni sastav.. Tekst preuzet  sa www.muzika.hr

.."Nakon što je u ožujku ove godine na tržište izbacila trostruki box set "Paket aranžman", koji osim reizdanja kultne kompilacije jugoslavenskog rocka sadrži i prve albume Električnog orgazma i Šarlo Akrobate, Croatia Records nedavno je objavila još jedno izdanje tadašnjeg Jugotona - četverostruki remasterirani box set jednog od najpoznatijih novovalnih bendova, beogradskog VIS Idoli.
Idoli kao bend nastali su pukom slučajnošću - od totalnih anonimaca do zvijezda probili su se zahvaljujući fotografijama koje je fotograf Dragan Papić (danas bismo za njega rekli da je bio PR benda) plasirao po medijima, no manje je poznato da su Zdenko Kolar i Vlada Divljan prije Idola imali bend Zvuk ulice s kojim su često nastupali po Beogradu i okolici krajem sedamdesetih, a iz tog razdoblja pamte i nastupe na Zaječarskoj gitarijadi i BOOM festivalu u Novom Sadu.Prijateljima iz zgrade Kolaru i Divljanu uskoro se pridružuje Boža Jovanović (kasnije ga mijenja Kokan Popović koji je također bio član Zvuka ulice) te Divljanov gimnazijski prijatelj Srđan Šaper i njegov kolega s fakulteta Nebojša Krstić (potonja dvojica upoznali su se na satu obdukcije) i mijenjaju ime u Idoli.
Isfuravši u poptunosti svoj stil koji se svodio na imidž fino odgojenih i uredno počešljanih dečaka, u kravatama i odijelima, već na prvoj probi stvaraju pjesmu u kojoj su se na samoironičan način dotakli onoga što i danas predstavlja tabu ("Retko te viđam sa devojkama"), a 1980. objavljuju svoj prvi singl na kojem našla još i pjesma "Pomoć, pomoć". Singl je objavljen uz časopis Vidici koji je i financirao njegovo snimanje i danas se radi o priličnom raritetu."
Vidi link http://www.muzika.hr/default.aspx?id=12541

roker @ 00:43 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 14, 2008

Letio avion Montenegro Airlinesa i javlja se pilot putnicima preko razglasa:
- Cijenjeni putnici, hvala što letite našim avionima, put će nam trajati 2h. Letimo na visini 10000m, vrijeme je povoljno.
I, završi pilot s pričom, ustaje se, a kopilot ga pita gdje će. Ovaj kaže:
- Idem popiti kavu pa ću onda povaliti onu dobru stjuardesu.
Međutim, mikrofon je ostao uključen pa su svi čuli što je rekao i počeli se kidati od smijeha. Zgodna stjuardesa je to isto čula i zaleti se s drugog kraja aviona da kaže pilotu da ga svi čuju i da ju ne sramoti. I tako ona trči s jednog na drugi kraj aviona, a jedan od putnika joj dovikne:
- Sačekaj da prvo kavu popije.

roker @ 16:28 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 13, 2008


Požali mi se prijatelj nekidan kako se plaši da je incestuozan i perverzan..Ja,onako zabrinuto,uzmem ga za rukav,povučem u obližnju kavanu da ga nitko ne čuje i velim mu:-"Pričaj"..
-Čuj,stari,već dugo sam u braku,nije mi loše,ali sa ženom sam skoro kao brat i sestra,isto mislimo,slično se oblačimo,a ponekad završim s njom u krevetu pa mi je to incestuozno...
A opet,imam jednu prijateljicu,godinama,bliski smo jako,ali povremeno i s njom završim u krevetu...Tu pokazujem svoju perverznu liniju...
Ne znam dal' da ga osudjujem il' žalim...A onda pomislim,pa svaki od nas se ponekad nadje u sličnoj situaciji...U tom trokutu svima je dobro..Za sad..
roker @ 12:05 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
subota, siječanj 12, 2008

Preko raznih privatnih kanala,najčešće ilegalnih došle su sitne primjedbe na moje erotske doživljaje..Na primjer,jedna od najčitanijih blogerica "zamjerila" mi je kako u tim strasnim doživljajima nikad ne pljesnem partnericu po guzi..O,daaa..Pljesnem,itekako,nježno,ponekad mi kaže :-"Jače,dear",ali to nisam spominjao da me neke čitateljice ne okarakteriziraju kao nasilnika..Eto,ja to radim iz zadovoljstva..Partnerice,of course...A ako je ona zadovoljna,onda sam i ja...
roker @ 12:22 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 10, 2008Svaki dan, gotovo u isto vrijeme, kad se otuširam i opustim, uvučeš mi se u misli... U grudi... U gaćice... I ne mogu drugo nego spustiti ruku i zamisliti da si tu...

roker @ 16:42 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Tek kad trebaju nešto platiti,mnogi ljudi utvrde da im je novac ostao u drugom odijelu..
Cehove plaćaju najčešće oni koji imaju samo jedno odijelo...
roker @ 00:36 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 9, 2008

Žene su sve skuplje...
Ljubavnicu ne može imati i uzdržavati muškarac 
čija je žena nezaposlena
./D.Radović/.

roker @ 18:28 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 7, 2008Već sam i zaboravio koliko godina je prošlo od kako sam te upoznao..More bit da si ti prva kliknula na moj nick ..Ili možda medju prvima..Tvoje riječi,slova bila su razbacana,ali ne onako nepismeno..Skužio sam da si zaboravila naš jezik,ili si ga slabo naučila...I nick ti je zvučao onako "stranski",neuobičajeno..Pošto se ja ionako prepuštam razgovoru ko lijena rijeka,nikad ne inzistiram na generalijama,što neke i nervira,čekao sam..Pa si mi rekla da si ko curica otišla odavde,u Švedsku,pa udata,pa razvedena pa nekoliko sinova,pa udata opet i pred razvodom..Ovo mora da je silna žena,pomislim,žena koja traži nešto što se rijetko nalazi,nešto ..Nemam riječi,nešto jebački mi je najbliže onome što mislim,ali nema veze s jebanjem...I tako danima,ona ima nekog na netu,ja isto,ali se nalazimo,chatamo,o svemu razgovaramo..
Jednoga dana pošalješ mi SMS kako trebaš u Sarajevo i pitaš kako je najlakše,najjednostavnije...
Najjednostavnije ti je sa mnom,velim,samo neznam da li je naljepše,iskušaj,nemaš što izgubiti..Pristala si..Nisam pitao što ćeš u Sarajevu a pošto mi sama nisi rekla,shvatio sam da si upoznala nekog na netu...
Dočekao sam te na kolodvoru,upoznali smo se 'nako,skroz i tvoja figura me je "stresla",morao sam se u hodu presabrati i promijenit kompletan softver u glavi o tebi..
Popismo kavu i krenusmo na put..Par sati smo neobvezno ćaskali,nisam skidao pogled s tvojih nogu,imao sam osjećaj da ću oko "isčašiti" gledajući ustranu ..Prošli smo Banja luku i krenuli put Vlašića,namjerno sam izabrao planinsku rutu..
-Jesi li čula,pitam,da iznad 2000 metara nema grijeha?.
-Jesam,veliš,ali ovdje nema toliko..
-Nema,spreman sam,-ali smo blizu,a i tvoja blizina  me diže  ,pokušavam ispast frajer..
Stali smo poslije par minuta,radi cigarete,izišli van u predivan planinski ambijent..
-Misliš da je grijeh da te sad poljubim?,izazivaš me..
-Ne,grijeh je ako me ne poljubiš...
Nisam ni točku na ovu moju misao stavio kad si mi pritisla poljubac koji obara...Naslonio sam se na haubu da ne padnem i zagrlio te da ne prestaneš,uzvraćajući..
Zavukla si ruku u moju košulju milujući mi znojna prsa dok sam šakama milovao figuru koja me "stresla" prije 2-3 sata...Vješto si me raskapčala,gumb po gumb,ljubeći mi grudi,spuštajući se lagano,do hlača,i njih raskapčaš,lagano.....Moju nabreklu strast grickaš kroz bokserice dok te držim za glavu,mrsim kosu prstima i prepuštam ti da vodiš..Oslobodiš i njega,prvo glavić koji nestaje u tvojim ustima pa onda cijeloga..Zatvorenih očiju hvatam zrak, planinski,dok ustima sviraš rapsodiju na instrumentu na kojem nitko tako dobro nije svirao..
Podigao sam te ljubeći te,nedajući ti da se nadišeš planinskog zraka da se ne otrijezniš ,oslobadjam dojke iz grudnjaka,halapljivo ih usisavam,grickam i zabijam glavu izmedju nih dok ti skidam traperice skupa s gaćicama.Spuštam se ostavljajući vlažan trag jezikom niz trbuh do bedara..Njen uzavreli miris me opija,jezikom je rastavljam po sredini .
-Dosta je,čujem ,uzmi me....Gledam te odozdo ,razbarušenu sa sjajem u očima,podižem se i jednu nogu ti rukom podižem dok me hvataš za nega i prinosiš na ustreptalu i vrelu pičkicu..Ušao sam u te,polako,uvijek to volim,ispočetka polako,ljubeći te vrelo,vlažno,žestoko..Ušavši do jaja,stao sam zaboden u te ,počela si ples,koja vatra,koji pokreti kukovima..Uhvatio sam te za guzicu držeći se za tebe da nas ples ne rastavi,da magija ne prestane..
Samo disanje se čuje,sve glasnije i sve brže,a onda i sudar dva vlažna tijela,sve brži i brži ritam praćen povremenim "Oh" i "nemoj stati"..Tvoja toplina je u me ulazila kroz kurac do mozga  koji se talio kao željezo u visokoj peći,mrak me obuzimao,tutanj u glavi jačao,prsti u mesu sve jače i jače....Stresla si se,grč me u tebi zarobio dok sam istjecao u te....
Par minuta smo k sebi dolazili,jedno u drugom,shvativši da smo pored ceste...
-Vrijedilo je "zgriješiti",kroz smiješak si rekla...
-Da,rekoh dok mi se boja vraćala u lice..
Nastavismo put u Sarajevo,toj tvojoj vezi s neta..Nikad te ne upitah poslije je li što bilo s tim Sarajlijom..Nije me ni zanimalo...

Eto, Sabina..To sam ja želio da nam se desi,možda si i ti....
roker @ 23:19 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
subota, siječanj 5, 2008

Svi govorimo o nepravdi..Nepravda na sto načina..Žene o lošijem statusu u društvu/nepravda od države/, braku /nepravda od supruga/,muškarci isto,prave loše viceve o ženama i punicama jer su nepravedne..Klinci jer ih roditelji i nastavnici ne kuže..
Ja ću govoriti o nepravdi o kojoj nitko ovdje nije govorio.O nepravdi prema pilotima,pilotima helikoptera..Svaki dječak,i curica,maštaju u djetinstvu o tome što bi voljeli postat..Siguran sam,barem u moje doba,da ih je 7 od 10 maštalo kako bi postali piloti..I to ne obični,poljoprivredni,već PRAVI,top-gun piloti na supersoničnim jetovima koje smo nekad u žargonu zvali "let lampe"..E tu je nepravda..Nepravda još u kolijevci,a nepravdu treba "rezati" dok je mala.
Zašto?
Razumljivo je da dječaci nemaju pojma u čem je "kvaka22",oni gledaju američke filmove i curice koje luduju za dečkima s Ray-Ban naočalama,tijesnim anti-G kombinezonima i  bijesnim kožnim jaknama...I oni bi to htjeli,da cure sline za njima..
Nitko,barem ja ne znam,ne mašta postati pilotom helikoptera jer oko njih nema glamoura,ne snimaju se filmovi,cure ne luduju za njima i ne razlikuju se na cesti od vozača tramvaja,električara,spikera...
O toj nepravdi govorim..Piloti helikoptera završavaju iste škole kao i ostali piloti,trebaju zadovoljiti slične ili iste zdravstvene i psihološke kriterije a nitko se za njima ne okreće.Poznat je podatak da samo 7 od 100 mladića udovoljava zdravstvenim kriterijima za pilota..Čak i jezik,hrvatski jezik ih diskriminira,više ne spadaju ni u zrakoplove,nekad su se zrakoplovi dijelili na avione,helikoptere i td,sad aviona nema pa postoji podjela,zrakoplovi/avioni/ i helikopteri.....
Još nešto,za one koji su čitajući ovo moje naprdivanje dovdje došli..Letenje na helikopteru je 5 puta ljepše,osjećaj letenja puniji,tehnika pilotiranja,upravljanja helikopterom je 5 puta složenija od upravljanja mlažnjakom...O tome da u humanitarnom pogledu,spašavanju unesrećenih,prijevozu hrane i lijekova u zabačene ili elementarnim nepogodama odsječene krajeve čovjek dobije satisfakciju za trud uložen u svoju edukaciju,i nedostatak društvene i "ženske" pažnje,ne treba trošiti riječi..Nikako ovim tekstom ne bih omalovažio hrabrost i umijeće momaka u uskim anti-G odijelima,samo sam htio dati svoj "omaž" momcima koji ne zaslužuju ništa manje pažnje..Ne zaslužuju nepravdu...Cure,nasmiješite im se,vratit će vam se.Piloti helikoptera nisu oholi....
roker @ 12:41 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
petak, siječanj 4, 2008


Mnogi blogeri su se izjasnili po pitanju obrijan/a ili neobrijan/a,no,malo je blogova o obrezivanju.
Obrezan ili neobrezan je pitanje koje na ovim prostorima izaziva puno žešću diskusiju no što samo po sebi zaslužuje..Pokušat ću vam postaviti pitanje što o tome mislite bez asocijacija  ne pseudoreligijske razloge..Kao prvi argument da to izbjegnem navest ću činjenicu da je Isus Krist rodjen i obrezan kao Židov,a apostoli koji su poslije njegove smrti širili kršćanstvo tvrdili su da obrezivanje nije potrebno,dok su Židovi,a poslije i Muslimani isticali da samo obrezivanje može smanjiti uživanje u sexu ..U ovom postu neću govoriti o monstruoznom  obrezivanju djevojčica u nekim afričkim sredinama jer je to obično sakaćenje,već o muškom obrezivanju za koje se velika vežina slaže da nije sakaćenje,ali postoji spor o opravdanosti obrezivanja.Da postoje i medicinski razlozi za obrezivanje u nekim anomalijama na prepuciju penisa,znamo,da stanovit broj liječnika u USA i zapadnoj Europi predlaže obrezivanje iz higijenskih i zdravstvenih razloga,i to znamo,kao i da se veliki broj stručnjaka ne slaže.No,činjenice da u područjima gdje je većina muške populacije obrezana,rak grlića materice kod žena je zanemariv u usporedbi s drugim područjima,dok je podatak da je i AIDS rjedji u tim područjima po mom sudu upitan jer je AIDS sve više i bolest vezana uz socijalni status..
Mene zanima,a to s vama pokušavam razjasniti,kakvo je mišljenje žena o razlikama izmedju obrezanih i neobrezanih pod uvjetom da su imale priliku "provjeriti"..U pripremi posta pročitao sam reakcije mnogih muškaraca o tome i one se svode da SVI brane ono što jesu,neobrezani se užasavaju gubitka "dolčevitke",a obrezani ,većina njih,smatraju da se njihova sexualna izdržljivost povećala...Stoga,muški stavovi su i opravdano subjektivni,pa tako i manje vrijedni u ovoj raspravi..Cure,žene,vi ste na potezu...


roker @ 00:37 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 2, 2008


Nisam ni muški,ni islamski,ni kršćanski ni nikakav fundamentalista..Dobro,da ima kategorija sexualnih fundamentalista ne bih se bunio da me tam svrstaju,ali...Zadnjih par godina osjetio sam blago gadjenje prema muškom spolu  motivirano reklamama za pivo.Naime,prodali smo naše pivovare trulim kapitalistima i oni meni sad ogade mene i moj spol generalno...Moram priznati da su im reklame zanatski uradjene vrhunski,ali etički,moralno i pristojno na katastrofalnoj razini.Muška spodoba koja zuri u TV,sline joj cure dal zbog repke i nogaća,dal zbog boce piva,svejedno,dok ženica uredno potvrdjuje "da,dragi,donijet ću ti još jednu pivicu",baca me u očaj..Nisam primijetio da se žene bune na njihovo podcjenjivanje gore nego u Afganistanu,ali,evo ja glasno PROTESTIRAM U IME SVIH ŽENA KOJE TO NE ZASLUŽUJU I MUŠKARACA KOJIMA SE TO GADI....
Maknite te idiotske reklame u kojima muškarci nemaju ni trunke mozga a žene ni trunke samopoštovanja u ime kulturnog i pristojnog ...I štitite naš okoliš kao što štitite i nizozemski i belgijski..
Hvala...
roker @ 21:23 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare

Jučer je kalendar okrenuo stranicu i počeo nanovo,što me ponukalo da malo istražim povijest kalendara..
Po podacima povijesničara, u cijelom svijetu je od početka civilizacije, u upotrebi bilo preko 1600 kalendara.
Kalendarski sustavi koji se koristi u Europi i većem dijelu svijeta  vodi porijeklo od starog rimskog lunarnog kalendara,rimska godina je prvobitno bila neobično kratka. Počinjala je 1. ožujka i imala je samo 10 mjeseci sa ukupno 304 dana.Lutanja s kalendarima prekinuo je Julije Cezar koji dovodi učenog Sozigena iz Aleksandrije koji pravi prvi znanstveno utemeljeni kalendar koji se uvodi 01.01.45 g.prije Krista.Kalendar je nazvan Julijanskim i po njemu je prosta godina imala 365 dana,a prijestupna ,svaka četvrta,366..Prosječno 365 dana i 6 sati,dulja od tropske godine za 11 min i 14 sec..Na prvi pogled nije mnogo,ali za 128 godina razlika je jedan dan,ili za 4 stoljeća 3 dana...Ova razlika nije ispravljana pa u 15.stoljeću proljeće nije počinjalo 11 već 21.ožujka te je papa Gregorius (Grgur) XIII uveo reformu i skratio 1582.godinu za 10 dana tako da je poslije 4.listopada došao 15. listopada 1582..Uz još neke reforme taj kalendar je nazvan po njemu "gregorijanskim" kalendarom.. Gregorijanski kalendar bespogovorno je usvojen u rimokatoličkom svijetu dok su mu pravoslavne zemlje dugo pružale otpor. Neke pravoslavne crkve i do dan danas koriste julijanski kalendar.
Zanimljivo i otkud 28 dana u veljači..Cezar je nazvavši 7.mjesec svojim imenom,juli,dodao jedan dan da ima 31 ,a taj dan uzeo veljači..Poslije je i car August,nazvavši 8.mjesec augustom opet uzeo jedan dan veljači pa joj je ostalo 28..Dakle kalendar je pun narcisoidnih poteza..
Zašto ovo pišem?Ne postoji savršen kalendar,ali postoji jedan najbliži savršenstvu.. 
I u Perziji se lutalo s kalendarima i u 11 stoljeću ,točnije 1074.godine Seldžučki kralj Dželaludin okupi 8 najvidjenijih znanstvenika tog doba na čelu sa Omarom Hajjamom,da naprave kalendar..Poslije 4 godine napravili su "dželali"/ili Hajjamov/ kalendar kojim se i danas služe u Iranu.
U iranskom kalendaru postoje proste i prijestupne godine. Proste imaju 365 dana, a prijestupne 366, što je slučaj i sa ostalim sistemima koji imaju slično riješenje za izjednačavanje dužina kalendarske i tropske godine. Ali, način umetanja prijestupnih godina u iranskom kalendaru značajno se razlikuje od gregorijanskog. Kod Hajjama postoji ciklus od 33 godine, u okviru koga se raspoređuje 8 prijestupnih, po pravilu, da poslije 7 perioda u kojima je prestupna svaka četvrta godina, bude jedan period sa prijestupnom petom godinom. Tako imamo da se godini od 365 dana dodaje 8 dana u periodu od 33 godine, te prosječna kalendarska godina u tom periodu traje 365,2424 dana. Kada ovaj decimalni izraz pretvorimo u vremenske jedinice, dobija se da Hajjamova godina traje 365d 5h 49m 3s, što je za samo 17 sekundi dulje od tropske i za oko 9 sekundi joj je bliža nego gregorijanska. Zato je Hajjamov kalendar točniji od gregorijanskog. Da bi se nakupio jedan dan greške, potrebno je preko 5000 godina, te se Hajjamov kalendar može koristiti bez ispravke oko 1700 godina dulje nego gregorijanski.
Znanstveno  je dokazano da je duljina proljeća i ljeta zajedno veća od duljine jeseni i zime zajedno, i upravo ovu  činjenicu odražava iranski kalendar: prvih 6 mjeseci tog kalendara imaju po 31 dan, ukupno 186 dana, dok ostali zbirno imaju 179 dana u prostoj i 180 dana u prijestupnoj godini. Ovo nam pokazuje da su sastavljači iranskog kalendara znali da godišnja doba imaju različitu duljinu i da Sunce u toku godine provede oko 7 dana dulje na sjevernoj nego na južnoj nebeskoj polulopti. Uzrok pojave je eliptičnost Zemljine putanje oko Sunca. Kada se Zemlja nađe imeđu točke jesenje i proljećne ravnodnevnice, bliža je Suncu, brže se kreće po svojoj stazi i potrebno joj je manje vremena da dosegne proljetnu točku. Suprotno se dešava kad se Zemlja nađe između proljetne i jesenje točke. Pojavu je prvi objasnio veliki njemački astronom Johan Kepler (1571-1630) početkom XVII vijeka u svojim čuvenim zakonima. Svakako, Omar Hajjam, koji je živio 550 godina prije Keplera, nije znao suštinu pojave kako je to Kepler objasnio, ali je poznavao njenu praktičnu posljedicu i uvrstio je u svoj kalendar.
Sad razumijem zašto i mi potječemo iz Irana...

  • Kad jednom na Zemlji ne bude nas - svijet će biti svijet,
  • kad nam se izgubi trag i glas - svijet će biti svijet;
  • i prije nego smo bili mi - svijet je bio svijet,
  • i nama kad kucne zadnji čas - svijet će biti svijet
    /Rubaije/


  • roker @ 00:23 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare